Άνοιγμα κυρίου μενού

Η Ξένια Μπορίσοβνα Κνιάζεβα (Ρωσικά: Ксения Борисовна Князева), είναι Ρωσίδα ηθοποιός και μοντέλο.

Ξένια Κνιάζεβα
Γέννηση 6 Αυγούστου 1982 (1982-08-06) (36 ετών)
Σεργκίεφ Ποσάντ
Χώρα πολιτογράφησης Ρωσία
Σπουδές Καλλιτεχνική Θεατρική Σχολή στο Καλλιτεχνικό Θέατρο Μόσχας
Ιδιότητα ηθοποιός και μοντέλο
Ιστοσελίδα Επίσημος ιστότοπος

Πίνακας περιεχομένων

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

  • Σύζυγος: Πάβελ Αιραπετιάν (γενν. 1973)
    • Παιδιά: Αλίσα και Βασιλίσα[1]

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

  1. 2005 — Курсанты — Яна
  2. 2005 — От 180 и выше — Настя
  3. 2006 — Бедная крошка — Крошка
  4. 2007 — Эксперты — Нина Дубровина, врач-фармаколог
  5. 2007 — Любовь-морковь — Ирина
  6. 2007 — На мосту — Алёна
  7. 2007 — Отчим — Александра
  8. 2007 — Слуга государев — Шарлотта де Монтеррас
  9. 2008 — Дорога, ведущая к счастью — Лена
  10. 2008 — Куплю друга — Таня, внучка Кима Сычёва
  11. 2008 — Монтекристо — Евгения Орлова
  12. 2008 — Платон — Настя
  13. 2009 — Днепровский рубеж — Зоя Синцова
  14. 2012 — Жена Штирлица — Татьяна, жена Романа
  15. 2012 — Подари мне воскресенье — Ольга Забелина
  16. 2013 — УмникМария Шаповалова, известная теннисистка

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

Εξωτερικοί ΣύνδεσμοιΕπεξεργασία