Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Σταθμός Νερατζιώτισσα»

καμία σύνοψη επεξεργασίας
μ (Αντικαταστήστε το/α εικονίδιο/α BS: lhvSTR-Lag→lhvSTRag-L, hvSTR+Ref→hvSTRef+R, hvSTR+Rag→hvSTRag+R, lhvSTR-Rag→lhvSTRag-R, hvSTR+Lag→hvSTRag+L, lhvSTR-Lef→lhvSTRef-L, hvSTR+Lef→hvSTRef+L)
 
== Ιστορικό ==
Στα αρχικά σχέδια κατασκευής του σταθμού προβλεπόταν η κάλυψή του από μεγάλο χωροδικτύωμα που σχεδίασε ο [[Ισπανοί|Ισπανός]] [[αρχιτέκτονας]] [[Σαντιάγο Καλατράβα]]. Το χωροδικτύωμα αυτό θα είχε την ίδια τεχνοτροπία με το στέγαστρο του παρακείμενου [[Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας|Ολυμπιακού Σταδίου]] και τις άλλες παρεμβάσεις που ολοκλήρωσε ο ίδιος αρχιτέκτονας στον χώρο του [[Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας|Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας]] το 2004. Τελικά επιλέχθηκε μία συμβατικότερη κατασκευή, λόγω προβλημάτων στατικότητας που βρέθηκε ότι εμφάνιζε το αρχικώς προτεινόμενο χωροδικτύωμα. ΕγκαινιάστηκεΟ σταθμός εγκαινιάστηκε στις 6 Αυγούστου του 2004.
 
[[Εικόνα:The Mall.jpg|thumb|left|<div style='text-align: center;'>
Ανώνυμος χρήστης