Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Χρήστος Καλιαμπάκας, ευρύτερα γνωστός ως Λόγος Απειλή, είναι Έλληνας ράπερ και μέλος των συγκροτημάτων Ladose και Απέχεις. Γεννήθηκε το 1987 στην Κοζάνη όπου και μεγάλωσε. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής I Am Hip Hop.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

SoloΕπεξεργασία

  • Ναρκωτικό Πολυτελείας (2006)
  • Το Κακόφημο (με Κριτή) (2007)
  • Άλλα Λόγια Να Μισιόμαστε (2009)
  • I Am Hip Hop (με Freestyle) (2010)
  • Origami (2012)
  • Αμνησία (με DJ X-Lib) (2014)
  • 1% (με Anser) (2015)
  • Σε Πειρατικούς Σταθμούς (2017)

Με τους ΑπέχειςΕπεξεργασία

  • Κομμένο Και Ραμμένο Vol. 1 (2007)
  • Κομμένο Και Ραμμένο Vol. 2 (2007)
  • Σέρνοντας Μόλυνση (2008)
  • Κομμένο Και Ραμμένο Vol. 3 (2009)
  • Voodoo (2010)
  • C4 (2013)

Με τους LadoseΕπεξεργασία

  • The Promo (2007)
  • Π.Ε.Ν.Τ.Ε. (2007)
  • The Ladose Saga - 4 Γειτονιές (2008)
  • Η Γενιά Του Prozac (2010)
  • Ταινίες Τρόμου (2013)