Κατάλογος ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Αυτός είναι ένας κατάλογος ο οποίος εμπεριέχει τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής.

Σωματεία μέληΕπεξεργασία

Ομάδα Πλήρες όνομα Δήμος Περιοχή Κατηγορία
Πανελευσινιακός Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Β' Εθνική
Βύζας Μεγάρων Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Βύζας Μεγάρων Δήμος Μεγαρέων Μέγαρα Γ' Εθνική
Αστέρας Μαγούλας Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Μαγούλας Δήμος Ελευσίνας Μαγούλα Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ
Μανδραϊκός Μανδραϊκός Αθλητικός Όμιλος Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας Μάνδρα Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ[νεκρός σύνδεσμος]
Θρασύβουλος Αθλητικός Όμιλος Θρασύβουλος Φυλής Δήμος Φυλής Φυλή Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ
Ασπρόπυργος Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Α' ΕΠΣΔΑ
Ακράτητος Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ακράτητος Άνω Λιοσίων Δήμος Φυλής Άνω Λιόσια Α' ΕΠΣΔΑ
Άτταλος Νέας Περάμου Άτταλος Νέας Περάμου Δήμος Μεγαρέων Νέα Πέραμος Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ
Ζωφριά Δημοτικός Αθλητικός Όμιλος Ζωφριάς Δήμος Φυλής Ζεφύρι Α' ΕΠΣΔΑ
Ζεφύρι Αθλητική Ένωση Ζεφυρίου Δήμος Φυλής Ζεφύρι Α' ΕΠΣΔΑ
Αίας Παραλίας Ασπροπύργου Αθλητικός Όμιλος Αίας Παραλίας Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Β' ΕΠΣΔΑ
Νέα Πέραμος Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου Δήμος Μεγαρέων Νέα Πέραμος Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ
Πυρρίχιος Ασπροπύργου Αθλητικός Σύλλογος Πυρρίχιος Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Α' ΕΠΣΔΑ
Κριός Ασπροπύργου Κριός Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Β' ΕΠΣΔΑ
ΠΑΟΚ Μάνδρας ΠΑΟ Κουντούρων Μάνδρας Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας Μάνδρα Αττικής Α' ΕΠΣΔΑ
Λέων Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Λέων Εθνικός Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Α' ΕΠΣΔΑ
Ειδυλλιακός Αθλητικός Σύλλογος Ειδυλλιακός Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας Βίλια Α' ΕΠΣΔΑ
Ηρακλής Ελευσίνας Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ηρακλής Ελευσίνας Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Β' ΕΠΣΔΑ
Αστέρας Άνω Λιοσίων Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Άνω Λιοσίων Δήμος Φυλής Άνω Λιόσια Β' ΕΠΣΔΑ
Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Β' ΕΠΣΔΑ
Ίκαρος Ασπροπύργου Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ίκαρος Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Β' ΕΠΣΔΑ
Λαμπερή Ελευσίνας Αθλητικός Σύλλογος Λαμπερή Ελευσίνας Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Β' ΕΠΣΔΑ
Μεγαρικός Αθλητικός Σύλλογος Μεγαρικός Δήμος Μεγαρέων Μέγαρα Β' ΕΠΣΔΑ
Αργώ Μεγάρων Αργώ Μεγάρων Δήμος Μεγαρέων Μέγαρα Β' ΕΠΣΔΑ
Σκορπιός Φυλής Σκορπιός Φυλής Δήμος Φυλής Φυλή Αττικής Β' ΕΠΣΔΑ
Δύναμη Ασπροπύργου Δύναμη Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Β' ΕΠΣΔΑ
Εθνικός Πανοράματος Αθλητικός Όμιλος Εθνικός Πανοράματος Δήμος Φυλής Άνω Λιόσια Ανενεργό σωματείο
Ελευσινιακός Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Ελευσινιακός 2004 Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Ανενεργό σωματείο
Ελπίδα Ασπροπύργου Ελπίδα Ασπροπύργου Δήμος Ασπροπύργου Ασπρόπυργος Ανενεργό σωματείο
Απόλλων Ὰνω Λιοσίων Απόλλων Άνω Λιοσίων Δήμος Φυλής Άνω Λιόσια Ανενεργό σωματείο
Πανελευσινιακή Ένωση Πανελευσινιακή Ένωση Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Ανενεργό σωματείο
Ευκλείδης Μεγάρων Αθλητικός Σύλλογος Ευκλείδης Μεγάρων Δήμος Μεγαρέων Μέγαρα Ανενεργό σωματείο
Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας Δήμος Ελευσίνας Ελευσίνα Ανενεργό Σωματείο
Σεπολιακός Αθλητικός Σύλλογος Σεπολιακός Πάρνηθας Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Καματερό Ανενεργό σωματείο

Σωματεία που δεν υφίστανται πλέονΕπεξεργασία

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

Περαιτέρω μελέτηΕπεξεργασία

Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Διοργανώσεις Ε.Π.Σ. Δυτικής Αττικής 2015–16 της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Κατάλογος ποδοσφαιρικών ομάδων Ελλάδας της Ελληνικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).