Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Μάρισκα (Mariska, πραγματικό όνομα: Άννα Μαρία Ραχικάλαϊνεν, Anna Maria Rahikainen, 19 Φεβρουαρίου 1979) είναι Φινλανδή ράπερ.

Μάρισκα
Mariska keikalla Kalliossa 2004.jpg
Γέννηση 19 Φεβρουαρίου 1979
Εθνικότητα Country flag Φινλανδική
Χώρα πολιτογράφησης Φινλανδία
Ιδιότητα τραγουδιστής και ράπερ[1]
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα ραπ
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • 2002: Toisin Sanoen (FIN #23)
  • 2004: Memento Mori (FIN #9)
  • 2005: Suden Hetki (FIN #11)

ΣινγκλςΕπεξεργασία

  • 2002: Tarkasta tämä (FIN #6)
  • 2002: Anteexi/Tee ze/Hiphoptauti (FIN #9)
  • 2003: Matematiikkaa
  • 2004: Hetken kestää elämää (FIN #11)
  • 2004: Murha
  • 2005: Keinu
  • 2005: Sivustakatsoja

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 24  Ιουνίου 2019.