Άνοιγμα κυρίου μενού

Ο Πάνος Κιάμος (4 Οκτωβρίου 1975) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Πάνος Κιάμος
Γέννηση4 Οκτωβρίου 1975 (1975-10-04) (44 ετών)
Αθήνα, Ελλάδα
ΕθνικότηταΕλληνική
Χώρα πολιτογράφησηςΕλλάδα
Ιδιότητατραγουδιστής
Όργαναφωνή
Είδος τέχνηςΤραγουδιστής
Καλλιτεχνικά ρεύματαΣύγχρονο λαικό, ποπ
Ιστοσελίδαhttps://www.panoskiamos.gr

ΒιογραφίαΕπεξεργασία

Γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρό παιδί του άρεσε το τραγούδι και παρόλο που είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτό. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να εμφανίζεται στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης μαζί του εμφανίζονταν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο CD του κυκλοφόρησε το 1998 με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτό το CD ξεχώρισαν 2 τραγούδια: "Όλα για σένανε μιλάνε" και "Τρελός για σένα". Μετά από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο CD με τίτλο «Το γέλιο σου κλαίει».[1]

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

AlbumsΕπεξεργασία

  • 1998: Ένας Έρωτας Λατρεία Και Ανάγκη (Phonodisc/ Ria Records)
  • 1999: Δεν Είσαι Μόνη (Music Box International)
  • 2000: Του Έρωτα Φεγγάρια (Music Box International)
  • 2002: Της Νύχτας Όνειρο (Music Box International)
  • 2003: Το Γέλιο Σου Κλαίει (Music Box International)
  • 2004: Κοίτα Να Μαθαίνεις + Live Ζωντανή Ηχογράφηση Στο Fix (Music Box International)
  • 2005: Είσαι Παντού (Music Box International)
  • 2005: Χωρίς Νερό Μπορώ (Music Box International)
  • 2006: Μόνιμα Ερωτευμένος (Polydor)
  • 2007: Γύρνα Σε Μένα (Polydor)
  • 2008: Για Αγάπη Ετοιμάσου (Universal Music Greece)
  • 2009: Οι Δικές Μας Νύχτες Live (Universal Music Greece)
  • 2010: Θα Ζήσω Για Μένα (Universal Music Greece)
  • 2011: Ολοκαίνουργιος (Universal Music Greece)
  • 2012: Κρύσταλλα (Universal Music Greece)
  • 2013: Δεν Θέλω Επαφή (Cobalt Music)
  • 2014: Είναι Κάτι Λαϊκά (Panik Platinum)
  • 2015: Από Αστέρι Σε Αστέρι (Panik Platinum)
  • 2018: Πάνος Κιάμος (Panik Platinum)

Cd singlsΕπεξεργασία

  • 2000: Τζιν (Dance Mix)/Στον Άδη Με Έστειλες Φαντάρο (Music Box International)
  • 2003: Αγάπη Μου Μεγάλη (Music Box International)
  • 2005: Είσαι Παντού (Music Box International)
  • 2005: Σαν Ταινία Παλιά (Music Box International)
  • 2005: Βρες Λίγο Χρόνο (Music Box International)
  • 2007: Μετακομίζω... (Polydor)
  • 2007: Γύρνα Σε Μένα (Polydor)
  • 2008: Ίσως (Polydor) (με 667)
  • 2009: Όλα Για Σένανε Μιλάνε (Ria Records)
  • 2013: Κρύσταλλα Mega Mix (Cobalt Music)

SinglsΕπεξεργασία

  • 2010: Σφύριξα... Κι Έληξες (Universal Music Greece)
  • 2010: Παγάκια (Universal Music Greece)
  • 2011: Από Δευτέρα (Universal Music Greece)
  • 2012: Κρύσταλλα (Universal Music Greece)
  • 2012: Το Αίμα Μου Πίσω (Universal Music Greece)
  • 2013: Φωτιά Με Φωτιά (Remix) (Cobalt Music) (με Master Tempo)
  • 2013: Δεν Θέλω Επαφή (Cobalt Music)
  • 2014: Φωτιά Με Φωτιά (Cobalt Music)
  • 2014: Δυο Μάτια Μπλε (Cobalt Music) (με Goin' Through)
  • 2014: Αγάπη Ρε Μ..... (Panik Platinum)
  • 2014: Για Κάποιο Λόγο (Panik Platinum)
  • 2015: Από Αστέρι Σε Αστέρι (Panik Platinum)
  • 2015: Πώς Θα Τη Βγάλω (Panik Platinum)
  • 2016: Τρελοκομείο (Remix) (Panik Platinum) (με Master Tempo)
  • 2017: Στο Φτερό (Panik Platinum)
  • 2017: Αλλού Εσύ (Panik Platinum)
  • 2018: Χαρταετός (Panik Platinum)
  • 2018: Θέλω Να Σε Ξαναδώ (Panik Platinum) (με Super Sako & Bo (ράπερ))

Video ClipΕπεξεργασία

  • 1998: Όλα Για Σένανε Μιλάνε (Phonodisc/ Ria Records)
  • 1998: Τρελός Για Σένα (Phonodisc/ Ria Records)
  • 1999: Δεν Είσαι Μόνη (Music Box International)
  • 2000: Γύρνα Πίσω (Music Box International)
  • 2000: Τι Θέλεις Και Ζητάς Λογαριασμό (Music Box International)
  • 2001: Έρωτας (Music Box International) (με Σοφία Βήκα)
  • 2002: Αρκετά (Music Box International)
  • 2002: Τώρα Που Μπορώ/Δεν Θα Φύγεις (Music Box International)
  • 2003: Αγάπη Μου Μεγάλη (Music Box International)
  • 2004: Όταν Πέφτει Το Σκοτάδι (Music Box International)
  • 2004: Στη Θεσσαλονίκη Τραγουδώ (Music Box International)
  • 2005: Είσαι Παντού (Music Box International)
  • 2005: Σαν Ταινία Παλιά (Music Box International)
  • 2005: Βρες Λίγο Χρόνο (Music Box International)
  • 2006: Έχω Πονέσει Γι' Αυτήν (Polydor)
  • 2006: Άσε Με Μια Νύχτα Μόνο (Polydor)
  • 2006: Ανεμοθύελλα (Polydor)
  • 2007: Στη Φωτιά Το Χέρι Μου (Polydor)
  • 2007: Γύρνα Σε Μένα (Polydor)
  • 2007: Θα Βγαίνω, Θα Πίνω (Polydor)
  • 2008: Χαρτορίχτρα (Universal Music Greece)
  • 2008: Ως Τον Ουρανό (Universal Music Greece)
  • 2010: Σφύριξα... Κι Έληξες (Universal Music Greece)
  • 2011: Ολοκαίνουργιος (Universal Music Greece)
  • 2011: Από Δευτέρα (Universal Music Greece)
  • 2012: Κρύσταλλα (Universal Music Greece)
  • 2012: Το Αίμα Μου Πίσω (Universal Music Greece)
  • 2012: Φωτιά Με Φωτιά (Universal Music Greece)
  • 2012: Νίκησες Πάλι (Universal Music Greece)
  • 2013: Δεν Θέλω Επαφή (Cobalt Music)
  • 2013: Δε Μου Περνάς (Cobalt Music)
  • 2014: Δυο Μάτια Μπλε (Cobalt Music) (με Goin' Through)
  • 2014: Για Κάποιο Λόγο (Panik Platinum)
  • 2015: Από Αστέρι Σε Αστέρι (Panik Platinum)
  • 2015: Πώς Θα Τη Βγάλω (Panik Platinum)
  • 2017: Αλλού Εσύ (Panik Platinum)
  • 2018: Χαρταετός (Panik Platinum)
  • 2018: Θέλω Να Σε Ξαναδώ (Panik Platinum) (με Super Sako & Bo (ράπερ))
  • 2018: Αυτό Να Το Θυμάσαι (Panik Platinum)

Συμμετοχή σε σειρέςΕπεξεργασία

ΠαραπομπέςΕπεξεργασία

  1. «Αρχειοθετημένο αντίγραφο». Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 22 Ιουλίου 2012. Ανακτήθηκε στις 22 Ιουλίου 2012. 

ΠηγέςΕπεξεργασία

Επίσημη Ιστοσελίδα