Η Εύη Μαράντη (γενν. το 1941) είναι ηθοποιός με ελληνική και ιταλική καταγωγή. Πρωταγωνίστησε σε ταινίες του Γαλλικού και Ιταλικού σινεμά[3].

Εύη Μαράντη
Evi Marandi 64.JPG
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση7  Αυγούστου 1941[1][2]
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Ιταλία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙταλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός
Commons page Σχετικά πολυμέσα

Ενδεικτική ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 1960: Kampf um Rom (La vendetta dei barbari)
  • 1961: Franz von Assisi (Francis of Assisi)
  • 1961: Die verlorene Legion (Orazi e curiazi)
  • 1961: Totòtruffa '62 - Der Betrüger (Totòtruffa '62)
  • 1964: Zusammen in Paris (Paris - When It Sizzles)
  • 1964: Die verdammten Pistolen von Dallas (Las malditas pistolas de Dallas)
  • 1964: Cover Girls - Die ganz teuren Mädchen (Cover Girls)
  • 1965: Planet der Vampire (Terrore nello spazio)
  • 1965: Vollmacht für Jack Clifton (Agente 077 dall'oriente con furore)
  • 1966: Agenten Poker (Il gioco delle spie)
  • 1966: Agent 3S3 pokert mit Moskau (Agente 3S3, massacro al sole)
  • 1967: Für drei Dollar Blei (Tres dólares de plomo)
  • 1968: Luana - Der Fluch des weißen Goldes (Luana la figlia delle foresta vergine)
  • 1971: Homo Eroticus


ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. 1,0 1,1 (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm0544826. Ανακτήθηκε στις 10  Ιουλίου 2016.
  2. 2,0 2,1 (Τσεχικά) ČSFD. 2001. 71538.
  3. Φύλλο εφημερίδας 'Έθνος" της 20 Σεπτεμβρίου 1963, σελ. 2

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία