Οι Faithless είναι Βρετανικό μουσικό συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο αποτελείται από τους Maxi Jazz, Sister Bliss και Rollo.[1] Το συγκρότημα έγινε αρχικά γνωστό με τα τραγούδια «Insomnia», «Salva Mea», «God Is a DJ» και «We come 1». Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους (από το 1995 έως το 2011), ηχογράφησαν έξι μουσικά στούντιο άλμπουμ και έχουν πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.[2] Τον Φεβρουάριο του 2015 επανενώθηκαν και τον Οκτώβριο του 2015 κυκλοφορήσαν το Faithless 2.0, ένα διπλό remix album που περιέχει όλες τις επιτυχίες τους.

Faithless
Faithless Orange Music Haifa 2005 05.jpg
Πληροφορίες
ΠροέλευσηΛονδίνο, Αγγλία
Μουσικά είδηΗλεκτρονική, trip hop, techno, house
Παρουσία1995–2011
2015–παρόν
Δισκογραφική εταιρείαSony, Arista
ΜέληMaxi Jazz
Sister Bliss
Rollo
Πρώην μέληJamie Catto
Aubrey Nunn
Ιστότοπος
faithless.co.uk

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

Studio albums

  • Reverence (1996)
  • Sunday 8pm (1998)
  • Outrospective (2001)
  • No Roots (2004)
  • To All New Arrivals (2006)
  • The Dance (2010)

Remix albums

  • Reverence / Irreverence (1996)
  • Sunday 8PM / Saturday 3AM (1999)
  • Outrospective / Reperspective (2002)
  • Everything Will Be Alright Tomorrow (2004)
  • The Dance Never Ends (2010)
  • Faithless 2.0 (2015)

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. Strong, Martin C. (2000). The Great Rock Discography (5η έκδοση). Εδιμβούργο: Mojo Books. σελ. 335. ISBN 1-84195-017-3. 
  2. «Faithless - The Dance | album reviews | musicOMH». 1 Ιουλίου 2010. Ανακτήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2018. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία