Άνοιγμα κυρίου μενού

O Κενάν Ντογουλού (Kenan Doğulu, Κωνσταντινούπολη, 31 Μαΐου 1974) είναι Τούρκος τραγουδιστής. Το Δεκέμβριο του 2006 επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Τουρκία στо Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον του 2007 με το τραγούδι Shake it up Şekerim, το οποίο προκρίθηκε στον τελικό, όπου κατέλαβε την 4η θέση.

Κενάν Ντογουλού
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Kenan Doğulu (Τουρκικά)
Γέννηση Κενάν - Τσιχάν Ντογουλού
31 Μαΐου 1974 (1974-05-31) (44 ετών)
Flag of Turkey.svg Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Εθνικότητα Flag of Turkey.svg Τουρκική
Υπηκοότητα Τουρκία
Ύψος 1.74 μ.
Εκπαίδευση και γλώσσες
Σπουδές Musicians Institute
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητα Τραγουδιστής
Οικογένεια
Σύζυγος Μπερέν Σαάτ
(2014-σήμερα)
Αδέλφια Οζάν Ντογουλού

Προσωπική ΖωήΕπεξεργασία

ΤΤο καλοκαίρι του 2014, παντρεύτηκε την ηθοποιό Μπερέν Σαάτ, στο Λος Άντζελες.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

  • Yaparım Bilirsin (1993)
  • Sımsıkı Sıkı Sıkı (1994)
  • Kenan Doğulu 3 (1995)
  • Kenan Doğulu 3.5 (1996)
  • Gençlik Marşı (1999)
  • Ben Senin Her Şeyinim (2000)
  • Ex-Aşkım (2001)
  • Kenan Doğulu 5.5 (2002)
  • Demedi Deme (2003)
  • Kenan Doğulu 6.5 (2004)
  • Festival (2006)
  • Kenan Doğulu 7.5 (2007)
   kenan dogulu  aska turlu seyler (2012)

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία