Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Κρίσι Μόραν είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών έργων αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους.

Κρίσι Μόραν
Crissy Moran.jpg
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Crissy Moran (Αγγλικά)
Γέννηση 22  Δεκεμβρίου 1975
Τζάκσονβιλ
Χώρα πολιτογράφησης Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ιδιότητα ηθοποιός πορνό, μοντέλο και ηθοποιός ταινιών
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος
Commons page Πολυμέσα σχετικά με τον καλλιτέχνη

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 1975 στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας και μεγάλωσε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντας. Αργότερα μετακόμισε στο Λας Βέγκας και στο Λος Άντζελες. Η καταγωγή της είναι από ευσεβή χριστιανική οικογένεια από την Αγγλία και Ιρλανδία, ενώ έχει και ρίζες από την Πολυνησία. Ο πατέρας της ήταν πρεσβύτερος. Η Κρίσι ήρθε αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα από παιδί, εξαιτίας του χωρισμού των γονέων της και λόγω του προβλήματος του πατέρα της με το πιοτό. Ακολούθησε σειρά βιασμών από διάφορους άνδρες πριν ενηλικιωθεί. Στην εφηβεία τυραννήθηκε από βαριά μελαγχολία και κόμπλεξ κατωτερότητας. Όταν έμεινε έγγειος στα 18, η μητέρα της την έπεισε να κάνει έκτρωση επειδή ο φίλος της δεν είχε σχέδια γάμου. Τότε ήταν, που οι φίλοι της την έπεισαν να γίνει γυμνό φωτομοντέλο για να αποκτήσει δικά της λεφτά. Άρχισε να εργάζεται στον ερωτικό τομέα το 1999, αρχικά ως φωτομοντέλο. Ένα χρόνο αργότερα πόζαρε σε φωτογραφίες σκληρού πορνό, και το 2001 κυκλοφόρησε στο ημερολόγιο της εταιρίας Castrol-Oil, και του περιοδικού «Lowrider». Την ίδια εποχή ίδρυσε τον εμπορικό ιστότοπο «Club Crissy», στην οποία αρχικά δημοσίευε ελαφριές ερωτικές φωτογραφίες, ενώ αργότερα ακολούθησαν σκηνές σκληρού πορνό με άνδρες, δονητές, καθώς και άλλες φετιχιστικού και λεσβιακού περιεχομένου. Το 2005 προτάθηκε από το περιοδικό «Putain» για βραβεί στην κατηγορία „The Most Recognisable Adult Actress“ και κυκλοφόρησε στην κεντρική σελίδα του High Society. Για να καταπνίγει τα αισθήματα αηδίας που ένοιωθε, έκανε κατάχρηση οινοπνεύματος και ναρκωτικών. Το 2006 αποσύρθηκε από την πορνογραφία και αφιερώθηκε στην χριστιανική θρησκεία ζητώντας λύτρωση κοντά στον Ιησού Χριστό, και έγραψε ένα πολυσέλιδο γράμμα για να αποφύγουν άλλοι τα λάθη που έκανε αυτή. Επέστρεψε στον κινηματογράφο το 2008 παίρνοντας μέρος στην ταινία «Oversold», η οποία είναι μη ερωτικού περιεχομένου και διηγείται την ιστορία ενός πάστορα, στον οποίο ο θεός ανέθεσε να παντρευτεί μια πόρνη.

Ενδεικτική φιλμογραφίαΕπεξεργασία

  • 2001: Barefoot Couples
  • 2001: Toe Teasers
  • 2001: Tough Times for Tender Talents!
  • 2002: Girls Tie Girls
  • 2002: North Pole #33
  • 2002: Tickle Nightmare!
  • 2003: Acid Dreams
  • 2003: Enchantment
  • 2003: Fem: Tango
  • 2003: Invitation Only
  • 2003: Little Lace Panties 6
  • 2003: Pussy Foot'n 5
  • 2003: Road Strip
  • 2003: Tricks and Treats
  • 2003: United Colors of Ass 10
  • 2003: Very Personal Assistants
  • 2004: Country Girls 2
  • 2004: Foot Worship Adventures!
  • 2004: Hotel Decadence
  • 2004: Jack’s Playground 14
  • 2004: Jack’s Playground 15
  • 2004: Men Only's Gorgeous All Girls
  • 2004: Murder-Set-Pieces
  • 2004: Please Cum Inside Me 17
  • 2004: Pussy Playhouse 8
  • 2004: Serious Bondage for Hard Working Women
  • 2004: South of Eden
  • 2004: The Getaway
  • 2005: Carnal Desires
  • 2005: Helpless Heroines in Double Jeopardy!
  • 2005: Naked Bondage Prisoners!
  • 2005: Tied Topless Times Ten
  • 2006: Bare-Skinned, Bound and Beautiful!
  • 2006: Battling Ball-Gagged Beauties!
  • 2006: Dirty Talk
  • 2006: Girlvana 2
  • 2006: Hysterical Tickle Hostages!
  • 2006: I Like to Chloroform Girls!
  • 2006: Licking Pussy 12 Ways
  • 2006: Lingerie Seduction
  • 2006: My Secret Life
  • 2006: Pussyman's Decadent Divas 29
  • 2006: Restrained by Sinister Persons!
  • 2006: So Beautiful, So Out of It!
  • 2006: Wrapped, Gagged and Teased!
  • 2007: Lipstick Lesbian Orgy
  • 2008: Oversold

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία