Άνοιγμα κυρίου μενού

Rec (συγκρότημα)

ελληνικό μουσικό συγκρότημα.

Οι REC είναι urban pop ελληνικό γκρουπ, που δημιουργήθηκε από τον Άρη Λουμάκη το 2010. Το όνομα των "REC" προέρχεται από το ψευδώνυμο του το οποίο και βρίσκουμε και στο παρελθόν σε μουσικές και τραγούδια ταινιών, σειρών κλπ. Το συγκρότημα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά πειραματίζεται με τον ήχο του, ενώ μετρά μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες που κατέκτησαν την κορυφή.

REC
REC.jpg
REC
Πληροφορίες
ΠροέλευσηΕλλάδα
Μουσικά είδηUrban pop
Παρουσία2010 - σήμερα
Δισκογραφική εταιρείαHeaven Music
Ιστοσελίδα[1]
ΜέληΆρης Λουμάκης, Mike Βασιλειάδης, Xenia Evven

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Σε όνειρα χαμένα (2010)
  • Αλλάζω (2010)
  • Το λέει η καρδιά μας (2011)
  • Γιορτινά (2011)
  • Chocolat...το Χρώμα (2012)
  • Μοιράζω φιλιά (2012)
  • Άσε με να σ'αγαπώ (2012)
  • Εδώ (2013)
  • Φύγαμε feat. Elsa (2013) (Ελληνική εκδοχή του αγγλικού τραγουδιού The Sky Above)
  • The Sky Above (2013) (Αγγλική έκδοση του ελληνικού τραγουδιού Φύγαμε)
  • Πετάω ψηλά (2013)
  • Κενό (2014)
  • Έτσι γίνεται (2014)
  • Heart (2015) (Αγγλική έκδοση του ελληνικού τραγουδιού Καρδιά)
  • Καρδιά (2015) (Ελληνική εκδοχή του αγγλικού τραγουδιού Heart)
  • Μπες (2015)
  • Έχω εσένα (2015)
  • Και σε Θυμάμαι (2016)
  • Σώσε Με (2016)
  • Μείνε (2017)
  • Χριστούγεννα (2017)
  • Εμείς (2018)
  • Θέλω #Thelo (2018)
  • Είμαστε ένα (2018) (διαφημιστική καμπάνια του Ant1)
  • Είμαι παντού (2019)
  • Αυτό που ζούμε (2019)
  • Τώρα φεύγω (2019)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία