Άνοιγμα κυρίου μενού

Αγγελική Ηλιάδη

Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη (Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 1977) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Αγγελική Ηλιάδη
Aggeliki Iliadi.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση16 Σεπτεμβρίου 1977 (1977-09-16) (42 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Ύψος1.74 μ.
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤραγουδίστρια
Περίοδος ακμής1995
Οικογένεια
ΣύντροφοςΜπάμπης Λαζαρίδης
(2004-2008)
Σάββας Γκέντσογλου
(2013-2018)
ΤέκναΜπάμπης Λαζαρίδης
Βασίλης Γκέντσογλου
ΓονείςΒασίλης Ηλιάδης
Έφη Ηλιάδη
ΑδέλφιαΚώστας Ηλιάδης
ΣυγγενείςΚαίτη Γκρέι
Ιστότοπος
https://www.facebook.com/AggelikiIliadiPage//AggelikiIliadiPage

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως "τσαούσα" το 1995 σε ηλικία 18 ετών στο show «Ciao ANT1» ενώ παράλληλα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση ως τραγουδίστρια, στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, δίπλα στους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Τη μοναξιά φοβάμαι" κυκλοφόρησε το 2003. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στις ΜΟΥΣΕΣ Θεσσαλονίκης.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Δέσποινα Βανδή, Νότης Σφακιανάκης, η Πίτσα Παπαδοπούλου και η Νατάσα Θεοδωρίδου μεταξύ άλλων.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Τη Μοναξιά Φοβάμαι - 2003
  • Ένα Χρόνο Μαζί - 2004
  • Τώρα Τι Θες - 2005
  • Απόφαση Καρδιάς - 2006
  • Ποτέ Δεν Έφυγες - 2007
  • Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου - 2009
  • Με Την Αγάπη Τα' χω Βάλει - 2011
  • Καλά θα περνάω - 2012

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Από το 2004 μέχρι το 2008 διατηρούσε δεσμό με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Μπάμπη (γενν. 3 Ιουνίου 2005).

Από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Βασίλη (γενν. 8 Ιουλίου 2014).