Άνοιγμα κυρίου μενού

Λάμπε Αλαμπάκοσκι

Σλαβομακεδόνας τραγουδιστής

Ο Λάμπε Αλαμπάκοσκι (Ламбе Алабакоски, 15 Νοεμβρίου 1987) είναι Σλαβομακεδόνας τραγουδιστής.

Λάμπε Αλαμπάκοσκι
Γέννηση15  Νοεμβρίου 1987
Ρέσεν, Βόρεια Μακεδονία
ΕθνικότηταΣλαβομακεδονική
Χώρα πολιτογράφησηςΒόρεια Μακεδονία
Ιδιότητατραγουδιστής
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΠοπ μουσική
Καλλιτεχνικά ρεύματαΠοπ

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΔίσκοιΕπεξεργασία

  • More od Solzi - 2006

ΣινγκλΕπεξεργασία

  • Spasi me – 2004
  • Kade pesno moja – 2005
  • Eh da možam – 2005
  • Kažano e se – 2005
  • More od solzi – 2006
  • I posle se - 2006
  • Belo e se - 2007