Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Ρόμπερτ Ερλ Μπάκλεϊ (Αγγλικά: Robert Earl Buckley, γεννημένος 2 Μαΐου του 1981), είναι Αμερικανός ηθοποιός και μοντέλο.

Ρόμπερτ Μπάκλεϊ
Robert Buckley at the 2012 Comic-Con.jpg
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΡόμπερτ Ερλ Μπάκλεϊ
2 Μαΐου 1981 (1981-05-02) (38 ετών)
Καλιφόρνια, Flag of the United States.svg ΗΠΑ
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
ΣπουδέςΠανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Σαν Ντιέγκο
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΗθοποιός, Μοντέλο
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Film
Year Title Role Notes
2006 Το Στίγμα του Δολοφόνου Matt Direct-to-DVD
2006 Petrified Agent Tanner Direct-to-DVD
2006 Capturing Q Dillon Short film
2007 Archer House Lance Short film
2008 Φλερτάροντας 40άρα Kyle Hamilton Television film
2008 Φόνος επί της Οθόνης Nik Direct-to-DVD
2011 Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy, TheThe Legend of Hell's Gate: An American Conspiracy Bacas Mitchell
2011 Z Wyatt Short film
Television
Year Title Role Notes
2006 Fashion House Michael Bauer Main cast
2007 American Heiress Matthew Wakefield Main cast
2007 Ghost Whisperer Brandon Bishop Episode: "Unhappy Medium"
2008–2009 Lipstick Jungle Kirby Atwood Recurring (season 1); main cast (season 2); 20 episodes
2009 Privileged David Besser 2 episodes
2009–2012 Φίλοι για πάντα (τηλεοπτική σειρά) Clay Evans Main cast (seasons 7–9); 55 episodes
2012–2013 666 Park Avenue Brian Leonard Main cast; 10 episodes
2013–2014 Hart of Dixie Peter 2 episodes
2014 iZombie Major Lilywhite Main cast; upcoming series

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία