Ο Έντι Βίλαρντ (Eddy Vilard, γεννημένος ως Μανουέλ Εδουάρδο Βιγιασάνα Ρουίς Manuel Eduardo Villasana Ruiz, 2 Νοεμβρίου 1988 -) είναι Μεξικανός ηθοποιός και μοντέλο.

Έντι Βίλαρντ
Eddy Vilard 5.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση2 Νοεμβρίου 1988 (1988-11-02) (33 ετών)
Κανκούν, Κιντάνα Ρόο, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • μοντέλο
Περίοδος ακμής2004
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλενουβέλες

  • Rebelde - 2004/06, ως Τεοντόρο "Τεό" Ρουίς Παλάσιος
  • Lola, érase una vez - 2007/08, ως Αρτσιμπάλντο φον Φερντινάντ
  • Alma de Hierro - 2008/09, ως Λουίς "Γουίτσο" Ιέρρο Χιμένες
  • Amor bravío - 2012, ως Πάμπλο Αλμπαρράν Μεντιόλα/Πάμπλο Μοντέρδε Μεντιόλα
  • Hasta el fin del mundo - 2014/15, ως Όλιβερ Περάλτα Καρμπονέλ
  • Antes muerta que Lichita - 2015/16, ως Αλεχάντρο ντε Τολέδο ι Μονδραγόν Κασαμπλάνκα[1]
  • Τα τρία πρόσωπα της Άννας - 2016, ως Ντανιέλ Εσκάρσεγα


Τηλεόραση

  • Mujeres asesinas - 2009, ως Λεονάρδο Σααβέδρα (σεζόν:2, επεισόδιο:13, "Κάρμεν, Η τιμημένη")
  • Me caigo de risa - 2014/19, ως Ο ίδιος/Καλεσμένος
  • México tiene talento - 2019, ως Παρουσιαστής
  • La voz (México) - 2020, ως Παρουσιαστής


Ταινίες

  • Avisos de ocasión - 2004, ως Μάικλ

Βραβεία & υποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία TVyNovelas
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2009 Καλύτερος Άνδρας Αποκάλυψη Alma de Hierro Νίκη
2013 Καλύτερος Νεαρός Ηθοποιός Amor bravío Υποψηφιότητα

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Eddy Vilard ante nuevo reto actoral en "Antes muerta que Lichita"». informador.com.mx (στα Spanish). Ανακτήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2015. 

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία