Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Βικτόρια Ζντροκ (ουκρανικά: Вікторія Здрок, αγγλικκά: Victoria Zdrok) είναι Ουκρανή φωτομοντέλο, ηθοποιός ερωτικών έργων και συγγραφέας. Γεννημένη στις 3 Μαρτίου 1973 στο Κίεβο, άρχισε την καριέρα της το 1998. Κυκλοφόρησε στο Playboy, Πλέιμεϊτ, και Πέντχαουζ. Δημοσίευσε επίσης πολλά βιβλία περί του σεξ.

Βικτόρια Ζντροκ
Victoria Zdrok, 2008 (cropped).jpg
Γέννηση3  Μαρτίου 1973
Κίεβο
ΕθνικότηταΟυκρανοί
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευσηδιδακτορικό δίπλωμα
ΣπουδέςWest Chester University of Pennsylvania, Πανεπιστήμιο Βιλανόβα και Drexel University
Ιδιότηταηθοποιός πορνό, Playmate, ειδικός στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δικηγόρος, μοντέλο, ηθοποιός ταινιών και συγγραφέας[1]
ΒραβεύσειςPlaymate (1994)
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2002: Bare-Skinned Captives
  • 2003: Temptation
  • 2004: Dark Side
  • 2005: Three's Cumpany
  • 2005: Assturbators 2
  • 2006: Soloerotica 9
  • 2009: Guide to Great Sex

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

  • 1994: Playmate October
  • 2002: Penthouse Pet of June
  • 2004: Penthouse Pet of the Year

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 20  Ιουνίου 2019.