Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Βέρα Βίκτωροβνα Γκαλούσκα (Ві́ра Ві́кторівна Галу́шка «Бре́жнєва», γενν. 3 Φεβρουαρίου 1982), πιο γνωστή ως Βέρα Μπρέζνιεβα, είναι Ουκρανή τραγουδίστρια, ηθοποιός και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Βέρα Μπρέζνιεβα
Vera Brejneva.jpg
ΨευδώνυμοБрежнева
Γέννηση3 Φεβρουαρίου 1982 (1982-02-03) (37 ετών)
Ντιπροντζέρινσκ, Flag of Ukraine.svg Ουκρανία
Χώρα πολιτογράφησηςΟυκρανία
ΣπουδέςDnipropetrovsk National University of Rail Transport
Ιδιότητατραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής
ΣύζυγοςΚονσταντίν Μελάτζε
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΤραγούδι, Υποκριτική
Καλλιτεχνικά ρεύματαΠοπ
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Πίνακας περιεχομένων

ΚαριέραΕπεξεργασία

ВИА ГраΕπεξεργασία

Η Βέρα γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1982 στο Ντιπροντζέρινσκ της Ουκρανίας. Ήταν τραγουδίστρια στο ρωσο-ουκρανικό συγκρότημα ВИА Гра την περίοδο 2003-2007 και συνέχισε σόλο καριέρα από το 2008 και έπειτα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Μέλη ВИА ГраΕπεξεργασία

TimelineΕπεξεργασία

Αναστασία ΚοζέβνικοβαΈρικα ΓκέρτσεκΜίσα ΡομάνοβαΣάντα ΔημόπουλοςΓιέβα ΜπουσμινάΤατιάνα ΚοτόβαΜεσέντα ΜπαγκαουντίνοβαΌλγκα ΡομανόφσκαγιαΧριστίνα Κοτς-ΓότλιμπΑλμπίνα ΤζαναμπάγεβαΣβετλάνα ΛομποντάΒέρα ΜπρέζνιεβαΆννα ΣεντοκόβαΤατιάνα ΝάϊνικΝαντιέζντα ΓκρανόφσκαγιαΝαντιέζντα ΓκρανόφσκαγιαΝαντιέζντα ΓκρανόφσκαγιαΑλιόνα Βίνιτσκαγια 

Μέλη σε λίσταΕπεξεργασία

Έρικα Γκέρτσεκ
(2013-σήμερα)
Μίσα Ρομάνοβα
(2013-σήμερα)
Αναστασία Κοζεβνίκοβα
(2013-σήμερα)
Αλιόνα Βίνιτσκαγια
(2000-2003)
Ναντιέζντα Γκρανόφσκαγια
(2000-2002)
(2002-2006)
(2009-2011)
Τετιάνα Νάϊνικ
(2002)
Άννα Σεντοκόβα
(2002-2004)
Βέρα Μπρέζνιεβα
(2003-2007)
Σβiτλάνα Λομπόντα
(2004)
Αλμπίνα Τζαναμπάγεβα
(2004-2012)
Χριστίνα Κοτς-Γότλιπ
(2006)
Όλγα Ρομανόφσκαγια
(2006-2007)
Μεσέντα Μπαγκαουντίνοβα
(2007-2009)
Τατιάνα Κοτόβα
(2008-2010)
Σάντα Δημόπουλος
(2011-2012)
Γιέβα Μπουσμινά
(2010-2012).

Προσωπική ΖωήΕπεξεργασία

Η Βέρα Μπρέζνιεβα έχει 2 παιδιά.

ΤαινίεςΕπεξεργασία

Η Βέρα έχει παίξει σε ρωσόγλωσσες ταινίες, έχει παίξει στα σίκουελ Έρωτας στην πόλη, με τον Αλεξέι Τσάντοφ, την Νάστια Ζαντορόζναγια, την Σβετλάνα Χότσενκοβα, και φιλική συμμετοχή από τον Φιλίπ Κιρκόροφ. Έχει παίξει στα σίκουελ της χριστουγεννιάτικης ταινίας Ёлки, με τον Ιβάν Ούργκαντ.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΤραγούδιαΕπεξεργασία

Year Single Chart Positions
Ukraine Russia
2008 "Я не играю" (I don't play)" 6
"Нирвана (Nirvana)" 80
2009 "Любовь в большом городе (Love in the big city)" 19
2010 "Любовь спасёт мир (Love will save the world)" 1 1
"Пронто (Pronto)" (with Potap) 31
"Лепестками слез (By the petals of tears) (with Dan Balan) 1 1
2011 "Реальная жизнь (Real life)" 1 1
2012 "Sexy Bambina" 1
"Бессонница (Insomnia)" 6 20
"Ищу тебя (I am looking for you)" 7
"Любовь на расстоянии (Love from a distance)" (feat. DJ Smash) 48 14
2013 "Хороший день (Nice day)" 2 11
"Дом (Home)"

ΆλμπουμΕπεξεργασία

Studio albums

  • Lyubov spasyot mir (2010)

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Ελληνικός τίτλος Πρωτότυπος τίτλος Ρόλος
2009 Έρωτα στην πόλη (ταινία) Любовь в большом городе Κάτια
2010 Έλατα (ταινία) Ёлки η ίδια
2010 Έρωτα στην πόλη 2 (ταινία) Любовь в большом городе 2 Κάτια
2011 Έλατα 2 (ταινία) Ёлки 2 η ίδια
2012 Στη Ζούγκλα (ταινία) Джунгли Μαρίνα
2013 Έρωτα στην πόλη 3 (ταινία) Любовь в большом городе 3 Κάτια


Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

Προκάτοχος
Νάστια Καμένσκιχ
Η πιο όμορφη γυναίκα by VIVA!
2010
Διάδοχος
Μίκα Νιούτον
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Брежнева, Вера της Ρωσικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).