Κατάλογος κορυφαίων διεθνών σκόρερ ποδοσφαίρου ανδρών ανά χώρα

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για κάθε εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών ξεχωριστά. Αυτός ο κατάλογος δεν είναι κατάλογος με τους κορυφαίους διεθνείς σκόρερ όλων των εποχών, καθώς αρκετές χώρες έχουν δύο ή περισσότερους παίκτες με περισσότερα γκολ από τον πρώτο σκόρερ μιας άλλης χώρας. Απαριθμεί μόνο τον κορυφαίο σκόρερ κάθε χώρας.

Ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για τις εθνικές ομάδες ανδρών.

Κατάλογος με τους κορυφαίους σκόρερΕπεξεργασία

Οι παίκτες με έντονους χαρακτήρες εξακολουθούν να είναι ενεργοί σε διεθνές επίπεδο.
Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Η κατάταξη έχει γίνει με απαρίθμηση των κρατών. Δεκατέσσερις χώρες (Αφγανιστάν, Βουλγαρία, Κουρασάο, Δανία, Νήσοι Φερόε, Ισλανδία, Λεσότο, Μαδαγασκάρη, Μογγολία, Νεπάλ, Ρουμανία, Σκωτία, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και Ηνωμένες Πολιτείες) έχουν δύο παίκτες ισόπαλους ως κορυφαίους σκόρερ. Η Ανγκουίλα, η Ερυθραία και το Γιβραλτάρ έχουν τρεις παίκτες και οι Παρθένοι Νήσοι έχουν έξι παίκτες ισόπαλους.
Τελευταία ενημέρωση στις 15 Ιουνίου 2022.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Παραπ.
1 Κριστιάνο Ρονάλντο   Πορτογαλία 117 189 0.62 02003-08-20 20 Αυγούστου 2003 02022-06-09 9 Ιουνίου 2022 [1]
2 Αλί Νταεΐ   Ιράν 109 149 0.73 01993-06-06 6 Ιουνίου 1993 02006-06-21 21 Ιουνίου 2006 [2][3]
3 Μοχτάρ Νταχαρί   Μαλαισία 89 142 0.63 01972-06-05 5 Ιουνίου 1972 01985-05-19 19 Μαΐου 1985 [4][3]
4 Λιονέλ Μέσι   Αργεντινή 86 162 0.53 02005-08-17 17 Αυγούστου 2005 02022-05-06 6 Μαΐου 2022 [5][3]
5 Φέρεντς Πούσκας   Ουγγαρία 84 85 0.99 01945-08-20 20 Αυγούστου 1945 01956-10-14 14 Οκτωβρίου 1956 [6]
Σουνίλ Τσέτρι   Ινδία 129 0.65 02005-06-12 12 Ιουνίου 2005 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [7][3]
7 Αλί Μαμπαχούτ   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 80 107 0.76 02009-11-15 15 Νοεμβρίου 2009 02022-06-07 7 Ιουνίου 2022 [8][3]
8 Γκόντφρι Τσιτάλου   Ζάμπια 79 111 0.71 01968-06-29 29 Ιουνίου 1968 01980-12-12 12 Δεκεμβρίου 1980 [9][3]
9 Χουσεΐν Σαΐντ   Ιράκ 78 137 0.57 01976-09-05 5 Σεπτεμβρίου 1976 01990-03-03 3 Μαρτίου 1990 [10][3]
10 Πελέ   Βραζιλία 77 92 0.84 01957-07-07 7 Ιουλίου 1957 01971-07-18 18 Ιουλίου 1971 [11][3]
11 Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι   Πολωνία 76 132 0.58 02008-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2008 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022
12 Κουνίσιγκε Καμαμότο   Ιαπωνία 75 76 0.99 01964-03-03 3 Μαρτίου 1964 01977-06-15 15 Ιουνίου 1977 [12]
Μπασάρ Αμπντουλάχ   Κουβέιτ 75 134 0.56 01996-03-16 16 Μαρτίου 1996 02018-05-26 26 Μαΐου 2018[α] [13]
14 Μάζεντ Αμπντουλάχ   Σαουδική Αραβία 72 117 0.62 01978-12-10 10 Δεκεμβρίου 1978 01994-06-29 29 Ιουνίου 1994 [14]
15 Κίνα Φίρι   Μαλάουι 71 117 0.61 01973-07-08 8 Ιουλίου 1973 01981-11-20 20 Νοεμβρίου 1981 [15]
Κιατισούκ Σεναμούανγκ   Ταϊλάνδη 71 134 0.53 01993-04-08 8 Απριλίου 1993 02007-10-03 3 Οκτωβρίου 2007 [16]
Μίροσλαβ Κλόζε   Γερμανία 71 137 0.52 02001-03-24 24 Μαρτίου 2001 02014-07-13 13 Ιουλίου 2014 [17]
18 Τζον Στερν   Τρινιντάντ και Τομπάγκο 70 115 0.61 01995-02-15 15 Φεβρουαρίου 1995 02011-11-11 11 Νοεμβρίου 2011 [18]
Αμπντούλ Καντίρ   Ινδονησία 70 111 0.63 01967-08-11 11 Αυγούστου 1967 01979-05-07 7 Μαΐου 1979 [19]
20 Ρόμελου Λουκάκου   Βέλγιο 68 101 0.67 02010-03-03 3 Μαρτίου 2010 02021-10-07 7 Οκτωβρίου 2021 [20]
Κάρλος Ρουίς   Γουατεμάλα 68 133 0.51 01998-11-18 18 Νοεμβρίου 1998 02016-09-06 6 Σεπτεμβρίου 2016 [21]
Ρόμπι Κιν   Ιρλανδία 68 146 0.47 01998-03-25 25 Μαρτίου 1998 02016-08-31 31 Αυγούστου 2016 [22]
Χοσάμ Χασάν   Αίγυπτος 68 176 0.39 01985-09-10 10 Σεπτεμβρίου 1985 02006-02-07 7 Φεβρουαρίου 2006 [23]
Λουίς Σουάρες   Ουρουγουάη 68 132 0.52 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02022-03-28 28 Μαρτίου 2022 [24]
25 Ντιντιέ Ντρογκμπά   Ακτή Ελεφαντοστού 65 105 0.62 02002-09-08 8 Σεπτεμβρίου 2002 02014-06-24 24 Ιουνίου 2014 [25]
26 Εντίν Τζέκο   Βοσνία και Ερζεγοβίνη 63 124 0.51 02007-06-02 2 Ιουνίου 2007 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [26]
27 Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς   Σουηδία 62 121 0.51 02001-01-31 31 Ιανουαρίου 2001 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [27]
28 Νταβίντ Βίγια   Ισπανία 59 98 0.6 02005-02-09 9 Φεβρουαρίου 2005 02017-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2017 [28]
29 Τσα Μπουμ-κουν   Νότια Κορέα 58 136 0.43 01972-05-07 7 Μαΐου 1972 01986-06-10 10 Ιουνίου 1986 [29]
30 Άλι Ασφάκ   Μαλδίβες 57 89 0.64 02003-03-25 25 Μαρτίου 2003 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [30]
Κάρλος Παβόν   Ονδούρα 57 101 0.56 01993-07-17 17 Ιουλίου 1993 02010-06-16 16 Ιουνίου 2010 [31]
Κλιντ Ντέμπσι   Ηνωμένες Πολιτείες 57 141 0.4 02004-11-17 17 Νοεμβρίου 2004 02017-10-10 10 Οκτωβρίου 2017 [32]
Λάντον Ντόνοβαν 57 157 0.36 02000-10-25 25 Οκτωβρίου 2000 02014-10-10 10 Οκτωβρίου 2014 [33]
33 Σαμουέλ Ετό   Καμερούν 56 118 0.47 01997-03-09 9 Μαρτίου 1997 02014-06-13 13 Ιουνίου 2014 [34]
34 Γιαν Κόλερ   Τσεχία 55 91 0.6 01999-02-09 9 Φεβρουαρίου 1999 02009-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2009 [35]
Φαντί Αχμάντ   Σιγκαπούρη 55 101 0.54 01979-09-22 22 Σεπτεμβρίου 1979 01997-10-18 18 Οκτωβρίου 1997 [36]
36 Γουέιν Ρούνεϊ   Αγγλία 53 120 0.44 02003-02-12 12 Φεβρουαρίου 2003 02018-11-15 15 Νοεμβρίου 2018 [37]
37 Πόουλ Νίλσεν   Δανία 52 38 1.37 01910-05-05 5 Μαΐου 1910 01925-09-27 27 Σεπτεμβρίου 1925 [38]
Γιον Νταλ Τόμασον 52 112 0.46 01997-03-29 29 Μαρτίου 1997 02010-06-24 24 Ιουνίου 2010 [39]
Φιλ Γιανγκχάσμπαντ   Φιλιππίνες 52 106 0.49 02006-11-12 12 Νοεμβρίου 2006 02019-01-16 16 Ιανουαρίου 2019 [40]
Χαβιέρ Ερνάντες   Μεξικό 52 109 0.48 02009-09-30 30 Σεπτεμβρίου 2009 02019-09-06 6 Σεπτεμβρίου 2019 [41]
40 Λε Κονγκ Βιν   Βιετνάμ 51 83 0.61 02004-06-09 9 Ιουνίου 2004 02016-12-07 7 Δεκεμβρίου 2016 [42]
Ασαμόα Τζιάν   Γκάνα 51 109 0.47 02003-11-16 16 Νοεμβρίου 2003 02019-07-08 8 Ιουλίου 2019 [43]
Χακάν Σουκούρ   Τουρκία 51 112 0.46 01992-03-25 25 Μαρτίου 1992 02007-10-17 17 Οκτωβρίου 2007 [44]
Τιερί Ανρί   Γαλλία 51 123 0.41 01997-10-11 11 Οκτωβρίου 1997 02010-06-22 22 Ιουνίου 2010 [45]
44 Ρόμπιν φαν Πέρσι   Ολλανδία 50 102 0.49 02005-06-04 4 Ιουνίου 2005 02017-08-31 31 Αυγούστου 2017 [46]
Τιμ Κέιχιλ   Αυστραλία 50 108 0.46 02004-03-30 30 Μαρτίου 2004 02018-11-20 20 Νοεμβρίου 2018 [47]
46 Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ   Βουλγαρία 48 78 0.62 01999-11-17 17 Νοεμβρίου 1999 02010-03-03 3 Μαρτίου 2010 [48]
Χρίστο Μπόνεφ 48 96 0.5 01967-03-22 22 Μαρτίου 1967 01979-04-25 25 Απριλίου 1979 [49]
Αντρέι Σεβτσένκο   Ουκρανία 48 111 0.43 01995-03-25 25 Μαρτίου 1995 02012-06-19 19 Ιουνίου 2012 [50]
Αλέξις Σάντσες   Χιλή 48 148 0.32 02006-04-27 27 Απριλίου 2006 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [51]
49 Ρολάντο Φονσέκα   Κόστα Ρίκα 47 113 0.42 01992-05-27 27 Μαΐου 1992 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 [52]
50 Αλεξάνταρ Μίτροβιτς   Σερβία 46 74 0.62 02013-06-07 7 Ιουνίου 2013 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [53]
51 Νταβόρ Σούκερ   Κροατία 45 69 0.65 01990-12-22 22 Δεκεμβρίου 1990 02002-06-03 3 Ιουνίου 2002 [54]
52 Πίτερ Μπάιερς   Αντίγκουα και Μπαρμπούντα 44 91 0.48 02004-02-18 18 Φεβρουαρίου 2004 02021-06-08 8 Ιουνίου 2021 [55]
Τόνι Πόλστερ   Αυστρία 44 95 0.46 01982-11-17 17 Νοεμβρίου 1982 02000-09-01 1 Σεπτεμβρίου 2000 [56]
54 Χάνι Αλ Νταμπίτ   Ομάν 43 102 0.42 01997-03-25 25 Μαρτίου 1997 02014-11-14 14 Νοεμβρίου 2014 [57]
Λουίς Τεχάδα   Παναμάς 43 108 0.4 02001-08-05 5 Αυγούστου 2001 02018-06-28 28 Ιουνίου 2018 [58]
Ισμαΐλ Αμπντουλατίφ   Μπαχρέιν 43 121 0.37 02005-10-27 27 Οκτωβρίου 2005 02021-12-03 3 Δεκεμβρίου 2021 [59]
57 Αλεξάντερ Φράι   Ελβετία 42 84 0.5 02001-03-24 24 Μαρτίου 2001 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 [60]
Όλεγκ Μπλαχίν   ΕΣΣΔ[β] 42 112 0.38 01972-07-16 16 Ιουλίου 1972 01988-09-21 21 Σεπτεμβρίου 1988 [61]
Μάικλ Μίφσουντ   Μάλτα 42 143 0.29 02000-02-10 10 Φεβρουαρίου 2000 02020-11-11 11 Νοεμβρίου 2020 [62]
60 Μουμπάρακ Μουσταφά   Κατάρ 41 85 0.48 01992-05-29 29 Μαΐου 1992 02004-12-16 16 Δεκεμβρίου 2004 [63]
Χάο Χαϊντόνγκ   Κίνα 41 106 0.39 01992-08-22 22 Αυγούστου 1992 02004-11-17 17 Νοεμβρίου 2004 [64]
62 Τσαν Σίου Κι   Χονγκ Κονγκ 40 70 0.57 02004-11-30 30 Νοεμβρίου 2004 02017-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2017 [65]
63 Ραούλ Ντίας Άρσε   Ελ Σαλβαδόρ 39 66 0.59 01991-04-14 14 Απριλίου 1991 02000-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2000 [66]
Φαμπρίσε Ακουά   Ανγκόλα 39 78 0.5 01995-01-08 8 Ιανουαρίου 1995 02006-06-21 21 Ιουνίου 2006 [67]
Ισλάμ Σλιμανί   Αλγερία 39 83 0.47 02012-05-26 26 Μαΐου 2012 02022-01-20 20 Ιανουαρίου 2022 [68]
Γκάρεθ Μπέιλ   Ουαλία 39 106 0.37 02006-05-27 27 Μαΐου 2006 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [69]
67 Παόλο Γκερέρο   Περού 38 107 0.36 02004-10-09 9 Οκτωβρίου 2004 02021-10-07 7 Οκτωβρίου 2021 [70]
Γκόραν Πάντεφ   Βόρεια Μακεδονία 38 122 0.31 02001-06-06 6 Ιουνίου 2001 02021-06-21 21 Ιουνίου 2021 [71]
Αντρές Όπερ   Εσθονία 38 134 0.28 01995-05-19 19 Μαΐου 1995 02014-05-26 26 Μαΐου 2014 [72]
70 Ρασίντ Γιεκινί   Νιγηρία 37 62 0.6 01983-10-30 30 Οκτωβρίου 1983 01998-06-28 28 Ιουνίου 1998 [73]
Εμανουέλ Σανόν   Αϊτή 37 65 0.57 01970-04-14 14 Απριλίου 1970 01981-11-15 15 Νοεμβρίου 1981 [74]
Ρίκι Τσαρλς   Γρενάδα 37 71 0.52 01995-03-21 21 Μαρτίου 1995 02011-06-13 13 Ιουνίου 2011 [75]
Πίτερ Εντλοβού   Ζιμπάμπουε 37 81 0.46 01990-08-25 25 Αυγούστου 1990 02007-03-25 25 Μαρτίου 2007 [76]
75 Μιο Χλάινγκ Γουίν   Μιανμάρ 36 63 0.57 01992-11-25 25 Νοεμβρίου 1992 02005-01-15 15 Ιανουαρίου 2005 [77]
Φιράς Αλ Χατίμπ   Συρία 36 72 0.5 02001-05-04 4 Μαΐου 2001 02019-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2019 [78]
Ισάμ Ζεμάα   Τυνησία 36 84 0.43 02005-05-27 27 Μαΐου 2005 02014-10-10 10 Οκτωβρίου 2014 [79]
Αχμέντ Φαράς   Μαρόκο 36 94 0.38 01966-04-19 19 Απριλίου 1966 01979-12-09 9 Δεκεμβρίου 1979 [80]
Ντέιβιντ Χίλι   Βόρεια Ιρλανδία 36 95 0.38 02000-02-23 23 Φεβρουαρίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [81]
Τέεμου Πούκι   Φινλανδία 36 106 0.33 02009-02-04 4 Φεβρουαρίου 2009 02021-06-14 14 Ιουνίου 2021 [82]
81 Λουίτζι Ρίβα   Ιταλία 35 42 0.83 01965-06-27 27 Ιουνίου 1965 01974-06-19 19 Ιουνίου 1974 [83]
Αλί Αλ Μπάσκι[γ]   Λιβύη 35 44 0.8 01961-09-08 8 Σεπτεμβρίου 1961 1970
Ουίλιαμ Όουμα   Κένυα 35 66 0.53 01965-02-28 28 Φεβρουαρίου 1965 01977-01-22 22 Ιανουαρίου 1977 [84]
Λούτον Σέλτον   Τζαμάικα 35 75 0.47 02004-10-02 2 Οκτωβρίου 2004 02013-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2013 [85]
Αντριάν Μούτου   Ρουμανία 35 77 0.45 02000-03-29 29 Μαρτίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [86]
Γκεόργκι Χάτζι 35 124 0.28 01983-08-10 10 Αυγούστου 1983 02000-06-24 24 Ιουνίου 2000 [87]
Ζλάτκο Ζάχοβιτς   Σλοβενία 35 80 0.44 01992-11-18 18 Νοεμβρίου 1992 02004-04-28 28 Απριλίου 2004 [88]
Ραδαμέλ Φαλκάο   Κολομβία 35 99 0.35 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02022-02-01 1 Φεβρουαρίου 2022 [89]
Ένερ Βαλένσια   Ισημερινός 35 72 0.49 02012-02-29 29 Φεβρουαρίου 2012 02022-06-11 11 Ιουνίου 2022 [90]
Σαλομόν Ροντόν   Βενεζουέλα 35 88 0.41 02008-02-03 3 Φεβρουαρίου 2008 02022-06-11 11 Ιουνίου 2022 [91]
89 Μαξίμ Σάτσκιχ   Ουζμπεκιστάν 34 61 0.56 01999-08-18 18 Αυγούστου 1999 02014-05-29 29 Μαΐου 2014 [92]
Μουμουνί Νταγκανό   Μπουρκίνα Φάσο 34 83 0.41 01998-08-23 23 Αυγούστου 1998 02013-02-10 10 Φεβρουαρίου 2013 [93]
92 Γιόργκεν Γιούβε   Νορβηγία 33 45 0.73 01928-06-03 3 Ιουνίου 1928 01937-06-13 13 Ιουνίου 1937 [94]
Ιμπραϊμά Καντιά Ντιαλό   Γουινέα 33 56 0.59 01960-10-02 2 Οκτωβρίου 1960 01973-01-16 16 Ιανουαρίου 1973 [95]
Γκετάνε Κεμπέντε   Αιθιοπία 33 65 0.51 02010-12-04 4 Δεκεμβρίου 2010 02022-01-17 17 Ιανουαρίου 2022 [96]
Σάντελ Σάμιουελ   Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες 33 63 0.52 02001-03-14 14 Μαρτίου 2001 02016-03-25 25 Μαρτίου 2016 [97]
Χαμζά Αλ Νταρντούρ   Ιορδανία 33 100 0.33 02011-01-03 3 Ιανουαρίου 2011 02021-06-11 11 Ιουνίου 2021 [98]
Κρις Γουντ   Νέα Ζηλανδία 33 64 0.52 02009-06-03 3 Ιουνίου 2009 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [99]
Σαντιό Μανέ   Σενεγάλη 33 91 0.36 02012-05-25 25 Μαΐου 2012 02022-06-07 7 Ιουνίου 2022 [100]
99 Μιχάλης Κωνσταντίνου   Κύπρος 32 84 0.38 01997-02-14 14 Φεβρουαρίου 1997 02012-10-12 12 Οκτωβρίου 2012 [101]
Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ   Τόγκο 32 88 0.36 02000-07-08 8 Ιουλίου 2000 02019-03-24 24 Μαρτίου 2019 [102]
Χενρίχ Μεχιταριάν   Αρμενία 32 95 0.34 02007-01-14 14 Ιανουαρίου 2007 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [103]

Ρόκε Σάντα Κρους

  Παραγουάη 32 112 0.29 01999-04-28 28 Απριλίου 1999 02016-11-10 10 Νοεμβρίου 2016 [104]
100 Εσάλα Μάσι[γ]   Φίτζι 31 34 0.91 01997-06-07 7 Ιουνίου 1997 02005-08-14 14 Αυγούστου 2005 [105]
Στέβαν Γιόβετιτς   Μαυροβούνιο 31 62 0.5 02007-03-24 24 Μαρτίου 2007 02021-10-11 11 Οκτωβρίου 2021 [106]
Μπένι ΜακΚάρθι   Νότια Αφρική 31 79 0.39 01997-06-04 4 Ιουνίου 1997 02010-05-27 27 Μαΐου 2010 [107]
104 Μαρσέλο Μάρτινς Μορένο   Βολιβία 30 96 0.31 02007-09-12 12 Σεπτεμβρίου 2007 02022-03-29 29 Μαρτίου 2022 [108]
Ντένις Λόου   Σκωτία 30 55 0.55 01958-10-18 18 Οκτωβρίου 1958 01974-06-14 14 Ιουνίου 1974 [109]
Κέννυ Νταλγκλίς 30 102 0.29 01971-11-10 10 Νοεμβρίου 1971 01986-11-12 12 Νοεμβρίου 1986 [110]
Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ   Γκαμπόν 30 72 0.42 02009-03-28 28 Μαρτίου 2009 02022-01-04 4 Ιανουαρίου 2022 [111]
Μανουέλ Μπουκουάνε   Μοζαμβίκη 30 94 0.32 01992-08-16 16 Αυγούστου 1992 02010-01-20 20 Ιανουαρίου 2010 [112]
110 Λέστερ Μορέ   Κούβα 29 69 0.42 01996-05-12 12 Μαΐου 1996 02007-06-08 8 Ιουνίου 2007 [113]
Νίκος Αναστόπουλος   Ελλάδα 29 74 0.39 01977-09-21 21 Σεπτεμβρίου 1977 01988-11-02 2 Νοεμβρίου 1988 [114]
Μάρις Βερπακόφσκις   Λετονία 29 104 0.28 01999-06-09 9 Ιουνίου 1999 02014-05-29 29 Μαΐου 2014 [115]
Άλι Αλ Νόνο   Υεμένη 29 51 0.57 02000-02-10 10 Φεβρουαρίου 2000 02010-11-28 28 Νοεμβρίου 2010 [116]
114 Ντίον ΜακΚόλι   Μπελίζ 28 63 0.44 02007-02-08 8 Φεβρουαρίου 2007 02022-06-14 14 Ιουνίου 2022 [117]
Εμάνουελ Όκουι   Ουγκάντα 28 91 0.31 02009-03-07 7 Μαρτίου 2009 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [118]
116 Κόμινς Μενάπι   Νήσοι Σολομώντα 27 34 0.79 02000-06-21 21 Ιουνίου 2000 02007-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2007 [119][120]
Νασρ Ελ Ντιν Αμπάς   Σουδάν 27 52 0.52 1963 1972 [121]
Κασούν Τζαγιασούριγια   Σρι Λάνκα 27 57 0.47 01999-04-23 23 Απριλίου 1999 02009-12-11 11 Δεκεμβρίου 2009 [122]
119 Σότα Αρβελάντζε   Γεωργία 26 61 0.43 01994-02-23 23 Φεβρουαρίου 1994 02007-03-24 24 Μαρτίου 2007 [123]
Κόλπεϊν Σίγκθουρσον   Ισλανδία 26 64 0.41 02010-03-21 21 Μαρτίου 2010 02021-06-04 4 Ιουνίου 2021 [124]
Έιδουρ Γκούδιονσεν 26 88 0.3 01996-04-24 24 Απριλίου 1996 02016-06-06 6 Ιουνίου 2016 [125]
Τσονγκ Ιλ-γκουάν   Βόρεια Κορέα 26 76 0.34 02011-03-26 26 Μαρτίου 2011 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [126]
Μάρεκ Χάμσικ   Σλοβακία 26 134 0.19 02007-02-07 7 Φεβρουαρίου 2007 02021-11-11 11 Νοεμβρίου 2021 [127]
123 Τσεν Πο-λιάνγκ   Κινεζική Ταϊπέι 25 80 0.31 02006-02-22 22 Φεβρουαρίου 2006 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [128]
Μρίσο Νγκάσα   Τανζανία 25 100 0.25 02006-11-25 25 Νοεμβρίου 2006 02015-11-14 14 Νοεμβρίου 2015 [129]
Σεϊντού Κεϊτά   Μάλι 25 102 0.25 01998-10-04 4 Οκτωβρίου 1998 02015-01-28 28 Ιανουαρίου 2015 [130]
126 Τεαονουΐ Τεχάου   Ταϊτή 24 31 0.77 02011-04-03 3 Απριλίου 2011 02019-07-18 18 Ιουλίου 2019 [131]
Κιθ Γκαμπς   Άγιος Χριστόφορος και Νέβις 24 41 0.59 01993-04-02 2 Απριλίου 1993 02011-11-15 15 Νοεμβρίου 2011 [132]
Γιόναταν Φάνια   Δομινικανή Δημοκρατία 24 45 0.53 02006-09-29 29 Σεπτεμβρίου 2006 02016-10-08 8 Οκτωβρίου 2016 [133]
Ζερόμ Ραματλακουάνε   Μποτσουάνα 24 61 0.39 02006-11-15 15 Νοεμβρίου 2006 02018-04-18 18 Απριλίου 2018 [134]
Ολιβιέ Καρεκέζι   Ρουάντα 24 70 0.34 02000-04-09 9 Απριλίου 2000 02013-06-16 16 Ιουνίου 2013 [135]
Στεφάν Σεσενιόν   Μπενίν 24 82 0.29 02004-05-23 23 Μαΐου 2004 02019-11-17 17 Νοεμβρίου 2019 [136]
Κάιλ Λάριν   Καναδάς 24 49 0.49 02014-05-23 23 Μαΐου 2014 02022-06-03 3 Ιουνίου 2022 [137]
132 Μπερτράν Καΐ   Νέα Καληδονία 23 41 0.56 02008-06-14 14 Ιουνίου 2008 02019-07-15 15 Ιουλίου 2019 [138]
Ασράφ Ουντίν Αχμέντ Τσούνου[γ]   Μπανγκλαντές 23 50 0.46 1975 1985
134 Ντιεμερσί Μποκανί   Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό 22 47 0.47 02005-07-01 1 Ιουλίου 2005 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [139]
Τζέισον Κάνλιφ   Γκουάμ 22 63 0.35 02006-04-03 3 Απριλίου 2006 02021-10-12 12 Οκτωβρίου 2021 [140]
Χουάν Μπαρέρα   Νικαράγουα 22 68 0.32 02009-01-22 22 Ιανουαρίου 2009 02022-02-02 2 Φεβρουαρίου 2022 [141]
137 Λουέλιν Ράιλι   Μπαρμπάντος 21 41 0.51 01995-03-26 26 Μαρτίου 1995 02005-02-24 24 Φεβρουαρίου 2005 [142]
Χάσαν Μάατουκ   Λίβανος 21 94 0.22 02006-01-27 27 Ιανουαρίου 2006 02021-10-12 12 Οκτωβρίου 2021 [143]
139 Σον Γκόουτερ   Βερμούδες 20 22 0.91 01988-02-18 18 Φεβρουαρίου 1988 02004-06-13 13 Ιουνίου 2004 [144]
Ερλ Τζιν   Αγία Λουκία 20 23 0.87 01990-05-27 27 Μαΐου 1990 02004-12-19 19 Δεκεμβρίου 2004 [145]
Χοκ Σοχέτρα   Καμπότζη 20 26 0.77 01995-12-10 10 Δεκεμβρίου 1995 02002-12-19 19 Δεκεμβρίου 2002 [146]
Τζούλιαν Γουέιντ   Δομινίκα 20 44 0.45 02010-10-06 6 Οκτωβρίου 2010 02021-06-09 9 Ιουνίου 2021 [147]
Μανούτσεχρ Ντζαλίλοφ   Τατζικιστάν 20 44 0.45 02011-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2011 02021-06-14 14 Ιουνίου 2021 [148]
Ρίτσαρντ Ιβάι   Βανουάτου 20 34 0.59 02000-04-11 11 Απριλίου 2000 02011-01-24 24 Ιανουαρίου 2011 [149]
Βέντατ Μουρίτσι   Κοσσυφοπέδιο 20 42 0.48 02016-10-09 9 Οκτωβρίου 2016 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [150]
Μαξίμ Ρομάστσενκο   Λευκορωσία 20 63 0.32 01998-08-07 7 Αυγούστου 1998 02008-05-27 27 Μαΐου 2008 [151]
147 Φιστόν Αμπντούλ Ραζάκ   Μπουρούντι 19 49 0.39 02009-12-02 2 Δεκεμβρίου 2009 02020-11-15 15 Νοεμβρίου 2020 [152]
Τόμας Ντανιλεβίτσιους   Λιθουανία 19 72 0.26 01998-10-14 14 Οκτωβρίου 1998 02012-10-12 12 Οκτωβρίου 2012 [153]
149 Νάιτζελ Κόντρινγκτον   Γουιάνα 18 26 0.69 02001-03-23 23 Μαρτίου 2001 02010-12-01 1 Δεκεμβρίου 2010 [154]
Έκτορ Ράμος   Πουέρτο Ρίκο 18 36 0.5 02010-10-04 4 Οκτωβρίου 2010 02019-03-24 24 Μαρτίου 2019 [155]
Βισάι Παπουβανίν   Λάος 18 51 0.35 02002-12-18 18 Δεκεμβρίου 2002 02013-03-06 6 Μαρτίου 2013 [156]
Τζορτζ Γουεά   Λιβερία 18 75 0.24 01986-02-23 23 Φεβρουαρίου 1986 02018-09-11 11 Σεπτεμβρίου 2018[δ] [157]
Εριόν Μπογκντάνι   Αλβανία 18 75 0.24 01996-04-24 24 Απριλίου 1996 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [158]
157 Τσαν Κιν Σενγκ   Μακάο 17 29 0.59 02006-04-02 2 Απριλίου 2006 02013-03-17 17 Μαρτίου 2013 [159]
Ντάνιελ Ίμπερτ   Μαυρίκιος 17 53 0.32 01972-05-21 21 Μαΐου 1972 01983-07-16 16 Ιουλίου 1983 [160]
Βικτοριέν Αντεμπαγιόρ   Νίγηρας 17 47 0.36 02015-03-31 31 Μαρτίου 2015 02022-06-08 8 Ιουνίου 2022 [161]
160 Μοχάμεντ Μπεν   Κομόρες 16 32 0.5 02014-03-05 5 Μαρτίου 2014 02022-01-24 24 Ιανουαρίου 2022 [162]
Λεόν Μαρτ   Λουξεμβούργο 16 24 0.67 01933-06-04 4 Ιουνίου 1933 01946-03-10 10 Μαρτίου 1946 [163]
Βλαντίμιρ Μπαϊράμοφ   Τουρκμενιστάν 16 35 0.46 02000-02-12 12 Φεβρουαρίου 2000 02013-03-26 26 Μαρτίου 2013 [164]
Φάχεντ Άταλ   Παλαιστίνη 16 36 0.44 02004-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2004 02012-06-28 28 Ιουνίου 2012 [165]
Μάριο Φρικ   Λίχτενσταϊν 16 125 0.13 01993-10-26 26 Οκτωβρίου 1993 02015-10-12 12 Οκτωβρίου 2015 [166]
166 Τιεβί Μπιφουμά   Κονγκό 15 33 0.45 02014-08-02 2 Αυγούστου 2014 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [167]
Φέλιξ Μπάντενχορστ   Εσουατίνι 15 41 0.37 02008-05-23 23 Μαΐου 2008 02021-07-16 16 Ιουλίου 2021 [168]
Μιρλάν Μουρζάεφ   Κιργιστάν 15 53 0.28 02009-03-28 28 Μαρτίου 2009 02022-03-26 26 Μαρτίου 2022 [169]
Χέλντον Ράμος   Πράσινο Ακρωτήριο 15 52 0.29 02008-10-11 11 Οκτωβρίου 2008 02019-11-13 13 Νοεμβρίου 2019 [170]
170 Φίλιπ Ζίαλορ   Σεϋχέλλες 14 33 0.42 01998-08-11 11 Αυγούστου 1998 02009-10-20 20 Οκτωβρίου 2009 [171]
Στεφάνο Ρέισελ   Σουρινάμ 14 36 0.39 02010-09-11 11 Σεπτεμβρίου 2010 02019-03-23 23 Μαρτίου 2019 [172]
Φανεβά Ιμά Αντριατσιμά   Μαδαγασκάρη 14 47 0.3 02003-04-24 24 Απριλίου 2003 02019-11-16 16 Νοεμβρίου 2019 [173]
Πολάν Βοαβί 63 0.22 02003-03-29 29 Μαρτίου 2003 02021-11-14 14 Νοεμβρίου 2021 [174]
Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ   Αζερμπαϊτζάν 14 68 0.21 01992-09-17 17 Σεπτεμβρίου 1992 02005-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2005 [175]
174 Ρέτζι Νταβάνι   Παπούα Νέα Γουινέα 13 17 0.76 02002-03-12 12 Μαρτίου 2002 02012-06-06 6 Ιουνίου 2012 [176]
Νιράζαν Ραϊαμαζί     Νεπάλ 13 20 0.65 02000-02-12 12 Φεβρουαρίου 2000 02008-10-15 15 Οκτωβρίου 2008 [177]
Χαρί Χαντκά 41 0.32 01995-03-29 29 Μαρτίου 1995 02006-04-02 2 Απριλίου 2006 [178]
Ρανγκέλο Γιάνγκα   Κουρασάο 13 25 0.52 02016-03-23 23 Μαρτίου 2016 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [179]
Λεάντρο Μπακούνα 39 0.33 02016-03-23 23 Μαρτίου 2016 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [180]
Εμίλιο Νσούε   Ισημερινή Γουινέα 13 28 0.46 02013-03-24 24 Μαρτίου 2013 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [181]
Ρούντολφ Μπέστερ   Ναμίμπια 13 46 0.28 02004-04-28 28 Απριλίου 2004 02014-09-10 10 Σεπτεμβρίου 2014 [182]
Ρουσλάν Μπαλτίεφ   Καζακστάν 13 73 0.18 01997-09-02 2 Σεπτεμβρίου 1997 02009-10-14 14 Οκτωβρίου 2009 [183]
Μπεσάμ   Μαυριτανία 13 62 0.21 02013-03-02 2 Μαρτίου 2013 02021-09-03 3 Σεπτεμβρίου 2021 [184]
179 Λι Ραμούν[ε][γ]   Νήσοι Κέιμαν 12 17 0.71 01991-05-10 10 Μαΐου 1991 02004-01-26 26 Ιανουαρίου 2004
180 Ασάν Σισέι   Γκάμπια 11 27 0.41 02013-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2013 02021-01-11 11 Ιανουαρίου 2021 [185]
Μουχάμαντ Έσα   Πακιστάν 11 37 0.3 02001-05-13 13 Μαΐου 2001 02009-12-08 8 Δεκεμβρίου 2009 [186]
Σεργκέι Κλεστσένκο   Μολδαβία 11 69 0.16 01991-07-02 2 Ιουλίου 1991 02006-10-07 7 Οκτωβρίου 2006 [187]
Ιλντεφόνς Λίμα   Ανδόρρα 11 133 0.08 01997-06-22 22 Ιουνίου 1997 02021-10-09 9 Οκτωβρίου 2021 [188]
184 Λέσλι Στ. Φλερ   Μπαχάμες 10 24 0.42 02006-09-02 2 Σεπτεμβρίου 2006 02021-07-02 2 Ιουλίου 2021 [189]
Τσέντσο Γκιέλτσεν   Μπουτάν 10 37 0.27 02011-03-19 19 Μαρτίου 2011 02019-10-03 3 Οκτωβρίου 2019 [190]

Σέρα Μότεμπανγκ

  Λεσότο 10 42 0.24 02016-03-29 29 Μαρτίου 2016 02022-03-27 27 Μαρτίου 2022 [191]
Κλέμιντ Όλσεν   Νήσοι Φερόες 10 44 0.23 02012-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2012 02022-03-26 26 Μαρτίου 2022 [192]
Ρόγκβι Γιάκομπσεν 54 0.19 01999-08-18 18 Αυγούστου 1999 02009-10-14 14 Οκτωβρίου 2009 [192]
188 Νάντο Κο   Γουινέα-Μπισσάου 9 6 1.5 01996-06-16 16 Ιουνίου 1996 02001-11-07 7 Νοεμβρίου 2001 [193]
Ντέσμοντ Φααϊουάσο   Σαμόα 9 20 0.45 02001-04-07 7 Απριλίου 2001 02016-06-05 5 Ιουνίου 2016 [194]
Μπαλάλ Αρεζού   Αφγανιστάν 9 26 0.35 02011-06-29 29 Ιουνίου 2011 02017-10-10 10 Οκτωβρίου 2017 [195]
Φαϊσάλ Σαϊεστέχ 50 0.18 02014-04-13 13 Απριλίου 2014 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [196]
191 Ιλέρ Μομί   Κεντροαφρικανική Δημοκρατία 8 28 0.29 02007-03-06 6 Μαρτίου 2007 02018-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2018 [197]
Φόξι Κετεβοάμα 49 0.16 02002-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2002 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [197]
Μπίλι Φορμπς   Τερκς και Κέικος 8 16 0.5 02008-02-06 6 Φεβρουαρίου 2008 02021-06-05 5 Ιουνίου 2021 [198]
Σα Ραζέν Σαΐντ   Μπρουνέι 8 22 0.36 02008-10-19 19 Οκτωβρίου 2008 02019-06-11 11 Ιουνίου 2019 [199]
Νιάμ-Όσορ Νάρανμπολτ   Μογγολία 8 25 0.32 02014-07-23 23 Ιουλίου 2014 02021-03-30 30 Μαρτίου 2021 [200]
Ντονορόβιν Λουμπενγκάραφ 35 0.23 02000-02-29 29 Φεβρουαρίου 2000 02014-07-25 25 Ιουλίου 2014 [201]
Μοχάμεντ Καλόν   Σιέρα Λεόνε 8 40 0.2 01995-01-07 7 Ιανουαρίου 1995 02012-09-08 8 Σεπτεμβρίου 2012 [202]
Άντι Σέλβα   Άγιος Μαρίνος 8 73 0.11 01998-10-10 10 Οκτωβρίου 1998 02016-10-11 11 Οκτωβρίου 2016 [203]
197 Λάιλ Τέιλορ   Μοντσερράτ 7 11 0.64 02015-03-27 27 Μαρτίου 2015 02021-07-02 2 Ιουλίου 2021 [204]
Ουναλότο Φεάο   Τόνγκα 7 17 0.41 02001-04-07 7 Απριλίου 2001 02017-12-12 12 Δεκεμβρίου 2017 [205]
Ρουφίνο Γκάμα   Ανατολικό Τιμόρ 7 21 0.33 02016-06-02 2 Ιουνίου 2016 02021-12-11 11 Δεκεμβρίου 2021 [206]
200 Τέιλορ Σαγκάμπι   Νήσοι Κουκ 6 11 0.55 02011-08-27 27 Αυγούστου 2011 02022-03-17 17 Μαρτίου 2022 [207]
Λουίς Λεάλ   Σάο Τομέ και Πρίνσιπε 6 17 0.35 02012-06-16 16 Ιουνίου 2012 02021-03-28 28 Μαρτίου 2021 [208]
Τζέιμς Μόγκα   Νότιο Σουδάν 6 18 0.33 02012-07-10 10 Ιουλίου 2012 02017-07-22 22 Ιουλίου 2017 [209]
Μαχντί Χουσεΐν Μαχαμπέχ   Τζιμπουτί 6 19 0.32 02016-06-03 3 Ιουνίου 2016 02021-11-12 12 Νοεμβρίου 2021 [210]
Φρέντερικ Γκόμεζ   Αρούμπα 6 22 0.27 02002-08-11 11 Αυγούστου 2002 02021-06-05 5 Ιουνίου 2021 [211]
205 Ρίτσαρντ Ο΄Κόνορ   Ανγκουίλα 5 5 1 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02006-09-24 24 Σεπτεμβρίου 2006 [212]
Τέρενς Ρότζερς 16 0.31 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02012-10-14 14 Οκτωβρίου 2012 [213]
Γκίρντον Κόνορ 29 0.17 02000-02-25 25 Φεβρουαρίου 2000 02018-11-18 18 Νοεμβρίου 2018 [214]
Μπερχάνε Αρέγκαϊ   Ερυθραία 5 11 0.45 02002-12-06 6 Δεκεμβρίου 2002 02007-12-17 17 Δεκεμβρίου 2007 [215]
Γιόνας Φεσεχάγε 19 0.26 01999-06-06 6 Ιουνίου 1999 02007-12-17 17 Δεκεμβρίου 2007 [216]
Γιντνεκάτσεφ Σιμάνγκους 22 0.23 01998-10-04 4 Οκτωβρίου 1998 02007-12-11 11 Δεκεμβρίου 2007 [217]
Έιβοντεϊλ Γουίλιαμς   Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι 5 15 0.33 01995-07-30 30 Ιουλίου 1995 02012-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2012 [218]
208 Αμπντουλαχί Σεΐχ Μοχάμεντ   Σομαλία 3 6 0.5 02000-04-19 19 Απριλίου 2000 02005-11-29 29 Νοεμβρίου 2005 [219]
Ράμιν Οτ   Αμερικανική Σαμόα 3 15 0.2 02004-05-10 10 Μαΐου 2004 02015-09-04 4 Σεπτεμβρίου 2015 [220]
Ρις Στιτς   Γιβραλτάρ 3 20 0.15 02014-03-01 1 Μαρτίου 2014 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [221]
Τιτζέι Ντε Μπαρ 27 0.11 02018-03-25 25 Μαρτίου 2018 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [222]
Λι Κασκιάρο[ζ] 42 0.07 02014-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2014 02021-11-13 13 Νοεμβρίου 2021 [223]
Λίαμ Γουόκερ[η] 57 0.05 02013-11-19 19 Νοεμβρίου 2013 02021-11-16 16 Νοεμβρίου 2021 [224]
211 Κέβιν Σέπαρντ   Παρθένοι Νήσοι 2 2 1 02002-08-16 16 Αυγούστου 2002 02002-08-18 18 Αυγούστου 2002 [225]
Ριντ Κλοπ 5 0.4 02011-07-03 3 Ιουλίου 2011 02011-11-15 15 Νοεμβρίου 2011 [226]
Τρέβορ Ρένσφορντ 6 0.33 02016-03-26 26 Μαρτίου 2016 02019-09-05 5 Σεπτεμβρίου 2019 [227]
Μπράις Πιερ 8 0.25 02004-11-24 24 Νοεμβρίου 2004 02019-03-22 22 Μαρτίου 2019 [228]
Τζέιμι Μπράουν 9 0.22 02006-09-27 27 Σεπτεμβρίου 2006 02016-03-26 26 Μαρτίου 2016 [229]
Άαρον Ντένις 9 0.22 02018-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2018 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [230]

Κατάλογος κορυφαίων σκόρερ χωρών που δεν είναι μέλη της FIFAΕπεξεργασία

Παρακάτω είναι οι κορυφαίοι σκόρερ για κράτη που δεν είναι μέλη της FIFA, αλλά είναι συνδεδεμένα μέλη μιας από τις συνδεδεμένες συνομοσπονδίες της FIFA.

Οι παίκτες με έντονους χαρακτήρες εξακολουθούν να είναι ενεργοί σε διεθνές επίπεδο.
Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Ref.
1 Κεβίν Παρσεμαίν   Μαρτινίκα 35 55 0.64 02008-10-11 11 Οκτωβρίου 2008 02019-06-23 23 Ιουνίου 2019 [231]
2 Ντομινίκ Μοκά   Γουαδελούπη 17 38 0.45 02002-07-07 7 Ιουλίου 2002 02012-10-27 27 Οκτωβρίου 2012 [232]
3 Γκαρί Πιγκρέ   Γαλλική Γουιάνα 16 20 0.8 02012-03-21 21 Μαρτίου 2012 02015-03-29 29 Μαρτίου 2015 [233]
4 Ζαν-Μισέλ Φοντέν   Ρεϊνιόν 15 26 0.58 02007-06-12 12 Ιουνίου 2007 02019-07-28 28 Ιουλίου 2019 [234]
5 Αμπντάλα Τζούμα Άλι   Ζανζιβάρη 9 13 0.69 02002-10-23 23 Οκτωβρίου 2002 02007-12-18 18 Δεκεμβρίου 2007 [235]
Αλόπουα Πέτοα   Τουβαλού 9 13 0.69 02011-08-22 22 Αυγούστου 2011 02019-07-18 18 Ιουλίου 2019 [236]
7 Χέρβιν Λέικ   Άγιος Μαρτίνος 7 5 1.4 02019-03-23 23 Μαρτίου 2019 02019-11-14 14 Νοεμβρίου 2019 [237]
8 Γιούρικ Σέινπααλ   Μποναίρ 5 12 0.42 02013-11-14 14 Νοεμβρίου 2013 02019-09-09 9 Σεπτεμβρίου 2019 [238]
9 Ρομουάλντ Μπενζαμέν   Άγιος Μαρτίνος (Γαλλία) 4 5 0.8 02001-02-06 6 Φεβρουαρίου 2001 02004-11-28 28 Νοεμβρίου 2004 [239]
Γιανίκ Μπελεσάς 14 0.29 02012-09-07 7 Σεπτεμβρίου 2012 02019-11-19 19 Νοεμβρίου 2019 [240]
Τζο Γουάνγκ Μίλερ   Βόρειες Μαριάνες Νήσοι 4 15 0.27 02008-04-27 27 Απριλίου 2008 02016-07-04 4 Ιουλίου 2016 [241]
11 Λόρενς Νεμέια   Κιριμπάτι 2 3 0.67 02003-06-30 30 Ιουνίου 2003 02003-07-07 7 Ιουλίου 2003 [242]

Κατάλογος με τους πρώτους σκόρερ από χώρες που δεν υπάρχουν σήμεραΕπεξεργασία

Αυτοί είναι οι πρώτοι σκόρερ για κράτη που δεν υπάρχουν σήμερα και δεν έχουν αναγνωρισμένη από τη FIFA ομάδα διάδοχο.

Οι παίκτες με πλάγια γράμματα κατέχουν επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές για τη χώρα τους.
Θέση Ποδοσφαιριστής Χώρα Διεθνή γκολ Συμμετοχές Γκολ/αγώνα Πρώτη συμμετοχή Τελευταία συμμετοχή Ref.
1 Γιοάχιμ Στράιχ   Ανατολική Γερμανία 55 102 0.54 01969-12-08 8 Δεκεμβρίου 1969 01984-10-20 20 Οκτωβρίου 1984 [243]
2 Χέρμπερτ Μπίνκερτ   Σάαρλαντ 6 12 0.5 01951-05-27 27 Μαΐου 1951 01956-06-06 6 Ιουνίου 1956 [244]
Χέρμπερτ Μάρτιν 6 17 0.35 01950-11-22 22 Νοεμβρίου 1950 01956-06-06 6 Ιουνίου 1956 [245]
3   Νότια Υεμένη - - - - -

ΣημειώσειςΕπεξεργασία

  1. Ο Αμπντουλάχ αποσύρθηκε διεθνώς το 2007, αλλά έπαιξε έναν αγώνα προς τιμήν του εναντίον της Αιγύπτου το 2018.
  2. Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, τα ρεκόρ της ομάδας κληρονόμησε η Ρωσία.
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 Ο ακριβής αριθμός συμμετοχών, γκολ και η πρώτη/τελευταία εμφάνιση δεν έχει ακόμη επαληθευτεί για αυτόν τον παίκτη.
  4. Ο Γουεά αποσύρθηκε διεθνώς το 2002, αλλά έπαιξε έναν αγώνα προς τιμή του εναντίον της Νιγηρίας το 2018
  5. Ο Ραμούν σημείωσε επίσης τουλάχιστον ένα γκολ για τα Νησιά Κέιμαν πριν την αποδοχή τους ως πλήρη μέλη της CONCACAF το 1990.
  6. Ο Κασκιάρο σημείωσε επίσης τουλάχιστον 13 γκολ για το Γιβραλτάρ πριν γίνει αποδεκτό ως πλήρες μέλος της UEFA το 2013.
  7. Ο Γουόκερ σημείωσε επίσης τουλάχιστον 13 γκολ για το Γιβραλτάρ πριν γίνει αποδεκτό ως πλήρες μέλος της UEFA το 2013.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Cristiano Ronaldo – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  2. «Ali Daei – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 3 Ιουνίου 2021. Ανακτήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2021. 
  3. 3,0 3,1 3,2 3,3 3,4 3,5 3,6 3,7 «INTERNATIONAL OLYMPIC COMMITTEE : Most goals in international football: From Pele and Puskas to Cristiano and Sunil Chhetri». Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2022. 
  4. Mamrud, Roberto (18 Μαρτίου 2021). «Mohamed Mokhtar Dahari – Century of International Appearances». rsssf.com. 
  5. «Lionel Andrés Messi - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  6. «Ferenc Puskás – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  7. «Sunil Chhetri – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  8. «Ali Ahmed Mabkhout Mohsen Omran Al-Hajeri - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2021. 
  9. «Godfrey Chitalu – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  10. «Hussein Saeed Mohammed – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  11. «Edson Arantes do Nascimento "Pelé" – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  12. «Kunishige Kamamoto – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  13. «Bashar Abdullah Salem Abdulaziz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  14. «Majed Abdullah Mohammed - Century of International Appearances». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2017. 
  15. «Kinnah Phiri». rsssf. com. Ανακτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2021. 
  16. «Kiatisuk Senamuang – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  17. «Miroslav Klose – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  18. «Stern John – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  19. «Abdul Kadir - Century of International Appearances». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021. 
  20. «Romelu Lukaku». rsssf. com. 
  21. «Carlos Humberto Ruiz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  22. «Robbie Keane – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  23. «Hossam Hassan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  24. «Luis Alberto Suárez - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  25. «Didier Yves Drogba Tébily - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  26. «Edin Dzeko – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  27. «Zlatan Ibrahimovic – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  28. «David Villa – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  29. «Bum-Kun Cha – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  30. «Ali Ashfaq – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  31. «Carlos Alberto Pavón - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  32. «Clint Dempsey». RSSSF. 
  33. «Landon Timothy Donovan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  34. «Samuel Eto'o Fils – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  35. «Jan Koller – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  36. «Fandi Ahmad – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  37. «Wayne Mark Rooney – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  38. «Poul "Tist" Nielsen - Goals in International Matches». 
  39. «Jon Dahl Tomasson - Century of International Appearances». 
  40. «Philip James Placer "Phil" Younghusband – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  41. «Javier Hernandez». RSSSF. 
  42. «Le Cong Vinh». RSSSF. 
  43. «Asamoah Gyan – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  44. «Hakan Sükür - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  45. «Thierry Henry – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  46. «Robin Van Persie». RSSSF. 
  47. «Timothy Filiga "Tim" Cahill – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  48. «Dimitar Berbatov – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  49. «Hristo Bonev». RSSSF. 
  50. «Andriy Shevchenko – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  51. «Alexis Sanchez». RSSSF. 
  52. «Rolando Fonseca Jiménez - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  53. «Aleksandar Mitrovic – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 24 Μαρτίου 2021. 
  54. «Davor Suker – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  55. «Peter Byers – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  56. «Anton "Toni" Polster – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  57. «Hani Al-Dhabit Faraj Bait Al-Noobi – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  58. «Luis Carlos Tejada Hansell – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  59. Mamrud, Roberto. «Ismail Abdullatif Hasan». RSSSF. 
  60. «Alexander Frei – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  61. «Oleg Blokhin – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  62. «Michael Mifsud – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  63. Mamrud, Roberto. «Mubarak Mustafa Fazli Noorallah - Goals in International Matches». RSSSF. 
  64. «Hao Haidong – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  65. «Siu-Ki Chan – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  66. Holstein, Dick. «Raul Diaz Arce». RSSSF. 
  67. «Fabrice Alcebiades Maieco 'Akwá' - International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  68. «Islam Slimani». RSSSF. 
  69. «Gareth Bale». RSSSF. 
  70. «Paolo Guerrero». RSSSF. 
  71. «Goran Pandev». rsssf. 
  72. «Andres Oper – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  73. «Rashidi Yekini – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  74. Mamrud, Roberto. «Emmanuel "Manno" Sanon - International Appearances». RSSSF. 
  75. «Ricky Charles». RSSSF. 
  76. «Peter Ndlovu – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  77. «Myo Hlaing Win». RSSSF. 
  78. Földesi, László (13 Σεπτεμβρίου 2018). «Firas Al Khatib - Goals in International Matches». rsssf.com. 
  79. «Issam Jemaa – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  80. «Ahmed Faras». RSSSF. 
  81. «David Healy – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  82. «Teemu Pukki – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021. 
  83. «Luigi Riva – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  84. Mamrud, Roberto. «William Ouma». rsssf. com. 
  85. «Luton Shelton – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  86. «Adrian Mutu – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  87. «Gheorghe Hagi – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  88. «Zlatko Zahovic – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  89. «Radamel Falcao». RSSSF. 
  90. «Enner Valencia». RSSSF. 
  91. Mamrud, Roberto. «Salomon Rondon». RSSSF. 
  92. «Maksim Shatskikh – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  93. «Moumouni Dagano – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  94. «Jørgen Juve – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  95. «Ibrahima Kandia Diallo». RSSSF. 
  96. «Getaneh Kebede». National Football Teams. 
  97. «Shandel Samuel – International Goals». Ανακτήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022. 
  98. «Hamza Ali Khaled Al-Dardour - Goals in International Matches». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2022. 
  99. «Chris Wood». Ανακτήθηκε στις 19 Ιουνίου 2022. 
  100. «Sadio Mané (Player)». Ανακτήθηκε στις 23 Ιουνίου 2022. 
  101. «Michalis Konstandinou – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  102. «Emmanuel Sheyi Adebayor – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  103. «Henrikh Mkhitaryan». RSSSF. 
  104. «Roque Luis Santa Cruz – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  105. Strack-Zimmermann, Benjamin. «Esala Masi». National Football Teams (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2019. 
  106. «Stevan Jovetic - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  107. «Benedict Saul "Benni" McCarthy - International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  108. Mamrud, Roberto. «Marcelo Moreno». RSSSF. 
  109. «Denis Law – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  110. «Kenneth Mathieson "Kenny" Dalglish – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  111. «Pierre-Emerick Aubameyang – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  112. «Manuel José Luis "Tico-Tico" Bucuane - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  113. «Lester More - International goals». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2021. 
  114. «International Goals : Players with 30 or More Goals». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  115. «Maris Verpakovskis – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  116. «Ali Nono». National Football Teams. 
  117. «Belize - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 4 Μαρτίου 2022. 
  118. «Emmanuel Okwi». National Football Teams. 
  119. «Commins Menapi». National Football Teams. 
  120. «Commins Menapi - International Goals». Ανακτήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2022. 
  121. «Sudan - Record International Players». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  122. «Kasun Nadika Jayasuriya». National Football Teams. 
  123. «Shota Arveladze». National Football Teams. 
  124. «Kolbeinn Sigborsson». National Football Teams. 
  125. «Eidur Gudjohnsen». National Football Teams. 
  126. «Jong Il-gwan». National Football teams. Ανακτήθηκε στις 25 Ιουνίου 2022. 
  127. «Marek Hamšík». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Ιουνίου 2019. 
  128. «Chen Po-liang - Goals in International Matches». Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2022. 
  129. «Mrisho Khalfani Ngasa – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  130. «Seydou Keïta - Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  131. «Teaonui Tehau». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 26 Μαρτίου 2018. 
  132. «Keith Gumbs». National Football Teams. 
  133. «Jonathan Fana». National Football Teams. 
  134. Roberto Mamrud. «Jerome Ontiretse "Jay-Jay" Ramatlhakwane - Goals in International Matches». RSSSF. Ανακτήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017. 
  135. «Olivier Karekezi». National Football Teams. 
  136. «Stéphane Sességnon - Goals in International Matches». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  137. «Canada - Record International Players». Ανακτήθηκε στις 15 Ιουλίου 2022. 
  138. «Bertrand Kai». National Football Teams. 
  139. «Dieumerci Mbokani Bezua - Goals in International Matches». Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  140. «Jason Cunliffe». National Football Teams. 
  141. «Juan Barrera». National Football Teams. 
  142. «Llewellyn Alexander Riley (Player)». Ανακτήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2022. 
  143. «Hassan Ali Maatouk - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 24 Ιανουαρίου 2022. 
  144. Morrison, Neil. «Shaun Goater - International Appearances and Goals». rsssf. com. 
  145. «Earl Jude Jean (Player)». Ανακτήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2022. 
  146. «Hok Sochetra». National Football Teams. 
  147. «Julian Wade». National Football Teams. 
  148. «Manuchekhr Dzhalilov». National Football Teams. 
  149. «Richard Iwai». National Football Teams. 
  150. «Vedat Muriqi». National Football Teams. 
  151. «Maksim Romashchenko – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  152. «Burundi - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2022. 
  153. «Tomas Danilevicius – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  154. «Nigel Codrington». National Football Teams. 
  155. «Hector Ramos». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  156. «Visay Phaphouvanin – International Goals». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  157. «George Weah». RSSSF. 
  158. «Erion Bogdani - Goals in International Matches». rsssf. Ανακτήθηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2022. 
  159. «Chan Kin Seng». National Football Teams. 
  160. «Daniel Imbert». RSSSF. 
  161. «Moussa Maazou». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  162. «El Fardou Ben Nabouhane». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  163. «Leon Mart – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  164. «Baýramow, Wladimir». National Football Teams. 
  165. «Palestine - Record International Players». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 25 Αυγούστου 2020. 
  166. «Mario Frick – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  167. «Thievy Bifouma». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  168. «Felix Badenhorst». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  169. «Kyrgyzstan - Record International Players». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  170. «Heldon Ramos – Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  171. «Philip Zialor». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  172. «Stefano Rijssel». National Football Teams. 
  173. «Faneva Andriatsima». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  174. «Paulin Voavy». National Football Teams. 
  175. «Gurban Gurbanov». RSSSF. 
  176. «Reggie Davani». National Football Teams. 
  177. «Nirajan Raymajhi». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  178. «Hari Khadka». National Football Teams. 
  179. «Rangelo Janga». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  180. «Leandro Bacuna». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2018. 
  181. «Emilio Nsue». National Football Teams. 
  182. «Rudolph Bester». National Football Teams. 
  183. «Ruslan Baltiev – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  184. «Moulaye Ahmed Bessam». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2018. 
  185. «Assan Ceesay». National Football Teams. 
  186. «Muhammad Essa». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2018. 
  187. «Serghei Clescenco – International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  188. «Ildefons Lima». National Football Teams. 
  189. «Lesly St Fleur». National Football Teams. 
  190. «Chencho Gyeltshen». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2018. 
  191. «Sera Motebang». National Football Teams. 
  192. 192,0 192,1 «Faroe Islands - Record International Players». rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2022. 
  193. «Nando Co». National Football Teams. 
  194. «Desmond Fa'aiuaso». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  195. «Belal Arezou». National Football Teams. 
  196. «Faysal Shayesteh». National Football Teams. 
  197. 197,0 197,1 «Central African Republic - Record International Players». rsssf. Ανακτήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2022. 
  198. «Billy Forbes». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019. 
  199. «Shahrazen Said». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2018. 
  200. «Nyam-Osor Naranbold». National Football Teams. 
  201. «Lumbengarav Donorov». RSSSF. 
  202. «Mohamed Kallon». National Football Teams. 
  203. «Andy Selva – International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2018. 
  204. «Lyle Taylor». National Football Teams. 
  205. «Unaloto Feao». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  206. «Rufino Gama». National Football Teams. 
  207. «Taylor Saghabi». National Football Teams. Ανακτήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2018. 
  208. «Luis Leal». National Football Teams. 
  209. «James Moga». National Football Teams. 
  210. «Mahdi Mahabeh». National Football Teams. 
  211. «Frederick Gomez». National Football Teams. 
  212. «Richard O'Connor». National Football Teams. 
  213. «Terrence Rogers». National Football Teams. 
  214. «Girdon Connor». National Football Teams. 
  215. «Berhane Aregai». National Football Teams. 
  216. «Fesehaye, Yonas Bihon Binyam». National Football Teams. 
  217. «Yidnekachew Shimangus». National Football Teams. 
  218. «Avondale Williams». National Football Teams. 
  219. «Abdullahi Mohamed». National Football Teams. 
  220. «Ramin Ott». National Football Teams. 
  221. «Reece Styche». National Football Teams. 
  222. «Tjay De Barr». National Football Teams. 
  223. «Lee Casciaro». European Football. 
  224. «Liam Walker». National Football Teams. 
  225. «Kevin Sheppard». National Football Teams. 
  226. «Reid Klopp». National Football Teams. 
  227. «Trevor Wrensford». National Football Teams. 
  228. «Bryce Pierre». National Football Teams. 
  229. «Jamie Browne». National Football Teams. 
  230. «Aaron Dennis». National Football Teams. 
  231. «Kevin Parsemain». National Football Teams. 
  232. «Dominique Mocka». National Football Teams. 
  233. «Gary Pigree». National Football Teams. 
  234. «Jean Michel Fontaine». National Football Teams. 
  235. «Abdallah Juma Ally». National Football Teams. 
  236. «Alopua Petoa». National Football Teams. 
  237. «Gerwin Lake». National Football Teams. 
  238. «Yurick Seinpaal». National Football Teams. 
  239. «Romuald Benjamin». National Football Teams. 
  240. «Yannick Bellechasse». National Football Teams. 
  241. «Joe Wang Miller». National Football Teams. 
  242. «Lawrence Nemeia». National Football Teams. 
  243. «Joachim Streich – Century of International Appearances». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  244. «Herbert Binkert - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 
  245. «Herbert Martin - Goals in International Matches». www.rsssf.com. Ανακτήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία