Μπριγκίτα Μπόκκολι

Η Μπριγκίτα Μπόκκολι (ιταλικά: Brigitta Boccoli, γεννημένη στο Ρώμη[2] στις 5 Μαΐου 1972) είναι Ιταλίδα ηθοποιός. Η αδελφή της Μπενεντίκτα Μπόκκολι.[3][4]

Μπριγκίτα Μπόκκολι
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Brigitta Boccoli (Ιταλικά)
Γέννηση5 Μαΐου 1972 (1972-05-05) (50 ετών)
Ρώμη, Λάτιο
ΕθνικότηταΙταλίδα
Χώρα πολιτογράφησηςΙταλική
Ιδιότηταηθοποιός τηλεόρασης, ηθοποιός, μοντέλο και ηθοποιός θεάτρου[1]
ΑδέλφιαΜπενεντίκτα Μπόκκολι

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Έτος Τίτλος Ρόλος Άλλες σημειώσεις
1982 Manhattan Baby
1985 La ragazza dei lillà
1987 Com'è dura l'avventura
1991 Nostalgia di un piccolo grande amore
2003 Gli angeli di Borsellino
2006 Olè

ΘέατροΕπεξεργασία

  • 1993-1994: Scanzonatissimo, σε σκηνοθεσία του Dino Verde
  • 1998: Il gufo e la gattina, σε σκηνοθεσία του Furio Angiolella
  • 1999: L'ultimo Tarzan, σε σκηνοθεσία του Sergio Japino
  • 1999-2001: Il padre della sposa, σε σκηνοθεσία του Sergio Japino
  • 2001: Anfitrione, του Τίτος Μάκκιος Πλαύτος, σε σκηνοθεσία του Michele Mirabella
  • 2002: La schiava, σε σκηνοθεσία του Claudio Insegno
  • 2002-2003: Uscirò dalla tua vita in taxi, σε σκηνοθεσία του Ennio Coltorti
  • 2003: Il Paradiso può attendere, σε σκηνοθεσία του Anna Lenzi
  • 2010: La mia miglior nemica, σε σκηνοθεσία του Cinzia Berni

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. Ανακτήθηκε στις 17  Ιουνίου 2019.
  2. «Brigitta Boccoli, 41 anni e sentirli un po' ». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 30 Ιουνίου 2013. Ανακτήθηκε στις 4 Ιουλίου 2015. 
  3. « Brigitta Boccoli al Circo di Moira » Αρχειοθετήθηκε 2013-08-22 στο Wayback Machine., Moira Orfei, 2010.
  4. « Brigitta Boccoli e Kelly Brook, al via la stagione del topless… », Oggi, 21 Ιουνίου 2013.

Εξωτερικοί σύνδεσμοιΕπεξεργασία