Μαρία Μπεκατώρου

Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια

Η Μαρία Μπεκατώρου (Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 1974) είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο σόου Just the 2 Of Us.

Μαρία Μπεκατώρου
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση11 Φεβρουαρίου 1974 (1974-02-11) (47 ετών)
Αθήνα
Χώρα πολιτογράφησηςFlag of Greece.svg Ελλάδα
Ύψος1,60
Εκπαίδευση και γλώσσες
Ομιλούμενες γλώσσεςΕλληνικά
Πληροφορίες ασχολίας
ΙδιότηταΤηλεπαρουσιάστρια
Οικογένεια
ΣύζυγοςΑντώνης Αλεβιζόπουλος
(2007-σήμερα)

ΒιογραφικόΕπεξεργασία

Το 1992, άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ενώ από το 1993 έως το 2011 παρουσίαζε την εκπομπή «Χωρίς Ταμπού» στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011, συμμετείχε στο μουσικό σόου του MEGA, «Just the 2 Of Us» όπου μαζί με τον Χρήστο Χολίδη κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία από το κανάλι να παρουσιάσει την εκπομπή «MasterChef Junior» την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, από το 2011 μέχρι το 2013, παρουσίαζε την εκπομπή «Κάθε μέρα, νέα μέρα» στο κανάλι ΑΡΤ.

Το 2013, δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 να παρουσιάσει το ψυχαγωγικό σόου «Your Face Sounds Familiar» το οποίο τελικά συνέχισε για επτά σεζόν. Ακόμη, τον Οκτώβριο του 2013 και για δύο σεζόν (μέχρι τον Ιούνιο του 2015) παρουσίασε μαζί με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Το 2014, έγινε το πρόσωπο διαφημίσεων της ιστοσελίδας BrandsGalaxy. Τη σεζόν 2015-2016, αναλαμβάνει από κοινού με τον Νίκο Μουτσινά την παρουσίαση της εκπομπής «Πρωινό Σου-Κου» η οποία προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Την επόμενη σεζόν (2016-2017) η εκπομπή μετονομάστηκε σε «Σου-Κου» και τη θέση του Μουτσινά πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Still Standing» το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στις 12 Αυγούστου του 2021, η παρουσιάστρια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκεί επρόκειτο να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι και ένα ψυχαγωγικό σόου.[1]

Φιλμογραφία[2]Επεξεργασία

Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1993-2011 Χωρίς Ταμπού ΤΗΛΕΑΣΤΥ Η ίδια Παρουσιάστρια
2010 Just the 2 Of Us MEGA Η ίδια Διαγωνιζόμενη
2011-2012 MasterChef Junior Παρουσιάστρια
2011-2013 Κάθε μέρα νέα μέρα ΑΡΤ
2013-2021 Your Face Sounds Familiar ANT1
2013-2015 Τα καρντάσιανς
2015-2016 Πρωινό Σου-Κου
2016-2017 Σου-Κου
2017-2021 Still Standing
2021-ακόμη The Chase MEGA
I Can See Your Voice

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

Το καλοκαίρι του 1999, έγινε ζευγάρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο (νυν συνταξιούχο ιπτάμενο στρατιωτικό), με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2007, με κουμπάρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία