Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Λόγκαν Γουέϊντ Λέρμαν (Logan Wade Lerman, 19 Ιανουαρίου 1992) είναι Αμερικανός ηθοποιός.

Λόγκαν Λέρμαν
Logan Lerman at the Apple Store Soho in New York City, July 29, 2013.jpg
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Logan Lerman (Αγγλικά)
Γέννηση Λόγκαν Γουέϊντ Λέρμαν
19 Ιανουαρίου 1992 (1992-01-19) (26 ετών)
Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια Flag of the United States.svg ΗΠΑ
Υπηκοότητα Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Αγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσες Αγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Ηθοποιός
Περίοδος ακμής 2000

Πίνακας περιεχομένων

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος Ρόλος Αγγλικός Τίτλος
2001 Τα Αγόρια της Ζωής μου Τζέισον Riding in Cars with Boys
2003 Βαμμένο με αίμα Λουκ Τσάντλερ A Painted House
2004 Το φαινόμενο της πεταλούδας Έβαν Τρέμπορν The butterfly effect
2006 Μικροί σωτήρες Ρόϊ Έμπερχαρτ Hoot
2007 Όταν συνάντησε τον Μπιλ Το παιδί Meet Bill
2007 Το τελευταίο τραίνο για την Γιούμα Γουίλιαμ Έβανς 3:10 to Yuma
2007 The Number 23 Ρόμπιν Σπάροου The Number 23
2009 Ο ένας και μοναδικός Τζορτζ Ντεβερό My One and Only
2009 Gamer Σάιμον Gamer
2010 Ο Πέρσι Τζάκσον η κλοπή της αστραπής Πέρσι Τζάκσον Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief
2011 Οι Τρεις Σωματοφύλακες Ντ'Αρντανιάν The Three Musketeers
2012 Όλα για την αγάπη Λούις Stuck in Love
2012 Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο Τσάρλι The Perks of Being a Wallflower
2013 Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσα των τεράτων Πέρσι Τζάκσον Percy Jackson: Sea of Monsters
2014 Νώε Χαμ Noah
2014 Fury Norman Ellison
2016 Indignation Marcus Messner Και ως Παραγωγός
2017 Sidney Hall Sidney Hall Και ως Παραγωγός
2018 Sgt. Stubby: An American Hero Robert Conroy
2018 End of Sentence Sean Fogle

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Ο Λόγκαν Λέρμαν βρίσκεται σε σχέση με την πρώην συμπρωταγωνίστρια του,στην σειρά ταινιών Πέρσι Τζάκσον,Αλεξάντρα Νταντάριο.

ΠηγέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

Ο Λόγκαν Λέρμαν στο Internet Movie Database