Άνοιγμα κυρίου μενού

Κατάλογος πολιτειών των ΗΠΑ ανά ρυθμό αύξησης πληθυσμού

κατάλογος εγχειρήματος Wikimedia
(Ανακατεύθυνση από Κατάλογος πολιτειών των ΗΠΑ κατά ρυθμό αύξησης πληθυσμού)
Χάρτης μεταβολής πληθυσμού στις πολιτείες των ΗΠΑ μεταξύ Ιουλίου 2007 και Ιουλίου 2008.
Υπόμνημα:

Αυτό το λήμμα περιλαμβάνει κατάλογο των πολιτειών των Ηνωμένων Πολιτειών κατά εκτίμηση που ποσοστού μεταβολής του πληθυσμού από τον Απρίλιο του 2010 έως τον Ιούλιο του 2011, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους διαθέσιμους υπολογισμούς από την Στατιστική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών (United States Census Bureau).[1]

Κατάταξη Πολιτεία ή Περιφέρεια
των ΗΠΑ
Ποσοστό μεταβολής
πληθυσμού (%)
- Flag of the District of Columbia.svg Περιφέρεια της Κολούμπια 2.70
1 Flag of Texas.svg Τέξας 2,10
2 Flag of Utah.svg Γιούτα 1,93
3 Flag of Alaska.svg Αλάσκα 1,76
4 Flag of Colorado.svg Κολοράντο 1,74
5 Flag of North Dakota.svg Βόρεια Ντακότα 1,69
6 Flag of Washington.svg Ουάσινγκτον 1,57
7 Flag of Arizona.svg Αριζόνα 1,42
8 Flag of Florida.svg Φλόριδα 1,36
9 Flag of Georgia (U.S. state).svg Γεωργία 1.32
10 Flag of North Carolina.svg Βόρεια Καρολίνα 1,27
11 Flag of South Dakota.svg Νότια Ντακότα 1,22
12 Flag of Virginia.svg Βιρτζίνια 1,19
13 Flag of California.svg Καλιφόρνια 1,18
14 Flag of South Carolina.svg Νότια Καρολίνα 1,16
15 Flag of New Mexico.svg Νέο Μεξικό 1,12
16 Flag of Idaho.svg Αϊντάχο 1,11
17 Flag of Oklahoma.svg Οκλαχόμα 1,07
18 Flag of Hawaii.svg Χαβάη 1,07
19 Flag of Oregon.svg Όρεγκον 1.06
20 Flag of Delaware.svg Ντέλαγουερ 1.02
21 Flag of Maryland.svg Μέριλαντ 0.95
22 Flag of Louisiana.svg Λουιζιάνα 0.91
- Flag of the United States.svg Ηνωμένες Πολιτείες 0.91
23 Flag of Tennessee.svg Τενεσί 0.90
24 Flag of Montana.svg Μοντάνα 0.89
25 Flag of Nebraska.svg Νεμπράσκα 0.89
26 Flag of Nevada.svg Νεβάδα 0.84
27 Flag of Wyoming.svg Ουαϊόμινγκ 0.80
28 Flag of Minnesota.svg Μινεσότα 0.77
29 Flag of Arkansas.svg Αρκάνσας 0.76
30 Flag of Kentucky.svg Κεντάκυ 0.69
31 Flag of Kansas.svg Κάνσας 0.64
32 Flag of Massachusetts.svg Μασσαχουσέτη 0.61
33 Flag of Iowa.svg Αϊόβα 0.52
34 Flag of Indiana.svg Ινδιάνα 0.51
35 Flag of Alabama.svg Αλαμπάμα 0.48
36 Flag of New York.svg Νέα Υόρκη 0.45
37 Flag of Wisconsin.svg Ουισκόνσιν 0.44
38 Flag of Mississippi.svg Μισσισσιππής 0.38
39 Flag of Missouri.svg Μιζούρι 0.36
40 Flag of New Jersey.svg Νέα Υερσέη 0.33
41 Flag of Pennsylvania.svg Πενσυλβάνια 0.32
42 Flag of Illinois.svg Ιλλινόις 0.30
43 Flag of Connecticut.svg Κοννέκτικατ 0.18
44 Flag of New Hampshire.svg Νιου Χάμσαϊρ 0.13
45 Flag of West Virginia.svg Βιρτζίνια 0.13
46 Flag of Vermont.svg Βερμόντ 0.11
47 Flag of Ohio.svg Οχάιο 0.07
48 Flag of Maine.svg Μέιν -0.01
49 Flag of Michigan.svg Μίσιγκαν -0.08
50 Flag of Rhode Island.svg Ρόουντ Άιλαντ -0.12
- Flag of Puerto Rico.svg Πουέρτο Ρίκο -0.51

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία