H Κλάρα Μπαδιόλα (Klara Badiola, 3 Μαΐου 1954) είναι ηθοποιός από τη Χώρα των Βάσκων.

Κλάρα Μπαδιόλα
Γέννηση3  Μαΐου 1954[1]
Σαν Σεμπαστιάν
ΕθνικότηταΒάσκοι
Χώρα πολιτογράφησηςΙσπανία
ΣπουδέςUniversity of Deusto
Ιδιότηταηθοποιός και ηθοποιός μεταγλωτισμού

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Segoviako Ihesa (1981)
  • Albaniaren konkista (1983)
  • Todo está oscuro (1987)
  • Itsasoa Urdina da (1987)
  • Todo por la pasta (1991)
  • Off-eko maitasuna (1991)
  • Behiak (1992)
  • Jaizkibel (2000)
  • El final de la noche (2003)