Η Αλταϊρ Χαράμπο (Altaír Jarabo, γεννημένη ως Αλταϊρ Χαράμπο Γκαρσία Altaír Jarabo García, 7 Αυγούστου 1986 -) είναι Μεξικανή ηθοποιός και fashion model.

Αλταϊρ Χαράμπο
Altaír Jarabo (cropped).jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση7 Αυγούστου 1986 (1986-08-07) (34 ετών)
Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
ΕθνικότηταΜεξικανική
Χώρα πολιτογράφησηςΜεξικό
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΙσπανικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα
  • Ηθοποιός
  • fashion model
Οικογένεια
ΑδέλφιαΧόρχε[1]
Εν ενεργεία1993, 2002-
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Τηλενουβέλες

  • El peñón del amaranto - 1993, ως Αμαράντα (παιδί)
  • Súbete a mi moto - 2002, ως Γκάμπι
  • Un nuevo amor - 2003, ως Χιμένα Ιτριάγο
  • Inocente de ti - 2004/05, ως Ισέλα Γκονσάλες
  • El amor no tiene precio - 2005, ως Βανέσα Μόντε ι Βάγιε
  • Código postal - 2005/06, ως Αφροδίτα Καρβαχάλ
  • Lola: Once Upon a Time - 2007, ως Καθερίν
  • Al diablo con los guapos - 2007/08, ως Βαλέρια Μπελμόντε Αράνχο ντε Χουάρες
  • En nombre del amor - 2008/09, ως Ρομίνα Μονδραγόν Ρίος
  • Mi pecado - 2009, ως Λορένα Μεντισάβαλ Μολίνα
  • Llena de amor - 2010/11, ως Ιλίτια Πόρτα-Λόπεζ Ριβέρο
  • Abismo de pasión - 2012, ως Φλορένσια Λαντούτσι
  • Mentir para vivir - 2013, ως Ρακέλ Λαντέσμα[2][3]
  • Que te perdone Dios - 2015, ως Ντιάνα Μοντέρο[4]
  • Pasión y poder - 2015/16, ως Κονσουέλο Μαρτίνες ντε Μοντενέγρο
  • Por amar sin ley - 2018/19, ως Βικτόρια Εσκαλάντε
  • Médicos, línea de vida - 2019, ως Βικτόρια Εσκαλάντε (γκεστ εμφάνιση)
  • Vencer el desamor - 2020/21, ως Όλγα Κογιάδο


Τηλεόραση

  • Disney Club - 1999, ως Παρουσιάστρια
  • Ugly Betty - 2008/09, ως Κάρμεν (3 επεισόδια)


Ταινίες

  • Me importas tú y tú - 2009, ως Αδριάνα
  • Volando bajo - 2014, ως Αμπιγαίλ Ρεστρέπο-Μάρες
  • A la mala - 2015


Θέατρο

  • Los 39 escalones - 2010
  • Manos quietas - 2013


Βραβεία & υποψηφιότητεςΕπεξεργασία

Βραβεία TVyNovelas
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2009 Καλύτερη Γυναίκα Αποκάλυψη Al diablo con los guapos Υποψηφιότητα
2010 Καλύτερη Ανταγωνίστρια En nombre del amor
2014 Mentir para vivir
2019 Καλύτερη Συμπρωταγωνίστρια Por amar sin ley
Βραβεία Diosas de Plata
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2010 Καλύτερη Ηθοποιός Αποκάλυψη Me importas tú y tú Νίκη
Βραβεία People en Español
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2009 Καλύτερη Κακιά En nombre del amor Υποψηφιότητα
2011[5] Καλύτερη Β΄ Ηθοποιός Llena de amor
Βραβεία Más que telenovela
Έτος Κατηγορία Υποψηφιότητα Αποτέλεσμα
2007 Καλύτερη Ηθοποιός Ντεμπούτο Código postal Νίκη
2008 Al diablo con los guapos
2009 Καλύτερη Νεαρή Ηθοποιός En nombre del amor Υποψηφιότητα
2011 Llena de amor

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. Altaír Jarabo niega romance con el actor Armando Araiza Αρχειοθετήθηκε 2013-12-27 στο Wayback Machine. 29 Mar 2010 "... Altaír Jarabo negó rotundamente tener un romance con Armando Araiza, tras publicarse unas imágenes en las que aparecen cenando juntos."
  2. «Altair Jarabo y Diego Olivera se integraron a la telenovela "Mentir Para Vivir"». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Ιουνίου 2015. Ανακτήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2013. 
  3. Conoce al elenco de Mentir para vivir
  4. Candidatas a antagonizar (ser la Villana) de la Nueva Telenovela[νεκρός σύνδεσμος] 1 May 2013 "... nominadas Altaír Jarabo en Mejor Actriz Antagónica, Jessica Coch en Mejor Actriz Co-Estelar y Laura Carmine en Mejor Actriz de Reparto)"
  5. Nominadas People en Español 2011 a la Mejor actriz secundaria Αρχειοθετήθηκε Σεπτεμβρίου 23, 2011 στη Wayback Machine του Internet Archive

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία