Η Μάρισκα (Mariska, πραγματικό όνομα: Άννα Μαρία Ραχικάλαϊνεν, Anna Maria Rahikainen, 19 Φεβρουαρίου 1979) είναι Φινλανδή ράπερ.

Μάρισκα
Mariska keikalla Kalliossa 2004.jpg
ΨευδώνυμοMariska
Γέννηση19 Φεβρουαρίου 1979
ΕθνικότηταCountry flag Φινλανδική
Χώρα πολιτογράφησηςΦινλανδία
Ιδιότητατραγουδιστής, ράπερ[1] και στιχουργός
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΤραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματαραπ
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • 2002: Toisin Sanoen (FIN #23)
  • 2004: Memento Mori (FIN #9)
  • 2005: Suden Hetki (FIN #11)

ΣινγκλςΕπεξεργασία

  • 2002: Tarkasta tämä (FIN #6)
  • 2002: Anteexi/Tee ze/Hiphoptauti (FIN #9)
  • 2003: Matematiikkaa
  • 2004: Hetken kestää elämää (FIN #11)
  • 2004: Murha
  • 2005: Keinu
  • 2005: Sivustakatsoja

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 24  Ιουνίου 2019.