Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Γιάννης Μπέρτος (1903 -) είναι Έλληνας ηθοποιός, αδελφός της επίσης ηθοποιού Αλεξάνδρας Δέλτα-Μπέρτου (1909-). Τις δεκαετίες του '50, '60 και '70, έλαβε μέρος σε πολλούς θιάσους, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Υπήρξε μέλος του Σ.Ε.Η. από το 1927.

Γιάννης Μπέρτος
Γέννηση 1903
Εθνικότητα Ελληνική
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα ηθοποιός

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • Το αμαξάκι (1957)
  • Έγκλημα στο Κολωνάκι (1959) [Μπέκας]
  • Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο (1959)
  • Αγαπούλα μου (1960)
  • Το κλωτσοσκούφι (1960) [(συνεργάτης Βένγκελη)]
  • Ζητείται ψεύτης (1961)
  • Ήρθες αργά (1961) [(γιατρός)]
  • Καραγκούνα (1961) [Δήμος]
  • Κατήφορος (1961)
  • Έγκλημα στην Ομόνοια (1962)
  • Μην είδατε τον Παναή; / Καταζητείται ο Βέγγος (1962) [Τηλέμαχος]
  • Ο γαμπρός μου, ο δικηγόρος! (1962)
  • Είναι σκληρός ο χωρισμός (1963) [Χριστόπουλος]
  • Μάνα γιατί με γέννησες / Έτσι ήταν η ζωή μου (1963)
  • Η χαρτοπαίχτρα (1964) [(γιατρός)]
  • Κλεμένη αγάπη (1966)
  • Όλοι οι άνδρες είναι ίδιοι (1966) [Χαρίλαος Χαρδαλούπης]
  • Χούλιγκανς. Κάτω τα χεριά απ' τα νιάτα (1983)