Νατάλια Εσπερόν

Μεξικανή ηθοποιός

Η Νατάλια Εσπερόν (Natalia del Carmen Esperón Alcocer, γενν. 14 Νοεμβρίου 1974) είναι Μεξικανή ηθοποιός και μοντέλο.

Νατάλια Εσπερόν
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΝατάλια ντελ Κάρμεν Εσπερόν Αλκοσέρ
14 Νοεμβρίου 1974 (1974-11-14) (48 ετών)
Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
ΨευδώνυμοΝάτι, Νατίτα
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • μοντέλο
Περίοδος ακμής1993
Οικογένεια
ΣύζυγοςΠέπε Μπάστον (1995-2005)
Τέκνα4
ΑδέλφιαΧόρχε & Ντανιέλ
Εν ενεργεία1994-2013

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Agujetas de color de rosa - 1994/95, ως Πάολα Αρμεντάρες
  • La Antorche Encendida - 1996, ως Μαρία ντε λα Λους ντε λα Φουέντε
  • No tengo madre - 1997, ως Αβρίλ Βασκονσέλος
  • Rencor apasionado - 1998, ως Καρίνα Ρανχέλ Ριβέρα/Λεονόρα Λουχάν
  • El niño que vino del mar - 1999, ως Νίσα Ροδρίγκες Κάσερες ντε Ριβέρα
  • Por un beso - 2000/01, ως Μπλάνκα Γκάρσα ντε Οτέρο Ρόμπλες/Ασουσένα Οτέρο Ρόμπλες Γκάρσα
  • La esposa virgen - 2005, ως Μπλάνκα ντε λα Φουέντε ντε Κρους
  • Espérame en otro mundo - 2006, ως Μαρσέλα
  • 13 Miedos - 2007, ως Λουίσα (Τηλ. Σειρά)
  • Los Simuladores - 2008 (1 επεισόδιο)
  • Mujeres Asesinas - 2008, ως Κλάουδια Ασουέλα (επεισόδιο:"Κλάουδια, Η μαχαιροποιός", σεζόν:1, επεισόδιο:6)
  • Cómo no te voy a querer - 2008, ως Γκρισέλ
  • En nombre del amor - 2009, ως Λους Λαγίγιο (Γκεστ εμαφάνιση)
  • Amores verdaderos - 2012/13, ως Αδριάνα Μπαλβανέρα Χιλ

Βραβεία & ΥποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία TVyNovelasΕπεξεργασία

Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
1995 Καλύτερη Γυναίκα Αποκάλυψη Agujetas de color de rosa Νίκη
2006 Καλύτερη Συμπρωταγωνίστρια La esposa virgen Υποψηφιότητα
2014 Amores verdaderos

Βραβεία El Heraldo de MéxicoΕπεξεργασία

Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
1995 Καλύτερη Αποκάλυψη στην Τηλεόραση Agujetas de color de rosa Νίκη

Βραβεία Diosas de PlataΕπεξεργασία

Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2009 Γυναίκα Αποκάλυψη Espérame en otro mundo Υποψηφιότητα[1]

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία