Άνοιγμα κυρίου μενού

Αναστασία Τσιλιμπίου

Ελληνίδα ηθοποιός

Η Αναστασία Τσιλιμπίου (Αθήνα, 12 Νοεμβρίου 1997) είναι ηθοποιός και μοντέλο ελληνικής και ρουμάνικης καταγωγής.

Αναστασία Τσιλιμπίου
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΑναστασία Ειρήνη Τσιλιμπίου
12 Νοεμβρίου 1997 (1997-11-12) (22 ετών)
Αθήνα
ΚατοικίαΑθήνα
Ύψος1,67 μ.
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΗθοποιός
Περίοδος ακμής2003
Οικογένεια
ΣύντροφοςΑλέξανδρος Ίβος
ΓονείςΓιάννης Τσιλιμπίου
Φωτεινή Καπόγλου-Τσιλιμπίου
ΑδέλφιαΚωνσταντίνος Τσιλιμπίου

Συμμετείχε σε επαγγελματική φωτογράφιση για πρώτη φορά όταν ήταν 5 ετών.

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
2006-2007 Για την καρδιά ενός αγγέλου Ελπίδα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2009 40 κύματα Χριστίνα (μικρή) Guest
2010 Το Νησί Μαρία Πετράκη (μικρή) Επεισόδια: 1-8
Ο πόλεμος των άστρων Ζηνοβία (μικρή) Επεισόδιο: "Πως να ρίξεις έναν τοξότη σε δέκα μέρες"
2015 Κιοσέμ: Η Σουλτάνα Κιοσέμ Σουλτάνα Πρωταγωνιστικός ρόλος (επεισόδια: 1-6)
2017 Κιοσέμ: Η Σουλτάνα Κιοσέμ Σουλτάνα Guest (επεισόδιο 60)
2018-2019 Οργή Όλγα Πρωταγωνιστικός ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Σημειώσεις
2018 Μαζί τα φάγαμε Κινηματογραφικό ντεμπούτο

ΘέατροΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος Χώρος
2009-2011 Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν Θέατρο Άλφα
2015 Το σκλαβί Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας
2016 Διονυσιακή Νύχτα Θέατρο Αθηνών
2017 Playing Gods Θέατρο Τέχνης Ασωμάτων
2018 Λωξάντρα Θέατρο Βεάκη

ΔιαδίκτυοΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος Πλατφόρμα Σημειώσεις
2016 Follow The Wind YouTube Σειρά μικρού μήκους
2018 Εκτός ύλης Σειρά

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

Έτος Βραβεία Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2009 Υποκριτικά Βραβεία Θεάτρου Κέρκυρας Νεαρή ηθοποιός που έπαιξε την "Έλεν Κέλλερ" στο "Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν" Αναστασία Τσιλιμπίου Νίκησε