Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Κέβιν Λιτλ ( Lescott Kevin Lyttle Coombs, 14 Σεπτεμβρίου 1976) είναι τραγουδιστής από τον Άγιο Βικέντιο. Γεννήθηκε στο Σεντ Τζον και έχει στο ενεργητικό του το πολύ δημοφιλές τραγούδι της σόκα μουσικής, με τίτλο "Turn me on". O Kevin Lyttle ηχογράφησε το "Turn Me On" στον Άγιο Βικέντιο και τις Γρεναδίνες και το τραγούδι στις αρχές του 2001 έγινε μεγάλη επιτυχία στην Καραϊβική. Έπειτα, έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο (2003) και από την πρώτη εβδομάδα έφτασε στο νούμερο 2 των μουσικών καταλόγων με τις επιτυχίες. Έφτασε το #1 στη Φινλανδία και #3 στην Αυστραλία και έγινε επιτυχία σε άλλες 12 χώρες. Το 2004 κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και τον Ιούνιο του 2004 ήταν στο #48 στο Billboard Hot 100. Ο Kevin Lyttle υπέγραψε συμβόλαιο με την Atlantic Records το 2003. Το ομότιτλό του album κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2004. Νωρίτερα, ο τραγουδιστής είχε εργαστεί σε τελωνείο, αλλά και ως DJ.

Κέβιν Λιτλ
Γέννηση 14  Σεπτεμβρίου 1976 ή 14  Οκτωβρίου 1976[1]
Κίνγκσταουν
Χώρα πολιτογράφησης Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες
Ιδιότητα τραγουδιστής
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης soca music
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • 2004: Kevin Lyttle
  • 2008: Fyah - Universal - Japan

SinglesΕπεξεργασία

  • 2004: "Turn Me On"
  • 2004: "Last Drop"
  • 2004: "Drive Me Crazy "
  • 2009: "Anywhere" Featuring Flo-Rida

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  • (Αγγλικά) Internet Movie Database. Ανακτήθηκε στις 20  Ιουνίου 2019.