Ο Νίκολας Ντ'Αγκόστο (Αγγλικά Nicholas D'Agosto), είναι Αμερικανός ηθοποιός, γεννημένος 17 Απριλίου του 1980.

Νίκολας Ντ΄Αγκόστο
Nicholas D'Agosto filming Final Destination 5 in Vancouver, October 2010.jpg
Ο Ντ'Αγκόστο το 2011
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΝίκολας Ντ΄Αγκόστο
17 Απριλίου 1980 (1980-04-17) (40 ετών)
Ομάχα (Νεμπράσκα) Flag of the United States.svg ΗΠΑ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςΠανεπιστήμιο Μαρκέτ
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΗθοποιός
Περίοδος ακμής1999
Εν ενεργεία1999-σήμερα
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Ταινία
Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
1999 Σκάνδαλα στα θρανία Larry Fouch
2000 Psycho Beach Party Counterman
2006 Inside Alex
2007 Rocket Science Ben Wekselbaum
2007 Drive-Thru Fisher Kent
2007 L.A. Blues Adam Cooper
2008 Extreme Movie Evan
2009 Σέξι κι όποιος αντέξει Shawn Colfax
2010 Dirty Girl Joel
2011 From Prada to Nada Edward Ferris
2011 Βλέπω τον θάνατό σου 5 Samuel "Sam" Lawton
2011 New Romance Nick Short film
2011 Καυτές διακοπές Mike Morgan
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
2002 Do Over Todd York Episode: "Valentine's Day Dance"
2003 Στην Εντατική Andy 2 episodes
2003 Boston Public Richard Kinney Episode: "Chapter Seventy-Two"
2004 Cracking Up Ben Episode: "Pilot"
2004 Γραφείο Κηδειών Φίσερ Jonathan Gorodetsky Episode: "Bomb Shelter"
2004 Ανεξιχνίαστες υποθέσεις Chris 1979 Episode: "Daniela"
2005 Joint Custody Joel Unsold ABC pilot
2005 Ιατρικές Υποθέσεις Keith Foster Episode: "Detox"
2005 Supernatural Gavin Episode: "Asylum"
2006 Orpheus Guy Unsold CBS pilot
2006 Related P.J. 2 episodes
2006 Without a Trace Ted Soros Episode: "Fade-Away"
2006 Big Day Dr. Zaks Episode: "Boobzilla"
2007 Rich Inner Life of Penelope Cloud, TheThe Rich Inner Life of Penelope Cloud Ivy Unsold CBS pilot
2007 Office, TheThe Office Hunter 3 episodes (1 uncredited)
2007 Heroes West Rosen 9 episodes
2010 This Little Piggy Eric Unsold NBC pilot
2011 Eden John Sparks Unsold USA Network pilot
2012 Breakout Kings Travis Muncey Episode: "Double Down"
2013 Don't Trust the B---- in Apartment 23 Will Episode: "The D..."
2013–present Masters of Sex Dr. Ethan Haas Main cast (Season 1), Recurring (Season 2)
2014-present Review Lawyer Recurring (Season 1)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία