Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος δήμων ανά νομό (πρόγραμμα Καποδίστριας)

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia
(Ανακατεύθυνση από Κατάλογος δήμων ανά νομό)
Οι λεγόμενοι "Καποδιστριακοί" δήμοι της Ελλάδας έως το 2011

Αυτός είναι ένας κατάλογος των 910 δήμων της Ελλάδας ανά νομό που ήταν σε λειτουργία μέχρι το 2010 σύμφωνα με το Σχέδιο Καποδίστριας (δες και Διοικητική διαίρεση της Ελλάδας (1997)). Συνενώθηκαν σε μικρότερο αριθμό δήμων (325 δήμοι) σύμφωνα με το Σχέδιο Καλλικράτης στη νέα Διοικητική διαίρεση της Ελλάδας (2011). Για τις 124 Κοινότητες δείτε εδώ.

Η σειρά είναι αλφαβητική.

Πίνακας περιεχομένων

-- Δήμοι νομαρχίας Αθηνών --Επεξεργασία

Δείτε επίσης: Νομαρχία Αθηνών, Διοικητική διαίρεση νομαρχίας Αθηνών
  1. Δήμος Αγίας Βαρβάρας
  2. Δήμος Αγίας Παρασκευής
  3. Δήμος Αγίου Δημητρίου
  4. Δήμος Αγίων Αναργύρων
  5. Δήμος Αθηναίων
  6. Δήμος Αιγάλεω
  7. Δήμος Αλίμου
  8. Δήμος Αμαρουσίου
  9. Δήμος Αργυρουπόλεως
  10. Δήμος Βριλησσίων
  11. Δήμος Βύρωνος
  12. Δήμος Γαλατσίου
  13. Δήμος Γλυφάδας
  14. Δήμος Δάφνης
  15. Δήμος Εκάλης
  16. Δήμος Ελληνικού
  17. Δήμος Ζωγράφου
  18. Δήμος Ηλιουπόλεως
  19. Δήμος Ηρακλείου
  20. Δήμος Ιλίου (τέως Νέων Λιοσίων)
  21. Δήμος Καισαριανής
  22. Δήμος Καλλιθέας
  23. Δήμος Καματερού
  24. Δήμος Κηφισιάς
  25. Δήμος Λυκοβρύσεως
  26. Δήμος Μελισσίων
  27. Δήμος Μεταμορφώσεως
  28. Δήμος Μοσχάτου
  29. Δήμος Νέας Ερυθραίας
  30. Δήμος Νέας Ιωνίας
  31. Δήμος Νέας Πεντέλης
  32. Δήμος Νέας Σμύρνης
  33. Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας
  34. Δήμος Νέας Χαλκηδόνος
  35. Δήμος Νέου Ψυχικού
  36. Δήμος Παλαιού Φαλήρου
  37. Δήμος Παπάγου
  38. Δήμος Πεντέλης
  39. Δήμος Περιστερίου
  40. Δήμος Πετρουπόλεως
  41. Δήμος Πεύκης
  42. Δήμος Ταύρου
  43. Δήμος Υμηττού
  44. Δήμος Φιλοθέης
  45. Δήμος Χαϊδαρίου
  46. Δήμος Χαλανδρίου
  47. Δήμος Χολαργού
  48. Δήμος Ψυχικού

-- Δήμοι νομού Αιτωλοακαρνανίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομαρχίας Ανατολικής Αττικής --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Αργολίδας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Αρκαδίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Άρτας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Αχαΐας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Βοιωτίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Γρεβενών --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Δράμας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομαρχίας Δυτικής Αττικής --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Δωδεκανήσου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Έβρου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ευβοίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ευρυτανίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ζακύνθου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ηλείας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ημαθίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ηρακλείου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Θεσπρωτίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Θεσσαλονίκης --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ιωαννίνων --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Καβάλας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Καρδίτσας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Καστοριάς --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κέρκυρας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κεφαλληνίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κιλκίς --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κοζάνης --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κορινθίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Κυκλάδων --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Λακωνίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Λάρισας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Λασιθίου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Λέσβου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Λευκάδας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Μαγνησίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Μεσσηνίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ξάνθης --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομαρχίας Πειραιά --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Πέλλας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Πιερίας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Πρέβεζας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ρεθύμνου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Ροδόπης --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Σάμου --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Σερρών --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Τρικάλων --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Φθιώτιδας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Φλώρινας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Φωκίδας --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Χαλκιδικής --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Χανίων --Επεξεργασία

-- Δήμοι νομού Χίου --Επεξεργασία