Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Σβετλάνα Βίκτοροβνα Χότσενκοβα (Светла́на Ви́кторовна Хо́дченкова, 21 Ιανουαρίου 1983) είναι Ρωσίδα ηθοποιός.

Σβετλάνα Χότσενκοβα
SvetlanaKhodchenkova.jpg
Γέννηση21  Ιανουαρίου 1983
Μόσχα
Χώρα πολιτογράφησηςΈνωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών
Ρωσία
ΣπουδέςΘεατρικό Ινστιτούτο Μπορίς Στσούσκιν
Ιδιότηταηθοποιός, μοντέλο, ηθοποιός θεάτρου και ηθοποιός ταινιών
ΒραβεύσειςMerited Artist of the Russian Federation
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος Ρόλος
2003 Bless the Woman (Благословите женщину)
2005 Man Shall Not Live By Bread Alone / Не хлебом единым
2006 Stalin's Wife
Four Cabies and a Dog 2
2007 Χιλιόμετρο Μηδέν (ταινία)
Last Reproduction
2008 Little Moscow / Mala Moskwa
Real Father
A quiet family life / Тихая семейная жизнь
2009 A story Guest / В гостях у $kazki
Happy only once / Когда мы были счастливы
Trap / Ловушка
Έρωτας στην πόλη / Любовь в большом городе
2010 Έρωτας στην πόλη 2 / Любовь в большом городе 2
2011 Κι ο Κλήρος Έπεσε στον Σμάιλι (ταινία) Irina
Office romance. Our time / Служебный роман. Наше время
Five Brides
Pregnant / Беременный
2012 Rzhevsky Vs. Napoleon / Ржевский против Наполеона
Surprise me / Удиви меня
Eight First Dates / 8 первых свиданий
Mothers / Мамы
Vasilisa Kozhina Vasilisa Kozhina
Έρωτας στην πόλη 3 / Любовь в большом городе 3
Μετρό (ταινία)
2013 Γούλβεριν Viper

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία