Η Σάτσι Ταμασίρο (Sachi Guadalupe Tamashiro Arias, 28 Απριλίου 1980 -) είναι Μεξικανή ηθοποιός.

Σάτσι Ταμασίρο
Sachi Tamashiro.jpg
Γενικές πληροφορίες
ΓέννησηΣάτσι Γουαδαλούπε Ταμασίρο Αρίας
28 Απριλίου 1980 (1980-04-28) (41 ετών)
Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
Περίοδος ακμής2010
Οικογένεια
ΣύντροφοςΑδριάν Ουρίμπε (2013)

Γεννήθηκε στην Πόλη του Μεξικού, από πατέρα Ιάπωνα και μητέρα Μεξικανή. Αρχικά εργάστηκε στο διεθνές εμπόριο στη Νέα Ζηλανδία. Σπούδασε στο Centro de Educación Artística της Televisa. Έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το 2010 συμμετέχοντας στην τηλενουβέλα Cuando me enamoro.

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Lo que tu ganas - 2010 (σειρά)
  • Parenthood - 2010/15, ως Άμπερ Χολ (φωνή, Μεξικάνικη μεταγλώττιση)
  • Ni contigo ni sin ti - 2011, ως Γιολάντα "Γιόλα" Σορίγια
  • Cuando me enamoro - 2011, ως Εουλέλια
  • Como dice el Dicho - 2011, ως Χούλια (σειρά)
  • La Rosa de Guadalupe - 2011 (σειρά)
  • Como dice el dicho - 2011/15, ως Χούλια/Ασουνσένα/Λους (4 επεισόδια)
  • Teen Wolf - 2012/18, ως Λίντια Μάρτιν (φωνή, Μεξικάνικη μεταγλώττιση)
  • Hollywood Heights - 2012, ως Μελίσα Σάντερς (φωνή, Μεξικάνικη μεταγλώττιση)
  • Un refugio para el amor - 2012, ως Βίκι Ουρουγούτια
  • La mujer del Vendaval - 2012/13, ως Χούλι Μπαρμπόσα
  • Por siempre mi amor - 2014 (Επεισόδιο: "Gran final: Part 2")
  • Survivor - 2014, ως Διαγωνιζόμενη (ριάλιτι επιβίωσης)
  • La sombra del pasado - 2014/15, ως Ντολόρες "Λόλα" Οτέρο Σαβέδρα
  • Τα τρία πρόσωπα της Άννας - 2016, ως Μαριμπέλ Αλφάρο
  • Enamorándome de Ramón - 2017, ως Μαργαρίτα Μεδίνα Ρικένα
  • Tenías que ser tú - 2018, ως Πέτρα Γιακελίν "Γιάκι" Ρόσας
  • Reto 4 Elementos - 2018, ως Διαγωνιζόμενη (ριάλιτι επιβίωσης)

Βραβεία & υποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2017 Καλύτερη Νεαρή Ηθοποιός Τα τρία πρόσωπα της Άννας Υποψηφιότητα[1][2]

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Lista completa de nominados a Premios TV y Novelas 2017». laopinion.com (στα Spanish). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2017. 
  2. «Lista completa de ganadores de Premios TV y Novelas 2017». laopinion.com (στα Spanish). Ανακτήθηκε στις 15 Απριλίου 2017. 

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία