Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Μάρισκα (Mariska, πραγματικό όνομα: Άννα Μαρία Ραχικάλαϊνεν, Anna Maria Rahikainen, 19 Φεβρουαρίου 1979) είναι Φινλανδή ράπερ.

Μάρισκα
Mariska keikalla Kalliossa 2004.jpg
Γέννηση 19 Φεβρουαρίου 1979
Εθνικότητα Country flag Φινλανδική
Χώρα πολιτογράφησης Φινλανδία
Ιδιότητα τραγουδιστής
Όργανα φωνή
Είδος τέχνης Τραγούδι
Καλλιτεχνικά ρεύματα ραπ
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

Πίνακας περιεχομένων

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

ΆλμπουμςΕπεξεργασία

  • 2002: Toisin Sanoen (FIN #23)
  • 2004: Memento Mori (FIN #9)
  • 2005: Suden Hetki (FIN #11)

ΣινγκλςΕπεξεργασία

  • 2002: Tarkasta tämä (FIN #6)
  • 2002: Anteexi/Tee ze/Hiphoptauti (FIN #9)
  • 2003: Matematiikkaa
  • 2004: Hetken kestää elämää (FIN #11)
  • 2004: Murha
  • 2005: Keinu
  • 2005: Sivustakatsoja

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία