Άνοιγμα κυρίου μενού

Κέλλυ Κελεκίδου

Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η Κυριακή "Κέλλυ" Κελεκίδου (Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 1979) είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια, που ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum.

Κέλλυ Κελεκίδου
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΚυριακή Κελεκίδου
9 Απριλίου 1979 (1979-04-09) (40 ετών)
Θεσσαλονίκη
ΕθνικότηταΕλληνική
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΝέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤραγουδίστρια
Περίοδος ακμής2005
Οικογένεια
ΣύζυγοςΝίκος Κουρκούλης
(2009-σήμερα)
ΤέκναΡαφαήλ Κουρκούλης
Ελπινίκη Κουρκούλη
ΑδέλφιαΜαρίνα Κελεκίδου

Έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς, γνωστή για τα τραγούδια της "Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου ", "Μα το Θεό", "Σε βγάζω άκυρο" και "Συγκεντρώσου". Έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Διονύσης Μακρής και ο Κώστας Μαρτάκης, με τους οποίους τραγούδησε και σε ντουέτα. Το 2008 το σινγκλ της, "Σε θέλω με τρέλα" έγινε χρυσό [εκκρεμεί παραπομπή] Τον Απρίλιο του 2008 κυκλοφόρησε το τρίτο της προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο Μακριά σου δεν υπάρχω.Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the stars όπου κατέκτησε την έβδομη θέση

Από το 2009 μέχρι σήμερα, είναι παντρεμένη με τον Έλληνα λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη. Στις 13 Αυγούστου 2009, έφερε στον κόσμο το γιο τους, Ραφαήλ και στις 15 Νοεμβρίου 2014 γεννήθηκε η κόρη τους, Ελπινίκη. Από τα μέσα του 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν οικογενειακώς στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμΕπεξεργασία

  • 2005: Κέλλυ Κελεκίδου (Ελλάδα #16)
  • 2006: Συγκεντρώσου (Ελλάδα #11)
  • 2008: Μακριά σου δεν υπάρχω
  • 2010: Άγγελοι στην Κόλαση

CD SinglesΕπεξεργασία

  • 2007: Σε θέλω με τρέλα
  • 2010: Καλωσήρθες

SinglesΕπεξεργασία

  • 2005: Μα το θεό
  • 2006: Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου
  • 2006: Συγκεντρώσου
  • 2006: Μες στην τρέλα μου
  • 2006: Λάθος αγάπη
  • 2006: Με έδεσες με τα μάγια σου
  • 2006: Αν σε χάσω θα χαθώ
  • 2007: Σε βγάζω άκυρο
  • 2007: Χωρίς δεκάρα
  • 2007: Σε θέλω με τρέλα
  • 2008: Και λοιπόν
  • 2008: Κράτησε με δυνατά
  • 2008: Μου ρίχνεις ευθύνη
  • 2008: Ζω για σένα
  • 2008: Συγγνώμη
  • 2008: Ποιά ήταν τόσο δική σου;
  • 2008: Θλιμμένο κοριτσάκι
  • 2010: Καλημέρα αγάπη μου
  • 2010: Τελευταία φορά
  • 2010: Άγγελοι στην κόλαση
  • 2010: Μπροστά σου θα με βρίσκεις
  • 2010: Για μένα
  • 2010: Αν κάνω άτακτη ζωή
  • 2011: Ένα με σένα
  • 2011: Με τα μάτια σκότωσε με
  • 2012: Προχωράμε
  • 2012: Με πειράζει
  • 2012: Τι κουράγιο να 'χω
  • 2012: Και τα χαλάσαμε
  • 2012: Κι όλο πίνω
  • 2013: Εκδηλώθηκες
  • 2015: Μια νύχτα γνωριστήκαμε
  • 2016: Πως να σε πιστέψω
  • 2018: Στη Θεσσαλονίκη
  • 2019: Δε Γράφεις Δεν Τηλεφωνείς
  • 2019: Για Χάρη Σου

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία


Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία