Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Κάθι Σάουερ (Kathy Shower), Καθλίν Αν Σάουερ (Kathleen Ann Shower)[1] (8 Μαρτίου, 1953, Μπρούκβιλ, Οχάιο) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Κάθι Σάουερ
Kat barcelona 08.jpg
Η Κάθι Σάουερ το 2008
Εξώφυλλο Playboy
Μάιος 1985
ΠροκάτοχοςΣίντι Μπρουκς (Cindy Brooks)
ΔιάδοχοςΝτέβιν ΝτεΒάσκες (Devin DeVasquez)
Προσωπικά Στοιχεία
Γέννηση08 Μαρτίου 1953 (1953-03-08) (66 ετών) Μπρούκβιλ, Οχάιο
ΑναλογίεςΣτήθος: 89 cm
Μέση: 61 cm
Γοφοί: 89 cm
Ύψος1.75 m
Βάρος55 kg

ΚαριέραΕπεξεργασία

Γνωστή περισσότερο με το όνομα Κάθι Σάουερ υπήρξε "Πλέιμέιτ του Μήνα" το Μάιο του 1985 και "Πλέιμέιτ της Χρονιάς" για το 1986. Σε ηλικία 33 ετών και με δύο κόρες, η Κάθυ Σάουερ είναι ακόμη και σήμερα η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που έπιλέχθηκε σαν Πλέιμέιτ της Χρονιάς.

Μετά την εμφάνιση της στο Playboy ακολούθησε καριέρα στον κινηματογράφο εμφανιζόμενη κυρίως σε ταινίες δράσης (American Kickboxer 2, The Further Adventures of Tennessee Buck) και ερωτικά θρίλερ (Boundaries, LA Goddess, Velvet Dreams). Έχει επίσης εμφανιστεί σε πολλές γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως Ο Ιππότης της Ασφάλτου, Airwolf και Santa Barbara. Το 2009 ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του βιογραφικού ντοκυμαντέρ με τίτλο Kathy Shower: Playmate Model Mom.[2]

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 1982 : Three's Company (TV)
  • 1982-1983 : CHiPs
  • 1983 : Double Exposure
  • 1984 : Mike Hammer (TV)
  • 1984 : Simon & Simon (TV)
  • 1984 : Airwolf (TV)
  • 1985 : Santa Barbara
  • 1985-1986 : Knight Rider (TV)
  • 1987 : Commando Squad
  • 1988 : Frankenstein General Hospital
  • 1988 : The Further Adventures of Tennessee Buck
  • 1988 : Velvet Dreams
  • 1989 : Out on Bail
  • 1989 : Cyber-C.H.I.C.
  • 1991 : Bedroom Eyes II
  • 1993 : American Kickboxer 2
  • 1993 : Wild Cactus
  • 1993 : L.A. Goddess
  • 1994 : Night Realm
  • 1994 : Sexual Malice
  • 1994 : A Brilliant Disguise
  • 1994 : Improper Conduct
  • 1994 : Hot Line (TV)
  • 1995 : Love Street (TV)
  • 1995 : Fatal Choice
  • 1995 : Married People, Single Sex II: For Better or Worse
  • 1995 : To the Limit
  • 1996 : Hindsight
  • 1996 : Baja Run
  • 1996 : Irresistible Impulse (TV)
  • 1997 : The Last Embrace
  • 1997 : Erotic Boundaries
  • 1997 : Shades of Gray
  • 1997 : Women: Stories of Passion (TV)
  • 1998 : Shattered Dreams
  • 1999 : The Vegas Connection
  • 2001 : Love Letters: A Romantic Trilogy

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Playmail». Ανακτήθηκε στις 14 Μαρτίου 2008. 
  2. http://www.imdb.com/title/tt1486760/

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία