Άνοιγμα κυρίου μενού

Οι Mono είναι ιαπωνικό post-rock μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1999 στο Τόκιο. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Τακαακίρα Γκότο (ηλεκτρική κιθάρα), Χιντέκι Σουεμάτσου (ηλεκτρική κιθάρα), Ταμάκι Κουνίσι (μπάσο, ηλεκτρική κιθάρα, πιάνο) και Γιασουνόρι Τακάντα (ντραμς, συνθεσάιζερ).

Mono
Mono live 20050502.jpg
Οι Mono σε συναυλία στην Στοκχόλμη το 2005
Πληροφορίες
ΠροέλευσηΙαπωνία
Μουσικά είδηpost-rock, instrumental rock
Παρουσία1999-σήμερα
Δισκογραφική εταιρείαTemporary Residence Limited
Conspiracy
Human Highway
Tzadik
Ιστοσελίδαmonoofjapan.com
ΜέληΤακαακίρα Γκότο
Χιντέκι Σουεμάτσου
Ταμάκι Κουνίσι
Γιασουνόρι Τακάντα

Η μινιμαλιστική μουσική των Mono, έχει experimental και σουγκέιζινγκ επιρροές ενώ δεν λείπουν και στοιχεία κλασσικής μουσικής.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

Άλμπουμ

  • Under the Pipal Tree (2001)
  • One Step More and You Die (2002)
  • Walking Cloud and Deep Red Sky, Flag Fluttered and the Sun Shined (2004)
  • You Are There (2006)
  • Hymn to the Immortal Wind (2009)
  • For My Parents (2012)
  • The Last Dawn (2014)
  • Rays of Darkness (2014)
  • Requiem for Hell (2016)
  • Nowhere Now Here (2019)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία