Κέλλυ Κελεκίδου

Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η Κυριακή "Κέλλυ" Κελεκίδου (Θεσσαλονίκη, 9 Απριλίου 1978) είναι Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια.


Κέλλυ Κελεκίδου
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΚυριακή Κελεκίδου
9 Απριλίου 1978 (1978-04-09) (44 ετών)
Θεσσαλονίκη
ΕθνικότηταΕλληνική
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςνέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤραγουδίστρια
Περίοδος ακμής2005
Οικογένεια
ΣύζυγοςΝίκος Κουρκούλης
(2009-σήμερα)
ΤέκναΡαφαήλ Κουρκούλης
Ελπινίκη Κουρκούλη
ΑδέλφιαΜαρίνα Κελεκίδου

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Το 2004 ξεκίνησε τη σχέση της με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2009. Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Ραφαήλ (γενν. 13 Αυγούστου 2009) και την Ελπινίκη (γενν. 15 Νοεμβρίου 2014). Από το 2014 μέχρι το 2018 ζούσαν στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, λόγω δουλειάς.

Έχει καταγωγή από τo Κοκκινόχωμα Καβάλας και το Χαμηλό Κιλκίς.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμΕπεξεργασία

  • 2005: Κέλλυ Κελεκίδου (Ελλάδα #16)
  • 2006: Συγκεντρώσου (Ελλάδα #11)
  • 2008: Μακριά σου δεν υπάρχω
  • 2010: Άγγελοι στην Κόλαση

CD SinglesΕπεξεργασία

  • 2007: Σε θέλω με τρέλα
  • 2010: Καλώς ήρθες

ΤραγούδιαΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος τραγουδιού
2005 "Μα το θεό"
2006 "Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου"
"Λένε τόσα"
(Νίκος Κουρκούλης & Κέλλυ Κελεκίδου)
"Συγκεντρώσου"
"Μες στην τρέλα μου"
"Λάθος αγάπη"
"Με έδεσες με τα μάγια σου"
"Αν σε χάσω θα χαθώ"
2007 "Σε βγάζω άκυρο"
"Χωρίς δεκάρα"
"Γλύκα μου και απόλαυση μου"
"Σε θέλω με τρέλα"
2008 "Και λοιπόν"
"Κράτησε με δυνατά"
"Μου ρίχνεις ευθύνη"
"Ζω για σένα"
"Συγγνώμη"
"Ποια ήταν τόσο δική σου;"
"Θλιμμένο κοριτσάκι"
2009 "Καλώς ήρθες (Καλημέρα αγάπη)"
2010 "Καλημέρα αγάπη μου"
"Τελευταία φορά"
"Άγγελοι στην κόλαση"
"Μπροστά σου θα με βρίσκεις"
"Δε συγκρίνεσαι"
(Νίκος Κουρκούλης & Κέλλυ Κελεκίδου)
"Είμαστε δεμένοι"
(Νίκος Κουρκούλης & Κέλλυ Κελεκίδου)
"Πόσο μ' αγαπάς"
"Για μένα"
"Αν κάνω άτακτη ζωή"
2011 "Ένα με σένα"
"Με τα μάτια σκότωσε με"
2012 "Προχωράμε"
"Με πειράζει"
"Τι κουράγιο να 'χω"
"Και τα χαλάσαμε"
"Κι όλο πίνω"
"Για τα πάντα σ' έχω ικανό"
2013 "Εκδηλώθηκες"
2015 "Μια νύχτα γνωριστήκαμε"
2016 "Πως να σε πιστέψω"
2018 "Στη Θεσσαλονίκη"
2019 "Δε γράφεις δεν τηλεφωνείς"
"Για χάρη σου"
2020 "Βασανίζομαι"
(Σταμάτης Κραουνάκης & Κέλλυ Κελεκίδου)


Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία