Ο Αρτούρο Καρμόνα (Arturo Carmona, γεννημένος ως Αρτούρο Αράμ Καρμόνα Ροδρίγκες Arturo Aram Carmona Rodriguez, 9 Ιουλίου 1976 -) είναι Μεξικανός ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής και ποδοσφαιριστής.

Αρτούρο Καρμόνα
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση9 Ιουλίου 1976 (1976-07-09) (44 ετών)
Μοντερρέι, Νουέβο Λεόν, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • παρουσιαστής
  • ποδοσφαιριστής
Περίοδος ακμής2002
Οικογένεια
ΣύζυγοςΑλίσια Βιγιαρέαλ
(1998-2001)
ΣύντροφοςΑρασέλι Αράμπουλα
(2011-2012)
Αλίσια Ματσάδο (2012)
Κάρλα Πίνεδα
(2012–2013)
Τέκνα1
ΓονείςΑρτούρο Καρμόνα
Γουαδαλούπε Ροδρίγκες
ΑδέλφιαΓιουντίτ & Ντανιέλ

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλενουβέλες

  • Duelo de pasiones - 2006, (γκεστ εμφάνιση)
  • La verdad oculta - 2006, ως Μαουρίσιο Ριβέρα
  • Destilando amor - 2007, ως Αλφρέδο Λογιόλα (γκεστ εμφάνιση)
  • Muchachitas como tú - 2007, ως Ντιέγο Βελάσκες
  • Cuidado con el ángel - 2008/09, ως Αμαδόρ Ρόμπλες[1]
  • Mar de amor - 2009/10, ως Σάντος Νιέβες[2]
  • Triunfo del amor - 2010, ως Γκονσάλο Καντέλα (γκεστ εμφάνιση)[3]
  • Rafaela - 2011, ως Βίκτορ Ακούνια
  • Por ella soy Eva - 2012, ως Μάριο Λισαρράγα[4]
  • Corona de lágrimas - ,2012/13 ως Απολινάρ "Πόλο" Παντόχα
  • La tempestad - 2013, ως Χοσέ Μανρίκες[5]
  • La vecina - 2015/16, ως Φιντέλ Τσάβες
  • Un camino hacia el destino - 2016, ως Ντιέγο Μαρτίνες (γκεστ εμφάνιση)[6]
  • Enamorándome de Ramón - 2017, ως Αντόνιο Φερνάντες Ρίβας[7]
  • Caer en tentación - 2018, ως Λεονάρδο
  • Ringo - 2019, ως Αλεχο Κορρέα
  • Por amar sin ley 2 - 2019, ως Ντανιέλ Ολγίν (γκεστ εμφάνιση)
  • Médicos, línea de vida - 2019, ως Φάουστο (γκεστ εμφάνιση)
  • Te doy la vida - 2020, ως Εδουάρδο Ρόμπλες


Τηλεόραση

  • Big Brother VIP 4 - 2005, ως Διαγωνιζόμενος/11η θέση
  • Hoy - 2005/09/20, ως Παρουσιαστής
  • ¡Qué noche! - 2006, ως Παρουσιαστής
  • Ugly Betty - 2006/07, ως Αλεχάντρο
  • Nueva vida - 2013, ως Εστέμπαν
  • Blue Demon - 2017, ως Άλα Ντοράδα
  • Guerreros México - 2020, ως Καλεσμένος


Ταινίες

  • Las armas del alba - 2013
  • El alien y yo - 2016


Θέατρο

  • Más vale Viuda que Dejada - 2003
  • Tres parejas disparejas - 2014
  • Porque los Hombres Aman a las Cabronas - 2016
  • No me toquen eso - 2019

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Don't mess with an angel». televisainternacional.tv. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015. 
  2. «Curse by the Sea». televisainternacional.tv. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015. 
  3. «Triumph of Love». televisainternacional. Ανακτήθηκε στις 25 Αυγούστου 2016. 
  4. «Me, her...and Eva». televisainternacional.tv. Ανακτήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015. 
  5. «The Tempest». televisainternacional. Ανακτήθηκε στις 4 Ιουλίου 2016. 
  6. «"Un camino hacia el destino" no será remake: Paulina Goto». radioformula.com. Ανακτήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015. 
  7. García, Diana. «Romántico claquetazo de 'Enamorándome de Ramón'». lavozarizona.com (στα Spanish). La Voz Arizona. Ανακτήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2016. 

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία