Σεσίλια Γκαμπριέλα

Η Σεσίλια Γκαμπριέλα (Cecilia Gabriela, γεννημένη ως Σεσίλια Γκαμπριέλα Βέρα Σαντοβάλ Cecilia Gabriela Vera Sandoval, 9 Ιανουαρίου 1962 -) είναι Μεξικανή ηθοποιός.[1]

Σεσίλια Γκαμπριέλα
Cecilia Gabriela.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση9 Ιανουαρίου 1962 (1962-01-09) (59 ετών)
Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
Περίοδος ακμής1985
Οικογένεια
ΣύζυγοςΜάρκο Ουριέλ
(1993-2010)
Τέκνα1

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Vivir un poco - 1985, ως Σάρα
  • Tú o nadie - 1985, ως Μαρία Χοσέ
  • Victoria - 1987, ως Ελοίσα
  • Rosa salvaje - 1987/88, ως Ίνγκριντ
  • El pecado de Oyuki - 1988, ως Γιουρίκο Ποιντέρ/Λίλι Ποιντέρ
  • Flor y canela - 1988,
  • Carrusel - 1989/90, ως Ροξάνα ντε ντελ Σάλτο
  • Mi pequeña Soledad - 1990, ως Κλάρα
  • La telaraña - 1990, (σειρά)
  • Una quemada peligrosa - 1991, (ταινία)
  • Valeria y Maximiliano - 1991/92, ως Ντούλσε Λαντέρο Ρόμο ντε ντελ Βαλ
  • Anatomía de una violación - 1992, (ταινία)
  • La abuelita de Bakman - 1993, (ταινία)
  • La última esperanza - 1993, ως Γιένιφερ Λασκουρέιν
  • Sueño de amor - 1993, (γκεστ εμφάνιση)
  • El arrecife de los alacranes - 1994, (ταινία)
  • Imperio de cristal - 1994/95, ως Εστέρ Πεδρέτ ντε Λομπάρδο
  • Bajo un mismo rostro - 1995, ως Μαγδαλένα ντε Κοβαρούμπιας
  • Acapulco, cuerpo y alma - 1995/96, ως Σίντια Μοντάλβο
  • Amada enemiga - 1997, ως Σεσίλια
  • Vivo por Elena - 1998, ως Κονσουέλο "Τσέλο" Καρβαχάλ
  • El precio de tu amor - 2000, ως Χούλια
  • Carita de ángel - 2000/01, ως Βικτόρια Μοντεσίνος
  • Diseñador ambos sexos - 2001, ως Άστριντ (σειρά)
  • Cómplices al rescate - 2002, ως Ρεχίνα Οντιβέρος ντε ντελ Βάγιε/Τάνια Βερμόν
  • Así son ellas - 2002/03, ως Βιολέτα Καρμόνα
  • Niña amada mía - 2003, ως Κονσουέλο Μεντιόλα
  • Baño de damas - 2003, (θέατρο)
  • Los árboles mueren de pie - 2003, (θέατρο)
  • Elsa y Fred - 2003, (θέατρο)
  • Alegrijes y rebujos - 2003/04, ως Μερσέντες ντε Ντομίνγκες #2
  • Hospital El Paisa - 2004, ως (σειρά)
  • Desde Gayola - 2004, ως Ρομπέρτα (σειρά)
  • La madrastra - 2005, ως Ντανιέλα Μαρκές ντε Ριβέρο
  • La última noche - 2005, (ταινία)
  • Heridas de amor - 2006, ως Μπέρτα ντε Αραγόν (νεαρή)
  • Puppet souldiers - 2007, (ταινία)
  • Muchachitas como tú - 2007, ως Βερόνικα Βάσκες
  • Mujer, casos de la vida real - 2007, (σειρά)
  • Mujeres asesinas - 2008, ως Σουσάνα Σααβέρδα (σειρά)
  • Juro que te amo - 2008/09, ως Λεονόρα Κάσις Σουλοάγα ντε Λασκάνο
  • Mañana es para siempre - 2009, ως Αλταγράσια Λινάρες ντε Ελισάλντε
  • Adictos - 2009, (σειρά)
  • Plaza Sésamo - 2009, (σειρά)
  • Los simuladores - 2009, (σειρά)
  • Tiempo final - 2009, ως Κάρμεν (σειρά)
  • 12 mujeres en pugna - 2009, (θέατρο)
  • Llena de amor - 2010/11, ως Καμίλα "Μουνιέκα" Ριβέρο ντε Πόρτα-Λόπεζ
  • Como dice el dicho - 2011, ως Ελίσα/Αδριάνα/Μαρού/Αϊντα (σειρά)
  • La familia P. Luche - 2012, (σειρά)
  • Cachito de cielo - 2012, ως Ισαμπέλ Ομπρεγόν χηρ. ντε Γκόμες
  • 7 mujeres - 2012, (θέατρο)
  • Mentir para vivir - 2013, ως Λουσίνα Γκονσάλες
  • Qué pobres tan ricos - 2013/14, ως Ρίτα Ρεμπογιέδο
  • Voltea pa' que te enamores - 2014, ως Άιντε Καράμ
  • Reflejos de cristal - 2015, (θέατρο)
  • A que no me dejas - 2015/16, ως Ρακέλ Ερρέρα ντε Φονσέκα/Ρακέλ Ερρέρα χηρ. ντε Φονσέκα
  • Sin rastro de ti - 2016, ως Σάρα Ερνάντες
  • Mi adorable maldición - 2017, ως Κορίνα Πίνεδα χηρ. ντε Σολάνα
  • Mi marido tiene más familia - 2018, ως Ιατ. Τάνια
  • La rosa de Guadalupe - 2018, ως Μπάρμπαρα (σειρά)
  • Las arpías - 2018, (θέατρο)
  • Los negros pájaros del adiós - 2018, (θέατρο)
  • Entre mujeres - 2019, (θέατρο)
  • Suertudotas! - 2019, (θέατρο)
  • Esta historia me suena - 2020, ως Σουσάνα (σειρά)

Βραβεία & υποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία Micrófono de Oro
Έτος Κατηγορία Αποτέλεσμα
2016 Καλλιτεχνική πορεία Νίκη
Βραβεία TVyNovelas
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
1989 Καλύτερη Γυναίκα Αποκάλυψη El pecado de Oyuki Υποψηφιότητα
1999 Καλύτερη Δευτεραγωνίστρια Vivo por Elena
2014 Καλύτερη Συμπρωταγωνίστρια Mentir para vivir
2016 A que no me dejas

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία