Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Ιβάν Αντρέγεβιτς Ούργκαντ (Ρωσικά: Ива́н Андре́евич У́ргант) είναι Ρώσος παρουσιαστής, τηλεοπτική προσωπικότητα, ηθοποιός, μουσικός και κωμικός, γεννημένος 16 Απριλίου του 1978.

Ιβάν Ούργκαντ
Ivan Urgant in Tbilisi.jpg
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Иван Андреевич Ургант (Ρωσικά)
Γέννηση Ιβάν Αντρέγεβιτς Ούργκαντ
16 Απριλίου 1978 (1978-04-16) (41 ετών)
Λένινγκραντ Flag of Russia.svg Ρωσία
Κατοικία Μόσχα
Ψευδώνυμο Grisha, Гриша και Внуук
Χώρα πολιτογράφησης Ρωσία (από 1991)
Ισραήλ (από 2018)
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσα Ρωσικά
Ομιλούμενες γλώσσες Ρωσικά
Σπουδές Ακαδημία τεχνών του Κρατικού θεάτρου της Αγίας Πετρούπολης
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Τηλεοπτική Προσωπικότητα, Παρουσιαστής, Ηθοποιός, Μουσικός, Κωμικός
Οικογένεια
Τέκνα 1 κόρη
Γονείς Andrey Urgant
Αξιώματα και βραβεύσεις
Βραβεύσεις TEFI (2007)
Nika Award
Ιστοσελίδα

Πίνακας περιεχομένων

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Ο Ούργκαντ γεννήθηκε στο Λένινγκραντ σε οικογένεια ηθοποιών, Αντρέι Ούργκαντ και Βαλέρια Κισέλεβα. Αποφοίτησε από το Κρατικό θέατρο Αγίας Πετρούπολης.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ο Ιβάν Ούργκαντ ήταν ηγέτης του έργου ψυχής Μαξίμ Λεονίντοφ, το παρατσούκλι του ήταν (Ρωσικά: Внук - Εγγονός).

Το 2007, 2008, 2009, 2010 και 2011 ο Ιβάν Ούργκαντ απονεμήθηκε με το βραβείο Τέφι.

Στις 16 Μαΐου του 2009 παρουσίασε τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision (2009) με την πρώην Ρωσίδα συμμετέχοντα της Eurovision Αλσού.

Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ του με τίτλο "Estrada".

Ο Ιβάν Ούργκαντ ήταν παρουσιαστής σε πολλές σατιρικές εκπομπές. Από το 2012 παρουσιάζει την εκπομπή αλά Χόλιγουντ "Βράδυ με τον Ούργκαντ" (Ρωσικά: Вечерний Ургант).

Ο Ιβάν Ούργκαντ έχει ύψος 1,95μ.

Καλεσμένοι στο "Βράδυ με τον Ούργκαντ"Επεξεργασία

  • Μερικοί Καλεσμένοι στη Ρωσική Εκπομπή
"Βράδυ με τον Ούργκαντ"
Γουίλ Σμιθ & Τζέιντεν Σμιθ
Αντόνιο Μπαντέρας
Μπραντ Πιτ
Τζέικ Τζίλενχαλ
Μίλα Κούνις & Τζέιμς Φράνκο
Μίλα Γιόβοβιτς
Τομ Κρουζ & Όλγκα Κιριλένκο
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Ίαν Σομερχάλντερ
Τζάρεντ Λέτο
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ
Τζέραρντ Μπάτλερ & Άαρον Έκχαρτ
Τζέρεμι Ρένερ & Κρις Χέμσγουορθ & Τομ Χίντλστον
Μπεν Στίλερ
Τζάκι Τσαν
Ντάνι Τρέχο
Μίκι Ρουρκ
Μέριλυν Μάνσον
Ελάιτζα Γουντ
Σκάρλετ Γιόχανσον
Χάλι Μπέρι
Στίβεν Σίγκαλ
Ζινεντίν Ζιντάν
Ντμίτρι Ναγκίεφ
Φιλίπ Κιρκόροφ
Φιόντορ Μπονταρτσούκ
Πιότρ Φιόντοροφ
Σάσα Γκρέυ
Μαρία Σαράποβα
Ιρίνα Σέικ
Νατάλια Βοντιανόβα
Ντανίλα Κοζλόφσκι
Τίματι
Γελιζαβέτα Μπογιάρσκαγια & Μαξίμ Ματβέγεφ
Αλεξέι Τσάντοφ
Κονσταντίν Κριούκοφ & Γιόλκα (τραγουδίστρια)
Βέρα Μπρέζνιεβα
Σεργκέι Λάζαρεφ
Ντίμα Μπιλάν
Πελαγκέγια (τραγουδίστρια)
Άλλα Πουγκατσιόβα
Γκάρικ Χαρλάμοφ
Κριστίνα Άσμους
Γκριγκόρι Ντομπρίγκιν
Φιλίπ Κιρκόροφ
Γκόσα Κουτσένκο
Νικήτα Μιχαλκόφ
Αντρέι Μαλάχοφ
Τιμούρ Ροντρίγκεζ
Σεργκέι Μπεζρούκοφ
Αλεξάντρ Γκόρντον
Λαρίσα Γκουζέγεβα
Βαλέρι Λεόντιεφ
Γεκατερίνα Βιλκόβα
Γεκατερίνα Κλίμοβα
Αλεξέι Μακάροφ
Αντρέι Κοντσαλόφσκι

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Ελληνικός τίτλος Πρωτότυπος τίτλος Ρόλος
2007 Εκείνος, εκείνη και εγώ (ταινία) Он, она и я Ντενίς Γκανίν
2010 Έλατα (ταινία) Ёлки Μπορίς
2010 Τυχερός μπελάς (ταινία) Выкрутасы Ντάνια
2011 Έλατα 2 (ταινία) Ёлки 2 Μπορίς
2013 Έλατα 3 (ταινία) Ёлки 3 Μπορίς
2014 Έλατα 1914 Ёлки 1914 Κείμενο κελιού

Βράδυ με τον ΟύργκαντΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία


Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία