Πάνος Κιάμος

Έλληνας τραγουδιστής

Ο Πάνος Κιάμος (Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 1975) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής.

Πάνος Κιάμος
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Πάνος Κιάμος (Ελληνικά)
Γέννηση4 Οκτωβρίου 1975 (1975-10-04) (48 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Ιδιότητατραγουδιστής και μουσικός ηχογραφήσεων
Εν ενεργεία1993–σήμερα
ΣύζυγοςΖαχαρούλα Μουρκογιάννη
(2008–2020)
Τέκνα3
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςλαϊκό τραγούδι
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος

Βιογραφία Επεξεργασία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μαζί του εμφανίζονταν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο CD του κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτό το CD ξεχώρισαν 2 τραγούδια: "Όλα για σένανε μιλάνε" και "Τρελός για σένα".[1]

Προσωπική ζωή Επεξεργασία

Από το 2008 μέχρι το 2020 ήταν παντρεμένος με την Ζαχαρούλα Μουρκογιάννη και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά: την Λιάνα (γενν. 2008), τον Βασίλη (γενν. 2010) και τον Κωνσταντίνο (γενν. 2011).

Δισκογραφία Επεξεργασία

  • Ένας έρωτας και ανάγκη (1998)
  • Δεν είσαι μόνη (1999)
  • Του έρωτα φεγγάρια (2000)
  • Της νύχτας το όνειρο (2002)
  • Το γέλιο σου κλαίει (2003)[2]
  • Είσαι παντού και Χωρίς νερό μπορώ (2005)
  • Μόνιμα ερωτευμένος (2006)
  • Γύρνα σε μένα (2007)
  • Για αγάπη ετοιμάσου (2008)
  • Οι δικές μας νύχτες (2009)
  • Θα ζήσω για μένα (2010)
  • Ολοκαίνουριος (2011)
  • Κρύσταλλα (2012)
  • Δεν θέλω επαφή (2013)
  • Από αστέρι σε αστέρι (2015)
  • Πάνος Κιάμος (2018)[3]
  • Εχω κάτι να σου πω (2023)

Πηγή: [εκκρεμεί παραπομπή]

Συμμετοχή σε σειρές Επεξεργασία

Παραπομπές Επεξεργασία

  1. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 22 Ιουλίου 2012. Ανακτήθηκε στις 22 Ιουλίου 2012. 
  2. «Πάνος Κιάμος: Νέο άλμπουμ | Flash.gr». www.flash.gr. Ανακτήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023. 
  3. «Η ΝΕΑ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΙΑΜΟΥ». ΔΡΟΜΟΣ 89.8 FM. 5 Απριλίου 2018. Ανακτήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023. 

Πηγές Επεξεργασία

Επίσημη Ιστοσελίδα