Κατάλογος τρεχόντων Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών, αποτελείται από 435 (ψηφίζοντα) μέλη, τα οποία προέρχονται ανάλογα με τον πληθυσμό της κάθε πολιτείας των ΗΠΑ. Τα μέλη της Βουλής, υπηρετούν διετείς θητείες.

Ακολουθεί η λίστα (ανά πολιτεία), των Βουλευτών που απαρτίζουν το 118ο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κομματική σύνθεση ανά περιοχές

Επεξεργασία
Περιοχή Δημοκρατικοί Ρεπουμπλικανοί Κενές Σύνολο Περιεχόμενες Πολιτείες
Νέα Αγγλία 21 0 0 21 ΚΤ, ΜΑ, ΜΕ, ΝΧ, ΡΑ, ΒΤ
Μεσοατλαντικές 41 23 0 64 ΝΤ, ΜΛ, ΝΤ, ΝΥ, ΠΕ
Μεγάλες Λίμνες 30 32 0 62 ΙΛ, ΙΝ, ΜΙ, ΟΧ, ΟΥΙ
Μεσοδυτικές 7 22 0 29 ΑΒ, ΚΝ, ΜΝ, ΜΖ, ΒΝ, ΝΕ, ΝΝ
Νοτιοατλαντικές 26 49 1 76 ΦΛ, ΤΖ, ΒΚ, ΝΚ, ΒΖ, ΔΒ
Νοτιοκεντρικές 18 61 0 79 ΑΛ, ΑΡΚ, ΚΕ, ΛΑ, ΜΣ, ΟΚ, ΤΝ, ΤΞ
Βραχώδη Όρη 14 19 0 33 ΑΖ, ΚΛ, ΑΪΝ, ΜΤ, ΝΜ, ΝΒ, ΓΤ, ΟΥΑΜ
Ειρηνικού 55 16 0 71 ΑΚ, ΚΑ, ΧΒ, ΟΡΕ, ΟΥΑΣ
Σύνολο 212 222 1 435

Ηγεσία της Βουλής των Αντιπροσώπων

Επεξεργασία

Πρόεδρος της Βουλής

Επεξεργασία
Αξίωμα Κόμμα Κάτοχος Περιφέρεια Ανάληψη
Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Ρεπουμπλικανικό   Κέβιν ΜακΚάρθι ΚΑ-20 7 Ιανουαρίου 2023
(Ηγέτης των Ρεπουμπλικανών της Βουλής, από 3 Ιανουαρίου 2019)

Πλειοψηφική Ηγεσία

Επεξεργασία
Ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
Αξίωμα Κάτοχος Περιφέρεια Κάτοχος από
Ηγέτης της Πλειοψηφίας της Βουλής   Στιβ Σκαλίζ ΛΑ-01 3 Ιανουαρίου 2023
(Υφηγητής των Ρεπουμπλικανών της Βουλής, από 3 Ιανουαρίου 2019)
Υφηγητής της Πλειοψηφίας της Βουλής Τομ Έμμερ ΜΝ-06 3 Ιανουαρίου 2023
Επικεφαλής της Ρεπουμπλικανικής Διάσκεψης της Βουλής Ελίζ Στέφανικ ΝΥ-21 14 Μαΐου 2021

Μειοψηφική Ηγεσία

Επεξεργασία
Ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος
Αξίωμα Κάτοχος Περιφέρεια Κατοχή από
Ηγέτης της Μειοψηφίας της Βουλής   Χακίμ Τζέφρις ΝΥ-08 3 Ιανουαρίου 2023
(Ηγέτης των Δημοκρατικών της Βουλής, από 3 Ιανουαρίου 2023)
Υφηγητής της Μειοψηφίας της Βουλής Κάθριν Κλαρκ ΜΑ-05 3 Ιανουαρίου 2023
(Υφηγήτρια των Δημοκρατικών της Βουλής, από 3 Ιανουαρίου 2023)
Επικεφαλής της Δημοκρατικής Διάσκεψης της Βουλής Πιτ Άγκιλαρ ΚΑ-31 3 Ιανουαρίου 2023
Βοηθός του Ηγέτη της Μειοψηφίας Τζιμ Κλάιμπερν ΝΚ-06 3 Ιανουαρίου 2023

Κενές έδρες

Επεξεργασία

Κενές έδρες:

Λίστα των εν ενεργεία Βουλευτών (ανά πολιτεία)

Επεξεργασία

Ρεπουμπλικανοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ρας Φούλτσερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 9 Μαρτίου 1962 (1962-03-09) (62 ετών)
 

Μάικ Σίμπσον

Ρεπουμπλικανικό 1999 8 Σεπτεμβρίου 1950 (1950-09-08) (73 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (4)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Άσλεϊ Χάινσον

Ρεπουμπλικανικό 2021 27 Ιουνίου 1983 (1983-06-27) (40 ετών)
 

Μαριανέτ Μίλερ-Μικς

Ρεπουμπλικανικό 2021 6 Σεπτεμβρίου 1955 (1955-09-06) (68 ετών)
Ζακ Ναν Ρεπουμπλικανικό 2023 4 Μαΐου 1979 (1979-05-04) (45 ετών)
 

Ράντι Φίνιστρα

Ρεπουμπλικανικό 2021 14 Ιανουαρίου 1969 (1969-01-14) (55 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (6), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τζέρι Καρλ

Ρεπουμπλικανικό 2021 17 Ιουνίου 1958 (1958-06-17) (65 ετών)
 

Μπάρι Μουρ

Ρεπουμπλικανικό 2021 26 Σεπτεμβρίου 1966 (1966-09-26) (57 ετών)
 

Μάικ Ρότζερτς

Ρεπουμπλικανικό 2003 16 Ιουλίου 1958 (1958-07-16) (65 ετών)
 

Ρόμπερτ Άντερχολντ

Ρεπουμπλικανικό 1997 22 Ιουλίου 1965 (1965-07-22) (58 ετών)
 

Ντέιλ Στρονγκ

Ρεπουμπλικανικό 2023 8 Μαΐου 1970 (1970-05-08) (54 ετών)
 

Γκάρι Πάλμερ

Ρεπουμπλικανικό 2015 14 Μαΐου 1954 (1954-05-14) (70 ετών)
 

Τέρι Σούελ

Δημοκρατικό 2011 1 Ιανουαρίου 1965 (1965-01-01) (59 ετών)

Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Μαίρη Πελτόλα

Δημοκρατικό 2022 (ειδική) 31 Αυγούστου 1973 (1973-08-31) (50 ετών)

Δημοκρατικοί (3), Ρεπουμπλικανοί (6)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ντέιβιντ Σβάικερτ

Ρεπουμπλικανικό 2011 3 Μαρτίου 1962 (1962-03-03) (62 ετών)
Έλι Κρέιν Ρεπουμπλικανικό 2023 3 Ιανουαρίου 1980 (1980-01-03) (44 ετών)
 

Ρούμπεν Γκαλέγκο

Δημοκρατικό 2015 20 Νοεμβρίου 1979 (1979-11-20) (44 ετών)
 

Γκρεγκ Στάντον

Δημοκρατικό 2019 8 Μαρτίου 1970 (1970-03-08) (54 ετών)
 

Άντι Μπιγκς

Ρεπουμπλικανικό 2017 7 Νοεμβρίου 1958 (1958-11-07) (65 ετών)
 

Ραούλ Γκριχάλβα

Δημοκρατικό 2003 19 Φεβρουαρίου 1948 (1948-02-19) (76 ετών)
 

Ντέμπι Λέσκο

Ρεπουμπλικανικό 2018 (ειδική) 14 Νοεμβρίου 1958 (1958-11-14) (65 ετών)
 

Πολ Γκόσαρ

Ρεπουμπλικανικό 2011 27 Νοεμβρίου 1958 (1958-11-27) (65 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (4)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ρικ Κρόφορντ

Ρεπουμπλικανικό 2011 22 Ιανουαρίου 1966 (1966-01-22) (58 ετών)
 

Φρεντς Χιλ

Ρεπουμπλικανικό 2015 5 Δεκεμβρίου 1956 (1956-12-05) (67 ετών)
 

Στιβ Γουόμακ

Ρεπουμπλικανικό 2011 18 Φεβρουαρίου 1957 (1957-02-18) (67 ετών)
 

Μπρους Γουέστερμαν

Ρεπουμπλικανικό 2015 18 Νοεμβρίου 1967 (1967-11-18) (56 ετών)

Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Μπέκα Μπάλιντ

Δημοκρατικό 2023 4 Μαΐου 1968 (1968-05-04) (56 ετών)

Δημοκρατικοί (6), Ρεπουμπλικανοί (4), ΚΕΝΗ (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ρομπ Γουίτμαν

Ρεπουμπλικανικό 2007 (ειδική) 3 Φεβρουαρίου 1959 (1959-02-03) (65 ετών)
 

Ελέιν Λούρια

Δημοκρατικό 2019 15 Αυγούστου 1975 (1975-08-15) (48 ετών)
 

Μπόμπι Σκοτ

Δημοκρατικό 1993 30 Απριλίου 1947 (1947-04-30) (77 ετών)
ΚΕΝΗ
 

Μπομπ Γκούντ

Ρεπουμπλικανικό 2021 11 Σεπτεμβρίου 1965 (1965-09-11) (58 ετών)
 

Μπεν Κλάιν

Ρεπουμπλικανικό 2019 29 Φεβρουαρίου 1972 (1972-02-29) (52 ετών)
 

Άμπιγκεϊλ Σπάνμπεργκερ

Δημοκρατικό 2019 7 Αυγούστου 1979 (1979-08-07) (44 ετών)
 

Ντον Μπέιγερ

Δημοκρατικό 2015 20 Ιουνίου 1950 (1950-06-20) (73 ετών)
 

Μόργκαν Γκρίφιθ

Ρεπουμπλικανικό 2011 15 Μαρτίου 1958 (1958-03-15) (66 ετών)
10η  

Τζένιφερ Γουέξτον

Δημοκρατικό 2019 27 Μαΐου 1968 (1968-05-27) (56 ετών)
11η  

Τζέρι Κόνολι

Δημοκρατικό 2009 30 Μαρτίου 1950 (1950-03-30) (74 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (8), Δημοκρατικοί (4), ΚΕΝΗ (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
ΚΕΝΗ
 

Ντέμπορα Ρος

Δημοκρατικό 2021 20 Ιουνίου 1963 (1963-06-20) (60 ετών)
 

Γκρεγκ Μέρφι

Ρεπουμπλικανικό 2019 (ειδική) 5 Μαρτίου 1963 (1963-03-05) (61 ετών)
 

Ντέιβιντ Πράις

Δημοκρατικό 1997 17 Αυγούστου 1940 (1940-08-17) (83 ετών)
 

Βιρτζίνια Φοξ

Ρεπουμπλικανικό 2005 29 Ιουνίου 1943 (1943-06-29) (80 ετών)
 

Κάθι Μάνινγκ

Δημοκρατικό 2021 3 Δεκεμβρίου 1956 (1956-12-03) (67 ετών)
 

Ντέιβιντ Ράουζερ

Ρεπουμπλικανικό 2015 16 Φεβρουαρίου 1972 (1972-02-16) (52 ετών)
 

Ρίτσαρντ Χάντσον

Ρεπουμπλικανικό 2013 4 Νοεμβρίου 1971 (1971-11-04) (52 ετών)
 

Νταν Μπίσοπ

Ρεπουμπλικανικό 2019 (ειδική) 1 Ιουλίου 1964 (1964-07-01) (59 ετών)
10η  

Πάτρικ ΜακΧένρι

Ρεπουμπλικανικό 2005 22 Οκτωβρίου 1975 (1975-10-22) (48 ετών)
11η  

Μάντισον Κόθρον

Ρεπουμπλικανικό 2021 1 Αυγούστου 1995 (1995-08-01) (28 ετών)
12η  

Άλμα Άνταμς

Δημοκρατικό 2014 (ειδική) 27 Μαΐου 1946 (1946-05-27) (78 ετών)
13η  

Τεντ Μπαντ

Ρεπουμπλικανικό 2017 21 Οκτωβρίου 1971 (1971-10-21) (52 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Κέλι Άρμστρονγκ

Ρεπουμπλικανικό 2019 8 Οκτωβρίου 1976 (1976-10-08) (47 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (4)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπλέικ Μουρ

Ρεπουμπλικανικό 2021 22 Ιουνίου 1980 (1980-06-22) (43 ετών)
 

Κρις Στιούαρτ

Ρεπουμπλικανικό 2013 15 Ιουλίου 1960 (1960-07-15) (63 ετών)
 

Τζον Κούρτις

Ρεπουμπλικανικό 2017 (ειδική) 10 Μαΐου 1960 (1960-05-10) (64 ετών)
 

Μπέρτζες Όουενς

Ρεπουμπλικανικό 2021 2 Αυγούστου 1951 (1951-08-02) (72 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (3)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ντέιβιντ ΜακΚίνλεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2011 28 Μαρτίου 1947 (1947-03-28) (77 ετών)
 

Άλεξ Μούνεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2015 7 Ιουνίου 1971 (1971-06-07) (53 ετών)
 

Κάρολ Μίλλερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 4 Νοεμβρίου 1950 (1950-11-04) (73 ετών)

Δημοκρατικοί (13), Ρεπουμπλικανοί (5)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπόμπι Ρας

Δημοκρατικό 1993 23 Νοεμβρίου 1946 (1946-11-23) (77 ετών)
 

Ρόμπιν Κέλι

Δημοκρατικό 2013 (ειδική) 30 Απριλίου 1956 (1956-04-30) (68 ετών)
 

Μαρί Νιούμαν

Δημοκρατικό 2021 13 Απριλίου 1964 (1964-04-13) (60 ετών)
 

Τζίζους Γκαρσία

Δημοκρατικό 2019 12 Απριλίου 1956 (1956-04-12) (68 ετών)
 

Μάικ Κουίγκλι

Δημοκρατικό 2009 (ειδική) 17 Οκτωβρίου 1958 (1958-10-17) (65 ετών)
 

Σον Κάστεν

Δημοκρατικό 2019 23 Νοεμβρίου 1971 (1971-11-23) (52 ετών)
 

Ντάνι Ντέιβς

Δημοκρατικό 1997 6 Σεπτεμβρίου 1941 (1941-09-06) (82 ετών)
 

Ράτζα Κρισναμούρτι

Δημοκρατικό 2017 19 Ιουλίου 1973 (1973-07-19) (50 ετών)
 

Γιαν Σακόφσκι

Δημοκρατικό 1999 26 Μαΐου 1944 (1944-05-26) (80 ετών)
10η  

Μπραντ Σνάιντερ

Δημοκρατικό 2017 20 Αυγούστου 1961 (1961-08-20) (62 ετών)
11η  

Μπιλ Φόστερ

Δημοκρατικό 2013 7 Οκτωβρίου 1955 (1955-10-07) (68 ετών)
12η  

Μάικ Μποστ

Ρεπουμπλικανικό 2015 30 Δεκεμβρίου 1960 (1960-12-30) (63 ετών)
13η  

Ρόντνεϊ Ντέιβις

Ρεπουμπλικανικό 2013 5 Ιανουαρίου 1970 (1970-01-05) (54 ετών)
14η  

Λόρεν Άντεργουντ

Δημοκρατικό 2019 4 Οκτωβρίου 1986 (1986-10-04) (37 ετών)
15η  

Μαίρη Μίλλερ

Ρεπουμπλικανικό 2021 27 Αυγούστου 1959 (1959-08-27) (64 ετών)
16η  

Άνταμ Κίνζινγκερ

Ρεπουμπλικανικό 2011 27 Φεβρουαρίου 1978 (1978-02-27) (46 ετών)
17η  

Τσέρι Μπούστος

Δημοκρατικό 2013 17 Οκτωβρίου 1961 (1961-10-17) (62 ετών)
18η  

Ντάριν ΛαΧουντ

Ρεπουμπλικανικό 2015 (ειδική) 5 Ιουλίου 1968 (1968-07-05) (55 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (7), Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Φρανκ Μέρβαν

Δημοκρατικό 2021 16 Απριλίου 1969 (1969-04-16) (55 ετών)
ΚΕΝΗ
 

Τζιμ Μπανκς

Ρεπουμπλικανικό 2017 16 Ιουλίου 1979 (1979-07-16) (44 ετών)
 

Τζιμ Μπέιρντ

Ρεπουμπλικανικό 2019 4 Ιουνίου 1945 (1945-06-04) (79 ετών)
 

Βικτόρια Σπαρτζ

Ρεπουμπλικανικό 2021 6 Οκτωβρίου 1978 (1978-10-06) (45 ετών)
 

Γκρεγκ Πενς

Ρεπουμπλικανικό 2019 14 Νοεμβρίου 1956 (1956-11-14) (67 ετών)
 

Αντρέ Κάρσον

Δημοκρατικό 2008 (ειδική) 16 Οκτωβρίου 1974 (1974-10-16) (49 ετών)
 

Λάρι Μπάκσον

Ρεπουμπλικανικό 2011 31 Μαΐου 1962 (1962-05-31) (62 ετών)
 

Τρέι Χόλινγκσγουρθ

Ρεπουμπλικανικό 2017 12 Σεπτεμβρίου 1983 (1983-09-12) (40 ετών)

Δημοκρατικοί (41), Ρεπουμπλικανοί (11), ΚΕΝΗ (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Νταγκ Λαμάλφα

Ρεπουμπλικανικό 2013 2 Ιουλίου 1960 (1960-07-02) (63 ετών)
 

Τζάρεντ Χάφμαν

Δημοκρατικό 2013 18 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-18) (60 ετών)
 

Τζον Γκαραμέντι

Δημοκρατικό 2009 (ειδική) 24 Ιανουαρίου 1945 (1945-01-24) (79 ετών)
 

Τομ Μακκλίντοκ

Ρεπουμπλικανικό 2009 10 Ιουλίου 1956 (1956-07-10) (67 ετών)
 

Μάικ Τόμπσον

Δημοκρατικό 1999 24 Ιανουαρίου 1951 (1951-01-24) (73 ετών)
 

Ντόρις Ματσούι

Δημοκρατικό 2005 (ειδική) 25 Σεπτεμβρίου 1944 (1944-09-25) (79 ετών)
 

Αμί Μπέρα

Δημοκρατικό 2013 2 Μαρτίου 1965 (1965-03-02) (59 ετών)
 

Τζέι Όμπερνoλτ

Ρεπουμπλικανικό 2021 18 Αυγούστου 1970 (1970-08-18) (53 ετών)
 

Τζέρι Μακνέρνεϊ

Δημοκρατικό 2007 18 Ιουνίου 1951 (1951-06-18) (72 ετών)
10η  

Τζος Χάρντερ

Δημοκρατικό 2019 1 Αυγούστου 1986 (1986-08-01) (37 ετών)
11η  

Μαρκ Ντεζόλνιερ

Δημοκρατικό 2015 31 Μαρτίου 1952 (1952-03-31) (72 ετών)
12η  

Νάνσι Πελόζι

Δημοκρατικό 1987 (ειδική) 26 Μαρτίου 1940 (1940-03-26) (84 ετών)
13η  

Μπάρμπαρα Λι

Δημοκρατικό 1998 (ειδική) 16 Ιουλίου 1946 (1946-07-16) (77 ετών)
14η  

Τζάκι Σπάιερ

Δημοκρατικό 2008 (ειδική) 14 Μαΐου 1950 (1950-05-14) (74 ετών)
15η  

Έρικ Σουόλουελ

Δημοκρατικό 2013 16 Νοεμβρίου 1980 (1980-11-16) (43 ετών)
16η  

Τζιμ Κόστα

Δημοκρατικό 2005 13 Απριλίου 1952 (1952-04-13) (72 ετών)
17η  

Αρ-Όου Κχάνα

Δημοκρατικό 2017 13 Σεπτεμβρίου 1976 (1976-09-13) (47 ετών)
18η  

Άννα Εσού

Δημοκρατικό 1993 13 Δεκεμβρίου 1942 (1942-12-13) (81 ετών)
19η  

Ζόι Λόφγκρεν

Δημοκρατικό 1995 21 Δεκεμβρίου 1947 (1947-12-21) (76 ετών)
20η  

Τζίμι Πανέττα

Δημοκρατικό 2017 1 Οκτωβρίου 1969 (1969-10-01) (54 ετών)
21η  

Ντέιβιντ Βαλαντάο

Ρεπουμπλικανικό 2021 14 Απριλίου 1977 (1977-04-14) (47 ετών)
22η  Κόνι Κόνγουεϊ Ρεπουμπλικανικό 2022 (ειδική) 25 Σεπτεμβρίου 1950 (1950-09-25) (73 ετών)
23η  

Κέβιν ΜακΚάρθι

Ρεπουμπλικανικό 2007 26 Ιανουαρίου 1965 (1965-01-26) (59 ετών)
24η  

Σαλούντ Καρμπαχάλ

Δημοκρατικό 2017 18 Νοεμβρίου 1964 (1964-11-18) (59 ετών)
25η  

Μάικ Γκαρσία

Ρεπουμπλικανικό 2020 (ειδική) 24 Απριλίου 1976 (1976-04-24) (48 ετών)
26η  

Τζούλια Μπράουνλι

Δημοκρατικό 2013 28 Αυγούστου 1952 (1952-08-28) (71 ετών)
27η  

Τζούντι Τσoύ

Δημοκρατικό 2009 (ειδική) 7 Ιουλίου 1953 (1953-07-07) (70 ετών)
28η  

Άνταμ Σιφ

Δημοκρατικό 2001 22 Ιουνίου 1960 (1960-06-22) (63 ετών)
29η  

Τόνι Κάρντενας

Δημοκρατικό 2013 31 Μαρτίου 1963 (1963-03-31) (61 ετών)
30η  

Μπραντ Σέρμαν

Δημοκρατικό 1997 24 Οκτωβρίου 1954 (1954-10-24) (69 ετών)
31η  

Πιτ Αγκιλάρ

Δημοκρατικό 2015 19 Ιουνίου 1979 (1979-06-19) (44 ετών)
32η  

Γκρέις Ναπολιτάνο

Δημοκρατικό 1999 4 Δεκεμβρίου 1936 (1936-12-04) (87 ετών)
33η  

Τεντ Λιού

Δημοκρατικό 2015 29 Μαρτίου 1969 (1969-03-29) (55 ετών)
34η  

Τζίμι Γκόμεζ

Δημοκρατικό 2017 (ειδική) 25 Νοεμβρίου 1974 (1974-11-25) (49 ετών)
35η  

Νόρμα Τόρρες

Δημοκρατικό 2015 4 Απριλίου 1965 (1965-04-04) (59 ετών)
36η  

Ραούλ Ρουίζ

Δημοκρατικό 2013 25 Αυγούστου 1972 (1972-08-25) (51 ετών)
37η ΚΕΝΗ
38η  

Λίντα Σάντσες

Δημοκρατικό 2003 28 Ιανουαρίου 1969 (1969-01-28) (55 ετών)
39η  

Γιάνγκ Κιμ

Ρεπουμπλικανικό 2021 18 Οκτωβρίου 1962 (1962-10-18) (61 ετών)
40η  

Λουσίλ Ρόιμπαλ-Άλλαρντ

Δημοκρατικό 1993 12 Ιουνίου 1941 (1941-06-12) (83 ετών)
41η  

Μαρκ Τακάνο

Δημοκρατικό 2013 10 Δεκεμβρίου 1960 (1960-12-10) (63 ετών)
42η  

Κεν Κάλβερτ

Ρεπουμπλικανικό 1993 8 Ιουνίου 1953 (1953-06-08) (71 ετών)
43η  

Μαξίν Γουότερς

Δημοκρατικό 1991 15 Αυγούστου 1938 (1938-08-15) (85 ετών)
44η  

Νανέτ Μπαραγάν

Δημοκρατικό 2017 15 Σεπτεμβρίου 1976 (1976-09-15) (47 ετών)
45η  

Κέιτι Πόρτερ

Δημοκρατικό 2019 3 Ιανουαρίου 1974 (1974-01-03) (50 ετών)
46η  

Λου Κορρία

Δημοκρατικό 2017 24 Ιανουαρίου 1958 (1958-01-24) (66 ετών)
47η  

Άλαν Λόουενθαλ

Δημοκρατικό 2013 8 Μαρτίου 1941 (1941-03-08) (83 ετών)
48η  

Μισέλ Παρκ Στιλ

Ρεπουμπλικανικό 2021 21 Ιουνίου 1955 (1955-06-21) (68 ετών)
49η  

Μάικ Λεβίν

Δημοκρατικό 2019 20 Οκτωβρίου 1978 (1978-10-20) (45 ετών)
50η  

Ντάρελ Ίσσα

Ρεπουμπλικανικό 2021 1 Νοεμβρίου 1953 (1953-11-01) (70 ετών)
51η  

Χουάν Βάργκας

Δημοκρατικό 2013 7 Μαρτίου 1961 (1961-03-07) (63 ετών)
52η  

Σκοτ Πήτερς

Δημοκρατικό 2013 17 Ιουνίου 1958 (1958-06-17) (65 ετών)
53η  

Σάρα Τζέικομπς

Δημοκρατικό 2021 1 Φεβρουαρίου 1989 (1989-02-01) (35 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (3), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τρέισι Μαν

Ρεπουμπλικανικό 2021 17 Δεκεμβρίου 1976 (1976-12-17) (47 ετών)
 

Τζέικ ΛαΤέρνερ

Ρεπουμπλικανικό 2021 17 Φεβρουαρίου 1988 (1988-02-17) (36 ετών)
 

Σαρίς Ντέιβιντς

Δημοκρατικό 2019 22 Μαΐου 1980 (1980-05-22) (44 ετών)
 

Ρον Εστές

Ρεπουμπλικανικό 2017 (ειδική) 19 Ιουλίου 1956 (1956-07-19) (67 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (5), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τζέιμς Κόμερ

Ρεπουμπλικανικό 2016 (ειδική) 19 Αυγούστου 1972 (1972-08-19) (51 ετών)
 

Μπρετ Γκάθρι

Ρεπουμπλικανικό 2009 18 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-18) (60 ετών)
 

Τζον Γιάρμουθ

Δημοκρατικό 2007 4 Νοεμβρίου 1947 (1947-11-04) (76 ετών)
 

Τόμας Μάσι

Ρεπουμπλικανικό 2012 (ειδική) 13 Ιανουαρίου 1971 (1971-01-13) (53 ετών)
 

Χαλ Ρότζερς

Ρεπουμπλικανικό 1981 31 Δεκεμβρίου 1937 (1937-12-31) (86 ετών)
 

Άντι Μπαρ

Ρεπουμπλικανικό 2013 24 Ιουλίου 1973 (1973-07-24) (50 ετών)

Δημοκρατικοί (4), Ρεπουμπλικανοί (3)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Νταϊάνα Ντετζέτ

Δημοκρατικό 1997 29 Ιουλίου 1957 (1957-07-29) (66 ετών)
 

Τζο Νεγκούζ

Δημοκρατικό 2019 13 Μαΐου 1984 (1984-05-13) (40 ετών)
 

Λόρεν Μπόμπερτ

Ρεπουμπλικανικό 2021 15 Δεκεμβρίου 1986 (1986-12-15) (37 ετών)
 

Κεν Μπακ

Ρεπουμπλικανικό 2015 16 Φεβρουαρίου 1959 (1959-02-16) (65 ετών)
 

Νταγκ Λάμπορν

Ρεπουμπλικανικό 2007 24 Μαΐου 1954 (1954-05-24) (70 ετών)
 

Τζέισον Κρόου

Δημοκρατικό 2019 15 Μαρτίου 1979 (1979-03-15) (45 ετών)
 

Εντ Περλμάτερ

Δημοκρατικό 2007 1 Μαΐου 1953 (1953-05-01) (71 ετών)

Δημοκρατικοί (5)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τζον Λάρσον

Δημοκρατικό 1999 22 Ιουλίου 1948 (1948-07-22) (75 ετών)
 

Τζο Κόρτνεϊ

Δημοκρατικό 2007 6 Απριλίου 1953 (1953-04-06) (71 ετών)
 

Ρόζα Ντελάουρο

Δημοκρατικό 1991 2 Μαρτίου 1943 (1943-03-02) (81 ετών)
 

Τζιμ Χάιμς

Δημοκρατικό 2009 5 Ιουλίου 1966 (1966-07-05) (57 ετών)
 

Τζαχάνα Χέις

Δημοκρατικό 2019 8 Μαρτίου 1973 (1973-03-08) (51 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (6), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Στιβ Σκαλίζ

Ρεπουμπλικανικό 2008 (ειδική) 6 Οκτωβρίου 1965 (1965-10-06) (58 ετών)
 

Τρόι Κάρτερ

Δημοκρατικό 2021 (ειδική) 26 Οκτωβρίου 1963 (1963-10-26) (60 ετών)
 

Κλέι Χίγκινς

Ρεπουμπλικανικό 2017 24 Αυγούστου 1961 (1961-08-24) (62 ετών)
 

Μάικ Τζόνσον

Ρεπουμπλικανικό 2017 30 Ιανουαρίου 1972 (1972-01-30) (52 ετών)
 

Τζούλια Λέτλοου

Ρεπουμπλικανικό 2021 (ειδική) 16 Μαρτίου 1981 (1981-03-16) (43 ετών)
 

Γκάρρετ Γκρέιβς

Ρεπουμπλικανικό 2015 31 Ιανουαρίου 1972 (1972-01-31) (52 ετών)

Δημοκρατικοί (9)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ρίτσαρντ Νιλ

Δημοκρατικό 1989 14 Φεβρουαρίου 1949 (1949-02-14) (75 ετών)
 

Τζιμ ΜακΓκόβερν

Δημοκρατικό 1997 20 Νοεμβρίου 1959 (1959-11-20) (64 ετών)
 

Λόρι Τρέιχαν

Δημοκρατικό 2019 27 Οκτωβρίου 1973 (1973-10-27) (50 ετών)
 

Τζέικ Αούτσινκλος

Δημοκρατικό 2021 29 Ιανουαρίου 1988 (1988-01-29) (36 ετών)
 

Κάθριν Κλαρκ

Δημοκρατικό 2013 (ειδική) 17 Ιουλίου 1963 (1963-07-17) (60 ετών)
 

Σιθ Μούλτον

Δημοκρατικό 2015 24 Οκτωβρίου 1978 (1978-10-24) (45 ετών)
 

Αϊγιάννα Πρέσλεϊ

Δημοκρατικό 2019 3 Φεβρουαρίου 1974 (1974-02-03) (50 ετών)
 

Στέφεν Λίντς

Δημοκρατικό 2001 (ειδική) 31 Μαρτίου 1955 (1955-03-31) (69 ετών)
 

Μπιλ Κίτινγκ

Δημοκρατικό 2011 6 Σεπτεμβρίου 1952 (1952-09-06) (71 ετών)

Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τσέλι Πίνγκρι

Δημοκρατικό 2009 2 Απριλίου 1955 (1955-04-02) (69 ετών)
 

Τζάρεντ Γκόλντεν

Δημοκρατικό 2019 25 Ιουλίου 1982 (1982-07-25) (41 ετών)

Δημοκρατικοί (7), Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Άντι Χάρρις

Ρεπουμπλικανικό 2011 25 Ιανουαρίου 1957 (1957-01-25) (67 ετών)
 

Ντατς Ράπερσμπεργκερ

Δημοκρατικό 2003 31 Ιανουαρίου 1946 (1946-01-31) (78 ετών)
 

Τζον Σαρμπάνης

Δημοκρατικό 2007 22 Μαΐου 1962 (1962-05-22) (62 ετών)
 

Άντονι Μπράουν

Δημοκρατικό 2017 21 Νοεμβρίου 1961 (1961-11-21) (62 ετών)
 

Στένι Χόγιερ

Δημοκρατικό 1981 (ειδική) 14 Ιουνίου 1939 (1939-06-14) (85 ετών)
 

Ντέιβιντ Θρόουν

Δημοκρατικό 2019 21 Σεπτεμβρίου 1955 (1955-09-21) (68 ετών)
 

Κουέισι Μφούμ

Δημοκρατικό 2020 (ειδική) 24 Οκτωβρίου 1948 (1948-10-24) (75 ετών)
 

Τζέιμι Ράσκιν

Δημοκρατικό 2017 13 Δεκεμβρίου 1962 (1962-12-13) (61 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (6), Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Κόρι Μπους

Δημοκρατικό 2021 21 Ιουλίου 1976 (1976-07-21) (47 ετών)
 

Άνν Βάγκνερ

Ρεπουμπλικανικό 2013 13 Σεπτεμβρίου 1962 (1962-09-13) (61 ετών)
 

Μπλέιν Λουετκμέγιερ

Ρεπουμπλικανικό 2009 7 Μαΐου 1952 (1952-05-07) (72 ετών)
 

Βίκι Χάρτζλερ

Ρεπουμπλικανικό 2011 13 Οκτωβρίου 1960 (1960-10-13) (63 ετών)
 

Εμάνουελ Κλίβερ

Δημοκρατικό 2005 26 Οκτωβρίου 1944 (1944-10-26) (79 ετών)
 

Σαμ Γκρέιβς

Ρεπουμπλικανικό 2001 7 Νοεμβρίου 1963 (1963-11-07) (60 ετών)
 

Μπίλι Λονγκ

Ρεπουμπλικανικό 2011 11 Αυγούστου 1955 (1955-08-11) (68 ετών)
 

Τζέισον Σμιθ

Ρεπουμπλικανικό 2013 (ειδική) 16 Ιουνίου 1980 (1980-06-16) (43 ετών)

Δημοκρατικοί (4), Ρεπουμπλικανοί (4)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπραντ Φίνσταντ

Ρεπουμπλικανικό 2022 (ειδική) 30 Μαΐου 1976 (1976-05-30) (48 ετών)
 

Άντζι Κρεγκ

Δημοκρατικό 2019 14 Φεβρουαρίου 1972 (1972-02-14) (52 ετών)
 

Ντιν Φίλιπς

Δημοκρατικό 2019 20 Ιανουαρίου 1969 (1969-01-20) (55 ετών)
 

Μπέτι Μακκόλουμ

Δημοκρατικό 2001 12 Ιουλίου 1954 (1954-07-12) (69 ετών)
 

Ιλχάν Ομάρ

Δημοκρατικό 2019 4 Οκτωβρίου 1982 (1982-10-04) (41 ετών)
 

Τομ Έμμερ

Ρεπουμπλικανικό 2015 3 Μαρτίου 1961 (1961-03-03) (63 ετών)
 

Μισέλ Φίσμπαχ

Ρεπουμπλικανικό 2021 3 Νοεμβρίου 1965 (1965-11-03) (58 ετών)
 

Πιτ Στάουμπερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 10 Μαΐου 1966 (1966-05-10) (58 ετών)

Δημοκρατικοί (7), Ρεπουμπλικανοί (7)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τζακ Μπέργκμαν

Ρεπουμπλικανικό 2017 2 Φεβρουαρίου 1947 (1947-02-02) (77 ετών)
 

Μπιλ Χαιζένγκα

Ρεπουμπλικανικό 2011 31 Ιανουαρίου 1969 (1969-01-31) (55 ετών)
 

Πήτερ Μέιγιερ

Ρεπουμπλικανικό 2021 10 Ιανουαρίου 1988 (1988-01-10) (36 ετών)
 

Τζον Μούλεναρ

Ρεπουμπλικανικό 2015 8 Μαΐου 1961 (1961-05-08) (63 ετών)
 

Νταν Κίλντι

Δημοκρατικό 2013 11 Αυγούστου 1958 (1958-08-11) (65 ετών)
 

Φρεντ Άπτον

Ρεπουμπλικανικό 1987 23 Απριλίου 1953 (1953-04-23) (71 ετών)
 

Τιμ Βάλμπεργκ

Ρεπουμπλικανικό 2011 12 Απριλίου 1951 (1951-04-12) (73 ετών)
 

Ελίσα Σλότκιν

Δημοκρατικό 2019 10 Ιουλίου 1976 (1976-07-10) (47 ετών)
 

Άντι Λεβίν

Δημοκρατικό 2019 10 Αυγούστου 1960 (1960-08-10) (63 ετών)
10η  

Λίζα ΜακΚλέιν

Ρεπουμπλικανικό 2021 7 Απριλίου 1966 (1966-04-07) (58 ετών)
11η  

Χέιλι Στίβενς

Δημοκρατικό 2019 24 Ιουνίου 1983 (1983-06-24) (40 ετών)
12η  

Ντέμπι Ντίνγκελ

Δημοκρατικό 2015 23 Νοεμβρίου 1953 (1953-11-23) (70 ετών)
13η  

Ρασίντα Τλάιμπ

Δημοκρατικό 2019 24 Ιουλίου 1976 (1976-07-24) (47 ετών)
14η  

Μπρέντα Λόρενς

Δημοκρατικό 2015 18 Οκτωβρίου 1954 (1954-10-18) (69 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (3), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Τρεντ Κέλι

Ρεπουμπλικανικό 2015 (ειδική) 1 Μαρτίου 1966 (1966-03-01) (58 ετών)
 

Μπένι Τόμσον

Δημοκρατικό 1993 (ειδική) 28 Ιανουαρίου 1948 (1948-01-28) (76 ετών)
 

Μάικλ Γκεστ

Ρεπουμπλικανικό 2019 4 Φεβρουαρίου 1970 (1970-02-04) (54 ετών)
 

Στίβεν Παλάτσο

Ρεπουμπλικανικό 2011 21 Φεβρουαρίου 1970 (1970-02-21) (54 ετών)

Ρεπουμπλικανός (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Ματ Ρόζεντεϊλ

Ρεπουμπλικανικό 2021 7 Ιουλίου 1960 (1960-07-07) (63 ετών)

Δημοκρατικοί (19), Ρεπουμπλικανοί (8)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Λι Ζέλντιν

Ρεπουμπλικανικό 2015 30 Ιανουαρίου 1980 (1980-01-30) (44 ετών)
 

Άντριου Γκαρμπαρίνο

Ρεπουμπλικανικό 2021 27 Σεπτεμβρίου 1984 (1984-09-27) (39 ετών)
 

Τόμας Σουόζι

Δημοκρατικό 2017 31 Αυγούστου 1962 (1962-08-31) (61 ετών)
 

Κάθλιν Ράις

Δημοκρατικό 2015 15 Φεβρουαρίου 1965 (1965-02-15) (59 ετών)
 

Γκρέγκορι Μικς

Δημοκρατικό 1998 (ειδική) 25 Σεπτεμβρίου 1953 (1953-09-25) (70 ετών)
 

Γκρέις Μενγκ

Δημοκρατικό 2013 1 Οκτωβρίου 1975 (1975-10-01) (48 ετών)
 

Νίντια Βελάσκες

Δημοκρατικό 1993 28 Μαρτίου 1953 (1953-03-28) (71 ετών)
 

Χακίμ Τζέφρις

Δημοκρατικό 2013 4 Αυγούστου 1970 (1970-08-04) (53 ετών)
 

Ιβέτ Κλαρκ

Δημοκρατικό 2007 21 Νοεμβρίου 1964 (1964-11-21) (59 ετών)
10η  

Τζέρι Νάντλερ

Δημοκρατικό 1992 (ειδική) 13 Ιουνίου 1947 (1947-06-13) (77 ετών)
11η  

Νικόλ Μαλλιωτάκη

Ρεπουμπλικανικό 2021 11 Νοεμβρίου 1980 (1980-11-11) (43 ετών)
12η  

Κάρολιν Μαλόνεϊ

Δημοκρατικό 1993 19 Φεβρουαρίου 1946 (1946-02-19) (78 ετών)
13η  

Αντριάνο Εσπάιλατ

Δημοκρατικό 2017 27 Σεπτεμβρίου 1954 (1954-09-27) (69 ετών)
14η  

Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ

Δημοκρατικό 2019 13 Οκτωβρίου 1989 (1989-10-13) (34 ετών)
15η  

Ρίτσι Τόρες

Δημοκρατικό 2021 12 Μαρτίου 1988 (1988-03-12) (36 ετών)
16η  

Τζαμάλ Μπόουμαν

Δημοκρατικό 2021 1 Απριλίου 1976 (1976-04-01) (48 ετών)
17η  

Μοντέιρ Τζόουνς

Δημοκρατικό 2021 18 Μαΐου 1987 (1987-05-18) (37 ετών)
18η  

Σον Πάτρικ Μαλόνεϊ

Δημοκρατικό 2013 30 Ιουλίου 1966 (1966-07-30) (57 ετών)
19η  

Πατ Ράιαν

Δημοκρατικό 2022 (ειδική) 28 Μαρτίου 1982 (1982-03-28) (42 ετών)
20η  

Πολ Τόνκο

Δημοκρατικό 2009 18 Ιουνίου 1949 (1949-06-18) (74 ετών)
21η  

Ελίζ Στέφανικ

Ρεπουμπλικανικό 2015 2 Ιουλίου 1984 (1984-07-02) (39 ετών)
22η  

Κλόντια Τέννεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2021 4 Φεβρουαρίου 1961 (1961-02-04) (63 ετών)
23η  

Τζο Σεμπολίνσκι

Ρεπουμπλικανικό 2022 (ειδική) 10 Φεβρουαρίου 1983 (1983-02-10) (41 ετών)
24η  

Τζον Κάτκο

Ρεπουμπλικανικό 2015 9 Νοεμβρίου 1962 (1962-11-09) (61 ετών)
25η  

Τζόζεφ Μορέλ

Δημοκρατικό 2018 (ειδική) 29 Απριλίου 1957 (1957-04-29) (67 ετών)
26η  

Μπράιαν Χίγκινς

Δημοκρατικό 2005 6 Οκτωβρίου 1959 (1959-10-06) (64 ετών)
27η  

Κρις Τζέικομπς

Ρεπουμπλικανικό 2020 (ειδική) 28 Νοεμβρίου 1966 (1966-11-28) (57 ετών)

Δημοκρατικοί (3), Ρεπουμπλικανικό (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ντίνα Τάιτους

Δημοκρατικό 2013 23 Μαΐου 1950 (1950-05-23) (74 ετών)
 

Μαρκ Αμοντέι

Ρεπουμπλικανικό 2011 (ειδική) 12 Ιουνίου 1958 (1958-06-12) (66 ετών)
 

Σούζι Λι

Δημοκρατικό 2019 7 Νοεμβρίου 1966 (1966-11-07) (57 ετών)
 

Στίβεν Χόρσφορντ

Δημοκρατικό 2019 29 Απριλίου 1973 (1973-04-29) (51 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (3)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μάικ Φλούντ

Ρεπουμπλικανικό 2022 (ειδική) 23 Φεβρουαρίου 1975 (1975-02-23) (49 ετών)
 

Ντον Μπέικον

Ρεπουμπλικανικό 2017 16 Αυγούστου 1963 (1963-08-16) (60 ετών)
 

Άντριαν Σμιθ

Ρεπουμπλικανικό 2007 19 Δεκεμβρίου 1970 (1970-12-19) (53 ετών)

Δημοκρατικοί (2), Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μέλανι Στάνσμπερι

Δημοκρατικό 2021 (ειδική) 31 Ιανουαρίου 1979 (1979-01-31) (45 ετών)
 

Ιβέτ Χέρελ

Ρεπουμπλικανικό 2021 16 Μαρτίου 1964 (1964-03-16) (60 ετών)
 

Τερέζα Λεγκέρ Φερνάντεζ

Δημοκρατικό 2021 1 Ιουλίου 1959 (1959-07-01) (64 ετών)

Δημοκρατικοί (10), Ρεπουμπλικανοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ντόναλντ Νόρκρος

Δημοκρατικό 2014 (ειδική) 13 Δεκεμβρίου 1958 (1958-12-13) (65 ετών)
 

Τζεφ βαν Ντρου

Ρεπουμπλικανικό 2019 23 Φεβρουαρίου 1953 (1953-02-23) (71 ετών)
 

Άντι Κιμ

Δημοκρατικό 2019 12 Ιουλίου 1982 (1982-07-12) (41 ετών)
 

Κρις Σμιθ

Ρεπουμπλικανικό 1981 4 Μαρτίου 1953 (1953-03-04) (71 ετών)
 

Τζος Γκότχαϊμερ

Δημοκρατικό 2017 8 Μαρτίου 1975 (1975-03-08) (49 ετών)
 

Φρανκ Παλόνε

Δημοκρατικό 1988 (ειδική) 30 Οκτωβρίου 1951 (1951-10-30) (72 ετών)
 

Τομ Μαλινόβσκι

Δημοκρατικό 2019 23 Οκτωβρίου 1965 (1965-10-23) (58 ετών)
 

Άλμπιο Σάιρς

Δημοκρατικό 2006 (ειδική) 26 Ιανουαρίου 1951 (1951-01-26) (73 ετών)
 

Μπιλ Πάσκριλ

Δημοκρατικό 1997 25 Ιανουαρίου 1937 (1937-01-25) (87 ετών)
10η  

Ντόναλντ Πέιν

Δημοκρατικό 2012 (ειδική) 17 Δεκεμβρίου 1958 (1958-12-17) (65 ετών)
11η  

Μίκι Σερρίλ

Δημοκρατικό 2019 19 Ιανουαρίου 1972 (1972-01-19) (52 ετών)
12η  

Μπόνι Γουάτσον Κόλμαν

Δημοκρατικό 2015 6 Φεβρουαρίου 1945 (1945-02-06) (79 ετών)

Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Κρις Παππάς

Δημοκρατικό 2019 4 Ιουνίου 1980 (1980-06-04) (44 ετών)
 

Άνι Μακλέιν Κούστερ

Δημοκρατικό 2013 5 Σεπτεμβρίου 1956 (1956-09-05) (67 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (6), Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Νάνσι Μέις

Ρεπουμπλικανικό 2021 4 Δεκεμβρίου 1977 (1977-12-04) (46 ετών)
 

Τζο Γουίλσον

Ρεπουμπλικανικό 2001 (ειδική) 31 Ιουλίου 1947 (1947-07-31) (76 ετών)
 

Τζεφ Ντάνκαν

Ρεπουμπλικανικό 2011 7 Ιανουαρίου 1966 (1966-01-07) (58 ετών)
 

Γουίλιαμ Τίμονς

Ρεπουμπλικανικό 2019 30 Απριλίου 1984 (1984-04-30) (40 ετών)
 

Ραλφ Νόρμαν

Ρεπουμπλικανικό 2017 (ειδική) 20 Ιουνίου 1953 (1953-06-20) (70 ετών)
 

Τζιμ Κλάιμπερν

Δημοκρατικό 1993 21 Ιουλίου 1940 (1940-07-21) (83 ετών)
 

Τομ Ράις

Ρεπουμπλικανικό 2013 4 Αυγούστου 1957 (1957-08-04) (66 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Ντάστι Τζόνσον

Ρεπουμπλικανικό 2019 30 Σεπτεμβρίου 1976 (1976-09-30) (47 ετών)

Δημοκρατικοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Λίζα Μπλαντ Ρότσεστερ

Δημοκρατικό 2017 10 Φεβρουαρίου 1962 (1962-02-10) (62 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (5)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Κέβιν Χερν

Ρεπουμπλικανικό 2018 (ειδική) 4 Δεκεμβρίου 1961 (1961-12-04) (62 ετών)
 

Μάρκγουεϊν Μάλιν

Ρεπουμπλικανικό 2013 26 Ιουλίου 1977 (1977-07-26) (46 ετών)
 

Φρανκ Λούκας

Ρεπουμπλικανικό 1994 (ειδική) 6 Ιανουαρίου 1960 (1960-01-06) (64 ετών)
 

Τομ Κόουλ

Ρεπουμπλικανικό 2003 28 Απριλίου 1949 (1949-04-28) (75 ετών)
 

Στέφανι Μπάις

Ρεπουμπλικανικό 2021 11 Νοεμβρίου 1973 (1973-11-11) (50 ετών)

Δημοκρατικοί (4), Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Σουζάν Μποναμίτσι

Δημοκρατικό 2012 (ειδική) 14 Οκτωβρίου 1954 (1954-10-14) (69 ετών)
 

Κλιφ Μπεντζ

Ρεπουμπλικανικό 2021 12 Ιανουαρίου 1952 (1952-01-12) (72 ετών)
 

Ερλ Μπλουμενάουερ

Δημοκρατικό 1996 (ειδική) 16 Αυγούστου 1948 (1948-08-16) (75 ετών)
 

Πήτερ Ντεφάσιο

Δημοκρατικό 1987 27 Μαΐου 1947 (1947-05-27) (77 ετών)
 

Κερτ Σρέιντερ

Δημοκρατικό 2009 19 Οκτωβρίου 1951 (1951-10-19) (72 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
Μονοεδρική  

Λιζ Τσέινι

Ρεπουμπλικανικό 2017 28 Ιουλίου 1966 (1966-07-28) (57 ετών)

Δημοκρατικοί (7), Ρεπουμπλικανοί (3)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Σούζαν Ντελμπέν

Δημοκρατικό 2012 (ειδική) 17 Φεβρουαρίου 1962 (1962-02-17) (62 ετών)
 

Ρικ Λάρσεν

Δημοκρατικό 2001 15 Ιουνίου 1965 (1965-06-15) (59 ετών)
 

Τζέιμι Ερέρα Μπότλερ

Ρεπουμπλικανικό 2011 3 Νοεμβρίου 1978 (1978-11-03) (45 ετών)
 

Νταν Νιούχαουζ

Ρεπουμπλικανικό 2015 10 Ιουλίου 1955 (1955-07-10) (68 ετών)
 

Κάθι Μακμόρις Ρότζερς

Ρεπουμπλικανικό 2005 22 Μαΐου 1969 (1969-05-22) (55 ετών)
 

Ντέρεκ Κίλμερ

Δημοκρατικό 2013 1 Ιανουαρίου 1974 (1974-01-01) (50 ετών)
 

Πραμίλα Τζαγιαπάλ

Δημοκρατικό 2017 21 Σεπτεμβρίου 1965 (1965-09-21) (58 ετών)
 

Κιμ Σράιερ

Δημοκρατικό 2019 23 Αυγούστου 1968 (1968-08-23) (55 ετών)
 

Άνταμ Σμιθ

Δημοκρατικό 1997 15 Ιουνίου 1965 (1965-06-15) (59 ετών)
10η  

Μέριλιν Στρίκλαντ

Δημοκρατικό 2021 25 Σεπτεμβρίου 1962 (1962-09-25) (61 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (5), Δημοκρατικοί (3)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπράιαν Στέιλ

Ρεπουμπλικανικό 2019 3 Μαρτίου 1981 (1981-03-03) (43 ετών)
 

Μαρκ Πόκαν

Δημοκρατικό 2013 14 Αυγούστου 1964 (1964-08-14) (59 ετών)
 

Ρον Κιντ

Δημοκρατικό 1997 16 Μαρτίου 1963 (1963-03-16) (61 ετών)
 

Γκουέν Μουρ

Δημοκρατικό 2005 18 Απριλίου 1951 (1951-04-18) (73 ετών)
 

Σκοτ Φιτζέραλντ

Ρεπουμπλικανικό 2021 16 Νοεμβρίου 1963 (1963-11-16) (60 ετών)
 

Γκλεν Γκρόθμαν

Ρεπουμπλικανικό 2015 3 Ιουλίου 1955 (1955-07-03) (68 ετών)
 

Τομ Τίφανι

Ρεπουμπλικανικό 2020 (ειδική) 30 Δεκεμβρίου 1957 (1957-12-30) (66 ετών)
 

Μάικ Γκάλαχερ

Ρεπουμπλικανικό 2017 3 Μαρτίου 1984 (1984-03-03) (40 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (12), Δημοκρατικοί (4)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Στιβ Σαμπό

Ρεπουμπλικανικό 2011 22 Ιανουαρίου 1953 (1953-01-22) (71 ετών)
 

Μπραντ Γουένστραπ

Ρεπουμπλικανικό 2013 17 Ιουνίου 1958 (1958-06-17) (65 ετών)
 

Τζόις Μπέιτι

Δημοκρατικό 2013 12 Μαρτίου 1950 (1950-03-12) (74 ετών)
 

Τζιμ Τζόρνταν

Ρεπουμπλικανικό 2007 17 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-17) (60 ετών)
 

Μπομπ Λάτα

Ρεπουμπλικανικό 2007 18 Απριλίου 1956 (1956-04-18) (68 ετών)
 

Μπιλ Τζόνσον

Ρεπουμπλικανικό 2011 10 Νοεμβρίου 1954 (1954-11-10) (69 ετών)
 

Μπομπ Γκιμπς

Ρεπουμπλικανικό 2011 14 Ιουνίου 1954 (1954-06-14) (70 ετών)
 

Ουόρεν Ντέιβιντσον

Ρεπουμπλικανικό 2016 (ειδική) 1 Μαρτίου 1970 (1970-03-01) (54 ετών)
 

Μάρσι Κάπτουρ

Δημοκρατικό 1983 17 Ιουνίου 1946 (1946-06-17) (77 ετών)
10η  

Μάικ Τέρνερ

Ρεπουμπλικανικό 2003 11 Ιανουαρίου 1960 (1960-01-11) (64 ετών)
11η  

Σόντελ Μπράουν

Δημοκρατικό 2021 (ειδική) 24 Ιουνίου 1975 (1975-06-24) (48 ετών)
12η  

Τρόι Μπάλντερσον

Ρεπουμπλικανικό 2018 (ειδική) 16 Ιανουαρίου 1962 (1962-01-16) (62 ετών)
13η  

Τιμ Ράιαν

Δημοκρατικό 2003 16 Ιουλίου 1973 (1973-07-16) (50 ετών)
14η  

Ντέιβιντ Τζόις

Ρεπουμπλικανικό 2013 17 Μαρτίου 1957 (1957-03-17) (67 ετών)
15η  

Μάικ Κάρεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2021 (ειδική) 13 Μαρτίου 1971 (1971-03-13) (53 ετών)
16η  

Άνθονι Γκονσάλες

Ρεπουμπλικανικό 2019 18 Σεπτεμβρίου 1984 (1984-09-18) (39 ετών)

Δημοκρατικοί (9), Ρεπουμπλικανοί (9)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπράιαν Φιτζπάτρικ

Ρεπουμπλικανικό 2017 17 Δεκεμβρίου 1973 (1973-12-17) (50 ετών)
 

Μπρένταν Μπόιλ

Δημοκρατικό 2015 6 Φεβρουαρίου 1977 (1977-02-06) (47 ετών)
 

Ντουάιτ Έβανς

Δημοκρατικό 2016 (ειδική) 16 Μαΐου 1954 (1954-05-16) (70 ετών)
 

Μάντλιν Ντιν

Δημοκρατικό 2019 6 Ιουνίου 1959 (1959-06-06) (65 ετών)
 

Μαίρη Γκέι Σκάνλον

Δημοκρατικό 2018 (ειδική) 30 Αυγούστου 1959 (1959-08-30) (64 ετών)
 

Κρίσι Χούλαχαν

Δημοκρατικό 2019 5 Ιουνίου 1967 (1967-06-05) (57 ετών)
 

Σούζαν Γουάιλντ

Δημοκρατικό 2018 (ειδική) 7 Ιουνίου 1957 (1957-06-07) (67 ετών)
 

Ματ Κάρτραϊτ

Δημοκρατικό 2013 1 Μαΐου 1961 (1961-05-01) (63 ετών)
 

Νταν Μίζερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 10 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-10) (60 ετών)
10η  

Σκοτ Πέρι

Ρεπουμπλικανικό 2013 27 Μαΐου 1962 (1962-05-27) (62 ετών)
11η  

Λόιντ Σμάκερ

Ρεπουμπλικανικό 2017 23 Ιανουαρίου 1964 (1964-01-23) (60 ετών)
12η  

Φρεντ Κέλερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 (ειδική) 23 Οκτωβρίου 1965 (1965-10-23) (58 ετών)
13η  

Τζον Τζόις

Ρεπουμπλικανικό 2019 8 Φεβρουαρίου 1957 (1957-02-08) (67 ετών)
14η

Γκάι Ρεσεντάλερ

Ρεπουμπλικανικό 2019 17 Απριλίου 1983 (1983-04-17) (41 ετών)
15η  

Γκελ Τόμπσον

Ρεπουμπλικανικό 2009 27 Ιουλίου 1959 (1959-07-27) (64 ετών)
16η  

Μάικ Κέλι

Ρεπουμπλικανικό 2011 10 Μαΐου 1948 (1948-05-10) (76 ετών)
17η  

Κόνορ Λαμπ

Δημοκρατικό 2018 (ειδική) 27 Ιουνίου 1984 (1984-06-27) (39 ετών)
18η  

Μάικ Ντόιλ

Δημοκρατικό 1995 5 Αυγούστου 1953 (1953-08-05) (70 ετών)

Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ντέιβιντ Σίσιλιν

Δημοκρατικό 2011 15 Ιουλίου 1961 (1961-07-15) (62 ετών)
 

Τζιμ Λάνζβεν

Δημοκρατικό 2001 22 Απριλίου 1964 (1964-04-22) (60 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (7), Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Νταϊάνα Χάρσμπαργκερ

Ρεπουμπλικανικό 2021 1 Ιανουαρίου 1960 (1960-01-01) (64 ετών)
 

Τιμ Μπέρτσετ

Ρεπουμπλικανικό 2019 25 Αυγούστου 1964 (1964-08-25) (59 ετών)
 

Τσακ Φλάισμαν

Ρεπουμπλικανικό 2011 11 Οκτωβρίου 1962 (1962-10-11) (61 ετών)
 

Σκοτ Ντεζαρλέ

Ρεπουμπλικανικό 2011 21 Φεβρουαρίου 1964 (1964-02-21) (60 ετών)
 

Τζιμ Κούπερ

Δημοκρατικό 2003 19 Ιουνίου 1954 (1954-06-19) (69 ετών)
 

Τζον Ρόουζ

Ρεπουμπλικανικό 2019 23 Φεβρουαρίου 1965 (1965-02-23) (59 ετών)
 

Μαρκ Γκριν

Ρεπουμπλικανικό 2019 8 Νοεμβρίου 1964 (1964-11-08) (59 ετών)
 

Ντέιβιντ Κούστοφ

Ρεπουμπλικανικό 2017 8 Οκτωβρίου 1966 (1966-10-08) (57 ετών)
 

Στιβ Κόχεν

Δημοκρατικό 2007 24 Μαΐου 1949 (1949-05-24) (75 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (24), Δημοκρατικοί (12)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Λούι Γκόμερτ

Ρεπουμπλικανικό 2005 18 Αυγούστου 1953 (1953-08-18) (70 ετών)
 

Νταν Κρένσο

Ρεπουμπλικανικό 2019 14 Μαρτίου 1984 (1984-03-14) (40 ετών)
 

Βαν Τέιλορ

Ρεπουμπλικανικό 2019 1 Αυγούστου 1972 (1972-08-01) (51 ετών)
 

Πατ Φάλλον

Ρεπουμπλικανικό 2021 19 Δεκεμβρίου 1967 (1967-12-19) (56 ετών)
 

Λανς Γκούντεν

Ρεπουμπλικανικό 2019 1 Δεκεμβρίου 1982 (1982-12-01) (41 ετών)
 

Τζέικ Έλζεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2021 (ειδική) 24 Ιανουαρίου 1970 (1970-01-24) (54 ετών)
 

Λίζι Φλέτσερ

Δημοκρατικό 2019 13 Φεβρουαρίου 1975 (1975-02-13) (49 ετών)
 

Κέβιν Μπρέιντι

Ρεπουμπλικανικό 1997 11 Απριλίου 1955 (1955-04-11) (69 ετών)
 

Αλ Γκριν

Δημοκρατικό 2005 1 Σεπτεμβρίου 1947 (1947-09-01) (76 ετών)
10η  

Μάικλ Μακόλ

Ρεπουμπλικανικό 2005 14 Ιανουαρίου 1962 (1962-01-14) (62 ετών)
11η  

Όγκιστ Φλούγκερ

Ρεπουμπλικανικό 2021 28 Δεκεμβρίου 1978 (1978-12-28) (45 ετών)
12η  

Κέι Γκρέιντζερ

Ρεπουμπλικανικό 1997 18 Ιανουαρίου 1943 (1943-01-18) (81 ετών)
13η  

Ρόνι Τζάκσον

Ρεπουμπλικανικό 2021 4 Μαΐου 1967 (1967-05-04) (57 ετών)
14η  

Ράντι Βέμπερ

Ρεπουμπλικανικό 2013 2 Ιουλίου 1953 (1953-07-02) (70 ετών)
15η  

Βισέντε Γκονσάλες

Δημοκρατικό 2017 4 Σεπτεμβρίου 1967 (1967-09-04) (56 ετών)
16η  

Βερόνικα Εσκομπάρ

Δημοκρατικό 2019 15 Σεπτεμβρίου 1969 (1969-09-15) (54 ετών)
17η  

Πιτ Σέσιονς

Ρεπουμπλικανικό 2021 22 Μαρτίου 1955 (1955-03-22) (69 ετών)
18η  

Σίλα Τζάκσον Λι

Δημοκρατικό 1995 12 Ιανουαρίου 1950 (1950-01-12) (74 ετών)
19η  

Τζόντι Άρρινγκτον

Ρεπουμπλικανικό 2017 9 Μαρτίου 1972 (1972-03-09) (52 ετών)
20η  

Χοακίν Κάστρο

Δημοκρατικό 2013 16 Σεπτεμβρίου 1974 (1974-09-16) (49 ετών)
21η  

Τσιπ Ρόι

Ρεπουμπλικανικό 2019 7 Αυγούστου 1972 (1972-08-07) (51 ετών)
22η  

Τρόι Νελς

Ρεπουμπλικανικό 2021 7 Απριλίου 1968 (1968-04-07) (56 ετών)
23η  

Τόνι Γκονσάλες

Ρεπουμπλικανικό 2021 10 Οκτωβρίου 1980 (1980-10-10) (43 ετών)
24η  

Μπεθ βαν Ντουάιν

Ρεπουμπλικανικό 2021 16 Νοεμβρίου 1970 (1970-11-16) (53 ετών)
25η  

Ρότζερ Γουίλιαμς

Ρεπουμπλικανικό 2013 13 Σεπτεμβρίου 1949 (1949-09-13) (74 ετών)
26η  

Μάικλ Μπέρτζες

Ρεπουμπλικανικό 2003 23 Δεκεμβρίου 1950 (1950-12-23) (73 ετών)
27η  

Μάικλ Κλάουντ

Ρεπουμπλικανικό 2018 (ειδική) 13 Μαΐου 1975 (1975-05-13) (49 ετών)
28η  

Χένρι Κουεγιάρ

Δημοκρατικό 2005 19 Σεπτεμβρίου 1955 (1955-09-19) (68 ετών)
29η  

Σίλβια Γκαρσία

Δημοκρατικό 2019 6 Σεπτεμβρίου 1950 (1950-09-06) (73 ετών)
30η  

Έντι Μπέρνις Τζόνσον

Δημοκρατικό 1993 3 Δεκεμβρίου 1935 (1935-12-03) (88 ετών)
31η  

Τζον Κάρτερ

Ρεπουμπλικανικό 2003 6 Νοεμβρίου 1941 (1941-11-06) (82 ετών)
32η  

Κόλιν Άλρεντ

Δημοκρατικό 2019 15 Απριλίου 1983 (1983-04-15) (41 ετών)
33η  

Μαρκ Βίσεϊ

Δημοκρατικό 2013 3 Ιανουαρίου 1971 (1971-01-03) (53 ετών)
34η  

Μάιρα Φλόρες

Ρεπουμπλικανικό 2022 (ειδική) 1 Ιανουαρίου 1986 (1986-01-01) (38 ετών)
35η  

Λόιντ Ντότζετ

Δημοκρατικό 1995 6 Οκτωβρίου 1946 (1946-10-06) (77 ετών)
36η  

Μπράιαν Μπάμπιν

Ρεπουμπλικανικό 2015 23 Μαρτίου 1948 (1948-03-23) (76 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (8), Δημοκρατικοί (6)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Μπάντι Κάρτερ

Ρεπουμπλικανικό 2015 6 Σεπτεμβρίου 1957 (1957-09-06) (66 ετών)
 

Σάνφορντ Μπίσοπ

Δημοκρατικό 1993 4 Φεβρουαρίου 1947 (1947-02-04) (77 ετών)
 

Ντρού Φέργκιουσον

Ρεπουμπλικανικό 2017 15 Νοεμβρίου 1966 (1966-11-15) (57 ετών)
 

Χανκ Τζόνσον

Δημοκρατικό 2007 2 Οκτωβρίου 1954 (1954-10-02) (69 ετών)
 

Νικέμα Γουίλιαμς

Δημοκρατικό 2021 30 Ιουλίου 1978 (1978-07-30) (45 ετών)
 

Λούσι Μακμπάθ

Δημοκρατικό 2019 1 Ιουνίου 1960 (1960-06-01) (64 ετών)
 

Κάρολιν Μπουρντό

Δημοκρατικό 2021 3 Ιουνίου 1970 (1970-06-03) (54 ετών)
 

Ώστιν Σκοτ

Ρεπουμπλικανικό 2011 10 Δεκεμβρίου 1969 (1969-12-10) (54 ετών)
 

Άντριου Κλάιντ

Ρεπουμπλικανικό 2021 22 Νοεμβρίου 1963 (1963-11-22) (60 ετών)
10η  

Τζόντι Άις

Ρεπουμπλικανικό 2015 22 Απριλίου 1960 (1960-04-22) (64 ετών)
11η  

Μπάρι Λούντερμιλκ

Ρεπουμπλικανικό 2015 22 Δεκεμβρίου 1963 (1963-12-22) (60 ετών)
12η  

Ρικ Άλλεν

Ρεπουμπλικανικό 2015 7 Νοεμβρίου 1951 (1951-11-07) (72 ετών)
13η  

Ντέιβιντ Σκοτ

Δημοκρατικό 2003 27 Ιουνίου 1945 (1945-06-27) (78 ετών)
14η

Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν

Ρεπουμπλικανικό 2021 27 Αυγούστου 1974 (1974-08-27) (49 ετών)

Ρεπουμπλικανοί (16), Δημοκρατικοί (10), KENH (1)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Ματ Γκατζ

Ρεπουμπλικανικό 2017 7 Μαΐου 1982 (1982-05-07) (42 ετών)
 

Νιλ Νταν

Ρεπουμπλικανικό 2017 16 Φεβρουαρίου 1953 (1953-02-16) (71 ετών)
 

Κατ Κάμακ

Ρεπουμπλικανικό 2021 16 Φεβρουαρίου 1988 (1988-02-16) (36 ετών)
 

Τζον Ράδερφορντ

Ρεπουμπλικανικό 2017 2 Σεπτεμβρίου 1952 (1952-09-02) (71 ετών)
 

Αλ Λόσον

Δημοκρατικό 2017 23 Σεπτεμβρίου 1948 (1948-09-23) (75 ετών)
 

Μάικλ Βαλτς

Ρεπουμπλικανικό 2019 31 Ιανουαρίου 1974 (1974-01-31) (50 ετών)
 

Στέφανι Μέρφι

Δημοκρατικό 2017 16 Σεπτεμβρίου 1978 (1978-09-16) (45 ετών)
 

Μπιλ Πόσεϊ

Ρεπουμπλικανικό 2009 18 Δεκεμβρίου 1947 (1947-12-18) (76 ετών)
 

Ντάρεν Σότο

Δημοκρατικό 2017 25 Φεβρουαρίου 1978 (1978-02-25) (46 ετών)
10η  

Βαλ Ντέμινγκς

Δημοκρατικό 2017 12 Μαρτίου 1957 (1957-03-12) (67 ετών)
11η  

Ντάνιελ Γουέμπστερ

Ρεπουμπλικανικό 2011 27 Απριλίου 1949 (1949-04-27) (75 ετών)
12η  

Κωνσταντίνος Μπιλιράκης

Ρεπουμπλικανικό 2007 8 Φεβρουαρίου 1963 (1963-02-08) (61 ετών)
13η ΚΕΝΗ
14η  

Κάθι Κάστορ

Δημοκρατικό 2007 20 Αυγούστου 1966 (1966-08-20) (57 ετών)
15η  

Σκοτ Φράνκλιν

Ρεπουμπλικανικό 2021 23 Αυγούστου 1964 (1964-08-23) (59 ετών)
16η  

Βερν Μπιουκάναν

Ρεπουμπλικανικό 2007 8 Μαΐου 1951 (1951-05-08) (73 ετών)
17η  

Γκρεγκ Στόμπ

Ρεπουμπλικανικό 2019 19 Μαΐου 1978 (1978-05-19) (46 ετών)
18η  

Μπράιαν Μαστ

Ρεπουμπλικανικό 2017 10 Ιουλίου 1980 (1980-07-10) (43 ετών)
19η  

Μπάιρον Ντόναλντς

Ρεπουμπλικανικό 2021 26 Οκτωβρίου 1978 (1978-10-26) (45 ετών)
20η  

Σίλα Σερφάιλους-ΜακΚόρμικ

Δημοκρατικό 2022 (ειδική) 25 Ιανουαρίου 1979 (1979-01-25) (45 ετών)
21η  

Λόις Φράνκελ

Δημοκρατικό 2013 16 Μαΐου 1948 (1948-05-16) (76 ετών)
22η  

Τεντ Ντόιτς

Δημοκρατικό 2010 (ειδική) 7 Μαΐου 1966 (1966-05-07) (58 ετών)
23η  

Ντέμπι Γουόσερμαν Σουλτς

Δημοκρατικό 2005 27 Σεπτεμβρίου 1966 (1966-09-27) (57 ετών)
24η  

Φρεντερίκα Γουίλσον

Δημοκρατικό 2011 5 Νοεμβρίου 1942 (1942-11-05) (81 ετών)
25η  

Μάριο Ντίας-Μπαλάρτ

Ρεπουμπλικανικό 2003 25 Σεπτεμβρίου 1961 (1961-09-25) (62 ετών)
26η  

Κάρλος Γκιμένεζ

Ρεπουμπλικανικό 2021 17 Ιανουαρίου 1954 (1954-01-17) (70 ετών)
27η  

Μαρία Ελβίρα Σαλασάρ

Ρεπουμπλικανικό 2021 1 Νοεμβρίου 1961 (1961-11-01) (62 ετών)

Δημοκρατικοί (2)

Περιφέρεια Όνομα Κόμμα Ανάληψη Γέννηση
 

Εντ Κέις

Δημοκρατικό 2019 27 Σεπτεμβρίου 1952 (1952-09-27) (71 ετών)
 

Κάι Καχέλε

Δημοκρατικό 2021 28 Μαρτίου 1974 (1974-03-28) (50 ετών)

Δείτε ακόμα

Επεξεργασία

Παραπομπές

Επεξεργασία