Ο Αντρέι Νικολάεβιτς Μαλάχοφ (Ρωσικά: Андре́й Никола́евич Мала́хов) είναι Ρώσος παρουσιαστής, τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός, γεννημένος 11 Ιανουαρίου του 1972.

Αντρέι Μαλάχοφ
Малахов Андрей.jpg
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Андрей Николаевич Малахов (Ρωσικά)
ΓέννησηΑντρέι Νικολάεβιτς Μαλάχοφ
11 Ιανουαρίου 1972 (1972-01-11) (48 ετών)
Απατίτι, Flag of Russia.svg Ρωσία
ΚατοικίαΜόσχα
Χώρα πολιτογράφησηςΈνωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών
Ρωσία
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΡωσικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΡωσικά
Σπουδέςτμήμα δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας
Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν
Russian State University for the Humanities
Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν[1]
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤηλεοπτική Προσωπικότητα, Παρουσιαστής, Ηθοποιός
ΕργοδότηςRussian State University for the Humanities
Αξιώματα και βραβεύσεις
Αξίωμααρχισυντάκτης
ΒραβεύσειςΜετάλλιο του τάγματος «Αξίας για την Μητέρα Πατρίδα», Β΄ τάξης
d:Q60850423
Ιστότοπος
http://ivanurgant.com/
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΚαριέραΕπεξεργασία

ΤηλεόρασηΕπεξεργασία

  • 1992 - worked at the show "Воскресенье с Сергеем Алексеевым" (The Sunday With Sergey Alekseev)
  • 1995 - editor of the international informational programm "Утро" (Morning) and the presenter of the show "Стиль" (Style)
  • 1996-2001 - the show "Доброе Утро" (Good Morning) on the Channel One
  • 2001-2004 - the show "Большая Стирка" (The Big Washing) on this chanel
  • 2004-2007 - the music show "Золотой Граммофон" (Golden Grammophone)
  • since 2005 - talk show "Пять Вечеров" (Five Evenings)
  • April-May, 2006 - the show about medicine "Малахов+Малахов" (together with his namesake MD Andrey Malakhov)
  • 2005-2007 - broadcast "Золотой Граммофон" (Golden Grammophone) on the Russkoe Radio
  • 2008 - TV-show "TV-star - Superstar" on the Ukrainian TV.
  • 2008 - the show "Две Звезды" (Two Stars), together with Masha Rasputina
  • 2010-2011 - the show "Lie Detector"
  • 2012 - the Saturday talk show "Сегодня Вечером" (Tonight)

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2007 - "Нулевой Километр" (Zero Kilometer)
  • 2007 - "Индиго" (Indigo)
  • 2007 - "Счастливы Вместе" (Happy Together)
  • 2010 - "Одна За Всех" (One For All)
  • 2011 - "Свадьба По Обмену" (Exchange Wedding)

EurovisionΕπεξεργασία

Ο Μαλάχοφ παρουσίασε τους ημιτελικούς της Eurovision 2010, που πραγματοποιήθηκε στη Ρωσία με την Ρωσίδα μοντέλο Νατάλια Βοντιάνοβα. Τον τελικό παρουσίασε ο Ιβάν Ούργκαντ, με την Αλσού.

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 8  Ιουλίου 2019.
Στο λήμμα αυτό έχει ενσωματωθεί κείμενο από το λήμμα Andrey Malakhov της Αγγλικής Βικιπαίδειας, η οποία διανέμεται υπό την GNU FDL και την CC-BY-SA 3.0. (ιστορικό/συντάκτες).
Βραβεία και επιτεύγματα
Προκάτοχος
  Γιοβάνα Γιάνκοβιτς and Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς
Eurovision Song Contest presenter
(Semi-finals, with Νατάλια Βοντιάνοβα)
2009
Διάδοχος
  Nadia Hasnaoui, Haddy Jatou N'jie
and Erik Solbakken