Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Μπλακ Αντζέλικα είναι βραβευμένη ηθοποιός σε ερωτικές ταινίες. Γεννήθηκε στην Ρουμανία στις 25 Οκτωβρίου 1987 και πρωτοεμφανίστηκε το 2007. Έχει πάρει μέρος σε 72 ταινίες και βραβεύτηκε δύο φορές.

Μπλακ Αντζέλικα
Black Angelika, 2008 (cropped).jpg
Γέννηση25  Οκτωβρίου 1987[1]
Βουκουρέστι
Εθνικότηταλευκοί
Χώρα πολιτογράφησηςΡουμανία
Ιδιότηταηθοποιός πορνό, ηθοποιός ταινιών και μοντέλο[2]
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΒραβεύσειςΕπεξεργασία

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2007: Slutty and Sluttier 4
  • 2007: Lesbian Secrets - No Boys Allowed
  • 2007: Ass Traffic 3
  • 2008: No Boyz No Toyz 2
  • 2009: Fresh on Cock: Abbie Cat vs. Angelica Heart
  • 2009: Lesbian Encounters
  • 2010: Naughty Spanish Maids
  • 2010: Sex & Erotik Kino - French Kiss
  • 2010: All Internal 12 & 14

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  • (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm2688409. Ανακτήθηκε στις 12  Ιουλίου 2016.
  • Ανακτήθηκε στις 24  Ιουνίου 2019.