Άνοιγμα κυρίου μενού

Επιλεγμένη φιλμογραφίαΕπεξεργασία

ΚινηματογράφοςΕπεξεργασία

  • 1969 Νάταλι, το άσχημο κορίτσι
  • 1969 Ο Καουμπόι του Μεσονυχτίου
  • 1970 Κατς 22
  • 1970 The Strawberry Statement
  • 1971 Making It
  • 1974 Bank Shot
  • 1977 Στενές επαφές τρίτου τύπου
  • 1978 Girlfriends
  • 1980 Ανεξέλεγκτες καταστάσεις
  • 1981 Χωρίς Δόλο
  • 1984 2010: Το έτος της παγκόσμιας συμφιλίωσης
  • 1989 Το ξύπνημα του μπάτσου
  • 1990 Άλις: Άπιστη ή απατημένη;
  • 1991 Ο μικρός κος Τέιτ
  • 1992 Μπομπ Ρόμπερτς
  • 1993 Φιλαράκια για δέσιμο
  • 1994 Οι άπληστοι
  • 1994 Τι έκανες μπαμπά στην Άγρια Δύση 2
  • 1997 Διαλύοντας τον Χάρι
  • 1999 Τζέικομπ ο ψεύτης
  • 1999 Οι αντάρτες του Μπρόντγουεϊ

ΤηλεόρασηΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία