Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος δήμων και κοινοτήτων Ελλάδας (πρόγραμμα Καποδίστριας)

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia
(Ανακατεύθυνση από Κατάλογος δήμων και κοινοτήτων Ελλάδας)
Οι δήμοι και οι κοινότητες της Ελλάδας έως το 2011

Στον παρακάτω κατάλογο αναφέρονται κατά απόλυτη αλφαβητική σειρά οι δήμοι και οι κοινότητες που απάρτιζαν τους νομούς της Ελλάδας σύμφωνα με το Σχέδιο Καποδίστριας. Για τον νέο κατάλογο των δήμων που προέκυψαν με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, δείτε το άρθρο Διοικητική διαίρεση της Ελλάδας (2011). Για παλαιότερες διοικητικές διαιρέσεις, δείτε Διοικητική διαίρεση της Ελλάδας.

Πίνακας περιεχομένων

-- Α --Επεξεργασία

κ. Αβδέλλας -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αβδήρων -- (Δήμος του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αβίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αγαθονησίου -- (Κοινότητα του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγγελοκάστρου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγιάς -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Βαρβάρας Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Παρασκευής Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Παρασκευής Λέσβου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίας Τριάδος -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγιάσου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Αθανασίου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Γεωργίου Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Γεωργίου Κερκύρας -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Δημητρίου Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Δημητρίου Ιωαννίνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

κ. Αγίου Ευστρατίου -- (Κοινότητα του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Ιωάννου Ρέντη -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Κηρύκου -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

κ. Αγίου Κωνσταντίνου Αττικής -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Μηνά -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Νικολάου -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Παύλου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίου Στεφάνου -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίων Αναργύρων Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίων Αναργύρων Καστοριάς -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγίων Θεοδώρων -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αγκιστρίου -- (Κοινότητα του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

κ. Αγκίστρου -- (Κοινότητα του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγνάντων -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγράφων -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγριάς -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αγρινίου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αετομηλίτσης -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Αετού Μεσσηνίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αετού Φλωρίνης -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αθαμανίας -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αθαμανών -- (Κοινότητα του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αθηναίων -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιανής -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιγάλεω -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιγείρας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιγείρου -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αίγινας -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιγινίου -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιγίου -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιδηψού -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιθήκων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιπείας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αισωνίας -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αιτωλικού -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ακάνθου - Σταγύρων -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Ακραιφνίας -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ακράτας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ακριτών -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Ακρωτηρίου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Αλέας -- (Κοινότητα του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλεξάνδρειας -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλεξανδρούπολης -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλιάκμωνα -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλιάρτου -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλίμου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλιστράτης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλιφείρας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλμυρού -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλοννήσου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλυζίας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αλυκών -- (Δήμος του νομού Ζακύνθου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμαλιάδας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμανής -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

κ. Αμαξάδων -- (Κοινότητα του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμαρουσίου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμαρυνθίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμβρακικού -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμοργού -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

κ. Αμπελακίων Λαρίσης -- (Κοινότητα του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμπελακίων Σαλαμίνας -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμπελοκήπων -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμπελώνος -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμυνταίου -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμφίκλειας -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμφιλοχίας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμφίπολης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αμφίσσης -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Ανάβρας -- (Κοινότητα του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αναβύσσου -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανακτορίου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανατολής -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανατολικής Μάνης -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανατολικού Ζαγορίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανατολικού Ολύμπου -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανατολικού Σελίνου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Ανάφης -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανδανίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανδραβίδας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανδρίτσαινας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Άνδρου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανδρούσης -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανθεμίων -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανθεμούντα -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανθηδώνος -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

κ. Ανθούσης -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Ανοίξεως -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αντιγονιδών -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αντικυθήρων -- (Κοινότητα του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

κ. Αντικύρας -- (Κοινότητα του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αντιπάρου -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Αντιρρίου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αντίσσης - Ερεσού -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αντιχασίων -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Άνω Βροντούς -- (Κοινότητα του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Άνω Καλαμά -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Άνω Λιοσίων -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Άνω Πωγωνίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Άνω Σύρου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανωγείου -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ανωγείων -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αξιού -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αξιούπολης -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Απεραντίων -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αποδοτίας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Απολλωνίας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Απολλωνίων -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...

δ. Αποστόλου Παύλου -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρακύνθου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αράχθου -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αραχώβης -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αργαλαστής -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αργιθέας -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αργοστολίου -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Άργους -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αργυρουπόλεως -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρέθουσας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αριδαίας -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Άριος -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αριστομένους -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρκαδίου -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρκαδίων -- (Δήμος του νομού Ζακύνθου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρκαλοχωρίου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρμενίου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρμένων -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρναίας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Άρνης -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αροανίας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αρρένων -- (Κοινότητα του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρριανών -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρταίων -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρτέμιδος Μαγνησίας -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρτέμιδος Αττικής (τ. Λούτσας) -- ( Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρτεμισίου -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρτεμισίων -- (Δήμος του νομού Ζακύνθου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρφαρών -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρχαγγέλου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρχαίας Ολυμπίας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αρχανών -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

κ. Ασή Γωνιάς -- (Κοινότητα του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασίνης -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασκίου -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασκληπιείου -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασπροποτάμου Ευρυτανίας -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Ασπροποτάμου Τρικάλων -- (Κοινότητα του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασπροπύργου -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασσήρου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Άσσου - Λεχαίου -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αστακού -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αστερουσιών -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αστυπάλαιας -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ασωπού -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αταλάντης -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ατσικής -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ατταβύρου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αυλίδος -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αυλώνα Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αυλώνα Ευβοίας -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αυλώνα Μεσσηνίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αφάντου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Αφετών -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αφιδνών -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αχαρνών -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Αχελώου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αχέροντα -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αχιλλείων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Αχινού -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

κ. Αχλαδοκάμπου -- (Κοινότητα του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Αχλαδοχωρίου -- (Κοινότητα του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

-- Β --Επεξεργασία

δ. Βαγίων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βαθέος -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

κ. Βαθυπέδου -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Βαλτετσίου -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βάμου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Βαρδουσίων -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βάρης -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Βαρθολομιού -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

κ. Βαρικού -- (Κοινότητα του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

κ. Βαρνάβα -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Βασιλικής -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Βασιλικών -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βεγορίτιδας -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βελβεντού -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βέλου -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βεντζίου -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Βεργίνας -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Βερδικούσσας -- (Κοινότητα του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βερμίου -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βέροιας -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βερτίσκου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βιάννου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Βιλίων -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Βίνιανης -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βισαλτίας -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Βιστωνίδος -- (Δήμος του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βιτσίου -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

κ. Βλάστης -- (Κοινότητα του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Βλαχέρνας -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

κ. Βοβούσης -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Βοιών -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βόλου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βόρειας Κυνουρίας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βουκολιών -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Βούλας -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Βουλιαγμένης -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Βουπρασίας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βουφράδων -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βόχας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βραχναιίκων -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βριλησσίων -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Βύρωνος -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Βύσσας -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Βυτίνας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Βώλακος -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

-- Γ --Επεξεργασία

δ. Γαζίου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γαλαξιδίου -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γαλατσίου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Γαλλικού -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Γαργαλιάνων -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γαστούνης -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

κ. Γαύδου -- (Κοινότητα του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Γέρακα -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Γέρας -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γερόνθρων -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γεροποτάμου -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γεωργίου Καραϊσκάκη -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γεωργιουπόλεως -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Γιαννιτσών -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γιάννουλης -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γλυκών Νερών -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Γλυφάδας -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Γόμφων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Γόννων -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γόργιανης -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Γοργολαϊνη -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γοργοποτάμου -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γόρτυνος Ηρακλείου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γόρτυνος Αρκαδίας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Γουβών -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Γουμένισσας -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Γραβιάς -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Γραμματικού -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Γράμου -- (Κοινότητα του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Γρεβενών -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Γυθείου -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

-- Δ --Επεξεργασία

δ. Δαύλειας -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δάφνης -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Δαφνουσίων -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δελβινακίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δελφών -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δερβενοχωρίων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δερβιζιάνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δεσκάτης -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Δεσφίνης -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δημητρίου Υψηλάντη -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Δημητσάνας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Διακοπτού -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Διδυμοτείχου -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Δικαίου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

κ. Διονύσου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Δίου -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Διρφύων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Διστόμου -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Διστράτου -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δοβρά -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δοϊράνης -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Δομνίστας -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δομοκού -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Δονούσης -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δοξάτου -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

κ. Δοτσικού -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Δράμας -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δραπετσώνας -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

κ. Δροσιάς -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Δρυμαλίας -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δύμης -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δυστίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Δωδώνης -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Δωρίου -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

-- Ε --Επεξεργασία

δ. Εγνατίας Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Εγνατίας Ιωαννίνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Έδεσσας -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Είρας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ειρηνούπολης -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Εκάλης Αττικής -- (Κοινότητα της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Εκάλης Ιωαννίνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελασσόνας -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελάτειας -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελατίων -- (Δήμος του νομού Ζακύνθου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελαφίνας -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Ελαφονήσου -- (Κοινότητα του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελειού-Πρόνων -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελευθερίου-Κορδελιού -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελευθερίου Βενιζέλου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελευθερούπολης -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελευθερών -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελευσίνος -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελιμείας -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελληνικού -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελλησπόντου -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελλομένου -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Έλους -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ελυμνίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Εμμανουήλ Παππά -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Ενιππέα -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Εξαπλατάνου -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Εξωμβούργου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Επανομής -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Επιδαύρου -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Επισκοπής -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

κ. Ερεικούσσης -- (Κοινότητα του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερεσού - Αντίσσης -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερέτριας -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερινεού -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερίσου -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερμιόνης -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερμουπόλεως -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ερυθρών -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Εσπερίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Εστιαιώτιδας -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευδήλου -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευεργέτουλα -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

κ. Ευκαρπίας -- (Κοινότητα του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευόσμου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευπαλίου -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευρυμενών Ιωαννίνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευρυμενών Λαρίσης -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευρωπού -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Ευρωστίνης -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Εχεδώρου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Εχιναίων -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

-- Ζ --Επεξεργασία

-- Η --Επεξεργασία

-- Θ --Επεξεργασία

δ. Θάσου -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

κ. Θεοδωριάνων -- (Κοινότητα του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεόδωρου Ζιάκα -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεραπνών -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θερίσου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Θερμαϊκού -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Θέρμης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Θέρμου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Θερμών -- (Κοινότητα του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεσπιέων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεσπρωτικού -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεσσαλιώτιδος -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Θεστιέων -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θηβαίων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θήρας -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Θιναλίου -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θίσβης -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Θουρίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Θρακομακεδόνων -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Θραψανού -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

-- Ι --Επεξεργασία

δ. Ιαλυσού -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιαρδάνου -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιάσμου -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιεράπετρας -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεσολογγίου (Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου) -- ( Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιητών -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιθάκης -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιθώμης Καρδίτσας -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιθώμης Μεσσηνίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιλίου (τ. Νέων Λιοσίων) -- ( Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Ινάχου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ινναχωρίου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιστιαίας -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιτάμου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιτάνου -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιτέας -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιωαννιτών -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιωλκού -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ιωνίας -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ίωνος Δραγούμη -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

-- Κ --Επεξεργασία

δ. Καβάλας -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καισαριανής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλαβρύτων -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλαμαριάς -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλαμάτας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καλάμου Αττικής -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Καλάμου Λευκάδος -- (Κοινότητα του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλαμπάκας -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλαμπακίου -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καλαριτών -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

κ. Καλεντζίου -- (Κοινότητα του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιδένδρου -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιέων -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιθέας Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιθέας Ρόδου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιθέας Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλικράτειας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλινδοίων -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλιφώνου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλλονής -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλπακίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλυβίων Θορικού -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Καλυμνίων -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καματερού -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Καμβουνίων -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Καμείρου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καμένων Βούρλων -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάμπου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καμποχώρων -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καντάνου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Καπανδριτίου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Καπετάν Μητρούση -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρδαμύλων -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρδίτσας -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάρλας -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρλοβασίων -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρπάθου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρπενησίου -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καρυάς Λαρίσης -- (Κοινότητα του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρυάς Λευκάδος -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καρύστου -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καρυών -- (Κοινότητα του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάσου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Κασσάνδρας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Κασσωπαίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Καστανιάς -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Καστελλίου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Καστοριάς -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

κ. Καστού -- (Κοινότητα του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καστρακίου -- (Κοινότητα του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάστρου - Κυλλήνης -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κατερίνης -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κατσανοχωρίων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάτω Κλεινών -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάτω Νευροκοπίου -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κάτω Ολύμπου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Καφηρέως -- (Κοινότητα του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κέας -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κεκροπίας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κεντρικού Ζαγορίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

κ. Κεραμιδίου -- (Κοινότητα του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κεραμιών -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κεραμωτής -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κερατέας -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Κερατσινίου -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Κερκίνης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Κερκυραίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

κ. Κέχρου -- (Κοινότητα του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Κηρέως -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κηφισιάς -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Κιλελέρ -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κιλκίς -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

κ. Κιμώλου -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κισσάμου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κλεινοβού -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κλεισούρας -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Κλείτορος -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κοζάνης -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Κόζιακα -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κοιλάδας -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κολινδρού -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κολυμβαρίου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Κομμένου -- (Κοινότητα του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κομοτηνής -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Κομποτίου -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κονιστρών -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κόνιτσας -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κοντοβαζαίνης -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορεστίων -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορθίου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορινθίων -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορινού -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορισσίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορμίστας -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορυδαλλού -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορυθίου -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορωνείας Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορωνείας Βοιωτίας -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κορώνης -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Κοσμά -- (Κοινότητα του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κοσμά του Αιτωλού -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

κ. Κοτύλης -- (Κοινότητα του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

κ. Κουβαρά -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Κουλούκωνα -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Κουρητών -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Κουτσοποδίου -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κουφαλίων -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

κ. Κουφονησίων -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κόφινα -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

κ. Κρανέας -- (Κοινότητα του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρανιδίου -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κραννώνος -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κροκεών -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρουσσίων -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρουσώνα -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρύας Βρύσης -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρυονερίδας -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Κρυονερίου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Κρυσταλλοπηγής -- (Κοινότητα του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κρωπίας -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Κτημενίων -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κυθήρων -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Κύθνου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Κυλλήνης - Κάστρου -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κύμης -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κυπαρισσίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κυπρίνου -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

κ. Κυριακίου -- (Κοινότητα του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κύρρου -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Κω -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

-- Λ --Επεξεργασία

κ. Λάβδανης -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαγανά -- (Δήμος του νομού Ζακύνθου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαγκαδά -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαγκαδίων -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λακέρειας -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαμιέων -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαμπείας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λάμπης -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαππαίων -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λάρισας -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαρισσού -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λασιώνος -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαυρεωτικής -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Λαχανά -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεβαδέων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεβιδίου -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λειανοκλαδίου -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λειβαθούς -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λειψών -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

κ. Λεοντίου -- (Κοινότητα του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λέρνας -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λέρου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λευκάδος -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λευκασίου -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεύκης -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λευκιμμαίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεύκτρου -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λευκώνα -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεχαινών -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεχαίου - Άσσου -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Λεχόβου -- (Κοινότητα του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λεωνιδίου -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ληλαντίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

κ. Λιβαδερού -- (Κοινότητα του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Λιβαδίου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Λιβαδίων -- (Κοινότητα του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Λιδορικίου -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λινδίων -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λιτοχώρου -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Λιχάδος -- (Κοινότητα του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λούρου -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λουτρακίου - Περαχώρας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Λουτροπόλεως Θερμής -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Λυκοβρύσεως -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Λυρκείας -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

-- Μ --Επεξεργασία

κ. Μαγούλας -- (Κοινότητα της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαδύτου -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

κ. Μαθρακίου -- (Κοινότητα του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακεδνών -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακεδονίδος -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακρακώμης -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Μακρινίτσης -- (Κοινότητα του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακρύ Γιαλού -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακρυνείας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μακρυχωρίου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Μαλακάσης -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαλακασίου -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαλεσίνης -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαλλίων -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μάνδρας -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μανταμάδου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαντινείας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαραθοκάμπου -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαραθώνος -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαργαριτίου -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαρκοπούλου Μεσογαίας -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Μαρκοπούλου Ωρωπού -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαρμαρίου -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαρωνείας -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαστιχοχωρίων -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μαστοροχωρίων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

κ. Ματσουκίου -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγαλόπολης -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγάλου Αλεξάνδρου -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγάλων Καλυβίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγανησίου -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγαρέων -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεγίστης -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεδεώνος -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεθάνων -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεθώνης Μεσσηνίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεθώνης Πιερίας -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελιβοίας -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελιγαλά -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελίκης -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελισσίων -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

κ. Μελισσουργών -- (Κοινότητα του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελιτειέων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μελίτης -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μενελαΐδας -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μενεμένης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μενηίδος -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μενιδίου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Μεσολουρίου -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεσσαπίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεσσάτιδος -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεσσήνης -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεταμορφώσεως -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Μεταξάδων -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μετσόβου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μήθυμνας -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

κ. Μηλέας -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μηλεών -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μήλου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μητρόπολης -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μηχανιώνας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μιδέας -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μίκρας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μόβρης -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μοιρών -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μολάων -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μολοσσών -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μονεμβασίας -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μοσχάτου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουδανιών -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Μούδρου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουζακίου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουρεσίου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουρικίου -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουριών -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Μουσούρων -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μπιζανίου -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυγδονίας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυθήμνης -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυκηναίων -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μύκης -- (Δήμος του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυκόνου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μύρινας -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

κ. Μυροφύλλου -- (Κοινότητα του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυστρά -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Μυτιλήνης -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Μώλου -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

-- Ν --Επεξεργασία

δ. Νάξου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Νάουσας -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ναρθακίου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ναυπάκτου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ναυπλιέων -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεαπόλεως Αιτωλοακαρνανίας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεαπόλεως Κοζάνης -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεαπόλεως Λασιθίου -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Αγχιάλου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Αλικαρνασσού -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Αρτάκης -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Ερυθραίας -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Ζίχνης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Ιωνίας Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Κίου -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Κούταλης -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Κυδωνίας -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Μάκρης -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Νέας Πεντέλης -- (Κοινότητα της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Περάμου -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Σμύρνης -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Τίρυνθας -- (Δήμος του νομού Αργολίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Φιλαδέλφειας -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέας Χαλκηδόνος -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεβρόπολης Αγράφων -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεμέας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέου Σιδηροχωρίου -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέου Ψυχικού -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

κ. Νεράιδας -- (Κοινότητα του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέσσωνος -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νεστορίου -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Νέστορος -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Νέων Παλατίων -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Νηλέως -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

κ. Νήσου Ιωαννίνων -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Νιάτων -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νιγρίτης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Νίκαιας Αττικής -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Νίκαιας Λαρίσης -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νικηφόρου -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Νικηφόρου Φωκά -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νίκου Καζαντζάκη -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νισύρου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Νότιας Ρόδου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

κ. Νυμφαίου -- (Κοινότητα του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

-- Ξ --Επεξεργασία

-- Ο --Επεξεργασία

κ. Οθωνών -- (Κοινότητα του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

κ. Οίας -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Οινιάδων -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Οινόης -- (Κοινότητα της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Οινούντος -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Οινουσσών -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Οινοφύτων -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Οιτύλου -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Οιχαλίας Μεσσηνίας -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Οιχαλίας Τρικάλων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

κ. Ολύμπου Καρπάθου -- (Κοινότητα του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ολύμπου Λαρίσης -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Ομαλών -- (Κοινότητα του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ομηρούπολης -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Οπουντίων -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

κ. Οργάνης -- (Κοινότητα του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

κ. Ορεινής -- (Κοινότητα του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορεινού -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορεστιάδας -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορεστίδος -- (Δήμος του νομού Καστοριάς -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορμυλίας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Οροπεδίου Λασιθίου -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορφανού -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορφέα -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Ορχομενού -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

-- Π --Επεξεργασία

δ. Παγγαίου -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παιανίας -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Παΐων -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

κ. Παλαιάς Φωκαίας -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλαιοκαστριτών -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλαιού Φαλήρου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλαμά -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παληοκάστρου -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλιανής -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλικής -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλλήνης Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Παλλήνης Χαλκιδικής -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Παμβώτιδος -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Παμίσου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παναγίας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Παναιτωλικού -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πανοράματος -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

κ. Πανόρμου -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Παξών -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παπάγου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Παπαφλέσσα -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Παπίγκου -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραβόλας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παρακαμπυλίων -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραληθαίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραλίας Αχαΐας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραλίας Κατερίνης -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραμυθιάς -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παρανεστίου -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παραποτάμου -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πάργας -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παρελίων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Παρνασσού -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πάρου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πασαρώνος -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πάτμου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πατρέων -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

κ. Παύλιανης -- (Κοινότητα του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πειραιά -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Πελασγίας -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πελεκάνου -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πελινναίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πελλάνας -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πέλλας -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

κ. Πενταλόφου -- (Κοινότητα του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

κ. Πεντέλης -- (Κοινότητα της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Περάματος Ιωαννίνων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Περάματος Αττικής -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Περάσματος -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Περαχώρας - Λουτρακίου -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Πέρδικας -- (Κοινότητα του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Περιβολίου -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Περιστερίου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Πέτα -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πεταλιδίου -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πεταλούδων -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πέτρας Λέσβου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πέτρας Πιερίας -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πετριτσίου -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Πετρουπόλεως -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Πεύκης -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

κ. Πεύκων -- (Κοινότητα του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Πηνείας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πιαλείων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πιερέων -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πιερίων -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Πικερμίου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Πικρολίμνης -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλαστήρα -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλαταιών -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλατανιά -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλατάνου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλατέος -- (Δήμος του νομού Ημαθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλατυκάμπου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πλωμαρίου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πολίχνης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Πολιχνίτου -- (Δήμος του νομού Λέσβου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πολυγύρου -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Πολυδάμαντα -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Πολυδενδρίου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Πολυδρόσου -- (Κοινότητα του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πολυκάστρου -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Πόρου -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Πορταριάς -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ποσειδωνίας -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Ποταμιάς Ευρυτανίας -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ποταμιάς Λαρίσης -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πραμάντων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πρέβεζας -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πρεσπών -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

κ. Προμαχώνος -- (Κοινότητα του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Πρόνων-Ελειού -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Προσοτσάνης -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Προυσσού -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πρώτης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Πτελεού -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πτολεμαϊδας -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Πύδνας -- (Δήμος του νομού Πιερίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πυθαγορείου -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

δ. Πυλαίας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Πυλαρέων -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πύλης -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πυλλήνης -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πύλου -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Πυνδαίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Πύργου -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

κ. Πωγωνιανής -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

-- Ρ --Επεξεργασία

-- Σ --Επεξεργασία

δ. Σαγιάδας -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σαλαμίνας -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

κ. Σαμαρίνης -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Σάμης -- (Δήμος του νομού Κεφαλληνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σαμοθράκης -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Σαπών -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σαρανταπόρου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σαρωνίδος -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Σαρωνικού -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σατρών -- (Κοινότητα του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

κ. Σελέρου -- (Κοινότητα του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σελλάνων -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σελλών -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σερβίων -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σερίφου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σερρών -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Σηπιάδος -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σητείας -- (Δήμος του νομού Λασιθίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Σιάτιστας -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σιδηροκάστρου -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

κ. Σιδηρόνερου -- (Κοινότητα του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σιθωνίας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Σικίνου -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σικυωνίων -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σιράκου -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σιταγρών -- (Δήμος του νομού Δράμας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σίφνου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκάλας Λακωνίας -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σκάλας Ωρωπού -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκιάθου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκιλλούντος -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκοπέλου -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκοτούσσης -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκουτάρεως -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκύδρας -- (Δήμος του νομού Πέλλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκυρίτιδας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σκύρου -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σμίξης -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Σμύνους -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σολυγείας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σούδας -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

κ. Σουλίου -- (Κοινότητα του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σούρπης -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σουφλίου -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Σοφάδων -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σοχού -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σπάρτης -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σπάτων -- (Δήμος της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Σπερχειάδος -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σπετσών -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Σταγύρων - Ακάνθου -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Σταμάτας -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

κ. Σταυρακίων -- (Κοινότητα του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σταυρουπόλεως Ξάνθης -- (Δήμος του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Στράτου -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Στρυμώνα -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Στρυμωνικού -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Στυλίδος -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Στυμφαλίας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Στυραίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Συβότων -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Συβρίτου -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

κ. Συκαμίνου -- (Κοινότητα της νομαρχίας Ανατολικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Συκεών -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Σύμης -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Συμπολιτείας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σφακίων -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σφακιωτών -- (Δήμος του νομού Λευκάδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Σχηματαρίου -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Σχοινούσσης -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Σώστου -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

-- Τ --Επεξεργασία

δ. Ταμασίου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ταμιναίων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τανάγρας -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Ταύρου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Τεγέας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τεμένους -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Τενέας -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τετραφυλίας -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τζουμέρκων -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Τήλου -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Τήνου -- (Δήμος του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Τιθορέας -- (Δήμος του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τολοφώνος -- (Δήμος του νομού Φωκίδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τοπείρου -- (Δήμος του νομού Ξάνθης -- περιλαμβάνει...)

δ. Τορώνης -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Τραγανού -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τραγίλου -- (Δήμος του νομού Σερρών -- περιλαμβάνει...)

δ. Τραϊανούπολης -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Τριανδρίας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Τρίγλιας -- (Δήμος του νομού Χαλκιδικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Τριγώνου -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

κ. Τρικερίου -- (Κοινότητα του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τρικκαίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Τρικολώνων -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Τρικόρφου -- (Κοινότητα του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τρίπολης -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Τριπύλας -- (Κοινότητα του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τριταίας -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τροιζήνος -- (Δήμος του νομαρχίας Πειραιά -- περιλαμβάνει...)

δ. Τροπαίων -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τσοτυλίου -- (Δήμος του νομού Κοζάνης -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυλίσου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυμπακίου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυμφαίων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Τύμφης -- (Δήμος του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

κ. Τυμφρηστού -- (Κοινότητα του νομού Φθιώτιδας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυρνάβου -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυρού -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Τυχερού -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

-- Υ --Επεξεργασία

-- Φ --Επεξεργασία

δ. Φαιάκων -- (Δήμος του νομού Κέρκυρας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαλαισίας -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαλάνθου -- (Δήμος του νομού Αρκαδίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαλωρείας -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαναρίου -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαρίδος -- (Δήμος του νομού Λακωνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαρκαδόνας -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαρρών -- (Δήμος του νομού Αχαΐας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φαρσάλων -- (Δήμος του νομού Λάρισας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φενεού -- (Δήμος του νομού Κορινθίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φερών Έβρου -- (Δήμος του νομού Έβρου -- περιλαμβάνει...)

δ. Φερών Μαγνησίας -- (Δήμος του νομού Μαγνησίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιγαλείας -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλιατρών -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλιατών -- (Δήμος του νομού Θεσπρωτίας -- περιλαμβάνει...)

κ. Φιλιππαίων -- (Κοινότητα του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλιππιάδος -- (Δήμος του νομού Πρέβεζας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλίππων -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλλύρας -- (Δήμος του νομού Ροδόπης -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλοθέης Αττικής -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλοθέης Άρτης -- (Δήμος του νομού Άρτας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φιλώτα -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φλώρινας -- (Δήμος του νομού Φλώρινας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φοίνικα -- (Δήμος του νομού Ρεθύμνου -- περιλαμβάνει...)

κ. Φολεγάνδρου -- (Κοινότητα του νομού Κυκλάδων -- περιλαμβάνει...)

δ. Φολόης -- (Δήμος του νομού Ηλείας -- περιλαμβάνει...)

κ. Φούρκας -- (Κοινότητα του νομού Ιωαννίνων -- περιλαμβάνει...)

δ. Φουρνά -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φούρνων Κορσεών -- (Δήμος του νομού Σάμου -- περιλαμβάνει...)

δ. Φραγκίστας -- (Δήμος του νομού Ευρυτανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φρε -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Φυλής -- (Δήμος της νομαρχίας Δυτικής Αττικής -- περιλαμβάνει...)

δ. Φύλλου -- (Δήμος του νομού Καρδίτσας -- περιλαμβάνει...)

δ. Φυτειών -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

-- Χ --Επεξεργασία

δ. Χαϊδαρίου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Χαιρωνείας -- (Δήμος του νομού Βοιωτίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Χαλανδρίου -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Χαλάστρας -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Χάλκειας -- (Δήμος του νομού Αιτωλοακαρνανίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Χαλκηδόνος -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Χάλκης -- (Δήμος του νομού Δωδεκανήσου -- περιλαμβάνει...)

δ. Χαλκιδέων -- (Δήμος του νομού Εύβοιας -- περιλαμβάνει...)

δ. Χανίων -- (Δήμος του νομού Χανίων -- περιλαμβάνει...)

δ. Χασίων Γρεβενών -- (Δήμος του νομού Γρεβενών -- περιλαμβάνει...)

δ. Χασίων Τρικάλων -- (Δήμος του νομού Τρικάλων -- περιλαμβάνει...)

δ. Χερσονήσου -- (Δήμος του νομού Ηρακλείου -- περιλαμβάνει...)

δ. Χέρσου -- (Δήμος του νομού Κιλκίς -- περιλαμβάνει...)

δ. Χιλιοχωρίων -- (Δήμος του νομού Μεσσηνίας -- περιλαμβάνει...)

δ. Χίου -- (Δήμος του νομού Χίου -- περιλαμβάνει...)

δ. Χολαργού -- (Δήμος της νομαρχίας Αθηνών -- περιλαμβάνει...)

δ. Χορτιάτη -- (Δήμος του νομού Θεσσαλονίκης -- περιλαμβάνει...)

δ. Χρυσούπολης -- (Δήμος του νομού Καβάλας -- περιλαμβάνει...)

-- Ψ --Επεξεργασία

-- Ω --Επεξεργασία

Δήμοι και κοινότητες της ΕλλάδοςΕπεξεργασία

ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νομαρχία

Επαρχίες

Δήμοι

Κοινότητες

Οικισμοί

Πρωτεύουσα

Ταυτότητες επαρχιών

ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

5

12

214

556

Μεσολόγγι

Βάλτου

Δήμοι 1 Αμφιλοχίας

Κοινότητες 30

Οικισμοί 104

Πληθυσμός 28.938

Πρωτεύουσα Αμφιλοχία

Βόνιτσας και Ξηρομέρου

Δήμοι 2 Βόνιτσας, Κατούνας

Κοινότητες 38

Οικισμοί 62

Πληθυσμός 41.932

Πρωτεύουσα Βόνιτσα

Μεσολογγίου

Δήμοι 2 Αιτωλικού, Μεσολογγίου

Κοινότητες 35

Οικισμοί 105

Πληθυσμός 46.900

Πρωτεύουσα Μεσολόγγι

Ναυπακτίας

Δήμοι 3 Αντιρρίου, Ναυπάκτου, Πυλλήνης

Κοινότητες 57

Οικισμοί 112

Πληθυσμός 25.984

Πρωτεύουσα Ναύπακτος

Τριχωνίδας

Δήμοι 4 Αγρινίου, Θέρμου, Νεάπολης, Παραβόλας

Κοινότητες 54

Οικισμοί 173

Πληθυσμός 84.926

Πρωτεύουσα Αγρίνιο

ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

3

4

66

204

Ναύπλιο

Αργους

Δήμοι 1 Άργους

Κοινότητες 37

Οικισμοί 73

Πληθυσμός 45.342

Πρωτεύουσα Άργος

Ερμιονίδας

Δήμοι 1 Κρανιδίου

Κοινότητες 7

Οικισμοί 44

Πληθυσμός 13.365

Πρωτεύουσα Κρανίδι

Ναυπλίας

Δήμοι 2 Μιδέας, Ναυπλίου

Κοινότητες 22

Οικισμοί 87

Πληθυσμός 38.929

Πρωτεύουσα Ναύπλιο

ΑΡΚΑΔΙΑΣ

4

7

238

421

Τρίπολη

Γορτυνίας

Δήμοι 1 Λαγκαδίων

Κοινότητες 78

Οικισμοί 140

Πληθυσμός 21.287

Πρωτεύουσα Δημητσάνα

Κυνουρίας

Δήμοι 3 Άστρους, Λεωνιδίου,Τυρού

Κοινότητες 41

Οικισμοί 95

Πληθυσμός 25.632

Πρωτεύουσα Λεωνίδιο

Μαντινείας

Δήμοι 2 Λεβιδίου, Τρίπολης

Κοινότητες 74

Οικισμοί 109

Πληθυσμός 46.363

Πρωτεύουσα Τρίπολη

Μεγαλόπολης

Δήμοι 2 Ανατολικής Φαλαισίας, Μεγαλόπολης

Κοινότητες 43

Οικισμοί 71

Πληθυσμός 12.027

Πρωτεύουσα Μεγαλόπολη

ΑΡΤΑΣ

1

1

82

285

΄Αρτα

Αρτας

Δήμοι 1 Άρτας

Κοινότητες 82

Οικισμοί 285

Πληθυσμός 78.719

Πρωτεύουσα Άρτα

Αθηνών

Ανατολικής Αττικής

Δυτικής Αττικής

Πειραιώς

7

81

69

439

Αθήνα

Νομαρχία Αθηνών

Επαρχίες 1

Δήμοι 11

Κοινότητες 0

Οικισμοί 12

Πληθυσμός 1.156.650

Πρωτεύουσα Αθήνα

Επαρχία Αττικής - περιφέρεια πρωτεύουσας

Δήμοι 11 Αθήνας, Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Ν.Φιλαδέλφειας, Ν.Χαλκηδόνας, Ταύρου, Υμηττού

Κοινότητες 0

Οικισμοί 12

Πληθυσμός 1.156.650

Νομαρχία Ανατολικής Αττικης

Επαρχίες 1

Δήμοι 28

Κοινότητες 35

Οικισμοί 175

Πληθυσμός 765.196

Πρωτεύουσα Αγία Παρασκευή

Επαρχία Αττικής - περιφέρεια πρωτεύουσας

Δήμοι 17 Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Γέρακα, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Μελισσίων, Μαρουσιού, Μεταμόρφωσης, Νέας Ερυθραίας, Νέας Ιωνίας, Νέου Ψυχικού,Παπάγου, Πεύκης, Φιλοθέης, Χαλανδρίου, Ψυχικού

Κοινότητες 4

Οικισμοί 23

Πληθυσμός 507.381

Επαρχία Αττικής - υπόλοιπο νομού

Δήμοι 11 Αυλώνα, Αχαρνών, Κερατέας, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου, Νέας Μάκρης, Παιανίας, Παλήνης, Σπάτων-Λούτσας

Κοινότητες+A231 31

Οικισμοί 152

Πληθυσμός 257.815

Νομαρχία Δυτικής Αττικης

Επαρχίες 2

Δήμοι 18

Κοινότητες 3

Οικισμοί 60

Πληθυσμός 645.108

Πρωτεύουσα Αιγάλεω

Επαρχία Αττικής - περιφέρεια πρωτεύουσας

Δήμοι 9 Aγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Καματερού, Κορυδαλλού, Νέων Λιοσίων, Περιστερίου, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου

Κοινότητες 0

Οικισμοί 10

Πληθυσμός 519.931

Επαρχία Αττικής - υπόλοιπο νομού

Δήμοι 3 Ανω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής

Κοινότητες 0

Οικισμοί 4

Πληθυσμός 33.307

Επαρχία Μεγαρίδας

Δήμοι 6 Ασπροπύργου, Βιλίων, Ελευσίνας, Ερυθρών, Μάντρας, Μεγάρων

Κοινότητες 3

Οικισμοί 46

Πληθυσμός 91.870

Νομαρχία Πειραιά

Επαρχίες 6

Δήμοι 24

Κοινότητες 31

Οικισμοί 192

Πληθυσμός 956.453

Πρωτεύουσα Πειραιάς

Επαρχία Αττικής - περιφέρεια πρωτεύουσας

Δήμοι 18 Αγίου Δημητρίου, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Αλίμου, Αργυρούπολης, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Δραπετσώνας, Ελληνικού, Καλλιθέας, Κερατσινίου, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης, Νίκαιας, Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά, Περάματος

Κοινότητες 0

Οικισμοί 19

Πληθυσμός 888.960

Επαρχία Αίγινας

Δήμοι 1 Αίγινας

Κοινότητες 5

Οικισμοί 27

Πληθυσμός 12.430

Επαρχία Κυθήρων

Δήμοι 0

Κοινότητες 14

Οικισμοί 64

Πληθυσμός 3.091

Επαρχία Πειραιά - υπόλοιπο

Δήμοι 2 Σαλαμίνας, Σπετσών

Κοινότητες 3

Οικισμοί 24

Πληθυσμός 37.875

Επαρχία Τροιζηνίας

Δήμοι 2 Λουτρόπολης Μεθάνων, Πόρου

Κοινότητες 9

Οικισμοί 40

Πληθυσμός 11.710

Επαρχία Ύδρας

Δήμοι 1 Ύδρας

Κοινότητες 0

Οικισμοί 18

Πληθυσμός 2.387

ΑΧΑΪΑΣ

3

6

232

526

Πάτρα

Αιγιαλείας

Δήμοι 2 Αιγίου και Ακράτας

Κοινότητες 51

Οικισμοί 102

Πληθυσμός 51.249

Πρωτεύουσα Αίγιο

Καλαβρύτων

Δήμοι 2 Καλαβρύτων και Δάφνης

Κοινότητες 68

Οικισμοί 135

Πληθυσμός 17.771

Πρωτεύουσα Καλάβρυτα

Πατρών

Δήμοι 2 Κάτω Αχαΐας και Πατρών

Κοινότητες 113

Οικισμοί 289

Πληθυσμός 231.058

Πρωτεύουσα Πάτρα

ΒΟΙΩΤΙΑΣ

2

8

66

123

Λιβαδιά

Θηβών

Δήμοι 3 Θηβαίων, Λεύκτρων, Πλαταιών

Κοινότητες 34

Οικισμοί 59

Πληθυσμός 72.533

Πρωτεύουσα Θήβα

Λιβαδιάς

Δήμοι 5 Αλιάρτου, Αράχοβας, Διστόμου

Κοινότητες 32

Οικισμοί 64

Πληθυσμός 61.575

Πρωτεύουσα Λιβαδιά

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1

2

68

117

Γρεβενά

Γρεβενών

Δήμοι 2 Γρεβενών, Δεσκάτης

Κοινότητες 68

Οικισμοί 117

Πληθυσμός 36.797

Πρωτεύουσα Γρεβενά

ΔΡΑΜΑΣ

1

4

66

125

Δράμα

Δράμας

Δήμοι 4 Δοξάτου, Δράμας, Κάτω Νευροκοπίου

Κοινότητες 66

Οικισμοί 125

Πληθυσμός 96.554

Πρωτεύουσα Δράμα

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

4

15

59

182

Ρόδος

Καλύμνου

Δήμοι 5 Αστυπαλαίας, Καλυμνίων, Λειψών, Λέρου, Πάτμου

Κοινότητες 1

Οικισμοί 43

Πληθυσμός 28.409

Πρωτεύουσα Κάλυμνος

Καρπάθου

Δήμοι 2 Καρπάθου, Κάσου

Κοινότητες 9

Οικισμοί 32

Πληθυσμός 6.411

Πρωτεύουσα Κάρπαθος

Κω

Δήμοι 2 Κω, Μανδρακίου

Κοινότητες 7

Οικισμοί 24

Πληθυσμός 27.308

Πρωτεύουσα Κως

Ρόδου

Δήμοι 6 Ιαλυσού, Μεγάλου Χωρίου, Μεγίστης, Ρόδου, Σύμης

Κοινότητες 42

Οικισμοί 83

Πληθυσμός 101.348

Πρωτεύουσα Ρόδος

ΕΒΡΟΥ

5

7

73

176

Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολης

Δήμοι 2 Αλεξανδρούπολης, Φερών

Κοινότητες 10

Οικισμοί 41

Πληθυσμός 52.556

Πρωτεύουσα Αλεξανδρούπολη

Διδυμοτείχου

Δήμοι 1 Διδυμοτείχου

Κοινότητες 29

Οικισμοί 53

Πληθυσμός 32.994

Πρωτεύουσα Διδυμότειχο

Ορεστιάδας

Δήμοι 1 Ορεστιάδας

Κοινότητες 25

Οικισμοί 42

Πληθυσμός 40.049

Πρωτεύουσα Ορεστιάδα

Σαμοθράκης

Δήμοι 1 Σαμοθράκης

Κοινότητες 0

Οικισμοί 16

Πληθυσμός 3.083

Πρωτεύουσα Σαμοθράκη

Σουφλίου

Δήμοι 2 Σουφλίου, Τυχερού

Κοινότητες 9

Οικισμοί 24

Πληθυσμός 15.070

Πρωτεύουσα Σουφλί

ΕΥΒΟΙΑΣ

3

11

154

401

Χαλκίδα

Ιστιαίας

Δήμοι 2 Ιστιαίας, Λουτρών Αιδηψού

Κοινότητες 24

Οικισμοί 56

Πληθυσμός 23.127

Πρωτεύουσα Ιστιαία

Καρυστίας

Δήμοι 4 Αλιβερίου, Καρύστου, Κύμης, Σκύρου

Κοινότητες 65

Οικισμοί 195

Πληθυσμός 50.436

Πρωτεύουσα Κάρυστος

Χαλκίδας

Δήμοι 5 Ερετρίας, Λίμνης, Νέας Αρτάκης, Χαλκιδέων, Ψαχνών

Κοινότητες 65

Οικισμοί 150

Πληθυσμός 134.845

Πρωτεύουσα Χαλκίδα

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

1

1

81

170

Καρπενήσι

Ευρυτανίας

Δήμοι 1 Καρπενησίου

Κοινότητες 81

Οικισμοί 170

Πληθυσμός 24.307

Πρωτεύουσα Καρπενήσι

ΖΑΚΥΝΘΟΥ

1

1

46

80

Ζάκυνθος

Ζακύνθου

Δήμοι 1 Ζακυνθίων

Κοινότητες 46

Οικισμοί 80

Πληθυσμός 32.557

Πρωτεύουσα Ζάκυνθος

ΗΛΕΙΑΣ

2

10

207

404

Πύργος

Ηλείας

Δήμοι 7 Αμαλιάδας, Ανδραβίδας, Αρχαίας Ολυμπίας, Βαρθολομιού, Γαστούνης, Λεχαινών, Πύργου

Κοινότητες 148

Οικισμοί 299

Πληθυσμός 142.446

Πρωτεύουσα Πύργος

Ολυμπίας

Δήμοι 3 Ανδρίτσαινας, Ζαχάρως, Κρεστένων

Κοινότητες 59

Οικισμοί 105

Πληθυσμός 39.983

Πρωτεύουσα Ανδρίτσαινα

ΗΜΑΘΙΑΣ

2

4

58

107

Βέροια

Ημαθίας

Δήμοι 2 Αλεξανδρείας, Βεροίας

Κοινότητες 47

Οικισμοί 84

Πληθυσμός 104.766

Πρωτεύουσα Βέροια

Νάουσας

Δήμοι 2 Ειρηνούπολης, Νάουσας

Κοινότητες 11

Οικισμοί 23

Πληθυσμός 35.168

Πρωτεύουσα Νάουσα

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

7

6

184

449

Ηράκλειο

Βιάννου

Δήμοι 0

Κοινότητες 11

Οικισμοί 40

Πληθυσμός 5.350

Πρωτεύουσα Πεύκος

Καινουργίου

Δήμοι 1 Μοιρών

Κοινότητες 30

Οικισμοί 68

Πληθυσμός 21.938

Πρωτεύουσα Μοίρε

Μαλεβιζίου

Δήμοι 0

Κοινότητες 31

Οικισμοί 59

Πληθυσμός 22.410

Πρωτεύουσα Αγ. Μύρων

Μονοφατσίου

Δήμοι 0

Κοινότητες 38

Οικισμοί 108

Πληθυσμός 27.880

Πρωτεύουσα Πύργος

Πεδιάδας

Δήμοι 2 Γουβών, Μαλίων

Κοινότητες 56

Οικισμοί 115

Πληθυσμός 39.051

Πρωτεύουσα Καστέλλι

Πυργιώτισσας

Δήμοι 0

Κοινότητες 11

Οικισμοί 20

Πληθυσμός 11.166

Πρωτεύουσα Βώροι

Τεμένους

Δήμοι 3 Αρχανών, Ηρακλείου, Νέας Αλικαρνασσού

Κοινότητες 7

Οικισμοί 39

Πληθυσμός 137.111

Πρωτεύουσα Ηράκλειο

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

4

4

96

172

Ηγουμενίτσα

Θυάμιδος

Δήμοι 2 Ηγουμενίτσας, Παραποτάμου

Κοινότητες 13

Οικισμοί 30

Πληθυσμός 15.655

Πρωτεύουσα Ηγουμενίτσα

Μαργαριτίου

Δήμοι 0

Κοινότητες 8

Οικισμοί 17

Πληθυσμός 5.575

Πρωτεύουσα Μαργαρίτιο

Σουλίου

Δήμοι 1 Παραμυθιάς

Κοινότητες 30

Οικισμοί 49

Πληθυσμός 11.221

Πρωτεύουσα Παραμυθιά

Φιλιατών

Δήμοι 1 Φιλιατών

Κοινότητες 45

Οικισμοί 76

Πληθυσμός 11.737

Πρωτεύουσα Φιλιάτες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2

19

106

108

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκης

Δήμοι 17 Αγίου Παύλου, Αμπελοκήπων, Ελευθερίου- Κορδελιού, Ευόσμου, Θεσσαλονίκης, Ιωνίας (Νέας Μαγνησίας), Καλαμαριάς, Κουφαλίων, Μενεμένης, Νεάπολης, Πολίχνης, Πυλαίας, Σίνδου, Σταυρούπολης, Συκεών, Τριανδρίας, Χαλάστρας (Πύργου)

Κοινότητες 53

Οικισμοί 95

Πληθυσμός 883.846

Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη

Λαγκαδά

Δήμοι 2 Λαγκαδά, Σοχού

Κοινότητες 53

Οικισμοί 85

Πληθυσμός 63.018

Πρωτεύουσα Λαγκαδάς

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

4

4

309

498

Ιωάννινα

Δωδώνης

Δήμοι 1 Ιωαννιτών

Κοινότητες 234

Οικισμοί 401

Πληθυσμός 136.670

Πρωτεύουσα Ιωάννινα

Κόνιτσας

Δήμοι 1 Κόνιτσας

Κοινότητες 39

Οικισμοί 46

Πληθυσμός 9.252

Πρωτεύουσα Κόνιτσα

Μετσόβου

Δήμοι 1 Μετσόβου

Κοινότητες 5

Οικισμοί 11

Πληθυσμός 5.829

Πρωτεύουσα Μέτσοβο

Πωγωνίου

Δήμοι 1 Δελβινακίου

Κοινότητες 31

Οικισμοί 40

Πληθυσμός 6.442

Πρωτεύουσα Δελβινάκι

ΚΑΒΑΛΑΣ

4

4

75

158

Καβάλα

Θάσου

Δήμοι 1 Θάσου

Κοινότητες 9

Οικισμοί 38

Πληθυσμός 13.527

Πρωτεύουσα Θάσος

Καβάλας

Δήμοι 1 Καβάλας

Κοινότητες 15

Οικισμοί 30

Πληθυσμός 71.905

Πρωτεύουσα Καβάλα

Νέστου

Δήμοι 1 Χρυσούπολης

Κοινότητες 24

Οικισμοί 40

Πληθυσμός 21.924

Πρωτεύουσα Χρυσούπολη

Παγγαίου

Δήμοι 1 Ελευθερούπολης

Κοινότητες 27

Οικισμοί 50

Πληθυσμός 28.581

Πρωτεύουσα Ελευθερούπολη

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1

4

140

274

Καρδίτσα

Καρδίτσας

Δήμοι 4 Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά, Σοφάδων

Κοινότητες 140

Οικισμοί 274

Πληθυσμός 126.854

Πρωτεύουσα Καρδίτσα

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

4

55

111

Καστοριά

Καστοριάς

Δήμοι 4 Ακριτών (Διποταμιάς), Άργους Ορεστικού, Βιτσίου (Τοιχίου), Καστοριάς

Κοινότητες 55

Οικισμοί 111

Πληθυσμός 52.685

Πρωτεύουσα Καστοριά

ΚΕΡΚΥΡΑΣ

2

3

97

300

Κέρκυρα

Κέρκυρας

Δήμοι 3 Θιναλίου, Κερκυραίων, Λευκιμμαίων

Κοινότητες 93

Οικισμοί 270

Πληθυσμός 105.356

Πρωτεύουσα Κέρκυρα

Παξών

Δήμοι 0

Κοινότητες 4

Οικισμοί 30

Πληθυσμός 2.236

Πρωτεύουσα Γάιος

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

4

3

76

172

Αργοστόλι

Ιθάκης

Δήμοι 1 Ιθάκης

Κοινότητες 7

Οικισμοί 22

Πληθυσμός 3.082

Πρωτεύουσα Ιθάκη

Κραναίας

Δήμοι 1 Αργοστολίου

Κοινότητες 28

Οικισμοί 68

Πληθυσμός 17.134

Πρωτεύουσα Αργοστόλι

Πάλης

Δήμοι 1 Ληξουρίου

Κοινότητες 18

Οικισμοί 33

Πληθυσμός 7.012

Πρωτεύουσα Ληξούρι

Σάμης

Δήμοι 0

Κοινότητες 23

Οικισμοί 49

Πληθυσμός 5.246

Πρωτεύουσα Σάμη

ΚΙΛΚΙΣ

2

4

74

174

Κιλκίς

Κιλκίς

Δήμοι 2 Κιλκίς, Πολυκάστρου

Κοινότητες 58

Οικισμοί 146

Πληθυσμός 61.387

Πρωτεύουσα Κιλκίς

Παιονίας

Δήμοι 2 Αξιούπολης, Γουμένισσας

Κοινότητες 16

Οικισμοί 28

Πληθυσμός 20.323

Πρωτεύουσα Γουμένισσα

ΚΟΖΑΝΗΣ

3

9

133

222

Κοζάνη

Βοΐου

Δήμοι 3 Νεάπολης, Σιάτιστας, Τσοτιλίου

Κοινότητες 44

Οικισμοί 79

Πληθυσμός 23.456

Πρωτεύουσα Σιάτιστα

Εορδαίας

Δήμοι 1 Πτολεμαΐδας

Κοινότητες 29

Οικισμοί 35

Πληθυσμός 47.269

Πρωτεύουσα Πτολεμαΐδα

Κοζάνης

Δήμοι 5 Βελβεντού, Κοζάνης, Πολυμύλου, Σερβίων, Φιλιππούπολης (Τετραλόφου)

Κοινότητες 60

Οικισμοί 108

Πληθυσμός 79.652

Πρωτεύουσα Κοζάνη

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

1

4

119

208

Κόρινθος

Κορινθίας

Δήμοι 4 Κορίνθου, Λουτρακίου Περαχώρας, Ξυλοκάστρου, Κιάτου)

Κοινότητες 119

Οικισμοί 208

Πληθυσμός 141.823

Πρωτεύουσα Κόρινθος

ΚΥΚΛΑΔΩΝ

8

8

109

533

Ερμούπολη

Άνδρου

Δήμοι 1 Άνδρου

Κοινότητες 23

Οικισμοί 84

Πληθυσμός 8.781

Πρωτεύουσα Άνδρος

Θήρας

Δήμοι 0

Κοινότητες 19

Οικισμοί 59

Πληθυσμός 12.333

Πρωτεύουσα Θήρα

Κέας

Δήμοι 0

Κοινότητες 4

Οικισμοί 43

Πληθυσμός 3.419

Πρωτεύουσα Ιουλίς (Κέα)

Μήλου

Δήμοι 1 Μήλου

Κοινότητες 5

Οικισμοί 67

Πληθυσμός 8.173

Πρωτεύουσα Μήλος

Νάξου

Δήμοι 1 Νάξου

Κοινότητες 31

Οικισμοί 99

Πληθυσμός 17.093

Πρωτεύουσα Νάξος

Πάρου

Δήμοι 1 Πάρου

Κοινότητες 7

Οικισμοί 70

Πληθυσμός 10.410

Πρωτεύουσα Πάρος

Σύρου

Δήμοι 3 Άνω Σύρου, Ερμούπολης, Μυκονίων

Κοινότητες 8

Οικισμοί 48

Πληθυσμός 26.049

Πρωτεύουσα Ερμούπολη

Τήνου

Δήμοι 1 Τήνου

Κοινότητες 12

Οικισμοί 63

Πληθυσμός 7747

Πρωτεύουσα Τήνος

ΛΑΚΩΝΙΑΣ

4

3

164

414

Σπάρτη

Γυθείου

Δήμοι 1 Γυθείου

Κοινότητες 24

Οικισμοί 85

Πληθυσμός 9.692

Πρωτεύουσα Γύθειο

Επιδαύρου Λιμηράς

Δήμοι 1 Μολάων