Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος έργων του Εντγκάρ Ντεγκά

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των έργων του Εντγκάρ Ντεγκά.

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Τεχνική και Διαστάσεις (σε εκατ.) Χώρος Παρατηρήσεις
Edgar Degas - Achille De Gas in the Uniform of a Cadet.jpg Ο Αχιλλέας Ντεγκά με στολή ναυτικού δοκίμου 1856-1857 λάδι σε καμβά
64,5 × 46,2 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art πρόκειται για τον αδελφό του καλλιτέχνη
Young Spartans National Gallery NG3860.jpg Νεαροί Σπαρτιάτες γυμνάζονται 1860 Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Edgar Degas - La famille Bellelli.JPG Οικογένεια Μπελλέλλι μεταξύ 1858-1867 λάδι σε καμβά
200 × 250 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Women Ironing Edgar Degas.jpg Η σιδερώτρα περί το 1869 λάδι σε καμβά
92,5 × 73,5 cm
Μόναχο, Neue Pinakothek
Edgar degas, semiramide costruisce babilonia, 1861, 01.JPG Η Σεμίραμις οικοδομεί την Βαβυλώνα 1861 Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Self portrait or Degas Saluant, Edgar Degas.jpg Αυτοπροσωπογραφία περί το 1863 λάδι σε καμβά Λισαβόνα, Museu Calouste-Gulbenkian
Edgar Degas - The Orchestra at the Opera - Google Art Project 2.jpg Η ορχήστρα της Όπερας 1868-1869 λάδι σε καμβά
56,5 × 45 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Degas Intérieur Philadelphia Museum of Art 1986-26-10.jpg Εσωτερικό (λεγόμενο και Βιασμός) 1868-1869 λάδι σε καμβά
81,3 × 114,3 cm
Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Edgar Germain Hilaire Degas 059.jpg Κούρσες στο Longchamp 1871 λάδι σε καμβά
30 × 40 cm
Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Edgar Degas - Washerwomen - Google Art Project.jpg Οι πλύστρες μεταξύ 1870-1872 λάδι σε καμβά
15 × 21 cm
Χάβρη, Musée d'art moderne André Malraux
Edgar Degas - Portrait of Mlle. Hortense Valpinçon - Google Art Project.jpg Η Hortense Valpinçon παιδί 1871 110×76 cm Μινεάπολις, Institute of Arts
Edgar Degas - Chasse de danse.jpg Η τάξη του χορού 1872 λάδι σε χαρτόνι
19 × 27 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Degas - Dancers Practicing at the Bar.JPG Άσκηση στη μπάρα 1877 Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Edgar Germain Hilaire Degas 005.jpg Η αίθουσα μπαλέτου της Όπερας στην οδό Le Pelletier 1872 λάδι σε καμβά
33 × 46 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar Germain Hilaire Degas 004.jpg Πρόβα μπαλέτου 1873 λάδι σε καμβά
45,8 × 61 cm
Κέιμπριτζ (Μασαχουσέτη), Fogg Art Museum
Edgar Germain Hilaire Degas 016.jpg Το Γραφείο Βάμβακος στη Νέα Ορλεάνη 1873 λάδι σε καμβά
74 × 92 cm
Pau, Musée des beaux-arts
Edgar Degas - In a Café - Google Art Project 2.jpg Το αψέντι 1873. λάδι σε καμβά
92 × 68,5 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar Degas - The Ballet Class - Google Art Project.jpg Μάθημα χορού 1874 λάδι σε καμβά 85 × 75 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar Degas - Ballet Rehearsal on Stage - Google Art Project.jpg Πρόβα στην σκηνή 1874 λάδι σε καμβά
65 × 81 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar Degas The Dance Class.jpg Μάθημα χορού 1874 λάδι σε καμβά
83,2 × 76,8 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο στο παλιό κτίριο της Όπερας (rue Le Peletier) που μόλις είχε καεί (1873).
Δίπλα στον καθρέφτη αφίσσα του "Γουλιέλμου Τέλλου" του Ροσσίνι.
Robert-le-diable.jpg Το μπαλέτο των καλογριών 1876 Λονδίνο, Victoria and Albert Museum από την όπερα του Μάγερμπεερ Ροβέρτος ο διάβολος
Edgar Germain Hilaire Degas 038.jpg Το Café-concert στους “Ambassadeurs” 1876-1877 παστέλ
37 × 26 cm
Λυών, Musée des beaux-arts
Edgar Degas - Ballet at the Paris Opéra - Google Art Project 2.jpg Μπαλέτο στην Όπερα του Παρισιού 1877 παστέλ
35,2 × 70,6 cm
Σικάγο, Art Institute
Edgar Degas - At the Races.jpg Στον ιππόδρομο μεταξύ 1877-1880 λάδι σε καμβά
66 × 81 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Degas - Cafekonzert Sängerin mit Handschuh.jpg Η τραγουδίστρια με το γάντι 1878 Κέιμπριτζ (Μασαχουσέτη), Fogg Art Museum
At The Stock Exchange.jpg Στο χρηματιστήριο 1878-1879 λάδι σε καμβά
100 × 82 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ έργο που θεωρήθηκε αντισημιτικό
The Dance Lesson by Edgar Degas.jpg Μάθημα χορού περί το 1879 λάδι σε καμβά
38 x 88 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Edgar Degas, Miss La La at the Cirque Fernando, 1879.jpg Η Μις Λα Λα στο τσίρκο Φερνάντο 1879 λάδι σε καμβά
117,2 × 77,5 cm
Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Edgar Germain Hilaire Degas 006.jpg Μάθημα χορού 1879-1880 λάδι σε καμβά
42 × 49 cm
Ουάσινγκτον, Corcoran Gallery of Art
Edgar Degas - The Millinery Shop - Google Art Project.jpg Στο καπελάδικο μεταξύ 1879-1886 λάδι σε καμβά
100 × 110,7 cm
Σικάγο, Art Institute
Degas.etoile.jpg Το αστέρι ή Χορεύτρια στην σκηνή Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar Degas Waiting.jpg Αναμονή 1880-1882 παστέλ σε χαρτί
95 × 75 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Edgar degas, stiratrici, 1884-86.JPG Οι σιδερώτρες 1884-86

Παρίσι, Μουσείο Ορσέ

Edgar Germain Hilaire Degas 017.jpg Το χτένισμα περί το 1885 παστέλ
73 × 59 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Edgar Germain Hilaire Degas 031.jpg Η μπανιέρα 1886 παστέλ
63 × 80 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
After the Bath Edgar Degas c.1890.jpg Μετά το μπάνιο περί το 1890 Μόναχο, Neue Pinakothek
Edgar Germain Hilaire Degas 045.jpg Γυναίκα που σκουπίζει τον σβέρκο της 1895-1898 παστέλ
62,2 × 65 cm
Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Staedel-Frankfurt-Kleine-Taenzerin-von-Edgar-Degas-Ffm-062.jpg Μικρή χορεύτρια Φραγκφούρτη, Μουσείο Σταίντελ
EdgarDegas-Le cavalier.jpg Ο ιππέας ορείχαλκος Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Danseuse2 degas Musee Orsay.jpg Μικρή χορεύτρια δεκατεσσάρων χρόνων 1879-1881 Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
GUGG Seated Woman, Wiping Her Left Side.jpg Γυναίκα που σκουπίζεται μεταξύ 1896-1911 ορείχαλκος
35,6 × 35,9 × 23,5 cm
Νέα Υόρκη, Μουσείο Γκούγκενχαϊμ
GUGG Spanish Dance.jpg Ισπανικός χορός μεταξύ 1896-1911 ορείχαλκος
40,3 × 16,5 × 17,8 cm
Νέα Υόρκη, Μουσείο Γκούγκενχαϊμ