Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Βικτόρια Ζντροκ (ουκρανικά: Вікторія Здрок, αγγλικκά: Victoria Zdrok) είναι Ουκρανή φωτομοντέλο, ηθοποιός ερωτικών έργων και συγγραφέας. Γεννημένη στις 3 Μαρτίου 1973 στο Κίεβο, άρχισε την καριέρα της το 1998. Κυκλοφόρησε στο Playboy, Πλέιμεϊτ, και Πέντχαουζ. Δημοσίευσε επίσης πολλά βιβλία περί του σεξ.

Βικτόρια Ζντροκ
Victoria Zdrok, 2008 (cropped).jpg
Γέννηση 3  Μαρτίου 1973
Κίεβο
Εθνικότητα Ουκρανοί
Χώρα πολιτογράφησης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση διδακτορικό δίπλωμα
Σπουδές West Chester University of Pennsylvania, Πανεπιστήμιο Βιλανόβα και Drexel University
Ιδιότητα ηθοποιός πορνό, Playmate, ειδικός στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δικηγόρος, μοντέλο, ηθοποιός ταινιών και συγγραφέας[1]
Βραβεύσεις Playmate
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2002: Bare-Skinned Captives
  • 2003: Temptation
  • 2004: Dark Side
  • 2005: Three's Cumpany
  • 2005: Assturbators 2
  • 2006: Soloerotica 9
  • 2009: Guide to Great Sex

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

  • 1994: Playmate October
  • 2002: Penthouse Pet of June
  • 2004: Penthouse Pet of the Year

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 20  Ιουνίου 2019.