Ο Μάρκο Μέντες (Marco Méndez, γεννημένος ως Μάρκο Ανίμπαλ Μέντες Ραμίρες Marco Aníbal Méndez Ramírez, 1 Οκτωβρίου 1976 -) είναι Μεξικανός ηθοποιός και μοντέλο.

Μάρκο Μέντες
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση1 Οκτωβρίου 1976 (1976-10-01) (45 ετών)
Ουρουάπαν, Μιτσοακάν, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • μοντέλο
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλενουβέλες

  • Salomé - 2001/02, ως Λεόν
  • Las vías del amor - 2002/03, ως Όσκαρ Μέντες
  • Amar otra vez - 2004, ως Γκονσάλο
  • Rubí - 2004, ως Λουίς Ντουάρτε Λόπεζ
  • Mujer de madera - 2004/05, ως Αλμπέρτο
  • Contra viento y marea - 2005, ως Ρενάτο Αλντάϊ
  • La verdad oculta - 2006, ως Κάρλος Άβιλα Σαλντίβαρ
  • Muchachitas como tú - 2007, ως Χοακίν Μπαρμπόσα
  • Querida enemiga - 2008, ως Ιατ. Μπρούνο Πάλμα
  • Los exitosos Pérez - 2009/10, ως Ντιέγο Πλάνες
  • Mar de amor - 2010, ως Ιατ. Νταβίντ Μπερμούντες
  • Triunfo del amor - 2010/11, ως Φαμπιάν Ντουάρτε
  • La que no podía amar - 2011/12, ως Εστέμπαν
  • Porque el amor manda - 2012/13, ως Ντιέγο Αρμάντο Μανρίκες
  • Las bandidas - 2013, ως Αλόνσο Κάσερες
  • Pasión y poder - 2015/16, ως Αγουστίν Ορνέλας
  • Sueño de amor - 2016, ως Όσκαρ Σόουσα Βιγιαούρουτια[1]
  • La doble vida de Estela Carrillo - 2017, ως Ασδρουβάλ Γκερρέρο[2]
  • Me declaro culpable - 2017/18, ως Χαβιέρ Ντουένιας Λόπεζ
  • Por amar sin ley - 2019, ως Χαβιέρ Ρίβας


Τηλεόραση

  • Mujer, casos de la vida real - 2002
  • Big Brother - 2005, ως Καλεσμένος
  • Ugly Betty - 2006/07


Ταινίες

  • Blint Heat - 2001
  • Amor a ciegas - 2002
  • Sueño - 2005, ως Μάρκο

Βραβεία & υποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία Califa de Oro
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2006 Καλύτερη Ερμηνεία La verdad oculta Νίκη[3]

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία