Ο Ρικάρδο Μοντανέρ (Héctor Eduardo Reglero Montaner, 8 Σεπτεμβρίου 1957) είναι τραγουδιστής, με καταγωγή από την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα.

Ρικάρδο Μοντανέρ
Ricardo Montaner.jpg
ΨευδώνυμοRicardo Montaner
Γέννηση8 Σεπτεμβρίου 1957
Μπουένος Άιρες, Αργεντινή Country flag
ΕθνικότηταCountry flag Αργεντινός
Χώρα πολιτογράφησηςΒενεζουέλα
Αργεντινή
Ιδιότητατραγουδιστής και συνθέτης
ΤέκναEvaluna Montaner, Alejandro Montaner, Mauricio Montaner και Ricky Montaner
Όργανακιθάρα και φωνή
Είδος τέχνηςΛάτιν ποπ
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1957 στο Μπουένος Άιρες, Αργεντινή. Έχει πουλήσει πάνω από 22 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Cada Día (1983)
  • Ricardo Montaner (1987)
  • Ricardo Montaner, Vol.2 (1988)
  • Un Toque de Misterio (1990)
  • En el Último Lugar de Mundo (1991)
  • Los Hijos del Sol (1992)
  • Una Mañana y un Camino (1994)
  • Viene del Alma (1995)
  • Es Así (1997)
  • Con la London Metropolitan Orchestra (1999)
  • Sueño Repetido (2001)
  • Suma (2002)
  • Prohibido Olvidar (2003)
  • Con la London Metropolitan Orchesta (2004)
  • Todo y Nada (2005)
  • Las Mejores Canciones del Mundo (2007) - Τα καλύτερα τραγούδια του κόσμου
  • Las Mejores Canciones, Vol. 2 (2007)
  • Las Cosas Son Como Son (2009)
  • Soy Feliz (2010)
  • Viajero Frecuente (2012)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία