Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Ρούζα Μαγκντόλνα ή Μαγκντί Ρούζα (ουγγ. Magdolna Ruža, 28 Νοεμβρίου 1985) είναι Ουγγαρέζα τραγουδίστρια.

Μαγκντί Ρούζα
Rúzsa Magdi fotózás 2012.jpg
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση28  Νοεμβρίου 1985[1]
Βρμπας
Χώρα πολιτογράφησηςΟυγγαρία
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότητατραγουδίστρια
μουσικός
Περίοδος ακμής2005
Ιστότοπος
http://rmfc.hu/
Commons page Σχετικά πολυμέσα

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Μεγάλωσε στο Μαλί Ιντός και έγινε νοσοκόμα στην Σουμπότιτσα. Πήρε μέρος στον διαγωνισμό Megasztár της Ουγγρικής τηλεόρασης και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο. Έγινε τραγουδίστρια και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, τριπλού πλατινένιου δίσκου.

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

CD
  • 2006 - A döntőkben elhangzott dalok
  • 2006 - Ördögi angyal
  • 2007 - T-Mobile Kapcsolat koncert
  • 2008 - Iránytű (Kompass)
  • 2011 - Magdaléna Rúzsa
  • 2012 - Tizenegy
Σινγκλς
  • Most élsz
  • Aprócska blues (Unsubstantial Blues)
  • Hip-Hop
  • Vigyázz a madárra
  • Rövid utazás

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία

  • 1,0 1,1 (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm2615053. Ανακτήθηκε στις 17  Ιουλίου 2016.