Αποστολία Ζώη

Ελληνίδα τραγουδίστρια

Η Αποστολία Ζώη (Ελασσόνα 6 Ιανουαρίου 1980) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Ελασσόνα της Ελλάδας. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ.

Αποστολία Ζώη
ApostoliaZoi.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση6 Ιανουαρίου 1980 (1980-01-06) (41 ετών)
Ελασσόνα, Ελλάδα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΝέα ελληνική γλώσσα
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητατραγουδίστρια
Περίοδος ακμής2003
Ιστότοπος
www.apostoliazoi.gr
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Η Αποστολία Ζώη γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1980. Σε ηλικία 4 ετών άρχισε να ασχολείται με την ενόργανη, ενώ, στα 6 της, με τις καταδύσεις, σε επίπεδο Πρωταθλητισμού. Όταν ήταν 8 ετών ήρθε στη ζωή της το θέατρο και για 2 ολόκληρα χρόνια συμμετείχε σε επαγγελματικό επίπεδο στο Θεσσαλικό Θέατρο, στο ρόλο του Κοντορεβυθούλη. Στα 14 της, μετακόμισε για πάντα στη Θεσσαλονίκη, με την Εθνική Ελλάδος, για να ακολουθήσει τις καταδύσεις. Ως αθλήτρια έχει στο ενεργητικό της αρκετές Ευρωπαϊκές, Βαλκανικές διακρίσεις καθώς και Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Το 1997 Ξεκίνησε να σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα αρχίζει να παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής. Λίγο αργότερα ξεκινάει μαθήματα φωνητικής στη συμπρωτεύουσα και άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά. Από τις πρώτες της συνεργασίας ήταν αυτή με την Πέγκυ Ζήνα και στη συνέχεια αφού πήρε το πτυχίο της, κατέβηκε στην Αθήνα.


ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Το πρώτο βήμα (2003)
  • Από 'δω και πέρα (2005)
  • Το καλύτερο δώρο (2005)
  • Θ'αφήσει εποχή (2006)
  • Με το χέρι στην καρδιά (2008)
  • Καθρέφτες (2011)
  • Μια στιγμή (2015)
  • Σύντομα (2017)
  • Φεύγω (2018)

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία