Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Λίντα Λεπόμ (Linda Lepomme, 16 Μαρτίου 1955) είναι Βελγίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία εκπροσώπησε τη χώρα της στην Eurovision το 1985 με το τραγούδι Laat me nu gaan όπου ήρθε 19η με 7 πόντους.

Λίντα Λεπόμ
Γέννηση16 Μαρτίου 1955 (1955-03-16) (64 ετών)
Λόκερεν
ΕθνικότηταΒελγική
Χώρα πολιτογράφησηςΒέλγιο
Ιδιότηταηθοποιός, τραγουδιστής και ηθοποιός ταινιών[1]
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΠοπ μουσική

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Toch zonde dat 't een hoer is (1978)
  • Paradijsvogels, De (1979)
  • Eerste sleutel, De (1980)
  • TV-Touché (1983)
  • Zware jongens (1984)
  • Levenslang (1984)
  • Leeuw van Vlaanderen, De (1985)
  • Pauline & Paulette (2001)
  1. Ανακτήθηκε στις 20  Ιουνίου 2019.