Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος επεισοδίων του One Piece

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia

Το One Piece είναι μία σειρά Anime, δημιουργός της οποίας είναι ο Eiichiro Oda. Η σειρά έχει επεκταθεί και σε anime. Τα περισσότερα επεισόδια αποτελούν την ιστορία που αφηγούνται τα manga. Ωστόσο υπάρχουν και επεισόδια τα οποία δεν αποτελούν κομμάτι της ιστορίας των manga. Αυτά ονομάζονται fillers, άμα το σύνολο του επεισοδίου είναι ανεξάρτητο από την ιστορία, που αφηγούνται τα manga ή semi-fillers αν ένα μόνο τμήμα του επεισοδίου είναι άσχετο με την βασική δομή της ιστορίας, που αφηγούνται τα manga. Το One Piece επικεντρώνεται στις περιπέτειες του Monkey D. Luffy, ενός 17χρονου αγοριού, το οποίο άθελά του, έφαγε ένα υπεφυσικό φρούτο, το οποίο του έδωσε υπερφυσικές δυνάμεις. Φτιάχνοντας το δικό του πειρατικό πλήρωμα, ονόματι Straw Hat Pirates, προσπαθεί να αποκτήσει τον θησαυρό One Piece, ώστε να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών.[1]

Κατάλογος επεισοδίωνΕπεξεργασία

Νούμερο Τίτλος Ημερομηνία ορίτζιναλ έκδοσης (Ιαπωνία)
1 "I'm Luffy! The Man Who's Gonna Be King of the Pirates!"

"Ore wa Rufi! Kaizoku Ō ni Naru Otoko Da!" (俺はルフィ!海賊王になる男だ!) 

Είμαι ο Luffy! Ο άντρας που θα γίνει Βασιλιάς των Πειρατών!

20 Οκτωβρίου, 1999[2]
2 "Enter the Great Swordsman! Pirate Hunter Roronoa Zoro!"

"Daikengō Arawaru! Kaizokugari Roronoa Zoro" (大剣豪現る!海賊狩りロロノア·ゾロ)

Η εμφάνιση του σπουδαίου ξιφομάχου! Ο Κυνηγός Πειρατών, Roronoa Zoro!

17 Νοεμβρίου, 1999[3]
3 "Morgan versus Luffy! Who's the Mysterious Pretty Girl?"

"Mōgan tai Rufi! Nazo no Bishōjo wa Dare?" (モーガンVSルフィ!謎の美少女は誰?)

Morgan VS Luffy! Ποια είναι η όμορφη κοπέλα;

24 Νοεμβρίου 1999[4]
4 "Luffy's Past! Enter Red-Haired Shanks!"

"Rufi no Kako! Akagami no Shankusu Tōjō" (ルフィの過去!赤髪のシャンクス登場)

Το παρελθόν του Luffy! Η εμφάνιση του Κοκκινομάλλη Shanks

8 Δεκεμβρίου 1999
5 "A Terrifying Mysterious Power! Captain Buggy, the Clown Pirate!"

"Kyōfu Nazo no Chikara! Kaizoku Dōke Bagī-senchō!" (恐怖!謎の力·海賊道化バギー船長!) 

Τρομακτική, μυστηριώδης δύναμη! Ο Πειρατής Κλόουν, Καπετάνιος Buggy!

15 Δεκεμβρίου 1999[5]
6 "Desperate Situation! Beast Tamer Mohji vs. Luffy!"

"Zettai Zetsumei! Mōjūtsukai Mōji VS Rufi!" (絶体絶命!猛獣使いモージvsルフィ!) 

Κατάσταση απελπισίας! Θηριοδαμαστής Mohji VS Luffy!

29 Δεκεμβρίου 1999[6]
7 "Epic Showdown! Swordsman Zoro vs. Acrobat Cabaji!"

"Sōzetsu Kettō! Kengō Zoro VS Kyokugei no Kabaji!" (壮絶決闘!剣豪ゾロvs曲芸のカバジ!) 

Επική Αναμέτρηση! Ξιφομάχος Zoro VS Ακροβάτη Kabaji!

29 Δεκεμβρίου 1999[7]
8 "Who is the Victor? Devil Fruit Power Showdown!"

"Shōsha wa Dotchi? Akuma no Mi no Nōryoku Taiketsu!" (勝者はどっち?悪魔の実の能力対決!)

Ποιος θα νικήσει; Αναμέτρηση μεταξύ δυνάμεων των φρούτων του διαβόλου!

29 Δεκεμβρίου 1999[7]
9 "The Honorable Liar? Captain Usopp!"

"Seigi no Usotsuki? Kyaputen Usoppu" (正義のうそつき?キャプテンウソップ) 

Έντιμος ψεύτης; Καπετάνιος Usopp

12 Ιανουαρίου 2000[8]
10 "The Weirdest Guy Ever! Jango the Hypnotist!"

"Shijō Saikyō no Hen na Yatsu! Saiminjutsushi Jango" (史上最強の変な奴!催眠術師ジャンゴ)

Ο πιο παράξενος τύπος! Jango ο Υπνωτιστής

19 Ιανουαρίου 2000[9]
11 "Expose the Plot! Pirate Butler, Captain Kuro!"

"Inbō o Abake! Kaizoku Shitsuji Kyaputen Kuro" (陰謀を暴け!海賊執事キャプテンクロ) 

Η συνωμοσία ξεσκεπάζεται! Ο μπάτλερ πειρατής, Καπετάνιος Kuro

26 Ιανουαρίου 2000[10]
12 "Clash with the Black Cat Pirates! The Great Battle on the Slope!"

"Gekitotsu! Kuroneko Kaizoku-dan Sakamichi no Daikōbō!" (激突!クロネコ海賊団坂道の大攻防!)

Μάχη! Οι Πειρατές Kuroneko Σύγκρουση στην πλαγιά

2 Φεβρουαρίου 2000[11]
13 "The Terrifying Duo! Meowban Brothers vs. Zoro!"

"Kyōfu no Futarigumi! Nyāban Burazāsu VS Zoro" (恐怖の二人組!ニャーバン兄弟VSゾロ)

Απίστευτο ντουέτο! Nyaban Brothers VS Zoro

9 Φεβρουαρίου 2000[12]
14 "Luffy Back in Action! Miss Kaya's Desperate Resistance!"

"Rufi Fukkatsu! Kaya-ojōsama no Kesshi no Teikō" (ルフィ復活!カヤお嬢様の決死の抵抗) 

O Luffy ξυπνάει! Η απελπισμένη αντίσταση της δεσποινίδας Kaya

16 Φεβρουαρίου 2000[13]
15 "Beat Kuro! Usopp the Man's Tearful Resolve!"

"Kuro o Taose! Otoko Usoppu Namida no Ketsui!" (クロを倒せ!男ウソップ涙の決意!)

Νικήστε τον Kuro! Η γεμάτη δάκρυα αποφασιστικότητα του Usopp!

23 Φεβρουαρίου 2000[14]
16 "Protect Kaya! The Usopp Pirates' Great Efforts!"

"Kaya o Mamore! Usoppu Kaizoku-dan dai Katsuyaku!" (カヤを守れ!ウソップ海賊団大活躍!)

Προστατέψτε την Kaya! Οι Πειρατές Usopp αναλαμβάνουν δράση!

1 Μαρτίου 2000[15]
17 "Angry Explosion! Kuro vs. Luffy! How it Ends!"

"Ikari Bakuhatsu! Kuro vs Rufi Ketchaku no Yukue!" (怒り爆発!クロVSルフィ決着の行方!) 

Γεμάτος οργή! Kuro VS Luffy, η τελική μάχη!

8 Μαρτίου 2000[16]
18 (semi-filler) "You're the Weird Creature! Gaimon and His Strange Friends!"

"Anta ga Chinjū! Gaimon to Kimyō na Nakama" (あんたが珍獣!ガイモンと奇妙な仲間)

Ένα ξεχωριστό ζώο! Ο Gaimon και οι φίλοι του

15 Μαρτίου 2000[17]
19 "The Three-Sword Style's Past! Zoro and Kuina's Vow!"

"Santōryū no Kako! Zoro to Kuina no Chikai!" (三刀流の過去!ゾロとくいなの誓い!)

Το Παρελθόν των Τριών Σπαθιών! Η υπόσχεση του Zoto και της Kuina!

22 Μαρτίου 2000[18]
20 "Famous Cook! Sanji of the Sea Restaurant!"

"Meibutsu Kokku! Kaijō Resutoran no Sanji" (名物コック!海上レストランのサンジ)

Ο Διάσημος Μάγειρας! Ο Sanji του Πλωτού Εστιατόριου

12 Απριλίου 2000[19]
21 "Unwelcome Customer! Sanji's Food and Ghin's Debt!"

"Manekarezaru Kyaku! Sanji no Meshi to Gin no On" (招かれざる客!サンジの飯とギンの恩) 

Ένας ανεπιθύμητος πελάτης! Το φαγητό του Sanji και η ευγένεια του Gin

12 Απριλίου 2000[19]
22 "The Strongest Pirate Fleet! Commodore Don Krieg!"

"Saikyō no Kaizoku Kantai! Teitoku Don Kurīku" (最強の海賊艦隊!提督ドン·クリーク)

Ο πιο μεγάλος πειρατικός στόλος! Καπετάνιος Don Krieg

26 Απριλίου 2000[20]
23 "Protect Baratie! The Great Pirate, Red Foot Zeff!"

"Mamore Baratie! Dai Kaizoku – Akaashi no Zefu" (守れバラティエ!大海賊·赫足のゼフ) 

Προστατέψτε το Baratie! Ένας μεγάλος πειρατής, Zeff ο Κοκκινοπόδαρος

3 Μαΐου 2000
24 "Hawk-Eye Mihawk! The Great Swordsman Zoro Falls At Sea!"

"Taka no Me no Mihōku! Kengō Zoro Umi ni Chiru" (鷹の目のミホーク!剣豪ゾロ海に散る) 

Ο Mihawk με τα Γερακίσια Μάτια! Ο Ξιφομάχος Zoro πέφτει στη θάλασσα

10 Μαΐου 2000[21]
25 "The Deadly Foot Technique Bursts Forth! Sanji vs. The Invincible Pearl!"

"Hissatsu Ashiwaza Sakuretsu! Sanji vs Teppeki no Pāru" (必殺足技炸裂!サンジVS鉄壁のパール) 

Η εμφάνιση της αξεπέραστης δεξιότητας της κλωτσιάς! Sanji VS τον ανίκητο μαργαριτάρι

17 Μαΐου 2000[22]
26 "Zeff and Sanji's Dream! The Illusory All Blue!"

"Zefu to Sanji no Yume Maboroshi no Ōruburū" (ゼフとサンジの夢·幻のオールブルー) 

Το όνειρο του Zeff και του Sanji Η θάλασσα των ονείρων, All Blue

24 Μαΐου 2000[23]
27 "Cool-headed, Cold-hearted Demon! Pirate Fleet Chief Commander Ghin!"

"Reitetsu Hijō no Kijin Kaizoku Kantai Sōchō Gin" (冷徹非情の鬼人·海賊艦隊総隊長ギン)

Ο Δαίμονας με την κρύα καρδιά. Gin, Ο διοικητής Μάχης του Πειρατικού στόλου

31 Μαΐου 2000[24]
28 "I Won't Die! Fierce Battle, Luffy vs. Krieg!"

"Shinanee yo! Gekitō Rufi vs Kurīku!" (死なねェよ!激闘ルフィVSクリーク!) 

Δε Θα Πεθάνω! Σφοδρή Μάχη: Luffy VS Krieg!

7 Ιουνίου 2000[25]
29 "The Conclusion of the Deadly Battle! A Spear of Blind Determination!"

"Shitō no Ketchaku! Hara ni Kukutta Ippon no Yari!" (決闘の決着!腹にくくった1本の槍!) 

Το αποτέλεσμα μιας επικίνδυνης μάχης! Το "Δόρυ" που έχει μέσα του!

21 Ιουνίου 2000[26]
30 "Set Sail! The Seafaring Cook Sets off With Luffy!"

"Tabidachi! Umi no Kokku wa Rufi to Tomo Ni" (旅立ち!海のコックはルフィとともに) 

Αναχώρηση! Ο μάγειρας της θάλασσας και ο Luffy ταξιδεύουν μαζί

28 Ιουνίου 2000[27]
31 "The Worst Man in the Eastern Seas! Fishman Pirate Arlong!"

"Higashi no Umi Saiaku no Otoko! Gyojin Kaizoku Āron!" (東の海最悪の男!魚人海賊アーロン!) 

Ο πιο μοχθηρός άντρας του East Blue! Ο ψαράνθρωπος πειρατής Arlong

12 Ιουλίου 2000[28]
32 "Witch of Cocoyashi Village! Arlong's Female Leader!"

"Kokoyashi Mura no Majo! Āron no On'nakanbu" (ココヤシ村の魔女!アーロンの女幹部) 

Η Μάγισσα του χωριού Cocoyashi! Η Αξιωματικός του Arlong

19 Ιουλίου 2000[29]
33 "Usopp Dead?! When is Luffy Going to Make Landfall?!"

"Usoppu Shisu? Rufi Jōriku wa Mada?" (ウソップ死す!?ルフィ上陸はまだ?) 

Ο θάνατος του Usopp; Ακόμα να φτάσει ο Luffy;

19 Ιουλίου 2000[29]
34 "Everyone's Gathered! Usopp Speaks the Truth About Nami!"

"Zen'in Shūketsu! Usoppu ga Kataru Nami no Shinjitsu" (全員集結!ウソップが語るナミの真実) 

Επανένωση! O Usopp λέει την αλήθεια για τη Nami

26 Ιουλίου 2000[30]
35 "Untold Past! Female Warrior Bellemere!"

"Himerareta Kako! On'nasenshi Berumēru!" (秘められた過去!女戦士ベルメール!) 

Το Κρυμμένο Παρελθόν! Η Αγωνίστρια Bellemere!

2 Αυγούστου 2000[31]
36 "Survive! Mother Bellemere and Nami's Bond!"

"Ikinuke! Haha Berumēru to Nami no Kizuna!" (生き抜け!母ベルメールとナミの絆!)

Επιβίωση! Bellemere, η μητέρα και η οικογένεια της Nami!

9 Αυγούστου 2000[32]
37 "Luffy Rises! Result of the Broken Promise!"

"Rufi Tatsu! Uragirareta Yakusoku no Ketsumatsu!" (ルフィ立つ!裏切られた約束の結末)

O Luffy Αντιδρά! Το Τέλος μιας Σπασμένης Υπόσχεσης!

16 Αυγούστου 2000[33]
38 "Luffy in Big Trouble! Fishmen vs. the Luffy Pirates!"

"Rufi Dai Pinchi! Gyojin vs Rufi Kaizoku-dan" (ルフィ大ピンチ!魚人VSルフィ海賊団) 

O Luffy έχει πρόβλημα! Ψαράνθρωποι VS Πειρατές Luffy!

23 Αυγούστου 2000[34]
39 "Luffy Submerged! Zoro vs. Hatchan the Octopus!"

"Rufi Suibotsu! Zoro vs Tako no Hatchan" (ルフィ水没!ゾロVSタコのはっちゃん) 

O Luffy Πνίγεται! Zoro VS Χταπόδι Hatchan!

30 Αυγούστου 2000[35]
40 "Proud Warriors! Sanji and Usopp's Fierce Battles!"

"Hokori Takaki Senshi! Gekitō Sanji to Usoppu" (誇り高き戦士!激闘サンジとウソップ) 

Υπερήφανοι Πολεμιστές! Οι Δραματικές Μάχες του Sanji και του Usopp

6 Σεπτεμβρίου 2000[36]
41 "Luffy at Full Power! Nami's Determination and the Straw Hat!"

"Rufi Zenkai! Nami no Ketsui to Mugiwara Bōshi" (ルフィ全開!ナミの決意と麦わら帽子)

O Luffy βάζει τα δυνατά του Το θάρρος της Nami και το Ψάθινο Καπέλο

13 Σεπτεμβρίου 2000[37]
42 "Explosion! Fishman Arlong's Fierce Assasult From the Sea!"

"Sakuretsu! Gyojin Āron Umi Kara no Mōkōgeki!" (炸裂!魚人アーロン海からの猛攻撃!) 

Ξέσπασμα! Ο Ψαράνθρωπος Arlong! Τρομαχτική Επίθεση από τη θάλασσα

27 Σεπτεμβρίου 2000[38]
43 "End of the Fishman Empire! Nami's My Friend!"

"Gyojin Teikoku no Owari! Nami wa Ore no Nakama da!" (魚人帝国の終り!ナミは俺の仲間だ!)

Το Τέλος της Αυτοκρατορίας των Ψαρανθρώπων! H Nami είναι σύντροφός μου

27 Σεπτεμβρίου 2000[38]
44 "Setting Out with a Smile! Farewell, Hometown Cocoyashi Village!"

"Egao no Tabitachi! Saraba Kokyō Kokoyashi Mura" (笑顔の旅立ち!さらば故郷ココヤシ村) 

Αποχωρώντας με Χαμόγελο! Αντίο Πατρίδα μου, Χωριό Cocoyashi!

11 Οκτωβρίου 2000[39]
45 "Bounty! Straw Hat Luffy Becomes Known to the World!"

"Shōkinkubi! Mugiwara no Rufi yo ni Shirewataru" (賞金首!麦わらのルフィ世に知れ渡る)

Επικήρυξη! O Mugiwara Luffy Γίνεται Γνωστός

25 Οκτωβρίου 2000[40]
46 "Chase Straw Hat! Little Buggy's Big Adventure!"

"Mugiwara o Oe! Chiisana Bagī no Dai Bōken" (麦わらを追え!小さなバギーの大冒険) 

Καταδιώκοντας τον Mugiwara! Οι Μεγάλες Περιπέτειες του Μικρού Buggy

1 Νοεμβρίου 2000[41]
47 "The Wait is Over! The Return of Captain Buggy!"

"Omachi Ka Ne! Aa Fukkatsu no Bagī Senchō" (お待ちかね!ああ復活のバギー船長)

Η αναμονή τελείωσε! Η επιστροφή του Καπετάνιου Buggy!

8 Νοεμβρίου 2000[42]
48 "The Town of the Beginning and the End! Landfall at Logue Town!"

"Hajimari to Owari no Machi – Rōgutaun Jōriku" (始まりと終わりの町·ローグタウン上陸)

Η Πόλη της Αρχής και του Τέλους Άφιξη στη Loguetown

22 Νοεμβρίου 2000[43]
49 (semi-filler) "Kitetsu III and Yubashiri! Zoro’s New Swords and the Woman Sergeant Major!"

"Sandai Kitetsu to Yubashiri! Zoro no Shintō to Josōchō" (三代鬼徹と雪走!ゾロの新刀と女曹長) 

Sandai Kitetsu και Yubashiri! Τα Νέα Σπαθιά του Zoro και η επιλοχίας

22 Νοεμβρίου 2000[43]
50 (filler) "Usopp vs. Daddy the Parent! Showdown at High!"

"Usoppu vs Kozure no Dadi Mahiru no Kettō" (ウソップVS子連れのダディ真昼の決闘) 

Usopp VS Daddy ο Πατέρας Αναμέτρηση στο Καταμεσήμερο

29 Νοεμβρίου 2000[44]
51 (semi-filler) "Fiery Cooking Battle? Sanji vs. the Beautiful Chef!"

"Honō no Ryōri Batoru? Sanji vs Bijin Shefu" (炎の料理バトル?サンジVS美人シェフ) 

Φλογερός Διαγωνισμός Μαγειρικής Sanji VS Όμορφη Σεφ

6 Δεκεμβρίου 2000[45]
52 "Buggy's Revenge! The Man Who Smiles On the Execution Platform!"

"Bagī no Ribenji! Shokeidai de Warau Otoko!" (バギーのリベンジ!処刑台で笑う男!) 

Η εκδίκηση του Buggy! Ο άντρας που χαμογελάει στην πλατφόρμα

13 Δεκεμβρίου 2000[46]
53 "The Legend Has Started! Head for the Grand Line!"

"Densetsu wa Hajimatta! Mezase Idai Naru Kōro" (伝説は始まった!目指せ偉大なる航路) 

Ο θρύλος ξεκίνησε Κατεύθυνση προς την Grand Line

10 Ιανουαρίου 2001[47]
54 (filler) "Precursor to a New Adventure! Apis, a Mysterious Girl!"

"Arata Naru Bōken no Yokan! Nazo no Shōjo Apisu" (新たなる冒険の予感!謎の少女アピス) 

Στο δρόμο για μια νέα περιπέτεια! Apis, ένα παράξενο κορίτσι

17 Ιανουαρίου 2001[48]
55 (filler) "Miraculous Creature! Apis' Secret and the Legendary Island!"

"Kiseki no Ikimono! Apisu no Himitsu to Densetsu no Shima" (奇跡の生物!アピスの秘密と伝説の島) 

Το Ιερό Τέρας! Το μυστικό της Apis και το θρυλικό νησί

24 Ιανουαρίου 2001[49]
56 (filler) "Eric Attacks! Great Escape from Warship Island!"

"Erikku Shutsugeki! Gunkanjima Kara no Dai Dasshutsu!" (エリック出撃!軍艦島からの大脱出!)

Ο Eric επιτίθεται! Η μεγάλη απόδραση από το νησί Gunkan!

31 Ιανουαρίου 2001[50]
57 (filler) "A Solitary Island in the Distant Sea! The Legendary Lost Island!"

"Zekkai no Kotō! Densetsu no Rosuto Airando" (絶海の孤島!伝説のロストアイランド)

Απόμερο Νησί σε μια Μακρινή θάλασσα! Το θρυλικό Lost Island

7 Φεβρουαρίου 2001[51]
58 (filler) "Showdown in the Ruins! Tense Zoro vs. Eric!"

"Haikyō no Kettō! Kinpaku no Zoro tai Erikku!" (廃虚の決闘!緊迫のゾロVSエリック)

Μάχη Στα Συντρίμμια! Zoro VS Eric!

21 Φεβρουαρίου 2001[52]
59 (filler) "Luffy, Completely Surrounded! Commodore Nelson's Secret Strategy!"

"Rufu Kanzen Hōi! Teitoku Neruson no Hissaku" (ルフィ完全包囲!提督ネルソンの秘策)

O Luffy Περικυκλωμένος! Το Κρυφό Σχέδιο του Διοικητή Nelson

21 Φεβρουαρίου 2001[52]
60 (filler) "Through the Sky They Soar! The 1000 Year Legend Lives Again!"

"Ōsora o Mau Mono! Yomigaeru Sennen no Densetsu!" (大空を舞うもの!甦る千年の伝説)

Πετώντας στον Ουρανό! Ο θρύλος των Χιλίων Ετών Αναβιώνει!

28 Φεβρουαρίου 2001[53]
61 (semi-filler) "An Angry Showdown! Cross the Red Line!"

"Ikari no Ketchaku! Akai Dairiku o Norikoero!" (怒りの決着!赤い大陸を乗り越えろ!) 

Βάρβαρο Τέλος! Διασχίζοντας τη Red Line!

7 Μαρτίου 2001[54]
62 "The First Line of Defense? The Giant Whale Laboon Appears!"

"Sasho no Toride? Kyodai Kujira Rabūn Arawareru" (最初の砦?巨大クジラ·ラブーン現る)

Το πρώτο εμπόδιο; Η γιγαντιαία φάλαινα Laboon!

21 Μαρτίου 2001[55]
63 "A Promise Between Men! Luffy and the Whale Vow to Meet Again!"

"Otoko no Yakusoku! Rufi to Kujira Saikai no Chikai" (男の約束! ルフィとクジラ再会の誓い)

Η υπόσχεση μεταξύ ανδρών! O Luffy και η φάλαινα δίνουν όρκο για να συναντηθούν ξανά

21 Μαρτίου 2001
64 "A Town that Welcomes Pirates? Setting Foot on Whisky Peak!"

"Kaizoku Kangei no Machi? Uisukīpīku Jōriku" (海賊歓迎の町? ウイスキーピーク上陸)

Μια πόλη που καλωσορίζει τους πειρατές; Άφιξη στο Whisky Peak!

15 Απριλίου 2001
65 "Explosion! The Three Swords Style! Zoro vs. Baroque Works!"

"Sakuretsu Santōryū! Zoro vs Barokku Wākusu" (炸裂三刀流! ゾロVSバロックワークス)

Εκρηκτικό Santoryu! Zoro VS Baroque Works!

15 Απριλίου 2001
66 "All Out Battle! Luffy vs. Zoro, Mysterious Grand Duel!"

"Shinken Shōbu! Rufi vs Zoro Nazo no Dai Kettō" (真剣勝負! ルフィVSゾロ謎の大決闘!) 

Μια Ολομέτωπη Μάχη! Luffy VS Zoro Η Απρόσμενη Μονομαχία!

22 Απριλίου 2001
67 "Deliver Princess Vivi! The Luffy Pirates Set Sail!"

"Ōjo Bibi o Todokero! Rufi Kaizoku Dan Shukkō" (王女ビビを届けろ! ルフィ海賊団出航)

Παραδώστε την Πριγκίπισσα Vivi! Το πλήρωμα του Luffy αναχωρεί!

29 Απριλίου 2001
68 "Try Hard, Coby! Coby and Helmeppo's Struggles in the Marines!"

"Ganbare Kobī! Kobimeppo Kaigun Funtōki" (頑張れコビー! コビメッポ海軍奮闘記) 

Προσπάθησε σκληρά Coby! Η σκληρή δουλειά των Coby-Meppo στο ναυτικό

13 Μαΐου 2001
69 "Coby and Helmeppo's Resolve! Vice-Admiral Garp's Parental Affection!"

"Kobimeppo no Ketsui! Gāpu Chūshō no Oyagokoro" (コビメッポの決意! ガープ中将の親心) 

Η αποφασιστικότητα των Coby-Meppo! Η πατρική επιρροή του Αντιναυάρχου Garp

20 Μαΐου 2001
70 "An Ancient Island! The Shadow Hiding in Little Garden!"

"Taiko no Shima! Ritoru Gāden ni Hisomu Kage!" (太古の島! リトルガーデンに潜む影!)

Προϊστορικό Νησί! Η Σκιά που παραμονεύει στο Little Garden!

27 Μαΐου 2001
71 "Huge Duel! The Giants Dorry and Broggy!"

"Dekkai Kettō! Kyojin Dorī to Burogī" (でっかい決闘! 巨人ドリーとブロギー)

Κολοσσιαία Μονομαχία! Οι Γίγαντες Dorry και Brogy

3 Ιουνίου 2001
72 "Luffy Gets Angry! A Dirty Trick Violates the Sacred Duel!"

"Rufi Okoru! Seinaru Kettō ni Hiretsu na Wana" (ルフィ怒る! 聖なる決闘に卑劣な罠)

Ο θυμός του Luffy! Ένα Βρώμικο Κόλπο σε μια Ιερή Μονομαχία

17 Ιουνίου 2001
73 "Broggy's Bitter Tears of Victory! The Conclusion of Elbaf!"

"Burogī Shōri no Gōkyū! Erubafu no Ketchaku!" (ブロギー勝利の号泣! エルバフの決着) 

Τα δάκρυα της νίκης του Brogy! Η τελική κρίση του Elbaf

24 Ιουνίου 2001
74 "The Devilish Candle! Tears of Regret and Tears of Anger!"

"Ma no Cyandoru! Munen no Namida to Okari no Namida" (魔のキャンドル! 無念の涙と怒りの涙)

Το Διαβολικό Κερί! Δάκρυα Μετάνοιας και Δάκρυα θυμού

15 Ιουλίου 2001
75 "A Hex on Luffy! Colors Trap!"

"Rufi o Osō Maryoku! Karāzutorappu!" (ルフィを襲う魔力! カラーズトラップ)

Επίθεση Μαγείας στον Luffy! Χρώμα-Παγίδα

12 Αυγούστου 2001
76 "Time to Fight Back! Usopp's Quick Thinking and Fire Star!"

"Iza Hangeki! Usoppu no Kiten to Kaenboshi!" (いざ反撃! ウソップの機転と火炎星!)

Αντεπίθεση! Η Γρήγορη Αντίδραση του Usopp και το Αστέρι φωτιάς

19 Αυγούστου 2001
77 "Farewell Giant Island! Head for Alabasta!"

"Saraba Kyojin no Shima! Arabasuta o Mezase" (さらば巨人の島! アラバスタを目指せ) 

Αντίο νησί των γιγάντων! Εμπρός για την Arabasta

19 Αυγούστου 2001
78 "Nami's Sick? Beyond the Snow Falling on the Sea!"

"Nami ga byōki? Umi ni furu yuki no mukō ni!" (ナミが病気?海に降る雪の向こうに!) 

H Nami είναι άρρωστη; Πέρα απ' το χιόνι που πέφτει στη θάλασσα!

26 Αυγούστου 2001
79 "A Raid! The Bliking and Blik Wapol!"

"Kishū! Burikingu gō to Buriki no Waporu" (奇襲!ブリキング号とブリキのワポル) 

Επιδρομή! Το Πλοίο Bliking και ο Wapol, ο Τενεκεδένιος Τύραννος

2 Σεπτεμβρίου 2001
80 "An Island without Doctors? Adventure in a Nameless Land!"

"Isha no inai shima? Na mo naki kuni no bōken" (医者のいない島?名も無き国の冒険!) 

Νησί Χωρίς Γιατρούς; Περιπέτεια σε Άγνωστη Χώρα!

9 Σεπτεμβρίου 2001
81 "Are You Happy? The Doctor Called Witch!"

"Happī kai? Majo to yobareta isha!" (ハッピーかい?魔女と呼ばれた医者!)

Χαίρεσαι Τώρα; Η Γιατρός Μάγισσα!

16 Σεπτεμβρίου 2001
82 "Dalton's Resolve! Wapol's Corps Lands on the Island!"

"Doruton no kakugo! Waporu gundan shima ni jōriku" (ドルトンの覚悟!ワポル軍団島に上陸) 

Η Απόφαση του Dalton! Οι Χερσαίες Δυνάμεις του Wapol

7 Οκτωβρίου 2001
83 "The Island Where Snow Lives! Climb the Drum Rockies!"

"Yuki no sumi shima! Doramu Rokkī o nobore!" (雪の住む島!ドラムロッキーを登れ!) 

Το Νησί του Χιονιού! Σκαρφάλωμα στο Drum Rock!

7 Οκτωβρίου 2001
84 "Blue-nosed Reindeer! Chopper's Secret!"

"Tonakai wa aoppana! Choppā no himitsu!" (トナカイは青っ鼻!チョッパーの秘密) 

Ο Τάρανδος με τη Μπλε Μύτη! Το Μυστικό του Chopper

21 Οκτωβρίου 2001
85 "An Outcast's Dream! Hiriluk the Quack!"

"Hamidashimono no yume! Yabu isha Hiruruku!" (はみだし者の夢!やぶ医者ヒルルク!) 

Το Όνειρο ενός Ανεπιθύμητου! Ο Ψευτογιατρός Hiluluk!

28 Οκτωβρίου 2001
86 "Hiriluk's Cherry Blossoms and the Will that Gets Carried On!"

"Hiruruku no sakura to uketsugare yuku ishi!" (ヒルルクの桜と受け継がれゆく意志!) 

Οι Κερασιές του Hiluluk και η Κληρονομημένη θέληση

4 Νοεμβρίου 2001
87 "Fight Wapol's Crew! The Power of the Munch Munch Fruit!"

"VS Waporu gundan! Bakubaku no mi no nōryoku!" (VSワポル軍団!バクバクの実の能力!)

Η Μάχη με τους Φρουρούς του Wapol! Η Δύναμη του φρούτου Baku Baku!

11 Νοεμβρίου 2001
88 "Zoan-type Devil Fruit! Chopper's Seven-form Transformation!"

"Zōn kei akuma no mi! Choppā Shichidan Hengei" (動物系悪魔の実!チョッパー七段変形) 

Zoan Φρούτο του Διαβόλου! Οι Επτά Μεταμορφώσεις του Chopper!

18 Νοεμβρίου 2001
89 "When the Kingdom's Rule Ends! The Flag of Faith Flies Forever!"

"Ōkoku no shihai owaru toki! Shinnen no hata wa eien ni" (王国の支配終る時!信念の旗は永遠に) 

Όταν η Τυραννία Τελειώνει! Η Σημαία της Πίστεως κυματίζει για Πάντα!

25 Νοεμβρίου 2001
90 "Hiriluk's Cherry Blossoms! Miracle in the Drum Rockies!"

"Hiruruku no sakura! Doramu Rokkī no kiseki" (ヒルルクの桜!ドラムロッキーの奇跡) 

Οι Κερασιές του Hiluluk! Το θαύμα των Drum Rock!

2 Δεκεμβρίου 2001
91 "Goodbye Drum Island! I'm Going Out to Sea!"

"Sayōnara Doramujima! Boku wa umi e deru!" (さようならドラム島!僕は海へ出る!) 

Αντίο Νησί Drum! Θα Ταξιδέψω στη Θάλασσα!

9 Δεκεμβρίου 2001
92 "Goodbye Drum Island! I'm Going Out to Sea!"

"Sayōnara Doramujima! Boku wa umi e deru!" (さようならドラム島!僕は海へ出る!) 

Ο Ήρωας της Arabasta και μια μπαλαρίνα στο πλοίο!

9 Δεκεμβρίου 2001
93 "Off to the Desert Kingdom! The Rain-Summing Powder and the Rebel Army!"

"Iza sabaku no kuni e! Ame o yobu kona to hanrangun" (いざ砂漠の国へ!雨を呼ぶ粉と反乱軍)

Προς το βασίλειο της ερήμου! Η σκόνη που καλεί τη βροχή και ο επαναστατικός στρατός

16 Δεκεμβρίου 2001
94 "The Reunion of Heroes! His Name is Fire Fist Ace!"

"Gōketsutachi no saikai! Yatsu no na wa hiken no Ēsu" (豪傑達の再会!奴の名は火拳のエース)

Η επανένωση των ηρώων! Το όνομά του είναι Fire Fist Ace!

23 Δεκεμβρίου 2001
95 "Ace and Luffy! Hot Emotions and Brotherly Bonds!"

"Ēsu to Luffy! Atsuki omoi to kyōdai no kizuna" (エースとルフィ!熱き想いと兄弟の絆)

Ace και Luffy! Ζεστά συναισθήματα και αδερφικοί δεσμοί

6 Ιανουαρίου 2002
96 "Erumalu, the City of Green and the Kung Fu Dugongs!"

"Midori no machi Erumaru to Kunfū Jugon!" (緑の町エルマルとクンフージュゴン!) 

Η Πράσινη πόλη Erumalu και τα Kung Fu Dugong!

13 Ιανουαρίου 2002
97 "Adventure in the Country of Sand! The Monsters that Live in the Scorching Land!"

"Suna no kuni no bōken! Ennetsu no daichi ni sugomu mamono" (砂の国の冒険!炎熱の大地に棲む魔物)

Περιπέτειες στη χώρα της άμμου! Τα τέρατα που ζουν στην καυτή γη!

20 Ιανουαρίου 2002
98 (filler) "Enter the Desert Pirates! The Men Who Live Freely!"

"Sabaku no kaizokudan tōjō! Jiyū ni ikiru otokotachi" (砂漠の海賊団登場!自由に生きる男達)

Οι Πειρατές της Ερήμου! Οι άνθρωποι που ζουν ελεύτεροι!

27 Ιανουαρίου 2002
99 (filler) "False Fortitude! Camu, Rebel Soldier at Heart!"

"Nisemono no iji! Kokoro no hanrangun Kamyu!" (ニセモノの意地!心の反乱軍カミュ!)

Λανθασμένο σθένος! Camu, επαναστάτης στην καρδιά!

3 Φεβρουαρίου 2002
100 "Rebel Warrior Koza! The Dream Vowed to Vivi!"

"Hanrangun senshi Kōza! Bibi ni chikatta yume!" (反乱軍戦士コーザ!ビビに誓った夢!) 

Ο αρχηγός των επαναστατών Kohza! Το όνειρο που ορκίστηκε στη Vivi!

10 Φεβρουαρίου 2002
101 (semi-filler) "Showdown in a Heat Haze! Ace vs. the Gallant Scorpion!"

"Yōen no kettō! Ēsu vs otoko sukōpion" (陽炎の決闘!エースVS男スコーピオン)

Αναμέτρηση στη ζέστη! Ace VS Scorpion

17 Φεβρουαρίου 2002
102 (filler) "Ruins and Lost Ways! Vivi, Her Friends, and the Country's Form!"

"Kiseki to maigo! Bibi to nakama to kuni no katachi" (遺跡と迷子!ビビと仲間と国のかたち) 

Ερείπια και χαμένοι δρόμοι! H Vivi, οι σύντροφοι και ο σχηματισμός της χώρας

24 Φεβρουαρίου 2002
103 "Spiders Café at 8 o'Clock! The Enemy Leaders Gather!"

"Supaidāzu Kafe ni hachiji teki kanbu shūgō" (スパイダーズカフェに8時敵幹部集合) 

Στο Spiders Cafe στις 8! Η συνάντηση των εχθρικών αρχηγών

3 Μαρτίου 2002
104 "Luffy vs. Vivi! The Tearful Vow to Put Friends on the Line!"

"Rufi vs Bibi! Nakama ni kakeru namida no chikai" (ルフィVSビビ!仲間に賭ける涙の誓い)

Luffy VS Vivi! Ο όρκος γεμάτος δάκρυα φτάνει τους συντρόφους στα άκρα!

10 Μαρτίου 2002
105 "The Battlefront of Alabasta! Rainbase, the City of Dreams!"

"Arabasuta sensen! Yume no machi Reinbēsu!" (アラバスタ戦線!夢の町レインベース)

Η Πρώτη γραμμή Μάχης της Arabasta! Rainbase, η πόλη των ονείρων!

17 Μαρτίου 2002
106 "The Trap of Certain Defeat! Storming Raindinners!"

"Zettai zetsumei no wana! Reindināzu totsunyū" (絶体絶命の罠!レインディナーズ突入)

Η παγίδα μιας βέβαιης ήττας! Εισβάλλοντας στο Raindinners

24 Μαρτίου 2002
107 "Operation Utopia Commences! The Swell of Rebellion Stirs!"

"Yūtopia sakusen hatsudō! Ugokidashita hanran" (ユートピア作戦発動!動き出した反乱)

Η Επιχείρηση Ουτοπία αρχίζει! Η εξέγερση ξεσπάει!

14 Απριλίου 2002
108 "The Terrifying Banana Gators and Mr. Prince!"

"Kyōfu no Bananawani to Misutā Purinsu" (恐怖のバナナワニとミスタープリンス)

Τα τρομαχτικά Bananawani και ο Mr. Prince

21 Απριλίου 2002
109 "The Key to a Great Comeback Escape! The Wax-Wax Ball!"

"Gyakuden dai dasshutsu e no kagi! Dorudoru Bōru!" (逆転大脱出への鍵!ドルドルボール!) 

Το κλειδί για μια φοβερή απόδραση! Doru Doru Ball!

28 Απριλίου 2002
110 "Merciless Mortal Combat! Luffy vs. Crocodile!"

"Jōmuyō no shitō! Rufi vs Kurokodairu!" (情無用の死闘!ルフィVSクロコダイル) 

Ανελέητη θανάσιμη μάχη! Luffy VS Crocodile

5 Μαΐου 2002
111 "Dash For a Miracle! Alabasta Animal Land!"

"Kiseki e no Shissō! Arabasuta Dōbutsu Rando" (奇跡への疾走!アラバスタ動物ランド)

Σπεύσε για ένα θαύμα! Arabasta η χώρα των ζώων!

12 Μαΐου 2002
112 "Rebel Army vs. Royal Army! Showdown at Alubarna!"

"Hanrangun vs kokuōgun! Kessen wa Arubāna!" (反乱軍VS国王軍!決戦はアルバーナ!) 

Επαναστατικός Στρατός VS Βασιλικός Στρατός! Αναμέτρηση στην Alubarna!

19 Μαΐου 2002
113 "Alubarna Grieves! The Fierce Captain Karoo!"

"Naki no Arubāna! Gekitō Karū taichō" (嘆きのアルバーナ!激闘カルー隊長!) 

H Alubarna θρηνεί! Ο ατρόμητος καπετάνιος Carue!

2 Ιουνίου 2002
114 "Sworn on a Friend's Dream! The Battle of Molehill, Block 4!"

"Nakama no yumi ni chikau! Kettō Mogura tsuka 4 banchō" (仲間の夢に誓う!決闘モグラ塚4番街)

Ορκισμένοι στο όνειρο ενός φίλου! Η μάχη στους Αμμόλοφους, Λεωφόρος 4

9 Ιουνίου 2002
115 "Big Performance's Today! The Copy-Copy Montage!"

"Honjitsu dai kōkai! Manemane Montāju!" (本日大公開!マネマネモンタージュ!) 

Μεγάλη παράσταση η σημερινή! Mane Mane Montage!

16 Ιουνίου 2002
116 "Transformed into Nami! Bon Clay's Rapid-Fire Ballet Kenpo!"

"Nami ni henshin! Bonkurē renpatsu baree Kenpō" (ナミに変身!ボンクレ-連発バレエ拳法)

Μεταμορφώθηκε σε Nami! Το ισχυρό Ballet Kenpo του Bon Clay!

23 Ιουνίου 2002
117 "Nami's Cyclone Advisory! Clima Takt Burst!"

"Nami no senpū chūihō! Kurimatakuto sakuretsu" (ナミの旋風注意報!クリマタクト炸裂) 

Η Προειδοποίηση της Nami για την Άφιξη του Κυκλώνα Η Έκρηξη του Clima Takt

30 Ιουνίου 2002
118 "Secret Passed Down in the Royal Family! The Ancient Weapon Pluton!"

"Ōke ni tsuwaru himitsu! Kodai heiki Puruton" (王家に伝わる秘密!古代兵器プルトン) 

Το Αρχαίο Όπλο Pluton Η Μυστική Κληρονομιά της Βασιλικής Οικογένειας!

14 Ιουλίου 2002
119 "Secret of Powerful Swordplay! Ability to Cut Steel and the Rhythm Things Have!"

"Gōken no kyokui! Hagane o kiru chikara to mono no kokyū" (豪剣の極意!鋼鉄を斬る力と物の呼吸) 

Το Μυστικό των Ισχυρών Ξιφομάχων! Η Ικανότητα να κόβεις Ατσάλι και ...

21 Ιουλίου 2002
120 "The Battle is Over! Koza Raises the White Flag!"

"Tatakai wa owatta! Kōza ga ageta shiroi hata" (戦いは終わった!コーザが掲げた白い旗) 

Η Μάχη Τελείωσε! O Kohza Υψώνει την Λευκή Σημαία!

4 Αυγούστου 2002
121 "Where Vivi's Voice Gets Heard! The Hero Descends!"

"Bibi no koe no yuke! Eiyū wa maiorita!" (ビビの声の行方!英雄は舞い降りた!) 

Η Φωνή της Vivi δεν Ακούγεται! Ένας Ήρωας Κατέρχεται

11 Αυγούστου 2002
122 "Sand Croc and Water Luffy! The Second Round of the Duel!"

"Suna wani to mizu Rufi! Kettō dai ni raundo" (砂ワニと水ルフィ!決闘第2ラウンド) 

Crocodile VS Water Luffy! Ο Δεύτερος γύρος της Μονομαχίας!

18 Αυγούστου 2002
123 "That Looks Croc-ish! Luffy, Run to the Royal Tomb!"

"Wanippoi! Ōke no haka e hashire Rufi!" (ワニっぽい!王家の墓へ走れルフィ!)

Αυτό μυρίζει Κροκόδειλο! Τρέχα στο Βασιλικό Τάφο Luffy!

25 Αυγούστου 2002
124 "The Nightmare Draws Near! This is the Sand-Sand Clan's Secret Base!"

"Akumu no toki hakaru! Koko wa Sunasunadan himitsu kichi" (悪夢の時迫る!ここは砂砂団秘密基地)

Ο Εφιάλτης Πλησιάζει! Η Μυστική Βάση της Συμμορίας Suna Suna!

1 Σεπτεμβρίου 2002
125 "Magnificent Wings! My Name is Pell, Guardian Deity of the Country!"

"Idai naru tsubame! Wa ga na wa kuno no shigoshin Peru" (偉大なる翼!我が名は国の守護神ペル) 

Καταπληκτικά Φτερά! Είμαι ο Pell, Πνεύμα-Φύλακας του Βασιλείου!

8 Σεπτεμβρίου 2002
126 "I Will Surpass You! Rain Falls in Alabasta!"

"Koete iku! Arabasuta ni ame ga furu!" (越えていく!アラバスタに雨が降る!) 

Θα σε νικήσω! Βροχή πέφτει στην Arabasta!

15 Σεπτεμβρίου 2002
127 "A Farewell to Arms! Pirates and Different Ideas of Justice!"

"Buki yo saraba! Kaizoku to ikutsu ka no seigi" (武器よさらば!海賊といくつかの正義) 

Το Τέλος της Μάχης! Οι Πειρατές και η Δικαιοσύνη!

6 Οκτωβρίου 2002
128 "The Pirates' Banquet and Operation Escape from Alabasta!"

"Kaizokutachi no utage to Arabasuta dasshutsu sakusen!" (海賊たちの宴とアラバスタ脱出作戦!) 

Το Συμπόσιο των Πειρατών και η Επιχείρηση Απόδρασης από την Arabasta

6 Οκτωβρίου 2002
129 "It All Started On That Day! Vivi Tells the Story of Her Adventure!"

"Hajimaru wa ano hi! Bibi ga kataru bōkendan" (始まりはあの日!ビビが語る冒険譚) 

Όλα ξεκίνησαν εκείνη τη μέρα! Η Vivi Αφηγείται την Ιστορία της

20 Οκτωβρίου 2002
130 "Scent of Danger! The Seventh Member is Nico Robin!"

"Kiken na kaori! Shichininme wa Niko Robin!" (危険な香り!七人目はニコ·ロビン!) 

Άρωμα Κινδύνου! Το έβδομο μέλος είναι η Nico Robin!

27 Οκτωβρίου 2002
131 (filler) "The First Patient! The Untold Story of the Rumble Ball!"

"Hajimete no Kanja! Ranburu Bōru Hiwa" (はじめての患者! ランブルボール秘話) 

Ο Πρώτος Ασθενής! Η Ανείπωτη Ιστορία της Rumble Ball

3 Νοεμβρίου 2002
132 (filler) "Uprising of the Navigator! For the Unyielding Dream!"

"Kōkaishi no Hanran! Yuzure Nai Yume no Tame ni!" (航海士の反乱! ゆずれない夢の為に!) 

Η Ανταρσία της Πλοηγού! Για το Άπιαστο Όνειρο!

10 Νοεμβρίου 2002
133 (filler) "A Recipe Handed Down! Sanji, the Iron Man of Curry!"

"Uketsugareru Yume! Karē no Tetsujin Sanji" (受け継がれる夢! カレーの鉄人サンジ) 

Η Συνταγή του Δόθηκε! Sanji, Άτρωτος Άνδρας Του Κάρι!

17 Νοεμβρίου 2002
134 (filler) "I Will Make it Bloom! Usopp, the Man, and the Eight-Foot Shell!"

"Sakasete Misemasu! Otoko Usoppu Hachi Shaku Tama" (咲かせてみせます! 男ウソップ八尺玉)

Θα Το Κάνω Να Ανθίσει! Ο Usopp και η Μπάλα Eight - Shaku!

24 Νοεμβρίου 2002
135 (filler) "The Fabled Pirate Hunter! Zoro, the Wandering Swordsman!"

"Uwasa no Kaizoku Gari! Sasurai no Kenshi Zoro" (噂の海賊狩り! さすらいの剣士ゾロ) 

Ο Θρυλικός Κυνηγός Πειρατών. Zoro ο Περιπλανώμενος Ξιφομάχος.

1 Δεκεμβρίου 2002
136 (filler) "Zenny of the Island of Goats and the Pirate Ship in the Mountains!"

"Yagi no Shima no Zenii to Yama no Naka no Kaizoku Sen!" (ヤギの島のゼニィと山の中の海賊船!) 

O Zenny απ'το νησί των Κατσικιών και το Πειρατικό Πλοίο στο Βουνό.

8 Δεκεμβρίου 2002
137 (filler) "How's Tricks? The Designs of Zenny the Moneylender!"

"Mōkarimakka? Kanekashi Zenii no Yabō!" (儲かりまっか? 金貸しゼニィの野望!) 

Πως Είναι Τα Κόλπα; Τα Σχέδια Του Τοκογλύφου Zenny!

15 Δεκεμβρίου 2002
138 (filler) "Whereabouts of the Island Treasure! Attack of the Zenny Pirates!"

"Shima no Otakara no Yukue! Zenii Kaizoku Dan Shutsugeki!" (島のお宝の行方! ゼニィ海賊団出撃!) 

Η Τοποθεσία του Θησαυρού! Η Επίθεση των πειρατών Zenny!'

22 Δεκεμβρίου 2002
139 (filler) "Legend of the Rainbow Mist! Old Man Henzo of Luluka Island!"

"Nijiiro no Kiri Densetsu! Rurukajima no Rōjin Henzo" (虹色の霧伝説! ルルカ島の老人ヘンゾ) 

Ο θρύλος της Ομίχλης του Ουράνιου Τόξου! Ο Γέρος Henzo του νησιού Luluka

5 Ιανουαρίου 2003
140 (filler) "Residents of the Land of Eternity! The Pumpkin Pirates!"

"Eien no Kuni no Jūnin! Panpukin Kaizoku Dan!" (永遠の国の住人! パンプキン海賊団!) 

Οι Κάτοικοι από τη γη της Αιωνιότητας! Οι πειρατές Pumpkin!

12 Ιανουαρίου 2003
141 (filler) "Thoughts of Home! The Pirate Graveyard of No Escape!"

"Kokyū e no Omoi! Dasshutsu Funō no Kaizoku Hakaba!" (故郷への想い! 脱出不能の海賊墓場!) 

Νοσταλγώντας το Σπίτι Το Νεκροταφείο των πειρατών που δεν έχει Διαφυγή.

19 Ιανουαρίου 2003
142 (filler) "An Inevitable Melee! Wetton's Schemes and the Rainbow Tower!"

"Ransen Hissu! Uetton no Yabō to Niji no Tō" (乱戦必死! ウエットンの野望と虹の塔)

Η αναπόφευκτη σύγκρουση! Τα σχέδια του Wetton και ο Πύργος του Ουράνιου Τόξου!

26 Ιανουαρίου 2003
143 (filler) "And so, the Legend Begins! To the Other Side of the Rainbow!"

"Soshite Densetsu ga Hajimaru! Iza Niji no Kanata e" (そして伝説が始まる! いざ虹の彼方へ) 

Κι Έτσι Ξεκινάει Ο Μύθος! Στο Τέλος Του Ουράνιου Τόξου!

2 Φεβρουαρίου 2003
144 "Caught Log! The King of Salvagers, Masira!"

"Ubawareta kiroku! Sarubēji ō Mashira!" (奪われた記録!サルベージ王マシラ!) 

Το κλεμμένο Log! Ο Βασιλιάς της Διάσωσης, Masira!

9 Φεβρουαρίου 2003
145 "Monsters Appear! Don't Mess with the Whitebeard Pirates!"

"Kaibutsu tōjō! Shirohige Ichimi ni wa te o dasu na" (怪物登場!白ひげ一味には手を出すな)

Τέρατα Εμφανίζονται! Μην τα βάζετε με τους Πειρατές Shirohige

16 Φεβρουαρίου 2003
146 "Quit Dreaming! Mock Town, the Town of Ridicule!"

"Yume o miru na! Azakeri no machi Mokku Taun!" (夢を見るな!嘲りの街モックタウン!) 

Σταμάτα να Ονειρεύεσαι! Mock Town, η Πόλη της Γελοιοποιήσεως!

23 Φεβρουαρίου 2003
147 "Distinguished Pirates! A Man Who Talks of Dreams and the King of Undersea Search!"

"Kaizoku no takami! Yume o kataru otoko to kaitei shinsaku ō" (海賊の高み!夢を語る男と海底探索王) 

Ξεχωριστοί πειρατές! Ο Άντρας που μιλάει για Όνειρα και ο Βασιλιάς της Υποβρύχιας εξερεύνησης!

9 Μαρτίου 2003
148 "Legendary Family! Noland, the Liar!"

"Densetsu no ichizoku! Usotsuki Nōrando" (伝説の一族!「うそつきノーランド」) 

Θρυλική Οικογένεια! Norland o Ψεύτης.

16 Μαρτίου 2003
149 "Steer for the Clouds! Capture the South Bird!"

"Kumo kaji ippai! Sausubādo o oe!" (雲舵いっぱい!サウスバードを追え!)

Στροφή προς τα Σύννεφα! Πιάνοντας ένα South Bird!

23 Μαρτίου 2003
150 "Dreams Don't Come True?! Bellamy vs. the Saruyama Alliance!"

"Gensō wa kanawanai!? Beramī VS saruyama rengō" (幻想は叶わない!?ベラミーVS猿山連合)

Τα όνειρα δε γίνονται πραγματικότητα; Bellamy VS Συμμαχία Saruyama

13 Απριλίου 2003
151 "100 Million Man! World's Greatest Power and Pirate Black Beard!"

"Ichioku no otoko! Sekai saikō kenryoku to kaizoku kurohige" (一億の男!世界最高権力と海賊黒ひげ)

Άντρας 100 Εκατομμυρίων! Η Μεγαλύτερη Δύναμη στον Κόσμο και ο πειρατής Kurohige

20 Απριλίου 2003
152 "Take to the Sky! Ride the Knockup Stream!"

"Fune wa sora o yuku! Tsukiageru kairyū ni nore" (船は空をゆく!突き上げる海流に乗れ) 

Ταξίδι στον Ουρανό! Ανεβαίνοντας το Knock Up Stream!

27 Απριλίου 2003
153 "Sail the White Sea! The Sky Knight and the Gate in the Clouds!"

"Koko wa sora no umi! Sora no kishi to tengoku no mon" (ここは空の海!空の騎士と天国の門) 

Πλέοντας στη Λευκή Θάλασσα Ο Ιππότης του Ουρανού και η Πύλη στα σύννεφα!

4 Μαΐου 2003
154 "Godland, Skypiea! Angels on a Beach of Clouds!"

"Kami no kuni Sukaipia! Kumo no nagisa no tenshitachi" (神の国スカイピア!雲の渚の天使たち) 

Skypiea, η γη του Θεού! Οι Άγγελοι της παραλίας των Σύννεφων.

11 Μαΐου 2003
155 "The Forbidden Sacred Ground! The Island Where God Lives and Heaven's Judgement!"

"Kindan no seichi! Kami no sumi shima to ten no sabaki!" (禁断の聖地!神の住む島と天の裁き!)

Η Απαγορευμένη Ιερή γη! Το μέρος όπου ζει ο θεός και η κρίση του Ουρανού

18 Μαΐου 2003
156 "Already Criminals?! Skypiea's Upholder of the Law!"

"Hayaku mo hanzaisha!? Sukaipia no hō no banjin" (早くも犯罪者!?スカイピアの法の番人) 

Ήδη Εγκληματίες; Η Υποστηρικτές του Νόμου της Skypiea!

8 Ιουνίου 2003
157 "Is Escape Possible?!? God's Challenge is Set in Motion"

"Dasshutsu naru ka!? Ugokihajimeta kami no shiren!" (脱出なるか!?動きはじめた神の試練!) 

Είναι Πιθανή η Διαφυγή; Οι Δοκιμασίες του Θεού Ξεκινούν!

15 Ιουνίου 2003
158 "A Trap on Lovely Street! The Almighty God Eneru"

"Raburī dōri no wana! Zennō naru Goddo Eneru" (ラブリー通りの罠!全能なる神エネル) 

Παγίδα στην Οδό Lovely! Ο παντοδύναμος Θεός Enel

22 Ιουνίου 2003
159 "Onward Crow! To the Sacrificial Altar!"

"Susume Karasumaru! Ikenie no saidan o mezase" (すすめカラス丸!生贄の祭壇を目指せ) 

Εμπρός Μικρό Κοράκι! Προς το Βωμό των Θυσιών!

6 Ιουλίου 2003
160 "10% Survival Rate! Satori, the Mantra Master!"

"Seizonritsu 10%! Mantora tsukai no shinkan Satori" (生存率10%!心綱使いの神官サトリ!)

Ποσοστό Επιβίωσης 10%! Ο Ιερέας Satori με τη Δύναμη Mantra!

13 Ιουλίου 2003
161 "The Ordeal of Spheres! Desperate Struggle in the Lost Forest!"

"'Tama no shiren' no kyōi! Mayoi no mori no shitō" (「玉の試練」の脅威!迷いの森の死闘) 

Ο Κίνδυνος της Δοκιμασία της Μπάλας! Μάχη μέχρι θανάτου στο Χαμένο Δάσος!

20 Ιουλίου 2003
162 "Chopper in Danger! Former God vs. Priest Shura!"

"Choppā abunau shi! Moto kami VS Shinkan Shura" (チョッパー危うし!元神VS神官シュラ)

O Chopper κινδυνεύει! Πρώην θεός εναντίον Ιερέα Shura

3 Αυγούστου 2003
163 "Profound Mystery! Ordeal of String and Ordeal of Love?!?"

"Makafushigi! Himo no shiren to koi no shiren!?" (摩訶不思議!紐の試練と恋の試練!?)

Βαθύ Μυστήριο! Δοκιμασία του Σκοινιού και Δοκιμασία της Αγάπης;

10 Αυγούστου 2003
164 "Light the Fire of Shandora! Wyper the Warrior!"

"Shandora no tō o nobose! Senshi Waipā" (シャンドラの灯を燈せ!戦士ワイパー)

Ανάψτε τη φλόγα της Shandra! Wyper, ο Πολεμιστής

17 Αυγούστου 2003
165 "Jaya, City of Gold in the Sky! Head for God's Shrine!"

"Tenkū no ōgonkyō Jaya! Mezase kami no yashiro" (天空の黄金卿ジャヤ!目指せ神の社!) 

Jaya, η Ιπτάμενη Πόλη του Χρυσού! Ο Δρόμος προς το Ναό του θεού!

24 Αυγούστου 2003
166 "Festival on the Night Before Gold-Hunting! Feelings for "Vearth!""

"ōgon zenya matsuri! Vāsu e no omoi!" (黄金前夜祭!「ヴァース」への想い!) 

Γιορτή πριν το Κυνήγι του θησαυρού! Η Επιρροή του Vearth!

7 Σεπτεμβρίου 2003
167 "Enter God Eneru! Farewell to Survivors!"

"Goddo Eneru tōjō!! Ikinokori e no yoake kyoku" (神·エネル登場!!生き残りへの夜明曲)

Η Εμφάνιση του Θεού Enel! Αντίο για τους Επιζώντες

21 Σεπτεμβρίου 2003
168 "A Giant Snake Bares Its Fangs! The Survival Game Begins!"

"Kiba muku ōhebi! Tsui ni hajimaru sabaibaru gēmu" (牙むく大蛇!遂に始まる生き残り合戦)

Ένα Τεράστιο Φίδι Επιτίθεται! Το Παιχνίδι Επιβίωσης Ξεκινά

12 Οκτωβρίου 2003
169 "The Deadly Reject! War Demon Wyper's Resolve!"

"Sutemi no haigeki! Senki Waipā no kakugo" (捨身の排撃!!「戦鬼」ワイパーの覚悟) 

Το Θανατηφόρο Reject! Η Απόφαση Του Δαίμονα Του Πολέμου Wiper

19 Οκτωβρίου 2003
170 "Fierce Mid-Air Battle! Pirate Zoro vs. Warrior Braham!"

"Kūchū no gekisen! Kaizoku Zoro VS Senshi Burahamu" (空中の激戦!海賊ゾロVS戦士ブラハム) 

Άγρια Μάχη Στον Αέρα! Πειρατής Zoro VS Πολεμιστή Braham

19 Οκτωβρίου 2003
171 "The Roaring Burn Bazooka!! Pirate Luffy vs. Warrior Wyper!"

"Unaru nenshōhō!! Rufi vs senki Waipā" (唸る燃焼砲!!ルフィVS戦鬼ワイパー闘) 

Ο Φλεγόμενος Βρυχηθμός του Μπαζούκα!! Luffy VS Πολεμιστή Wyper

26 Οκτωβρίου 2003
172 "The Ordeal of Swamp! Chopper vs Priest Gedatsu!"

"Numa no shiren! Choppā VS Shinkan Gedatsu!!" (沼の試練!チョッパーVS神官ゲダツ!!) 

Η Δοκιμασία Του Βάλτου! Chopper VS Ουράνιου Gedatsu!!

2 Νοεμβρίου 2003
173 "Unbeatable Powers! Eneru's True Form is Revealed!"

"Muteki no nōryoku! Akasareru Eneru no shōtai" (無敵の能力!明かされるエネルの正体)

Ανίκητη Ικανότητα! Η αληθινή μορφή του Enel αποκαλύπτεται

9 Νοεμβρίου 2003
174 "A Mystical City! The Grand Ruins of Shandora!"

"Maboroshi no to! Yūdai naru Shandora no iseki!!" (幻の都!雄大なるシャンドラの遺跡!!)

Μια μυστική πόλη! Τα Μεγαλειώδη Ερείπια Της Shandora!!

16 Νοεμβρίου 2003
175 "0% Survival Rate! Chopper vs Priest Ohm"

"Seisonritsu 0%!! Choppā VS shinkan Ōmu" (生存率0%!!チョッパーVS神官オーム)

0% Ποσοστό Επιβίωσης! Chopper VS Ohm

21 Δεκεββρίου 2003
176 "Climb Giant Jack! Deadly Combat in the Upper Ruins!"

"Kyodai mame tsuru o nobore!! Jōsō iseki no shitō" (巨大豆蔓”を登れ!!上層遺跡の死闘)

Σκαρφαλώστε το Giant Jack! Θανατηφόρα Μάχη στα Άνω Ερείπια

11 Ιανουαρίου 2004
177 "The Ordeal of Iron! White Barbed Death Match!"

"Tetsu no shiren no shinkocchō! Shiroibara Desumacchi!!" (鉄の試練の真骨頂!白荊デスマッチ!!)

Η Ύψιστη Πρόκληση της Δοκιμασίας του Σιδήρου! Αγώνας Λευκού Συρματοπλέγματος

18 Ιανουαρίου 2004
178 "Bursting Slash! Zoro vs Ohm!"

"Hotobashiru Zangeki! Zoro VS shinkan Ōmu!!" (ほとばしる斬撃!ゾロVS神官オーム!!)

Εκρηκτικό Κόψιμο! Zoro VS Ιερέα Ohm!!

25 Ιανουαρίου 2004
179 "Collapsing Upper Ruins! The Quintet for the Finale!"

"Kuzure yuku jōsō iseki! Shūkyoku e no gojūsō" (崩れゆく上層遺跡!終曲への五重奏!!)

Καταρρέοντα Άνω Ερείπια! Η Πεντάδα για το Φινάλε!!

1 Φεβρουαρίου 2004
180 "Showdown in the Ancient Ruins! Sky God Eneru's Goal!"

"Kodai iseki no taiketsu! Goddo Eneru no mokuteki" (古代遺跡の対決!神·エネルの目的) 

Αναμέτρηση Στο Αρχαία Ερείπια! Ο Στόχος Του Ουράνιου Θεού Enel!!

8 Φεβρουαρίου 2004
181 "Ambition Towards the Endless Vearth! The Ark Maxim!"

"Kagirinai daichi e no yabō hakobune Makushimu" (限りない大地への野望方舟マクシム!!)

Φιλοδοξίες για το ατέλειωτο Vearth Η Κιβωτός Maxim!!

15 Φεβρουαρίου 2004
182 "They Finally Clash! Pirate Luffy vs God Eneru!"

"Tsui ni gekitotsu! Kaizoku Rufi VS Goddo Eneru!!" (遂に激突!海賊ルフィVS神·エネル!!)

Τελικά συγκρούστηκαν! Πειρατής Luffy VS Θεού Enel!!

22 Φεβρουαρίου 2004
183 "Maxim Surfaces! Deathpiea is Activated!"

"Makushimu ujō! Ugokihajimeta Desupia!!" (マクシム浮上!動き始めたデスピア!!) 

To Maxim ανυψώνεται! Η αρχή της Deathpiea!!

29 Φεβρουαρίου 2004
184 "Luffy Falls! Eneru's Judgement and Nami's Wish!"

"Rufi rakuka! Kami no sabaki to Nami no nozomi!!" (ルフィ落下!神の裁きとナミの望み!!)

O Luffy πέφτει! Η Κρίση του Θεού και η ευχή της Nami!!

7 Μαρτίου 2004
185 "The Two Awaken! On the Front Lines of the Burning Love Rescue!"

"Mesameta futari! Moeru koi no kyūshutsu zensen!!" (目覚めた二人!燃える恋の救出前線!!)

Οι δύο ξύπνησαν! Η πρώτη γραμμή της φλογισμένης αγάπης!!

14 Μαρτίου 2004
186 "Capriccio for Despair! The Impending Doom of Sky Island!"

"Zetsubō e no kyōsōkyoku hakari kuru sorajima no shōmetsu!!" (絶望への狂想曲迫り来る空島の消滅!!)

Καπρίτσιο για καταστροφή! Η επικείμενη καταδίκη του Ουράνιου Νησιού!!

21 Μαρτίου 2004
187 "Lead by a Bell's Sound! Tale of the Great Warrior and the Explorer!"

"Kane no oto no michibiki! Daisenshi to shinkenka no monogatari" (鐘の音の導き!大戦士と探検家の物語)

Καθοδηγούμενος από τον ήχο της καμπάνας! Η ιστορία του Μέγα Πολεμιστή και του εξερευνητή!

28 Μαρτίου 2004
188 "Free From the Spell! The Great Warrior Sheads Tears!"

"Jubaku kara no kaihō! Daisenshi ga nagashita namida!!" (呪縛からの解放!大戦士が流した涙!!)

Ελεύθεροι από την ατίμωση! Τα δάκρυα του Μεγάλου Πολεμιστή!!

28 Μαρτίου 2004
189 "Eternal Friends! The Vowed Bell Echoes Across the Mighty Seas!"

"Eien no shinyū! Daikaigen ni hibiku chikai no kane" (永遠の親友!大海原に響く誓いの鐘) 

Αιώνιοι φίλοι! Η Καμπάνα του όρκου ηχεί στη θάλασσα!!

4 Απριλίου 2004
190 "Angel Island, Obliterated! The Horror of The Raigo's Advent!!"

"Enjerushima shōmetsu! Raigō kōrin no kyōfu!" (エンジェル島消滅!雷迎降臨の恐怖!!) 

Η καταστροφή του Νησιού Angel! Ο τρόμος του επερχόμενου Raigou!!

25 Απριλίου 2004
191 "Knock Over Giant Jack! Last Hope for Escape!"

"Kyodai mame tsuru o taose! Dasshutsu e no saigō no nozomi" (巨大豆蔓を倒せ!脱出への最後の望み) 

Κόψτε το Giant Jack! Τελευταία ελπίδα απόδρασης

2 Μαΐου 2004
192 "Miracle on Skypiea! The Love Song Heard in the Clouds!"

"Kami no kuni no kiseki! Tenshi ni todoita shima no kasei" (神の国の奇跡!天使に届いた島の歌声)

Θαύμα στη Γη του Θεού! Το Τραγούδι της αγάπης που ακούστηκε στα σύννεφα

9 Μαΐου 2004
193 "The Battle Ends! Proud Fantasia Echo's Far!"

"Tatakai no shūen! Tōku hibiku hokori takaki gensōkyoku" (戦いの終焉!遠く響く誇り高き幻想曲) 

Ο πόλεμος τελειώνει! Η υπέροχη μουσική φαντασία ηχεί παντού

23 Μαΐου 2004
194 "I Made it here! The Yarn the Poneglyphs Spin!"

"Ware koko ni itaru! Rekishi no honbun ga tsumugu mono" (我ここに至る!歴史の本文が紡ぐもの)

Ήρθα εδώ! Η ύφανση των Poneglyph

6 Ιουνίου 2004
195 (semi-filler) "Off to the Blue Sea!! A Heartfelt Finale!!"

"Iza seikai e!! Omoi ga shibarinasu saishū gakushō" (いざ青海へ!!想いが織りなす最終楽章)

Επιτέλους στην Μπλε Θάλασσα!! Φινάλε συνυφασμένο με συναισθήματα

13 Ιουνίου 2004
196 (filler) "A State of Emergency is Issued! A Notorious Pirate Ship has Infiltrated!"

"Hijō Jitai Hatsumei! Akumei Takaki Kaizokusen Sennyū" (非常事態発令!悪名高き海賊船潜入!)

Ανακοίνωση έκτακτης ανάγκης! Εισβολή ενός διαβόητου πειρατικού πλοίου!

20 Ιουνίου 2004
197 (filler) "Sanji the Cook! Proving His Merit at the Marine Dining Hall!"

"Ryōrinin Sanji! Kaigun Shokudō de Shinka Hakki!" (料理人サンジ!海軍食堂で真価発揮!)

Sanji ο Σεφ! Επιδεικνύοντας την περηφάνια στην Τραπεζαρία Του Ναυτικού!

4 Ιουλίου 2004
198 (filler) "Captured Zoro! Chopper's Emergency Operations!"

"Towareta Zoro to Choppā Kinkyū Shittō" (囚われたゾロとチョッパー緊急執刀!)

Η Αιχμαλωσία του Zoro Η επείγουσα χειρουργική επέμβαση του Chopper!

11 Ιουλίου 2004
199 (filler) "The Marines Dragnet Closes In! The Second Member Captured!"

"Hakaru Kaigun no Sōsamō! Towareta Futarime!" (迫る海軍の捜査網!囚われた二人目!)

Η έρευνα του Ναυτικού πλησιάζει! κι άλλο μέλος του πληρώματος αιχμαλωτίστηκε!

18 Ιουλίου 2004
200 (filler) "Luffy and Sanji's Daring Rescue Mission!"

"Kesshi no Rufi to Sanji! Kūshutsu Daisakusen!" (決死のルフィとサンジ!救出大作戦!) 

Η τολμηρή αποστολή σωτηρίας του Luffy και του Sanji!

8 Αυγούστου 2004
201 (filler) "Enter the Hot-Blooded Special Forces! Battle on the Bridge!"

"Netsuketsu Tokubetsu Butai Sansen! Burijji Kōbōsen!" (熱血特別部隊参戦!ブリッジ攻防戦!)

Η επίθεση των θερμόαιμων Ειδικών Δυνάμεων! Μάχη στη γέφυρα!

5 Σεπτεμβρίου 2004
202 (filler) "Breaking Through the Siege! The Going Merry is Recovered!"

"Hōimō Toppa! Dakkan Gōingu Merī-gō" (包囲網突破!奪還ゴーイングメリー号)

Διασπώντας την πολιορκία! Η διάσωση του Going Merry

19 Σεπτεμβρίου 2004
203 (filler) "The Pirate Ship Disappears! Fortress Battle, Round #2!"

"Kieta Kaizokusen! Yōsai Kōbō Dai 2 Raundo" (消えた海賊船!要塞攻防第2ラウンド)

Το πειρατικό πλοίο εξαφανίζεται! Μάχη στο φρούριο, 2ος γύρος

26 Σεπτεμβρίου 2004
204 (filler) "The Gold and Waver Recovery Operations!"

"Ōgon Dakkan Sakusen to Ueibā Kaishū Sakusen!" (黄金奪還作戦とウエイバー回収作戦!)

Επιχείρηση ανάκτησης του χρυσού και του Waver!

3 Οκτωβρίου 2004
205 (filler) "The One Fell Swoop Plan! Jonathan's Surefire Secret Tactic!"

"Ichimōdajin Keikaku! Jonasan Jishin no Hisaku!" (一網打尽計画!ジョナサン自信の秘策)

Το σχέδιο συγκέντρωσης των πειρατών! Η μυστική στρατηγική νίκης του Jonathan

3 Οκτωβρίου 2004
206 (filler) "Farewell, Marine Fortress! The Last Battle for Escape!"

"Saraba Kaigun Yōsai! Dasshutsu e no Saigō no Kōbō" (さらば海軍要塞!脱出への最後の攻防)

Αντίο Φρούριο! Η τελική μάχη για την απόδραση

10 Οκτωβρίου 2004
207 "Great Adventure in Long Ring Long Land!"

"Rongu Ringu Rongu Rando no Daibōken!" (ロングリングロングランドの大冒険!)

Η Μεγάλη Περιπέτεια στο Long Ring Long Land!

31 Οκτωβρίου 2004
208 "A Davy Back with the Foxy Pirates!"

"Fokushī Kaizokudan to Dēbī Bakku!" (フォクシー海賊団とデービーバック!)

Davy Back με τους πειρατές Foxy!

7 Νοεμβρίου 2004
209 "Round 1! One Lap of the Donut Race!"

"Dai Ikkaisen! Gururi Ishū Dōnatsu Rēsu" (第一回戦!ぐるり一周ドーナツレース)

Το Πρώτο Αγώνισμα! Η Ενός Γύρου Κούρσα Donut

14 Νοεμβρίου 2004
210 "Silver Fox Foxy! The Merciless Interference!"

"Gin Gitsune no Fokushī! Mōretsu Bōgai Kōsei!" (銀ギツネのフォクシー!猛烈妨害攻勢)

Foxy, η Ασημένια Αλεπού! Το Πονηρό Σαμποτάζ

21 Νοεμβρίου 2004
211 "Round 2! Shoot It into the Groggy Ring!"

"Dai Ni Kaisen! Buchikome Gurokkī Ringu!" (第二回戦!ブチ込めグロッキーリング)

Το Δεύτερο Αγώνισμα! Παλεύοντας στο Παιχνίδι της Μπάλας

28 Νοεμβρίου 2004
212 "A Barrage of Red Cards in Groggy Ring!"

"Reddo Kādo Renpatsu! Gurokkī Ringu" (レッドカード連発!グロッキーリング)

Μπαράζ Κόκκινων Καρτών στο Παιχνίδι της Μπάλας

5 Δεκεμβρίου 2004
213 (filler) "Round 3! The Round-and-Round Roller Race!"

"Daisan Kaisen! Guruguru Rōrā Rēsu!" (第三回戦!ぐるぐるローラーレース!)

Το Τρίτο Αγώνισμα! Γύρω Γύρω - Ο Αγώνας Πατινάζ!

12 Δεκεμβρίου 2004
214 (filler) "A Seriously Heated Race! Into the Final Round!"

"Hakunetsu Bakusō Rēsu! Saishū Raundo Totsunyū" (白熱爆走レース!最終ラウンド突入!)

Ο Αγώνας Παίρνει Φωτιά! Εμπρός για τον Τελευταίο Γύρο!

19 Δεκεμβρίου 2004
215 (filler) "Screaming-Hot Bombardment! Pirate Dodgeball!"

"Unaru Netsukyū Gōkyu! Kaizoku Dojjibōru!" (うなる熱球剛球! 海賊ドッジボール!)

9 Ιανουαρίου 2005
216 (filler) "Showdown on the Cliff! Red Light, Green Light!"

"Dangai no Kessen! Daruma-san ga Koronda!" (断崖の決戦!だるまさんがころんだ!) 

9 Ιανουαρίου 2005
217 "The Captains Square Off! The Final Combat Round!"

"Kyaputen Taiketsu! Saishūsen Konbatto!" (キャプテン対決!最終戦コンバット!)

16 Ιανουαρίου 2005
218 "Full-Blast Slow-Slow Onslaught Vs. Invulnerable Luffy!"

"Zenkai Noro Noro Kōgeki vs Fujimi no Rufi" (全開ノロノロ攻撃VS不死身のルフィ)

23 Ιανουαρίου 2005
219 "Epic, Heated Combat! The Fateful Final Conclusion!"

"Sōzetsu Nettō Konbatto! Unmei no Saishū Ketchaku!" (壮絶熱闘コンバット!運命の最終決着)

30 Ιανουαρίου 2005
220 (filler) "Was It Lost? Stolen? Who Are You?"

"Ushinatta? Ubawareta? Omae wa Dare da?" (失った?奪われた?おまえはだれだ?) 

6 Φεβρουαρίου 2005
221 (filler) "A Mysterious Boy With a Horn and Robin's Deduction!"

"Fude o Daita Nazo no Shōnen to Robin no Suiri!" (笛を抱いた謎の少年とロビンの推理!)

13 Φεβρουαρίου 2005
222 (filler) "Now, Let's Get Back Our Memories! The Pirate Crew Lands On the Island!"

"Iza Kioku o Dakkan seyo! Kaizokudan Shima ni Jōriku" (いざ記憶を奪還せよ!海賊団島に上陸)

20 Φεβρουαρίου 2005
223 (filler) "Zoro Bares His Fangs! A Savage Animal Stands in the Way!"

"Kiba o Muku Zoro! Tachihadakatta Yajū" (牙をむくゾロ!立ちはだかった野獣!)

27 Φεβρουαρίου 2005
224 (filler) "The Last Counterattack by the Memory Thief Who Reveals His True Colors!"

"Honsei o Arawashita Kioku Dorobō no Saigo no Gyakushū" (本性を現した記憶泥棒の最後の逆襲!) 

6 Μαρτίου 2005
225 (filler) "Proud Man! Silver Fox Foxy!"

"Hokori Takaki Otoko! Gin Gitsune no Fokushī" (誇り高き男!銀ギツネのフォクシー) 

13 Μαρτίου 2005
226 (semi-filler) "The Guy Who’s the Closest to Invincible? And the Most Dangerous Man!"

"Mottomo Muteki ni Chikai Yatsu? To Mottomo Kiken na Otoko!" (最も無敵に近い奴?と最も危険な男!) 

20 Μαρτίου 2005
227 "Navy Headquarters Admiral Aokiji! The Ferocity of an Ultimate Powerhouse!"

"Kaigun Hombu Taishō Aokiji! Saikō Senryoku no Kyōi" (海軍本部大将青キジ!最高戦力の脅威)

27 Μαρτίου 2005
228 "Duel Between Rubber and Ice! Luffy vs. Aokiji!"

"Gomu to Koori no Ikkiuchi! Rufi VS Aokiji!" (ゴムと氷の一騎打ち!ルフィVS青キジ)

27 Μαρτίου 2005
229 "The Dashing Sea Train and the City of Water: Water Seven!"

"Shissō umi ressha to mizu no miyako Uōtā Seven" (疾走海列車と水の都ウォーターセブン)

17 Απριλίου 2005
230 "Adventure in the City on the Water! Head to the Mammoth Shipbuilding Plant!"

"Suijō toshi no bōken! Mezase kyodai sōsen kōjō" (水上都市の冒険!目指せ巨大造船工場) 

24 Απριλίου 2005
231 "The Franky Family and Iceburg!"

"Furankī ikka to Aisubāgu-san" (フランキー一家とアイスバーグさん)

1 Μαΐου 2005
232 "Galley-La Company! A Grand Sight: Dock #1!"

"Garēra Kanpanī! Soukan ichiban Dokku" (ガレーラカンパニー!壮観一番ドック)

15 Μαΐου 2005
233 "Pirate Abduction Incident! A Pirate Ship That Can Only Await Her End!"

"Kaizoku yūkai jiken to shi o matsu dake no kaizokusen" (海賊誘拐事件と死を待つだけの海賊船)

22 Μαΐου 2005
234 "Rescuing Our Friend! Raid On the Franky House!"

"Nakama kyūshutsu! Nagarikomi Furankī Hausu" (仲間救出!殴りこみフランキーハウス)

5 Ιουνίου 2005
235 "Big Fight Under the Moon! The Pirate Flag Flutters With Sorrow!"

"Gekka no dai kenka! Kanashimi ni hirugaeru kaizoku hata!" (月下の大喧嘩!哀しみに翻る海賊旗!)

12 Ιουνίου 2005
236 "Luffy vs. Usopp! Collision of Two Men's Pride!"

"Rufi VS Usoppu! Butsukaru otoko no iji" (ルフィvsウソップ!ぶつかる男の意地)

19 Ιουνίου 2005
237 "Severe Shock Hits the City of Water! Iceberg Targeted!"

"Gekishin mizu no miyako! Newareta Aisubāgu" (激震水の都!狙われたアイスバーグ) 

3 Ιουλίου 2005
238 "Gum-Gum Human vs. Fire-Breathing Cyborg!"

"Gomugomu ningen VS hi o fuku kaizō ningen" (ゴムゴム人間VS火を吹く改造人間)

10 Ιουλίου 2005
239 "The Straw Hat Pirates Are the Culprits? The Protectors of the City of Water!"

"Hannin wa mugiwara kaizokudan? Mizu no miyako no yōjinbo" (犯人は麦わら海賊団?水の都の用心棒)

31 Ιουλίου 2005
240 "Eternal Farewell? Nico Robin: The Woman Who Draws Darkness!"

"Eien no wakare? Yami o hiku onna Niko Robin" (永遠の別れ?闇を引く女ニコ·ロビン)

7 Αυγούστου 2005
241 "Capture Robin! The Determination of the Straw Hats!"

"Robin o tsukamaero! Mugiwara ichimi no ketsui" (ロビンを捕まえろ!麦わら一味の決意)

14 Αυγούστου 2005
242 "Cannon Fire Is the Signal! CP9 Goes Into Action!"

"Aizu wa hōgeki to tomo ni! Ugokidashita CP9" (合図は砲撃と共に!動き出したCP9)

21 Αυγούστου 2005
243 "CP9 Takes Off Their Masks! Their Shocking True Faces!"

"Kamen o totta CP9! Sono odoroki no sugao" (仮面を取ったCP9!その驚きの素顔)

4 Σεπτεμβρίου 2005
244 "Secret Bond! Iceberg and Franky!"

"Hisometa kizuna! Aisubāgu to Furankī" (秘めた絆!アイスバーグとフランキー) 

11 Σεπτεμβρίου 2005
245 "Come Back, Robin! Showdown With CP9!"

"Kaette koi Robin! CP9 to no taiketsu!" (帰って来いロビン!CP9との対決!)

18 Σεπτεμβρίου 2005
246 "The Straw Hat Pirates Annihilated? The Menace of the Leopard Model!"

"Mugiwara kaizokudan zenmetsu? Moderu hyō no kyōi" (麦わら海賊団全滅?モデル豹の脅威!)

23 Οκτωβρίου 2005
247 "The Man Who Is Loved Even by His Ship! Usopp's Tears!"

"Fune kara mo aisareta otoko! Usoppu no namida!" (船からも愛された男!ウソップの涙!)

30 Οκτωβρίου 2005
248 "Franky's Past! The Day the Sea Train First Ran!"

"Furankī no kako! Umi ressha ga hashitta hi" (フランキーの過去!海列車が走った日)

6 Νοεμβρίου 2005
249 "Spandam's Scheme! The Day the Sea Train Shook!"

"Supandamu no inbō! Umi ressha ga ureta hi" (スパンダムの陰謀!海列車が揺れた日)

13 Νοεμβρίου 2005
250 "The End of the Legendary Man! The Day the Sea Train Cried!"

"Densetsu no otoko no saigo! Umi ressha ga naita hi" (伝説の男の最期!海列車が泣いた日)

27 Νοεμβρίου 2005
251 "The Truth Behind Her Betrayal! Robin's Sorrowful Decision!"

"Uragiri no shinsō! Robin no kanashiki ketsui!" (裏切りの真相!ロビンの哀しき決意!) 

27 Νοεμβρίου 2005
252 "The Steam Whistle Forces Friends Apart! The Sea Train Starts to Run!"

"Nakama o hikihanasu kiteki! Hashiridasu umi ressha" (仲間を引き離す汽笛!走り出す海列車) 

4 Δεκεμβρίου 2005
253 "Sanji Barges In! Sea Train Battle in the Storm!"

"Sanji tsotsunyū! arashi no naka no umi ressha batoru!" (サンジ突入!嵐の中の海列車バトル!)

11 Δεκεμβρίου 2005
254 "Nami's Soul Cries Out! Straw Hat Luffy Makes a Comeback!"

"Nami tamashii no sakebi! Mugiwara no Rufi fukukatsu!" (ナミ魂の叫び!麦わらのルフィ復活!)

22 Ιανουαρίου 2006
255 "Another Sea Train? Rocketman Charges Forth!"

"Mō hitotsu no umi ressha? Rokettoman shutsugeki" (もう一つの海列車?ロケットマン出撃)

29 Ιανουαρίου 2006
256 "Rescue Our Friends! A Bond Among Foes Sworn with Fists!"

"Nakama o sukue! Kobushi ni chikatta teki dōshi no kizuna!" (仲間を救え!拳に誓った敵同士の絆!)

5 Φεβρουαρίου 2006
257 "Smash the Wave! Luffy and Zoro Use the Strongest Combo!"

"Nami o sake! Rufi to Zoro no saikyō gattai waza" (波を砕け!ルフィとゾロの最強合体技)

26 Φεβρουαρίου 2006
258 "A Mysterious Man Appears?! His Name Is Sniperking!"

"Nazo no otoko tōjō!? Sono na wa Sogekingu!" (謎の男登場!?その名はそげキング!) 

5 Μαρτίου 2006
259 "Showdown Between Cooks! Sanji vs. Ramen Kenpo"

"Kokku taiketsu! Sanji VS Rāmen kenpō" (コック対決!サンジVSラーメン拳法)

12 Μαρτίου 2006
260 "Rooftop Duel! Franky vs. Nero"

"yane no ue no kettō! Furankī VS Nero" (屋根の上の決闘!フランキーVSネロ) 

19 Μαρτίου 2006
261 "Clash! Demon-Slasher Zoro vs. Ship-Slasher T-Bone!"

"Gekitotsu! Onigiri Zoro VS funegiri T Bōn" (激突!鬼斬りゾロVS船斬りTボーン)

2 Απριλίου 2006
262 "Scramble over Robin! A Cunning Plan by Sniperking!!"

"Robin sōdatsusen! Sogekingu no kisaku!!" (ロビン争奪戦!そげキングの奇策!!)

16 Απριλίου 2006
263 "The Judicial Island! Full View of Enies Lobby!"

"Shihō no shima! Eniesu Robī no zenbō" (司法の島!エニエス·ロビーの全貌!)

30 Απριλίου 2006
264 "Landing Operations Start! Charge in, Straw Hats!"

"Jōriku Sakusen Shidō! Mugiwara Ichimi Totsunyū seyo!" (上陸作戦始動! 麦わら一味突入せよ!)

21 Μαΐου 2006
265 "Luffy Cuts Through! Big Showdown on the Judicial Island!"

"Rufi Kai Shingeki! Shihō no Shima de Dai Kessen!" (ルフィ快進撃! 司法の島で大決戦!!) 

4 Ιουνίου 2006
266 "Battle Against Giants! Open the Second Gate!"

"Kyojinzoku to no Kōbō! Dai Ni no Mon o Akero!" (巨人族との攻防! 第2の門を開けろ!)

11 Ιουνίου 2006
267 "Find a Way Out! Rocketman Takes Flight!"

"Katsuro o Hirake! Sora o Tobu Rokettoman!" (活路を開け! 空を飛ぶロケットマン!)

18 Ιουνίου 2006
268 "Catch Up with Luffy! The Straw Hats’ All-Out Battle"

"Rufi ni Oitsuke! Mugiwara Ichimi Sōryokusen" (ルフィに追いつけ! 麦わら一味総力戦) 

25 Ιουνίου 2006
269 "Robin Betrayed! The Motive of the World Government!"

"Uragira re ta Robin! Sekai Seifu no Omowaku!" (裏切られたロビン! 世界政府の思惑!)

25 Ιουνίου 2006
270 "Give Robin Back! Luffy vs. Blueno!"

"Robin o Kaese! Rufi vs. Burūno!" (ロビンを返せ! ルフィvsブルーノ!)

2 Ιουλίου 2006
271 "Don’t Stop! Hoist the Counterattack Signal!"

"Tachidomaru na! Hangeki no Noroshi o Agero!" (立ち止まるな! 反撃の狼煙を上げろ!)

9 Ιουλίου 2006
272 "Almost to Luffy! Gather at the Courthouse Plaza!"

"Rufi Mokuzen! Saibanshomae Hiroba e Shūketsu se yo" (ルフィ目前! 裁判所前広場へ集結せよ)

23 Ιουλίου 2006
273 "Everything is to Protect My Friends! Second Gear Activated!"

"Subete wa Nakama o Mamoru Tame ni! Gia Sekando Hatsudō" (全ては仲間を守る為に! ギア2発動!)

30 Ιουλίου 2006
274 "Give us your answer, Robin! The Straw Hats' Outcry!"

"Kotaero Robin! Mugiwara Ichimi no Sakebi!!" (答えろロビン! 麦わら一味の叫び!!)

6 Αυγούστου 2006
275 "Robin's Past! The Girl was called a Devil!"

"Robin no Kako! Akuma to Yoba re ta Shōjo!" (ロビンの過去! 悪魔と呼ばれた少女!)

13 Αυγούστου 2006
276 "Fated Mother and Daughter! The Mother's Name is Olvia!"

"Shukumei no Oyako! Sono Haha no Na wa Orubia!" (宿命の母娘! その母の名はオルビア!)

10 Σεπτεμβρίου 2006
277 "The Tragedy of Ohara! The Terror of the Buster Call!"

"Ohara no Higeki! Basutā Kōru no Kyōfu" (オハラの悲劇! バスターコールの恐怖)

24 Σεπτεμβρίου 2006
278 "Say You Want to Live! We Are Your Friends!!"

"Ikitai to Ie! Oretachi wa Nakama da!!" (生きたいと言え! オレ達は仲間だ!!) 

24 Σεπτεμβρίου 2006
279 (filler) "Jump Towards the Falls! Luffy's Feelings!"

"Taki ni Mukatte Tobe! Rufi no Omoi!!" (滝に向かって飛べ! ルフィの想い!!) 

1 Οκτωβρίου 2006
280 (filler) "The Ways of Men! Zoro's Techniques, Usopp's Dream!"

"Otoko no Ikisama! Zoro no Waza Usoppu no Yume" (男の生き様! ゾロの業·ウソップの夢)

8 Οκτωβρίου 2006
281 (filler) "A Bond of Friendship Woven by Tears! Nami's World Map!"

"Namida ga Tsumui da Nakama no Kizuna! Nami no Sekai Chizu" (涙が紡いだ仲間の絆! ナミの世界地図)

15 Οκτωβρίου 2006
282 (filler) "Parting Builds a Man's Character! Sanji and Chopper!"

"Wakare ga Otoko o Migaku! Sanji to Choppā" (別れが男を磨く! サンジとチョッパー) 

22 Οκτωβρίου 2006
283 (filler) "Everything is for Her Friends! Robin in the Darkness!"

"Subete wa Nakama no Tame ni! Yami no Naka no Robin!" (全ては仲間の為に! 闇の中のロビン!) 

29 Οκτωβρίου 2006
284 "I'm Not Gonna Hand Over the Blueprints! Franky's Decision!"

"Sekkeizu wa Watasanai! Furankī no Ketsudan" (設計図は渡さない! フランキーの決断)

5 Νοεμβρίου 2006
285 "Obtain the 5 Keys! The Straw Hat Pirates vs. CP9!"

"Itsutsu no Kage o Ubae! Mugiwara Ichimi Tai CP9" (5つの鍵を奪え! 麦わら一味対CP9)

12 Νοεμβρίου 2006
286 "Devil Fruit Powers! Kaku and Jabra Transform!"

"Akuma no Mi no Chikara! Kaku to Jabura Daihenshin" (悪魔の実の力! カクとジャブラ大変身)

19 Νοεμβρίου 2006
287 "I Won't Kick Even If It Costs Me My Life! Sanji's Chivalry!"

"Shin demo Keran! Sanji Otoko no Kishidō" (死んでも蹴らん! サンジ男の騎士道!)

26 Νοεμβρίου 2006
288 "Fukurou's Miscalculation! My Cola is the Water of Life!"

"Fukurō no Gosan! Ore no Kōra wa Inochi no Mizu" (フクロウの誤算! 俺のコーラは命の水)

3 Δεκεμβρίου 2006
289 "Zoro Busts Out a New Technique! The Sword's Name is Sniperking?"

"Zoro Shinwaza Sakuretsu! Katana no Na wa Sogekingu?" (ゾロ新技炸裂! 刀の名はそげキング?)

10 Δεκεμβρίου 2006
290 "Uncontrollable! Chopper's Forbidden Rumble!"

"Seigyo Funō! Choppā Kindan no Ranburu!" (制御不能! チョッパー禁断のランブル)

17 Δεκεμβρίου 2006
291 (filler) "Boss Luffy Returns! Is It a Dream or Reality? Lottery Ruckus!"

"Rufi Oyabun Futatabi! Yume ga Aware ka Tomikuji Zōdō" (ルフィ親分再び! 夢か現か富くじ騒動)

24 Δεκεμβρίου 2006
292 (filler) "A Big Rice Cake Tossing Race at the Castle! Red Nose's Plot!"

"Oshiro de Mochi Maki Dai Rēsu! Akai Hana no Inbō" (お城で餅まき大レース! 赤い鼻の陰謀)

7 Ιανουαρίου 2007
293 "Bubble Master Kalifa! The Soap Trap Closes in on Nami!"

"Awatsukai Karifa! Nami ni Hakaru Sekken no Wana" (泡使いカリファ! ナミに迫る石鹸の罠)

14 Ιανουαρίου 2007
294 "Resounding Bad News! The Buster Call Invoked!"

"Hibikiwataru Kyōhō! Hatsudō Basutā Kōru!" (響き渡る凶報! 発動バスターコール!) 

21 Ιανουαρίου 2007
295 "Five Namis? Nami Strikes Back With Mirages!"

"Gonin no Nami? Hangeki wa Shinkirō to Tomo ni!" (5人のナミ? 反撃は蜃気楼とともに!)

28 Ιανουαρίου 2007
296 "Nami's Decision! Fire at the Out-Of-Control Chopper!"

"Nami no Ketsudan! Bōsō Choppā o Ute!" (ナミの決断! 暴走チョッパーを撃て!) 

4 Φεβρουαρίου 2007
297 "Hunter Sanji Makes An Entrence? Elegy for a Lying Wolf!"

"Garibito Sanji Tōjō? Usotsuki Ōkami ni Okuru Banka" (狩人サンジ登場!? 嘘つき狼に贈る挽歌)

11 Φεβρουαρίου 2007
298 "Fiery Kicks! Sanji's Full Course of Foot Techniques!"

"Shakunetsu no Keri! Sanji Ashiwaza no Furukōsu" (灼熱の蹴り! サンジ足技のフルコース) 

25 Φεβρουαρίου 2007
299 "Fierce Sword Attacks! Zoro vs. Kaku, Powerful Sword Fighting Showdown!"

"Hakujin no Mōgeki! Zoro Tai Kaku Kyōryoku Sangeki Taiketsu" (白刃の猛襲! ゾロ対カク強力斬撃対決)

4 Μαρτίου 2007
300 "Demon God Zoro! An Incarnation Of Asura Born From Fighting Spirit!"

"Kishin Zoro! Kihaku ga Miseta Ashura no Keshin" (鬼神ゾロ! 気迫が見せた阿修羅の化身) 

11 Μαρτίου 2007
301 "Spandam Frightened! The Hero on the Tower of Law!"

"Spandamu Kyōgo! Shihō no Tō ni Tatsu Eiyū" (スパンダム驚愕! 司法の塔に立つ英雄)

18 Μαρτίου 2007
302 "Robin Freed! Luffy vs. Lucci, Showdown Between Leaders!"

"Robin Kaihō! Rufi Tai Rutchi Chōjō Kessen" (ロビン解放! ルフィ対ルッチ頂上決戦)

25 Μαρτίου 2007
303 (filler) "Boss Luffy is the Culprit? Track Down the Missing Great Cherry Tree!"

"Hannin wa Rufi Oyabun? Kieta Ōzakura o Oe" (犯人はルフィ親分? 消えた大桜を追え)

1 Απριλίου 2007
304 "I Can't Protect Anyone Unless I Win! Third Gear Activated!"

"Katenakya Dare mo Mamorenai! Gia Sado Shidō" (勝てなきゃ誰も守れない! ギア3始動)

8 Απριλίου 2007
305 "Shivering Past! Dark Justice and Rob Lucci!"

"Senritsu no Kako! Yami no Seigi to Robu Rutchi" (戦慄の過去! 闇の正義とロブ·ルッチ)

15 Απριλίου 2007
306 "A Mysterious Mermaid Appears? As Consciousness Fades Away..."

"Maboroshi no Ningyo Awareru? Usure Yuku Ishiki no Naka de" (幻の人魚現る? 薄れゆく意識のなかで) 

22 Απριλίου 2007
307 "Cannon Fire Sinks the Island! Franky's Lamentation!"

"Hōka ni Shizumu Shima! Furankī Munen no Sakebi" (砲火に沈む島! フランキー無念の叫び)

29 Απριλίου 2007
308 "Wait for Luffy! Mortal Combat on the Bridge of Hesitation!"

"Rufi o Mate! Tamerai no Hashi no Shitō!" (ルフィを待て! ためらいの橋の死闘!)

6 Μαΐου 2007
309 "Fists Full of Emotion! Luffy Unleashes Gatling with All His Might!"

"Kobushi ni Kometa Omoi! Rufi Konshin no Gātoringu" (拳に込めた想い! ルフィ渾身の銃乱打)

13 Μαΐου 2007
310 "From the Sea, a Friend Arrives! The Straw Hats Share the Strongest Bond!"

"Tomo, Umi Yori Kuru! Mugiwara Ichimi Saikyō no Kizuna" (友, 海より来る! 麦わら一味最強の絆)

20 Μαΐου 2007
311 "Everyone Makes a Great Escape! The Road to Victory is for the Pirates!"

"Zen'in Dai Dasshutsu! Shōsha no Michi wa Kaizoku no Tame ni" (全員大脱出! 勝者の道は海賊のために)

27 Μαΐου 2007
312 "Thank You, Merry! Snow Falls over the Parting Sea!"

"Arigatō Merī! Yuki ni Kemuru Wakare no Umi" (ありがとうメリー! 雪に煙る別れの海)

3 Ιουνίου 2007
313 "Peace Interrupted! A Navy Vice Admiral with a Fist of Love!"

"Yaburareta Ansoku! Ai no Kobushi o Motsu Kaigun Chūjō" (破られた安息! 愛の拳を持つ海軍中将)

10 Ιουνίου 2007
314 "The Strongest Family? Luffy's Father Revealed!"

"Saikyō no Kakei? Akasareta Rufi no Chichi!" (最強の家系? 明かされたルフィの父!) 

17 Ιουνίου 2007
315 "Its Name Is The New World! The Fate of the Grand Line!"

"Sono Na wa Shin Sekai! Gurando Rain no Yukue" (その名は新世界! 偉大なる航路の行方)

24 Ιουνίου 2007
316 "Shanks Makes a Move! The Linchpin to the Reckless Era!"

"Shankusu Ugoku! Bōsōsuru Jidai e no Kusabi" (シャンクス動く! 暴走する時代への楔)

1 Ιουλίου 2007
317 (filler) "The Girl in Search of Her Yagara! Great Search in the City of Water!"

"Yagara o Sagasu Shōjo! Mizu no Miyako Daisōsasen!" (ヤガラを探す少女! 水の都大捜査線!)

8 Ιουλίου 2007
318 (filler) "Mothers are Strong! Zoro's Hectic Household Chores!"

"Haha wa Tsuyoshi! Zoro no Dotabata Kaji Tetsudai" (母は強し! ゾロのドタバタ家事手伝い)

15 Ιουλίου 2007
319 (filler) "Sanji's Shock! Mysterious Old Man and His Super Yummy Cooking!"

"Sanji Shōgeki! Nazo no Jii-san to Hageuma Ryōri" (サンジ衝撃! 謎の爺さんと激ウマ料理) 

22 Ιουλίου 2007
320 "Everyone Finally Has A Bounty! A Pirate Group Worth Over Six Hundred Million!"

"Tsui ni Zen'in Shōkinkubi! Rokuoku Koe no Ichimi!" (ついに全員賞金首! 6億超えの一味!) 

19 Αυγούστου 2007
321 "The King of Animals that Overlooks the Sea! The Dream Ship Magnificently Completed!"

"Umi o Nozomu Hyakujū no Ō! Yume no Fune Dōdō Kansei!" (海を臨む百獣の王! 夢の船堂々完成!)

26 Αυγούστου 2007
322 "Goodbye My Dear Underlings! Franky Departs!"

"Saraba Itoshiki Kobun-tachi! Furankī Tatsu" (さらば愛しき子分達! フランキー発つ)

2 Σεπτεμβρίου 2007
323 "Departing the City of Water! Usopp Mans Up and Brings Closure to the Duel!"

"Shukkō Mizu no Miyako! Otoko Usoppu Kettō no Kejime" (出港水の都! 男ウソップ決闘のケジメ)

9 Σεπτεμβρίου 2007
324 "Wanted Posters Make It Around the World! Celebrations in Their Hometowns as the Ship Moves Forward!"

"Meguru Tehaisho! Kokyō wa Odoru Fune wa Susumu!" (めぐる手配書! 故郷は踊る 船は進む!)

16 Σεπτεμβρίου 2007
325 "The Most Heinous Power! Blackbeard's Darkness Attacks Ace!"

"Saikyō no Nōryoku! Ēsu o Osou Kurohige no Yami" (最凶の能力! エースを襲う黒ひげの闇)

23 Σεπτεμβρίου 2007
326 (filler) "The Mysterious Band of Pirates! Sunny and the Dangerous Trap!"

"Nazo no Kaizoku Go Ichigyō! Sanī-gō to Kikken na Wana" (謎の海賊ご一行!サニー号と危険な罠)

14 Οκτωβρίου 2007
327 (filler) "Sunny in a Pinch! Roar, Secret Superspeed Mecha!"

"Sanī-gō Pinchi! Unare Chōsoku no Himitsu Meka" (サニー号ピンチ!唸れ超速の秘密メカ)

21 Οκτωβρίου 2007
328 (filler) "The Dream Sinking in the New World! The Disillusioned Pirate, Puzzle!"

"Shinsekai ni Shizumu Yume! Shitsui no Kaizoku Pazūru" (新世界に沈む夢!失意の海賊パズール)

28 Οκτωβρίου 2007
329 (filler) "The Assassins Attack! The Great Battle on Ice Begins!"

"Osoi Kuru Shikaku-tachi! Kōri Ue Daibatoru Kaishi" (襲い来る刺客たち!氷上大バトル開始)

4 Νοεμβρίου 2007
330 (filler) "The Staw Hat’s Hard Battles! A Pirate Soul Risking It All for the Flag!"

"Taikusen Mugiwara Ichimi! Hata ni Kakeru Kaizokudamashī" (大苦戦麦わら一味!旗にかける海賊魂)

11 Νοεμβρίου 2007
331 (filler) "Hot Full Throttle! The Twin’s Magnetic Power Drawing Near!"

"Atsukurushisa Zenkai! Semaru Futago no Jiryoku Pawā" (暑苦しさ全開! 迫る双子の磁力パワー)

18 Νοεμβρίου 2007
332 (filler) "Mansion of Great Chaos! The Enraged Don and the Captured Crew!"

"Daikōran no Kan! Ikaru Don to Toraware no Ichimi" (大混乱の館! 怒るドンと囚われの一味)

25 Νοεμβρίου 2007
333 (filler) "The Return of the Phoenix! The Dream of the Pirate Flag Sworn to a Friend!"

"Fushichō Futatabi! Tomo ni Chikau Kaizokuki no Yume" (不死鳥ふたたび! 友に誓う海賊旗の夢)

2 Δεκεμβρίου 2007
334 (filler) "The Red Hot Decisive Battle! Luffy vs. The Scorching Don!"

"Atsu Atsu Chōkessen! Rufi vs. Shakuretsu no Don" (アツアツ超決戦! ルフィvs灼熱のドン)

9 Δεκεμβρίου 2007
335 (filler) "Waiting in the New World! Farewell to the Brave Pirates!"

"Shinsekai de Matsu! Isamashiki Kaizoku to no Wakare" (新世界で待つ! 勇ましき海賊との別れ)

16 Δεκεμβρίου 2007
336 (filler) "Chopperman to the Rescue! Protect the TV Station by the Shore!"

"Shutsudō Choppāman! Mamore Nagisa no Terebi Kyoku" (出動チョッパーマン!守れ渚のTV局)

23 Δεκεμβρίου 2007
337 "Plunging into the Devil’s Sea! The Mysterious Skeleton Floating in the Fog!"

"Ma no Umi Totsunyū! Kiri ni Ukabu Nazo no Gaikotsu" (魔の海突入! 霧に浮かぶ謎のガイコツ)

6 Ιανουαρίου 2008
338 "The Joy of Seeing People! The Gentleman Skeleton’s True Identity!"

"Hito ni Aeta Yorokobi! Gaikotsu Shinshi no Shōtai" (人に逢えた喜び! ガイコツ紳士の正体) 

13 Ιανουαρίου 2008
339 "One Unnatural Phenomenon After the Next! Disembarking on Thriller Bark!"

"Kai Genshō Zokuzoku! Surirābāku Jōriku" (怪現象ぞくぞく! スリラーバーク上陸)

20 Ιανουαρίου 2008
340 "The Man Called a Genius! Hogback Makes His Appearance!"

"Tensai to Yobareta Otoko! Hogubakku Awararu!" (天才と呼ばれた男! ホグバック現る!)

27 Ιανουαρίου 2008
341 "Nami’s in a Major Pinch! The Zombie Mansion and the Invisible Man!"

"Nami Daipinchi! Zonbi Yashiki to Tōmei Ningen" (ナミ大ピンチ! ゾンビ屋敷と透明人間)

3 Φεβρουαρίου 2008
342 "The Zombie’s Secret! Hogback’s Nightmarish Laboratory!"

"Zonbi no Nazo! Akumu no Hogubakku Kenkyūsho" (ゾンビの謎! 悪夢のホグバック研究所)

10 Φεβρουαρίου 2008
343 "His Name is Moria! The Great Shadow-Seizing Pirate's Trap!"

"Sono Na wa Moria! Kage o Nigiru Daikaizoku no Wana" (その名はモリア! 影を握る大海賊の罠)

17 Φεβρουαρίου 2008
344 "Feast of the Zombie Song! The Night Raid's Bell is the Sound of Darkness!"

"Zonbi Songu no Kyōen! Yōchi no Kane wa Yami no Oto" (ゾンビ歌の饗宴! 夜討ちの鐘は闇の音)

24 Φεβρουαρίου 2008
345 "A Bunch of Animals? Perona's Wonder Garden!"

"Dōbutsu Ippai? Perōna no Wandāgāden" (動物いっぱい? ペローナの不思議の庭)

2 Μαρτίου 2008
346 "The Vanishing Straw Hat Crew! A Mysterious Swordsman Appears!"

"Kieru Mugiwara Ichimi! Arawareta Nazo no Kenshi!" (消える麦わら一味! 現れた謎の剣士!)

9 Μαρτίου 2008
347 "Chivalry Remains! The Traitorous Zombie Protects Nami!"

"Nokoru Kishidō! Nami o Mamoru Uragiri Zonbi" (残る騎士道! ナミを守る裏切りゾンビ) 

16 Μαρτίου 2008
348 "Appearing from the Sky! That Man Is the Humming Swordsman!"

"Sora kara Sanjō! Kenkyō Hanauta wa Ano Otoko!" (空から参上! 剣狭ハナウタはあの男!) 

23 Μαρτίου 2008
349 "Luffy's Emergency Situation! The Ultimate Shadow's Destination!"

"Rufi Kinkyūjitai! Saikyō no Kage no Ikisaki!" (ルフィ緊急事態! 最強の影の行き先!)

30 Μαρτίου 2008
350 "The Warrior Known As the "Devil"!! The Moment of Oars' Revival"

"Majin to Yobareta Senshi!! Ōzu Fukkatsu no Toki" (魔人と呼ばれた戦士!! オーズ復活の時)

20 Απριλίου 2008
351 "Awakening After 500 Years!! Oars Opens His Eyes!!"

"Gohyakunen Buri no Mezame!! Ōzu Kaigan!!" (500年ぶりの目覚め!! オーズ開眼!!)

27 Απριλίου 2008
352 "A Belief Worth Begging to Live for!! Brook Defends His Afro"

"Shinnen no Inochigoi!! Afuro o Mamoru Burukku" (信念の命乞い!! アフロを守るブルック)

4 Μαΐου 2008
353 "A Man's Promise Never Dies!! To the Friend Waiting Under the Distant Sky"

"Otoko no Chikai wa Shinazu!! Tōi Sora de Matsu Tomo e" (男の誓いは死なず!! 遠い空で待つ友へ)

11 Μαΐου 2008
354 "I Swear to Go See Him! Brook and the Cape of Promise"

"Kanarazu Ai ni Iku!! Burukku to Yakusoku no Misaki" (必ず会いに行く!! ブルックと約束の岬)

18 Μαΐου 2008
355 "Food, Nami and Shadows!! Luffy's Enraged Counterattack"

"Meshi to Nami to Kage!! Luffi Ikari no Daihangeki" (メシとナミと影!! ルフィ怒りの大反撃)

25 Μαΐου 2008
356 "Usopp's the Strongest? Leave Anything Negative to Him"

"Usoppu Saikyō? Negateibu wa Makasetoke" (ウソップ最強? ネガティブは任せとけ)

1 Ιουνίου 2008
357 "The General Zombies Are Down in a Flash!! Oars Feels Like an Adventure!!"

"Jeneraru Zonbi Shunsetsu!! Ōzu wa Bōken Kibun!!" (将軍ゾンビ瞬殺!! オーズは冒険気分!!)

8 Ιουνίου 2008
358 "Blazing Knight Sanji!! Kick Down the Fake Wedding"

"Honō no Naito Sanji!! Keri Tsubuse Itsuwari no Kyoshiki" (炎の騎士サンジ!! 蹴り潰せの偽り挙式)

15 Ιουνίου 2008
359 "A Clear-Clear History? Sanji's Stolen Dream"

"Suke Suke no Innen? Ubawareta Sanji no Yume" (スケスケの因縁? 奪われたサンジの夢)

22 Ιουνίου 2008
360 "Save Me, Hero!! My Enemy Is the Immortal Princess"

"Tasukete Hīrō!! Teki wa Fujimi no Purinsesu" (助けて英雄!! 敵は不死身のプリンセス)

29 Ιουνίου 2008
361 "Perona Is Terrified!! Usopp and Untruthful Share the Same "U""

"Perona Kyōfu!! Uso no U wa Usoppu no U" (ペローナ恐怖!! 嘘のウはウソップのウ)

6 Ιουλίου 2008
362 "Slashes Dancing On the Rooftop!! Zoro vs. Ryuma's Showdown"

"Yane ni Mau Zangeki!! Ketchaku Zoro VS Ryūma" (屋根に舞う斬撃!! 決着ゾロVSリューマ)

13 Ιουλίου 2008
363 "Chopper Is Furious!! Hogback's Evil Medical Practices"

"Choppā Gekido!! Hogubakku Ma no Ijutsu" (チョッパー激怒!! ホグバック魔の医術)

20 Ιουλίου 2008
364 "Oars Roars! Come Out, Straw Hat Crew"

"Ōzu Hoeru!! Dete Koi Mugiwara no Ichimi" (オーズ吼える!! 出て来い麦わらの一味) 

3 Αυγούστου 2008
365 "Luffy Is the Enemy! The Ultimate Zombie vs. The Straw Hat Crew"

"Teki wa Rufi!! Saikyō Zonbi tai Mugiwara no Ichimi" (敵はルフィ!! 最強ゾンビ対麦わらの一味)

10 Αυγούστου 2008
366 "You're Going Down, Absalom!! Nami's Lightning Attack of Friendship!!"

"Taorero Abusaromu!! Nami Yūjō no Raigeki!!" (倒れろアブサロム!! ナミ友情の雷撃!!)

17 Αυγούστου 2008
367 "Knock Him Down!! Special Attack: Straw Hat Docking?"

"Ubae Daun!! Hissatsu Mugiwara Dokkingu?" (奪えダウン!! 必殺麦わらドッキング?)

24 Αυγούστου 2008
368 "The Silent Assault!! The Mysterious Visitor, Tyrant Kuma"

"Ashioto Naki Shūrai!! Nazo no Bōmonsha: Bōkun Kuma" (足音なき襲来!! 謎の訪問者•暴君くま)

31 Αυγούστου 2008
369 "Oars + Moria! The Most Heinous Combination of Brains and Brawn"

"Ōzu Purasu Moria – Chikara to Zunō no Saikyō Gattai" (オーズ+モリア 力と頭脳の最強合体)

7 Σεπτεμβρίου 2008
370 "The Secret Plan to Turn the Tables! Nightmare Luffy Makes His Appearance"

"Gyakuten e no Hisaku – Naitomea Rufi Kenzan" (逆転への秘策 ナイトメア•ルフィ見参)

14 Σεπτεμβρίου 2008
371 "The Straw Hat Crew Gets Wiped Out! The Shadow-Shadow's Powers in Full Swing"

"Kaimetsu, Mugiwara Ichimi – Kage Kage no Chikara Zenkai" (壊滅, 麦わら一味 カゲカゲの能力全開)

21 Σεπτεμβρίου 2008
372 "The Incredible Battle Starts! Luffy vs Luffy"

"Chōzetsu Batoru Sutāto! Rufi Tai Rufi" (超絶バトルスタート! ルフィVSルフィ)

28 Σεπτεμβρίου 2008
373 "The End of the Battle Is Nigh! Pound in the Finishing Move"

"Ketchaku Semaru! Tatakikome, Todome no Ichigeki" (決着迫る! たたき込め, とどめの一撃)

5 Οκτωβρίου 2008
374 "Our Bodies Vanish! The Morning Sun Shines On the Nightmarish Island!"

"Karada ga Kieru! Akumu no Shima ni Sasu Asahi!" (肉体が消える! 悪夢の島に射す朝日!)

12 Οκτωβρίου 2008
375 "Not Out of Danger Yet! Orders to Annihilate the Straw Hat Crew"

"Owaranai Kiki! Mugiwara Ichimi Massatsu Shirei" (終わらない危機! 麦わら一味抹殺指令)

19 Οκτωβρίου 2008
376 "It Repels Everything! Kuma’s Paw-Paw Power!"

"Subete o Hajiku Kuma no Nikyu Nikyu no Nōryoku" (すべてを弾くくまのニキュニキュの能力)

9 Νοεμβρίου 2008
377 "The Pain of My Crewmates Is My Pain! Zoro's Desperate Fight!"

"Nakama no Itami wa Waga Itami – Zoro Kesshi no Tatakai" (仲間の痛みは我が痛みゾロ決死の戦い)

16 Νοεμβρίου 2008
378 "The Promise from a Distant Day! The Pirates' Song and a Small Whale!"

"Tōi Hi no Yakusoku – Kaizoku no Uta to Chīsa na Kujira" (遠い日の約束 海賊の唄と小さなクジラ)

23 Νοεμβρίου 2008
379 "Brook's Past! A Sad Farewell with His Cheerful Comrade!"

"Burukku no Kako – Yōki na Nakama Kanashiki Wakare" (ブルックの過去 陽気な仲間悲しき別れ)

30 Νοεμβρίου 2008
380 "Bink's Booze! The Song that Connects the Past with the Present!"

"Binkusu no Sake – Kako to Ima o Tsunagu Uta" (ビンクスの酒 過去と現在をつなぐ唄)

7 Δεκεμβρίου 2008
381 "A New Crewmate! The Musician, Humming Brook!"

"Aratana Nakama! Ongakuka – Hanauta no Burukku" (新たな仲間! 音楽家·鼻唄のブルック)

14 Δεκεμβρίου 2008
382 (filler) "The Slow-Slow Menace! 'Silver Fox' Foxy Returns!"

"Noro Noro no Kyōi – Gingitsune no Fokushī Futatabi" (ノロノロの脅威 銀狐のフォクシー再び)

21 Δεκεμβρίου 2008
383 (filler) "The Great Scramble for Treasure! Collapse! Spa Island!"

"Otakara Daisōdatsusen! Hōkai! Supa Airando-gō" (お宝大争奪戦! 崩壊! スパアイランド号)

28 Δεκεμβρίου 2008
384 (filler) "Brook's Great Struggle! Is the Path to Becoming a True Comrade Rigorous?"

"Burukku Daifuntō – Shin no Nakama e no Michi Kewashi?" (ブルック大奮闘 真の仲間への道険し?)

11 Ιανουαρίου 2009
385 18 Ιανουαρίου 2009
386 25 Ιανουαρίου 2009
387 1 Φεβρουαρίου 2009
388 8 Φεβρουαρίου 2009
389 15 Φεβρουαρίου 2009
390 22 Φεβρουαρίου 2009
391 1 Μαρτίου 2009
392 8 Μαρτίου 2009
393 15 Μαρτίου 2009
394 29 Μαρτίου 2009
395 5 Απριλίου 2009
396 12 Απριλίου 2009
397 19 Απριλίου 2009
398 26 Απριλίου 2009
399 3 Μαΐου 2009
400 10 Μαΐου 2009
401 17 Μαΐου 2009
402 24 Μαΐου 2009
403 31 Μαΐου 2009
404 7 Ιουνίου 2009
405 14 Ιουνίου 2009
406 (filler) 21 Ιουνίου 2009
407 (filler) 28 Ιουνίου 2009
408 5 Ιουλίου 2009
409 12 Ιουλίου 2009
410 19 Ιουλίου 2009
411 2 Αυγούστου 2009
412 9 Αυγούστου 2009
413 16 Αυγούστου 2009
414 23 Αυγούστου 2009
415 30 Αυγούστου 2009
416 6 Σεπτεμβρίου 2009
417 13 Σεπτεμβρίου 2009
418 20 Σεπτεμβρίου 2009
419 27 Σεπτεμβρίου 2009
420 4 Οκτωβρίου 2009
421 11 Οκτωβρίου 2009
422 18 Οκτωβρίου 2009
423 25 Οκτωβρίου 2009
424 1 Νοεμβρίου 2009
425 8 Νοεμβρίου 2009
426 (filler) 15 Νοεμβρίου 2009
427 (filler) 22 Νοεμβρίου 2009
428 (filler) 29 Νοεμβρίου 2009
429 (filler) 6 Δεκεμβρίου 2009
430 13 Δεκεμβρίου 2009
431 20 Δεκεμβρίου 2009
432 27 Δεκεμβρίου 2009
433 10 Ιανουαρίου 2010
434 17 Ιανουαρίου 2010
435 24 Ιανουαρίου 2010
436 31 Ιανουαρίου 2010
437 7 Φεβρουαρίου 2010
438 14 Φεβρουαρίου 2010
439 21 Φεβρουαρίου 2010
440 28 Φεβρουαρίου 2010
441 7 Μαρτίου 2010
442 14 Μαρτίου 2010
443 21 Μαρτίου 2010
444 28 Μαρτίου 2010
445 4 Απριλίου 2010
446 11 Απριλίου 2010
447 18 Απριλίου 2010
448 25 Απριλίου 2010
449 2 Μαΐου 2010
450 9 Μαΐου 2010
451 16 Μαΐου 2010
452 23 Μαΐου 2010
453 30 Μαΐου 2010
454 6 Ιουνίου 2010
455 13 Ιουνίου 2010
456 20 Ιουνίου 2010
457 (filler) 27 Ιουνίου 2010
458 (filler) 11 Ιουλίου 2010
459 18 Ιουλίου 2010
460 1 Αυγούστου 2010
461 8 Αυγούστου 2010
462 15 Αυγούστου 2010
463 22 Αυγούστου 2010
464 29 Αυγούστου 2010
465 5 Σεπτεμβρίου 2010
466 12 Σεπτεμβρίου 2010
467 19 Σεπτεμβρίου 2010
468 26 Σεπτεμβρίου 2010
469 3 Οκτωβρίου 2010
470 10 Οκτωβρίου 2010
471 17 Οκτωβρίου 2010
472 24 Οκτωβρίου 2010
473 31 Οκτωβρίου 2010
474 7 Νοεμβρίου 2010
475 14 Νοεμβρίου 2010
476 21 Νοεμβρίου 2010
477 28 Νοεμβρίου 2010
478 5 Δεκεμβρίου 2010
479 12 Δεκεμβρίου 2010
480 19 Δεκεμβρίου 2010
481 26 Δεκεμβρίου 2010
482 9 Ιανουαρίου 2011
483 16 Ιανουαρίου 2011
484 23 Ιανουαρίου 2011
485 30 Ιανουαρίου 2011
486 6 Φεβρουαρίου 2011
487 13 Φεβρουαρίου 2011
488 20 Φεβρουαρίου 2011
489 6 Μαρτίου 2011
490 20 Μαρτίου 2011
491 27 Μαρτίου 2011
492 3 Απριλίου 2011
493 10 Απριλίου 2011
494 17 Απριλίου 2011
495 24 Απριλίου 2011
496 1 Μαΐου 2011
497 (filler) 8 Μαΐου 2011
498 (semi-filler) 15 Μαΐου 2011
499 (filler) 22 Μαΐου 2011
500 29 Μαΐου 2011
501 5 Ιουνίου 2011
502 12 Ιουνίου 2011
503 19 Ιουνίου 2011
504 26 Ιουνίου 2011
505 3 Ιουλίου 2011
506 10 Ιουλίου 2011
507 17 Ιουλίου 2011
508 31 Ιουλίου 2011
509 7 Αυγούστου 2011
510 14 Αυγούστου 2011
511 21 Αυγούστου 2011
512 28 Αυγούστου 2011
513 4 Σεπτεμβρίου 2011
514 11 Σεπτεμβρίου 2011
515 18 Σεπτεμβρίου 2011
516 25 Σεπτεμβρίου 2011
517 2 Οκτωβρίου 2011
518 9 Οκτωβρίου 2011
519 16 Οκτωβρίου 2011
520 23 Οκτωβρίου 2011
521 30 Οκτωβρίου 2011
522 6 Νοεμβρίου 2011
523 13 Νοεμβρίου 2011
524 20 Νοεμβρίου 2011
525 27 Νοεμβρίου 2011
526 4 Δεκεμβρίου 2011
527 11 Δεκεμβρίου 2011
528 18 Δεκεμβρίου 2011
529 25 Δεκεμβρίου 2011
530 8 Ιανουαρίου 2012
531 15 Ιανουαρίου 2012
532 22 Ιανουαρίου 2012
533 29 Ιανουαρίου 2012
534 5 Φεβρουαρίου 2012
535 12 Φεβρουαρίου 2012
536 19 Φεβρουαρίου 2012
537 26 Φεβρουαρίου 2012
538 4 Μαρτίου 2012
539 18 Μαρτίου 2012
540 25 Μαρτίου 2012
541 1 Απριλίου 2012
542 (filler) 8 Απριλίου 2012
543 15 Απριλίου 2012
544 22 Απριλίου 2012
545 29 Απριλίου 2012
546 6 Μαΐου 2012
547 13 Μαΐου 2012
548 20 Μαΐου 2012
549 27 Μαΐου 2012
550 3 Ιουνίου 2012
551 10 Ιουνίου 2012
552 17 Ιουνίου 2012
553 24 Ιουνίου 2012
554 1 Ιουλίου 2012
555 8 Ιουλίου 2012
556 15 Ιουλίου 2012
557 29 Ιουλίου 2012
558 5 Αυγούστου 2012
559 12 Αυγούστου 2012
560 19 Αυγούστου 2012
561 26 Αυγούστου 2012
562 2 Σεπτεμβρίου 2012
563 9 Σεπτεμβρίου 2012
564 16 Σεπτεμβρίου 2012
565 23 Σεπτεμβρίου 2012
566 30 Σεπτεμβρίου 2012
567 7 Οκτωβρίου 2012
568 14 Οκτωβρίου 2012
569 21 Οκτωβρίου 2012
570 28 Οκτωβρίου 2012
571 4 Νοεμβρίου 2012
572 11 Νοεμβρίου 2012
573 18 Νοεμβρίου 2012
574 25 Νοεμβρίου 2012
575 (filler) 2 Δεκεμβρίου 2012
576 (filler) 9 Δεκεμβρίου 2012
577 (filler) 16 Δεκεμβρίου 2012
578 (filler) 23 Δεκεμβρίου 2012
579 6 Ιανουαρίου 2013
580 13 Ιανουαρίου 2013
581 20 Ιανουαρίου 2013
582 27 Ιανουαρίου 2013
583 3 Φεβρουαρίου 2013
584 10 Φεβρουαρίου 2013
585 17 Φεβρουαρίου 2013
586 3 Μαρτίου 2013
587 17 Μαρτίου 2013
588 24 Μαρτίου 2013
589 31 Μαρτίου 2013
590 (filler) 7 Απριλίου 2013
591 14 Απριλίου 2013
592 21 Απριλίου 2013
593 28 Απριλίου 2013
594 5 Μαΐου 2013
595 12 Μαΐου 2013
596 19 Μαΐου 2013
597 26 Μαΐου 2013
598 2 Ιουνίου 2013
599 9 Ιουνίου 2013
600 16 Ιουνίου 2013
601 23 Ιουνίου 2013
602 30 Ιουνίου 2013
603 7 Ιουλίου 2013
604 14 Ιουλίου 2013
605 21 Ιουλίου 2013
606 28 Ιουλίου 2013
607 11 Αυγούστου 2013
608 18 Αυγούστου 2013
609 25 Αυγούστου 2013
610 1 Σεπτεμβρίου 2013
611 8 Σεπτεμβρίου 2013
612 15 Σεπτεμβρίου 2013
613 22 Σεπτεμβρίου 2013
614 29 Σεπτεμβρίου 2013
615 6 Οκτωβρίου 2013
616 13 Οκτωβρίου 2013
617 20 Οκτωβρίου 2013
618 27 Οκτωβρίου 2013
619 3 Νοεμβρίου 2013
620 10 Νοεμβρίου 2013
621 17 Νοεμβρίου 2013
622 24 Νοεμβρίου 2013
623 1 Δεκεμβρίου 2013
624 8 Δεκεμβρίου 2013
625 15 Δεκεμβρίου 2013
626 (filler) 22 Δεκεμβρίου 2013
627 (filler) 5 Ιανουαρίου 2014
628 (semi-filler) 12 Ιανουαρίου 2014
629 19 Ιανουαρίου 2014
630 26 Ιανουαρίου 2014
631 2 Φεβρουαρίου 2014
632 9 Φεβρουαρίου 2014
633 16 Φεβρουαρίου 2014
634 23 Φεβρουαρίου 2014
635 2 Μαρτίου 2014
636 16 Μαρτίου 2014
637 23 Μαρτίου 2014
638 30 Μαρτίου 2014
639 6 Απριλίου 2014
640 13 Απριλίου 2014
641 20 Απριλίου 2014
642 27 Απριλίου 2014
643 4 Μαΐου 2014
644 11 Μαΐου 2014

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «ワンピース». Fuji Television. Ανακτήθηκε στις March 15, 2011. 
  2. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.43 '99 10/18(月)~10/24(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-18. Retrieved on 2009-03-03.
  3. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.47 '99 11/15(月)~11/21(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-11-20. Retrieved on 2009-03-03.
  4. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.48 '99 11/22(月)~11/28(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-11-20. Retrieved on 2009-03-03.
  5. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.50 '99 12/6(月)~12/12(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-11-20. Retrieved on 2009-03-03.
  6. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.51 '99 12/13(月)~12/19(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-11-20. Retrieved on 2009-03-03.
  7. 7,0 7,1 "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.1 1999 12/27(月)~2000 1/2(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-18. Retrieved on 2009-03-04.
  8. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.3 '00 1/10(月)~1/16(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  9. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.4 '00 1/17(月)~1/23(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  10. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.5 '00 /24(月)~1/30(日) [sic]" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-09. Retrieved on 2009-03-04.
  11. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.6 2000 1/31(月)~2/6(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-14. Retrieved on 2009-03-04.
  12. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.7 2000 2/7(月)~2/13(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-26. Retrieved on 2009-03-04.
  13. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.8 2000 2/14(月)~2/20(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-20. Retrieved on 2009-03-04.
  14. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.9 2000 2/21(月)~2/27(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-08-25. Retrieved on 2009-03-04.
  15. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.10 2000 2/28(月)~3/5(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  16. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.11 2000 3/6(月)~3/12(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-13. Retrieved on 2009-03-04.
  17. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.12 2000 3/13(月)~3/19(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-20. Retrieved on 2009-03-04.
  18. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.13 2000 3/20(月)~3/26(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-25. Retrieved on 2009-03-04.
  19. 19,0 19,1 "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.16 2000 4/10(月)~4/16(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-28. Retrieved on 2009-03-04.
  20. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.18 2000 4/24(月)~4/30(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-16. Retrieved on 2009-03-04.
  21. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.20 2000 5/8(月)~5/14(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  22. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.21 2000 5/15(月)~5/21(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-12. Retrieved on 2009-03-04.
  23. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.22 2000 5/22(月)~5/28(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-09. Retrieved on 2009-03-04.
  24. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.23 2000 5/29(月)~6/4(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-08. Retrieved on 2009-03-04.
  25. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.24 2000 6/5(月)~6/11(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-09. Retrieved on 2009-03-04.
  26. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.26 2000 6/19(月)~6/25(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-13. Retrieved on 2009-03-04.
  27. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.27 2000 6/26(月)~7/2(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-04.
  28. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.29 2000 7/10(月)~7/16(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-13. Retrieved on 2009-03-04.
  29. 29,0 29,1 "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.30 2000 7/17(月)~7/23(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-13. Retrieved on 2009-03-04.
  30. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.31 2000 7/24(月)~7/30(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-30. Retrieved on 2009-03-04.
  31. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.32 2000 7/31(月)~8/6(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-28. Retrieved on 2009-03-04.
  32. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.33 2000 8/7(月)~8/13(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-04.
  33. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.34 2000 8/14(月)~8/20(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-25. Retrieved on 2009-03-04.
  34. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.35 2000 8/21(月)~8/27(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-01-08. Retrieved on 2009-03-04.
  35. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.36 2000 8/28(月)~9/3(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-09-26. Retrieved on 2009-03-04.
  36. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.37 2000 9/4(月)~9/10(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  37. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.38 2000 9/11(月)~9/17(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-04.
  38. 38,0 38,1 "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.40 '00 9/25(月)~10/1(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-09. Retrieved on 2009-03-04.
  39. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.42 2000 10/9(月)~10/15(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-04.
  40. "種目別高世帯視聴率番組10 Vol.44 2000 10/23(月)~10/29(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-27.
  41. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.45 2000 10/30(月)〜 11/5(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-27.
  42. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.46 2000 11/6(月)〜 11/12(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-12-19. Retrieved on 2009-03-28.
  43. 43,0 43,1 "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.48 2000 11/20(月)〜 11/26(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-28.
  44. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.49 2000 11/27(月)〜 12/3(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-28.
  45. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.50 2000 12/4(月)〜 12/10(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-08. Retrieved on 2009-03-28.
  46. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.51 2000 12/11(月)〜 12/17(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-28.
  47. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.2 2001 1/8(月)〜 1/14(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-09. Retrieved on 2009-03-28.
  48. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.3 2001 1/15(月)〜 1/21(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-08. Retrieved on 2009-03-28.
  49. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.4 2001 1/22(月)〜 1/28(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-10. Retrieved on 2009-03-28.
  50. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.5 2001 1/29(月)〜 2/4(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-13. Retrieved on 2009-03-28.
  51. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.6 2001 2/5(月)〜 2/11(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2006-09-12. Retrieved on 2009-03-28.
  52. 52,0 52,1 "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.8 2001 2/19(月)〜 2/25(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-04-28. Retrieved on 2009-03-28.
  53. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.9 2001 2/26(月)〜3/4(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-04-28. Retrieved on 2009-03-28.
  54. "種目別高世帯視聴率番組10 VOL.10 2001 3/5(月)〜 3/11(日)" (in Japanese). Video Research. Archived from the original on 2005-04-28. Retrieved on 2009-03-28.
  55. «種目別高世帯視聴率番組10 Vol.12 2001 3/19(月) ~ 3/25(日)» (στα Japanese). Video Research. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις April 28, 2005. Ανακτήθηκε στις March 17, 2009. 

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία